HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Značilnosti

Revolucionaren dizajn in električna moč

Revolucija je tu! Novi Tucson ni le evolucija predhodnika, temveč piše novo zgodbo. Razvoja v svojem segmentu pa ne narekuje le s progresivnim dizajnom, temveč tudi s pametnimi tehnologiami in najobsežnejšo paleto z elektriko podprtih pogonskih sklopov. 

 

Revolucionaren dizajn in električna moč
 • Elektrificirani pogonski sklopi

  Elektrificirani pogonski sklopi

  Motorni paleti smo dodali električni pospešek. Izbirate lahko med bencinskim in dizelskim motorjem z 48-voltnim blagim hibridnim sistemom, hibridom ali priključnim hibridom.
 • Revolucionaren dizajn

  Revolucionaren dizajn

  Dinamični geometrični vzorci, zašiljeni robovi in prva parametrična žarometa na svetu poskrbijo za nezamenljiv slog.
 • Vodilna raven varnosti

  Vodilna raven varnosti

  Da boste s seboj na pot vzeli še manj skrbi in na cesti še bolj uživali, bo poskrbela kombinacija vodilnih asistenčnih sistemov ter najnaprednejših varnostnih funkcij.
Hyundai tucson nx42

Od koncepta do revolucionarnega dizajna

Progresiven oblikovni jezik novega Tucsona je navdihnil Hyundaijev konceptni SUV Vision T, ki se je javnosti leta 2019 predstavil na sejmu AutoMobility v Los Angelesu in naletel na številne pohvale. Ostri robovi in futuristične oblike koncepta so zaživele tudi na serijskem Tucsonu, ki je prvi Hyundaijev SUV, oblikovan v skladu z oblikovno filozocijo Čutne športnosti.

Od koncepta do revolucionarnega dizajna
Novi Tucson za nas predstavlja izjemno pomemben mejnik, hkrati pa merilo za prihodnje Hyundaijeve modele.

Novi Tucson za nas predstavlja izjemno pomemben mejnik, hkrati pa merilo za prihodnje Hyundaijeve modele.

-SangYup Lee, vodja Hyundaijevega mednarodnega oblikovalskega centra in član uprave družbe Hyundai Motor Company.-
Hyundai tucson nx4 3
 • Največ hibridnih možnosti

  Največ hibridnih možnosti

  Odkrijte pravega zase. Na voljo so tako 48-voltni blagi hibrid kot klasični in priključni hibrid.
 • Povezljivost

  Povezljivost

  Odkrijte najnovejše pametne tehnologije, med katerimi sta tudi 10,25-palčni zaslon merilnikov in multimedijski zaslon enake velikosti.
 • Varnost

  Varnost

  Ponuja najboljše na področju naprednih varnostnih in asistenčnih sistemov.

5-letna garancija brez omejitve kilometrov

Kot vsak Hyundai je tudi novi Tucson izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Za nameček je tu še jamstvo na zmogljivo litij-ionsko baterijo hibridnih različic, ki traja 8 let oz. 160.000 km – kar koli pride prej. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko! 

Hyundai logo 5-letna garancija brez omejitve kilometrov

5-letna garancija brez omejitve kilometrov

Motorji, pripravljeni na prihodnost

Vsi na novo registrirani evropski Hyundaiji Tucsoni z bencinskim agregatom že ustrezajo emisijskemu standardu Euro 6d.

Hyundai logo 6d standard za vse modele

 

Zunanjost

Hyundai tucson nx4 zunanjost

Ko oblikovno evolucijo zamenja revolucija

Novi Tucson uteleša spoj uglajenih in progresivnih linij, katerega rezultat je popolna oblikovna revolucija. Njegove izklesane površine in dinamične linije v razred športnih terencev prinašajo popolnoma svež veter.

 

Ko oblikovno evolucijo zamenja revolucija

Čutna športnost je vstopila v svet športnih terencev

Tucson je prvi Hyundaijev SUV, katerega podobo je zaznamovala nova oblikovna filozofija, imenovana Čutna športnost. Sedaj je daljši in širši, njegova mišičasta podoba pa združuje zašiljene linije, dinamične proporce in razgibane površine. Ti poskrbijo za progresiven izgled, obenem pa ohranjajo terenski značaj modela.

