SERVISNI VPOKLIC VOZIL TRAJET (DO DATUMA IZDELAVE 4. MAJ 2004)

 • 15. september 2010

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na vozilih Trajet potreben preventivni pregled zadnjih spodnjih nihajnih rok.

  V kolikor ste lastnik vozila Hyundai Trajet, izdelanega do 4. maja 2004 in od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju servisnega vpoklica vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni Hyundai servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v servisni vpoklic.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim Hyundai serviserjem dogovorili o terminu obiska, med katerim bo navedeni poseg opravljen strokovno, po tovarniških navodilih in brezplačno.

  Datum zaključka kampanje je 1.1.2017.

  Informacije o pooblaščeni servisni mreži Hyundai lahko najdete na spletni strani v rubriki ''Pooblaščena mreža'', kjer boste enostavno našli vam najbližji pooblaščeni Hyundai servis.

  V želji, da boste z razumevanjem sprejeli naše obvestilo, vas lepo pozdravljamo.

  Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.