 

Čutna športnost je vstopila v svet športnih terencev

Prvi parametrični žaromet na svetu

V trenutku, ko se odpeljete, temna kromirana maska hladilnika s parametričnim vzorcem spremeni obliko. Po zaslugi posebne tehnologije, imenovane "half mirror lighting", sta namreč parametrična žarometa takrat, ko so luči izklopljene, skrita v njej. Ko luči vključite, pa maska ob robovih zažari in ustvari edinstven svetlobni podpis z visokotehnološkim pridihom. In ko novi Tucson stoji, se žarometa zlijeta z masko in pričarata vznemirljivo podobo.

 

Prvi parametrični žaromet na svetu
Stranska linija v obliki črke Z

Stranska linija v obliki črke Z

Drzni detajli z visokotehnološkim pridihom, med katere spada tudi stranska linija v obliki črke Z, prispevajo k športni, dinamični podobi.

Kromirana okrasna linija

Športni izgled novega Tucsona še poudarja kromirana okrasna linija, ki se prične na stranskih ogledalih, nato pa se v loku razteza vse do prtljažnih vrat.
Kromirana okrasna linija
Zadnja LED žarometa

Zadnja LED žarometa

Široka zadnja LED žarometa, ki ju krasijo parametrični vzorci, dinamičnemu slogu zadka dodata piko na i.

Prilagodite novega Tucsona svojemu slogu

Novi Tucson prinaša tri živahne nove barve karoserije: Shimmering Silver, Amazon Grey in Teal. Tako je na izbiro kar devet edinstvenih barv, ki jih lahko združite še s črno streho v odtenku Phantom Black ali Dark Knight. Sedaj imate še več možnosti, da ga približate svojemu osebnemu stilu.
Prilagodite novega Tucsona svojemu slogu
Aluminijasta platišča

Aluminijasta platišča

Opcijska 18- in 19-palčna aluminijasta platišča dodatno poudarijo osupljive proporce novega Tucsona in poskrbijo za nezamenljivo prezenco.

Stekleni logotip

Visokotehnološki pridih zadka zaokroža Hyundaijev logotip, ujet pod stekleno površino. Ta ustvarja vtis tridimenzionalnosti, s čimer predstavlja odmik od ustaljenih smernic pri oblikovanju avtomobilskih značk.
Stekleni logotip
Skriti zadnji brisalec

Skriti zadnji brisalec

Novi Tucson je prvi Hyundai, pri katerem je zadnji brisalec skrit pod spojler vozila.
 

Notranjost

Hyundai tucson nx4 notranjost

Spoznajte Interspace

Ko vstopite v Tucsonovo elegantno kabino, vas takoj začara vtis zračnosti. Tu se namreč prostornost, tehnologija in kopica informacij harmonično dopolnjujejo. Elementi, ki jih je navdihnila podoba slapu, se povsod zlivajo s površinami iz kakovostnih, na otip mehkih materialov, tako izgled kot občutke ponesejo na novo raven.

 

Spoznajte Interspace
Ambientna osvetlitev

Ambientna osvetlitev

Izberite osvetlitev, ki ustreza vam. V sklopu ambientne osvetlitve lahko izbirate med 64 barvami in 10 ravnmi svetlosti, tako da lahko ambient popolnoma prilagodite svojemu počutju. Viri svetlobe se nahajajo v centralni konzoli in v odlagalnih površinah na vratih.

Gumbi za izbiro prestave

Gumbi za izbiro prestave se nahajajo ob ergonomsko nameščenem naslonu za roke, s čimer zagotavljajo intuitivno upravljanje in hkrati, poskrbijo za minimalistično modern izgled osrednje konzole.
Gumbi za izbiro prestave
Več prostora

Več prostora

Novi Tucson je prostornejši kot kadar koli prej, zato razvaja z udobjem, kakršnega boste v tem segmentu le stežka našli. Potniki na zadnji klopi bodo posebej veseli dodatnega prostora za noge.

Izkoristite več prostora

Zrasel je tudi prtljažni prostor, ki sprejme do 620 litrov prtljage, ob preklopljenem naslonjalu sedežne klopi pa kar do 1799 litrov (točen podatek je odvisen od izbire pogonskega sklopa in stopnje opreme).
Izkoristite več prostora
Volanski obroč

Volanski obroč

Novi volanski obroč zagotavlja boljši oprijem, po zaslugi izboljšanih prestavnih ročic pa tudi udobnejše pretikanje. Obenem kabino prepoji s še več trendovskega šarma.

Panoramska sončna streha

Pustite sončnim žarkom in pišu vetra, da skozi opcijsko sončno streho vstopijo v kabino novega Tucsona.
Panoramska sončna streha

Barvne kombinacije v notranjosti

Izberite eno od treh edinstvenih barvnih kombinacij v notranjosti, in sicer One-tone Black, Two-tone Black in Moss Grey. Na voljo je tudi paket Teal v zeleno-modri. Ne glede na paket osrednjo konzolo krasita srebrni letvici, ki se nadaljujeta vse do zadnjih vrat in skupaj z na oprijem prijetnimi površinami tvorita harmonično celoto.
 • Notranjost Obsidian Black

  Notranjost Obsidian Black

  Klasična črna z možnostjo oblazinjenja v tkanini ali usnju.
 • Notranjost Moss Grey

  Notranjost Moss Grey

  Notranjost v barvi Moss Grey prav tako omogoča izbiro med sedeži v usnju ali tkanini.
 • Paket Teal

  Paket Teal

  Izberite med sedeži v usnju ali tkanini, ki jih krasijo šivi v zeleno-modri barvi. Ti se nahajajo tudi na naslonu za roke in ročici menjalnika. Barvni vložki dopolnjujejo tudi armaturno ploščo in obloge na vratih.
 

Zmogljivost

3107 hyundai tucson nx4 3

Največja ponudba elektrificiranih pogonskih sklopov

Novi Tucson je bil razvit z jasnim ciljem: znižati emisije, a brez odpovedovanja užitku v vožnji. V ta namen ponuja najširjo paleto z elektriko podprtih agregatov v svojem segmentu. Izbirate lahko med bencinskim in dizelskim motorjem z 48-voltnim blagim hibridnim sistemom, tu pa so še popolnoma hibridna različica ter klasična bencinski in dizelski agregat.
 • Hibrid

  Hibrid

  Električna učinkovitost. Hibridno različico poganjata novi 1,6-litrski bencinski agregat T-GDi Smartstream in električni motor z močjo 44.2 kW, ki ga napaja litij-ionska baterija kapacitete 1.49 kWh. Motorja skupaj razvijeta 230 konjskih moči.
 • Priključni hibrid

  Priključni hibrid

  Elektrika, ko jo želite, in gorivo, ko ga potrebujete. Novi Tucson bo kot priključni hibrid na voljo v letu 2021.
 • Blagi hibrid z 48-voltno baterijo

  Blagi hibrid z 48-voltno baterijo

  S pomočjo blagega hibridnega pogona z 48-V baterijo boste znižali raven emisij in prihranili na gorivu. Bencinskemu motorju namreč pri pospeševanju in speljevanju pomaga še električni motor.
Bencinski agregat Smartstream

Bencinski agregat Smartstream

1.6 T-GDi s 110,1 kW

1,6-litrski bencinski motor T-GDi Smartstream razvije 110,1 kW in je na voljo v kombinaciji z dvo- ali štirikolesnim pogonom. Opremljen je s Hyundaijevo edinstveno tehnologijo časovno spremenljivega krmiljenja odpiranja ventilov (Continuously Variable Valve Duration oz. CVVD), ki zagotavlja optimalno zmogljivost in nižjo porabo goriva, hkrati pa skrbi za okolje.

Bencinski motor z blagim hibridnim sistemom

1.6 T-GDi s 110,1 kW in 48-V blagim hibridnim sistemom

1,6-litrski motor T-GDi Smartstream z 48-voltnim blagim hibridnim sistemom razvije 110,1 kW in je na boljo s pogonom na prednji kolesi. Za hitro in gladko pretikanje sta na voljo inteligentni ročni menjalnik (6iMT) ali robotizirani menjalnik z dvojno sklopko (7DCT).

Bencinski motor z blagim hibridnim sistemom
Blagi hibrid s športnim značajem

Blagi hibrid s športnim značajem

1.6 T-GDi s 132,4 kW in 48-V blagim hibridnim sistemom

Vaše apetite po športnejši vožnji bo z lahkoto potešila močnejša različica 1,6-litrskega bencinskega agregata T-GDi s 132,4 kW. Na voljo je s 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom (DCT) z dvojno sklopko ali 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT) ter pogonom na prednji kolesni par.

Dizelski agregat Smartstream

1.6 CRDi s 85 kW

1,6-litrski dizelski motor CRDi Smartstream bo na boljo s 85 kW, združljiv pa bo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in pogonom na prednji kolesi.

Dizelski agregat Smartstream
Športni dizel z blagim hibridnim sistemom

Športni dizel z blagim hibridnim sistemom

1.6 CRDi s 100 kW in 48-V blagim hibridnim sistemom

1,6-litrski dizelski agregat s 100 kW in 48-voltnim blagim hibridnim sistemom je združen z izjemnim 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom, na voljo pa je v dvo- in štirikolesni različici.

Hyundai tucson nx4 dancer 01 beauty shot car rgb 502

Za več zmogljivosti in manj emisij. Tehnologija CVVD.

Pri Hyundaiju smo razvili prvi sistem časovno spremenljivega krmiljenja odpiranja ventilov (Continuously Variable Valve Duration oz. CVVD) na svetu. Slednji izboljša zmogljivost, hkrati pa je varčnejši in okolju prijaznejši. Tehnologija CVVD namreč odpiranje in zapiranje ventilov prilagaja voznim razmeram.

 

Za več zmogljivosti in manj emisij. Tehnologija CVVD.
Štirikolesni pogon HTRAC™

Štirikolesni pogon HTRAC™

Slabo vreme? Ostri zavoji? Ni problema! Inovativni štirikolesni pogon HTRAC™ v vseh razmerah poskrbi za odlično vodljivost in suvereno lego na cesti.

Elektronsko nadzorovano vzmetenje (ECS)

Uživajte v še natančnejšem krmiljenju. Sistem ECS nadzoruje blaženje na vsakem kolesu posebej, s čimer zmanjšuje nagibanje vozila in izboljšuje vodljivost.
Elektronsko nadzorovano vzmetenje (ECS)
Več načinov vožnje

Več načinov vožnje

Izberite način vožnje, ki ustreza vašemu razpoloženju! Preklapljate lahko med načini Normal, Eco in Sport, z vsakim od njih pa se spremenijo način pospeševanja, način pretikanja in poraba goriva.
 

Tehnologija

Hyundai tucson nx4 dancer 04 interactive shot interior

Najsodobnejše tehnologije povezljivosti

Seveda je bil novi Tucson deležen tudi obsežne tehnološke nadgradnje v obliki najsodobnejših sistemov povezljivosti. Tu je storitev Bluelink® Connected Car Services, ki upravljanje z vozilom omogoča kar prek pametnega telefona – ali z glasom. Infozabavni sistem z 10,25-palčnim zaslonom vključuje tudi brezplačno 5-letno naročnino na Hyundaijeve storitve LIVE.
10.25-palčni zaslon in površine, občutljive na dotik

10.25-palčni zaslon in površine, občutljive na dotik

Novi 10,25-palčni zaslon se elegantno zliva s kontrolno ploščo, na kateri boste tako z infozabavnim sistemom kot s klimatsko napravo upravljali na dotik.

10,25-palčni zaslon merilnikov

Zaslon digitalnih merilnikov odprtega tipa okrepi visokotehnološki pridih celotne kabine. Brez pokrova merilnikov namreč zasnova deluje bolj odprto.
10,25-palčni zaslon merilnikov
Hitro brezžično polnjenje

Hitro brezžično polnjenje

Izkoristite moč hitrega brezžičnega polnjenja mobilnih naprav. Moč sistema smo s 5 nadgradili na 15 W, polnilno enoto pa opremili tudi s funkcijo hlajenja, ki preprečuje pregrevanje.

Vhodi USB spredaj in zadaj

Da vam baterija nikoli ne bo pošla! Novi Tucson je na voljo z vhodoma USB spredaj in zadaj, s pomočjo katerih bodo vsi potniki brez težav napolnili svoje mobilne naprave.
Vhodi USB spredaj in zadaj
Vrhunski zvočni sistem KRELL

Vrhunski zvočni sistem KRELL

Vrhunski zvočni sistem KRELL postreže z izjemno glasbeno predstavo, ki jo pričara 8 izjemnih zvočnikov, med katerimi je tudi nizkotonski.

Nadgrajeno glasovno upravljanje

Zgolj z glasom prilagodite nastavitve klimatske naprave, upravljajte z infozabavnim sistemom, odprite prtljažna vrata ali vključite gretje volana.
Nadgrajeno glasovno upravljanje
Hyundai tucson nx4 friends 05 interactive shot interior rgb

Bluelink® Connected Car Services

Sistem Bluelink® Connected Car Services novemu Tucsonu prinaša najnaprednejše funkcije povezljivosti, ki jih nadgrajujejo glasovno upravljanje in vrsta sistemov, s pomočjo katerih je vsaka pot udobna in prijetna. Spisek pametnih funkcij, s katerimi lahko upravljate prek aplikacije Bluelink, še nadgradi 5-letna brezplačna naročnina na Hyundaijeve storitve LIVE, vključene v navigacijski sistem.
 • Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Novi Tucson vas bo na to opozoril s sporočilom na vašem pametnem telefonu. Po prejemu slednjega preprosto vtipkate PIN kodo, nato pa vrata s pomočjo aplikacije Blue Link zaklenete ali odklenete kar na daljavo.
 • Pošiljanje navodil navigacije v vozilo

  Pošiljanje navodil navigacije v vozilo

  Preprosto sedite v avto in začnite z navigacijo. Če je vaš novi Tucson opremljen z navigacijskim sistemom, lahko z uporabo aplikacije Blue Link pot načrtujete tudi izven vozila. Aplikacija se namreč poveže z navigacijskim sistemom in nanj naloži vaš načrt poti, tako da vas sistem ob vašem prihodu v vozilo že čaka z navodili.
 • Iskanje vozila

  Iskanje vozila

  Ste pozabili, kje ste parkirali? Preprosto odprite aplikacijo Blue Link, ki vas bo vodila do avtomobila.
 • Obvestila o alarmu

  Obvestila o alarmu

  Bluelink vedno pazi na vaš avto. Ob poskusu vloma v vašega Tucsona – če nepridiprav poskuša odpreti ali dejansko odpre vrata – sistem Bluelink pošlje opozorilo na vaš pametni telefon.
 • Diagnostika vozila

  Diagnostika vozila

  Za še več brezskrbnosti lahko stanje vozila preverite kar s pomočjo svojega pametnega telefona. Aplikacija omogoča vpogled v pritisk v pnevmatikah, opozorila o napakah, delovanje zračnih blazin in zavor ter še mnogo več.
 • Stanje vozila

  Stanje vozila

  Imate dovolj goriva? Preprosto preverite s pomočjo aplikacije. Na daljavo lahko preverite, koliko kilometrov še lahko prevozite s trenutno količino goriva, če ste zaprli vrata, okna in prtljažna vrata ter seveda, če ste zaklenili vozilo.
Funkcija Connected Routing

Funkcija Connected Routing

Funkcija Connected Routing pomeni, da vaše poti ne načrtuje processor navigacijske naprave, temveč Hyundaijev oblačni strežnik. Zakaj je to prednost? Ker omogoča izčrpnejše prometne informacije, natančnejše napovedi časa prihoda ter zanesljivejše načrtovanje poti.

Navigacija »peš do cilja«

Če morate svojega Tucsona parkirati med 200 m in 2 km proč od končnega cilja, lahko navodila navigacije z osrednjega zaslona posredujete aplikaciji Bluelink na svojem telefonu. Ta vas bo nato s pomočjo tehnologije navidezne realnosti vodila usmerjila točno tja, kamor ste se namenili.
Navigacija »peš do cilja«
 

Varnost

Nx4 rcca 530 527 hev

Najboljši varnostni in asistenčni paket v razredu

Novi Tucson po zaslugi najnaprednejših asistenčnih sistemov v svojem razredu ter vrste pametnih varnostnih pripomočkov zagotavlja še več brezskrbnosti. Opremljen je s sistemom kar sedmih zračnih blazin, med katerimi je tudi zračna blazina, nameščena med prednja potnika. Slednja predstavlja novost v segmentu, v primeru nesreče pa preprečuje, da bo voznik in sovoznik trčila skupaj in se dodatno poškodovala.

 

Najboljši varnostni in asistenčni paket v razredu
Sistem Highway Drive Assist (HDA)

Sistem Highway Drive Assist (HDA)

Novi Tucson je prvič opremljen tudi s sistemom Highway Driving Assist (HDA). Slednji predstavlja kombinacijo sistema za ohranjanje voznega pasu (LFA) in z navigacijo podprtega pametnega sistema za prednastavitev hitrosti. S pomočjo senzorjev ter podatki navigacijskega sistema zagotavlja varno upravljanje ter pred zavoji ali območji omejitve hitrosti samodejno prilagodi hitrost. Sistem je mogoče aktivirati s preprostim pritiskom na gumb na volanskem obroču.

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem FCA samodejno zavira, če zazna silovitejše zaviranje vozila pred vami, prav tako pa je pozoren na pešce ali kolesarje. Sedaj vključuje tudi asistenta za križišče, ki pri zavijanju levo opreza za nevarnostjo in preprečuje trčenje z nasproti vozečimi vozili (v državah z volanom na levi).
Sistem za preprečevanje naleta (FCA)
Funkcija High Beam Assist (HBA)

Funkcija High Beam Assist (HBA)

Ko funkcija HBA na nasprotnem pasu ali neposredno pred vami zazna vozilo, preklopi z nezasenčenega na nezasenčeni snop žarometov. Ko sistem ne zazna vozil, za maksimalno vidljivost zopet preklopi na nezasenčeni snop.
Nx4 feature fca 530 527 3159

Več varnosti s kar 7 zračnimi blazinami

Novi Tucson se ponaša s sistemom 7 zračnih blazin. Ta vključuje tudi zračno blazino med prednjima sedežema, kar je v tem segmentu popolna novost.
Več varnosti s kar 7 zračnimi blazinami
Z navigacijo podprti pametni sistem za prednastavitev hitrosti (SCC)

Z navigacijo podprti pametni sistem za prednastavitev hitrosti (SCC)

Za več varnosti in manj stresa. Sistem SCC vzdržuje prednastavljeno varnostno razdaljo do vozil spredaj in v sklopu sistema HDA uravnava hitrost pred zavoji.

Asistent za spremljanje mrtvih kotov (BMV)

Tako levi kot desni mrtvi kot svojega novega Tucsona lahko sedaj spremljate kar na zaslonu merilnikov. Ob vklopu smernikov se namreč aktivira ena od kamer, ki vam prikaže situacijo v levem ali desnem mrtvem kotu.
Asistent za spremljanje mrtvih kotov (BMV)
Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Novi Tucson je opremljen tudi s sistemom LFA. Ko je aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 180 km/h ter tako na avtocesti kot na mestnih ulicah.

Funkcija E-Call

Ta funkcija v primeru nesreče ali sprožitve zračnih blazin samodejno naveže stik z intervencijskimi službami. Pomoč lahko preprosto prikličete tudi s pritiskom na gumb SOS, in sicer 356 dni v letu.
Funkcija E-Call
Nx4 rspa 530 527

Dodatno pazi na vaše najmlajše

Da boste tako vi kot vaša družina na vsaki poti popolnoma varni, hkrati pa v vsaki vožnji kar najbolj uživali, smo novega Tucsona nadgradili z izjemnim naborom najnaprednejših varnostnih pomagal. Vanj smo vključili tudi nekaj pripomočkov, ki vam bodo pomagali popaziti na svoje najmlajše.
Sistem za varno izstopanje

Sistem za varno izstopanje

Ta pametna funkcija preprečuje nesreče, saj zaznava vozila, ki se vam približujejo od zadaj, ter v primeru, da je izstop prenevaren, na to opozori s simbolom na zaslonu merilnikov ter zunanjih ogledalih, pa tudi z zvočnim signalom.

Opozorilo na potnike zadaj

Ultrasonični senzorji zaznavajo gibanje potnikov ali domačih živali na zadnji klopi ter voznika opozorijo, če slednje po nesreči pozabi v vozilu.
Opozorilo na potnike zadaj
 

Udobje

Hyundai tucson nx4 friends 04 interactive shot back people rgb 525

Stavi na udobje in praktičnost

Novega Tucsona poleg vsestranskosti in povezljivosti odlikuje tudi izjemna raven udobja in praktičnosti. Pametne rešitve, kot je preklop zadnje klopi na daljavo, olajšajo prevoz večjih predmetov, funkcija walk-in pa poskrbi za preprosto prilagajanje sovoznikovega sedeža. Vaši potniki bodo obenem hitro vzljubili ogrevanje sedežev spredaj in zadaj ter indirektno vpihovanje zraka v kabino.

 

Stavi na udobje in praktičnost
Funkcija walk-in

Funkcija walk-in

Ta pametna funkcija omogoča vozniku, da sovoznikov sedež s preprostim pritiskom na gumb pomakne ter delno preklopi naprej, kar olajša vstop v vozilo.

Vsestransko zlaganje sedežne klopi

Za več praktičnosti in vsestranskosti je naslonjalo sedežne klopi mogoče preklopiti v razmerju 40:20:40. Ročici za preklop se nahajata v stranicah prtljažnega prostora in omogočata zlaganje na daljavo.
Vsestransko zlaganje sedežne klopi
Comfort in the rear

Pametno električno odpiranje prtljažnih vrat

Olajšate si zlaganje prtljage v avto. Pametna prtljažna vrata se samodejno odprejo, če se pametni ključ več kot 3 sekunde nahaja v bližini avtomobila. Ko s polnima rokama zapustite trgovino, so takšna pomoč še posebej izkaže. Nastavite lahko celo višino, do katere se vrata odprejo.

 

Pametno električno odpiranje prtljažnih vrat

Izkusite nov način upravljanja s klimatsko napravo

Bodimo iskreni: Ljudje smo si različni - nekateri raje višjo, drugi pa nižjo temperaturo. In prav zato smo novega Tucsona opremili s tehnologijo Multi-Air Mode, ki zrak dovaja tako skozi klasične zračnike kot tudi skozi zračnike za indirektno ventilacijo. Na ta način kabino oskrbuje z enako količino zraka kot klasični sistemi, le na mnogo prijetnejši način. Triconska klimatska naprava obenem omogoča, da voznik, sovoznik in potniki na zadnji klopi ločeni nastavijo temperaturo.
Tehnologija Multi-Air Mode

Tehnologija Multi-Air Mode

Poskrbite za popolno udobje. Novi Tucson je prvi Hyundai, opremljen s tehnologijo Multi-Air Mode. Ta združuje zračnike za direktno in indirektno dovajanje toplega in hladnega zraka, s tem pa poskrbi za prijetnejše ohlajanje in ogrevanje kabine.

Ogrevanje in prezračevanje sedežev

Da bo pozimi toplo in poleti hladno. Voznik in sovoznik bosta uživala v opcijskem ogrevanju in prezračevanju sedežev. Ogrevanje je na voljo tudi za sedežno klop.
Ogrevanje in prezračevanje sedežev
Triconska klimatska naprava

Triconska klimatska naprava

Da bodo zadovoljni prav vsi. Triconska klimatska naprava poskrbi, da lahko potniki zadaj ločeno nastavljajo temperaturo.
 

Cenik

Hyundai TUCSON

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model TUCSON

Akcijski cenik

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve