Hyundai SUV. Št. 1 v kakovosti po mnenju Slovencev!

Brezobrestno financiranje za Tucsona in i30... Preberi več

 
Zapri
 

Zanimivosti

Odkrijte novega Tucsona

Hyundaijev kompaktni SUV je po prenovi boljši kot kadar koli prej, saj ga odlikujejo še drznejši slog, kopica novih tehnologij in najnaprednejši varnostni sistemi.

 

Odkrijte novega Tucsona

Prefinjen fluiden dizajn

Prefinjene tekoče površine, jasno začrtane linije in uravnovešeni proporci poskrbijo za drzno, a hkrati atletsko podobo.

 

Prefinjen fluiden dizajn
 • Drzna kaskadna maska

  Drzna kaskadna maska

  Tucson se po prenovi ponaša s prepoznavno Hyundaijevo kaskadno masko hladilnika. Slednjo odlikujejo krepke kromirane letvice, njeni robovi pa se zlivajo z linijami LED diod v žarometih in ločenih dnevnih lučeh.
 • Uglajen in športen

  Uglajen in športen

  Prefinjene tekoče površine, jasno začrtane linije in uravnovešeni proporci poskrbijo za drzno, a hkrati atletsko podobo. Bočna linija, ki se vleče od prednjih žarometov do zadka, simbolizira gibanje naprej in tako ustvarja dinamičen vtis.

Navigacijski sistem z 8-palčnim zaslonom

Eno od pomembnejših novosti v notranjosti prenovljenega Tucsona predstavlja 8-palčni zaslon navigacijskega sistema. Nameščen je nad armaturno ploščo, s čimer omogoča izjemno preprosto rokovanje, informacije pa hkrati prikazuje bližje vidnemu polju voznika. Tako lahko na kar najpreprostejši način dostopate do funkcij infozabavnega in navigacijskega sistema ter storitev Live, Apple CarPlay™ in Android Auto™.

 

Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana blagovna znamka Google Inc.
Navigacijski sistem z 8-palčnim zaslonom
Tehnologija Surround View Monitor (SVM)

Tehnologija Surround View Monitor (SVM)

Počasi in previdno. Tehnologija Surround View Monitor v novem Tucsonu znatno olajša upravljanje z vozilom, ko je vaš manevrski prostor omejen. Ob pomoči številnih strateško nameščenih kamer vam namreč ta napredni varnostni sistem zagotavlja 360-stopinjski pregled nad okolico, tako da lahko natančno spremljate dogajanje okoli vozila.

Pametna prtljažna vrata

Poslovite se od težav pri zlaganju prtljage v avtomobil. Pametna prtljažna vrata se samodejno odprejo, ko za več kot 3 sekunde zaznajo bližino pametnega ključa. Tako vam pri nalaganju težkih ali okornih predmetov v prtljažnik niti ključa ne bo treba vzeti iz žepa.

Pametna prtljažna vrata
Premijski zvočni sistem

Premijski zvočni sistem

Izjemno kakovostni zvočni sistem proizvajalca KRELL poskrbi za vrhunsko glasbeno izkušnjo. 10 odličnih zvočnikov in zunanji ojačevalec pa vam omogočajo popoln užitek v glasbi.

 • Mojstrsko izpopolnjena notranjost

  Mojstrsko izpopolnjena notranjost

  Udobno se namestite in uživajte. V novem Tucsonu se udobno pelje tudi pet odraslih, zadnja klop pa razveseljuje z nastavljivim naslonjalom. Odkrijte vrhunsko raven udobja, ki jo povsod v kabini nadgrajujejo visoko kakovostni materiali in prefinjene, na otip mehke površine.
 • Prilagodljiv prtljažni prostor

  Prilagodljiv prtljažni prostor

  Prostoren in prilagodljiv. Prtljažni prostor novega Tucsona meri izjemnih 513 litrov, obenem pa ga je povsem preprosto prilagoditi. Naslonjalo zadnje klopi, ki je deljivo v razmerju 60:40, lahko namreč povsem enostavno zložite ter volumen prtljažnika povečate na 1.503 litre.

Aerodinamična oblika

Uglajena podoba novega Tucsona nima le izjemne estetske vrednosti, temveč hkrati zmanjšuje zračni upor in tako niža porabo goriva. K izboljšanim aerodinamičnim lastnostim pripomorejo tudi preoblikovan prednji spojler, priostren A-stebriček, stranska zaključka na zadnjem spojlerju in optimizirano podvozje.

 

Aerodinamična oblika
 

Zunanjost

Osvežena oblika zunanjosti

Novi Tucson se po zaslugi polnih LED žarometov ponaša z žlahtnejšim svetlobnim podpisom in športnejšim izgledom. Linija LED diod se zliva z zgornjim robom kaskadne maske, ki krasi preoblikovana prednji odbijač in zaščito podvozja. Močan, ekspresiven zadek prav tako zaznamujeta zadnji luči v novi podobi, ki ju dopolnjuje osvežen odbijač.

Polni LED žarometi z LED smerniki

Novi Tucson je opremljen s polnimi LED žarometi, ki višajo raven vidljivosti. Za še več varnosti in manj stresa njihovo delovanje nadgrajujejo pametne tehnologije, kakršna je High Beam Assist.

Ugasni luči
 
Dnevne luči v LED tehniki in meglenke

Dnevne luči v LED tehniki in meglenke

Dnevne luči v LED izvedbi so bile deležne oblikovne osvežitve, ki svetlobnemu podpisu novega Tucsona vdahne edinstvenost.

Kaskadna maska

Hyundaijeva značilna kaskadna maska je na novem Tucsonu dobila še vpadljivejšo podobo. Na voljo je v srebrni in kromirani različici, odvisno od stopnje opreme.

Kaskadna maska
Dinamična bočna linija

Dinamična bočna linija

Dinamično bočno linijo dopolnjuje kromirana obroba stekel, ki se pri C-stebričku ukrivi in zavije navzgor, s čimer ustvari pridih elegance.

Aluminijasta platišča

Naj novi Tucson odraža vaš osebni slog. Ob pestri ponudbi dinamično oblikovanih aluminijastih platišč, ki so na voljo v velikostih 16", 17", 18" in 19", boste zlahka našli svoja najljubša.

Aluminijasta platišča
Odpri streho
 

Panoramska sončna streha

Uživajte v razkošju, ki ga ponuja velika panoramska sončna streha. Spustite sončne žarke v kabino in se naužijte okolice.

Zadnje luči v LED tehniki

Zadek po zaslugi preoblikovanih LED luči izžareva dinamičen vtis, LED tehnologija pa hkrati poskrbi za boljšo vidljivost in edinstven svetlobni podpis.

Ugasni luči
 
Zaščitna obroba zadaj

Zaščitna obroba zadaj

Zaščitna obroba zadek popestri s ščepcem terenske robustnosti, ki poudarja Tucsonov čvrst značaj.

Dvojna izpušna cev

Športna dvojna izpušna cev, ki se prav tako ponaša z novo obliko, je le še en v vrsti skrbno izpopolnjenih detajlov, ki novega Tucsona naredijo tako izjemnega.

Dvojna izpušna cev
 • Smernika v zunanjih ogledalih

  Smernika v zunanjih ogledalih

  Smernika, integrirana v zunanjih ogledalih, hitreje pritegneta pozornost drugih udeležencev v prometu, zaradi česar so spremembe smeri in prehodi na drug vozni pas varnejši.
 • Obrobe blatnikov

  Obrobe blatnikov

  Obrobe blatnikov s svojo asimetrično obliko simbolizirajo gibanje naprej, obenem pa utrjujejo krepak terenski slog.
 • Stranski obrobi

  Stranski obrobi

  Športni obrobi povezujeta koloteke in vizualno podaljšata medosno razdaljo.
 • Zadnji spojler

  Zadnji spojler

  Visoko nameščena tretja zavorna luč je elegantno integrirana v zadnji spojler.
 

Notranjost

Prostornost s slogom

Novi Tucson ni poseben zgolj zaradi izjemne prostornosti in vrhunskega udobja, temveč ga odlikujejo tudi skrbno dodelane podrobnosti. Ergonomsko zasnovano kabino po prenovi plemenitijo na otip mehki materiali ter nove barvne kombinacije.

 

Dizajn potniške kabine

Da boste novega Tucsona lahko popolnoma prilagodili svojemu okusu, lahko izbirate med kar štirimi barvnimi kombinacijami. Poleg črne, je notranjost namreč lahko odeta v odtenke Sahara Beige, Light Grey ali Red Wine. Svojo najljubšo barvo lahko odkrijete spodaj.

Raziščite njegovo notranjost

Novi Tucson je opremljen z vsemi naprednimi funkcijami povezljivosti, ki jih pričakujete od modernega avtomobila, ter inovativnimi tehnologijami, ki skrbijo za udobno vožnjo. Nekaj od njih si lahko ogledate spodaj.

 

Raziščite njegovo notranjost

Zaslon merilnikov

Barvni LCD zaslon merilnikov z diagonalo 4,2 palca odlikujeta optimalen položaj in odlična vidljivost. Vozniku postreže s pomembnimi informacijami, denimo o delovanju sistemov za aktivno varnost, trenutnemu dosegu vozila in porabi goriva. Obenem prikazuje navodila navigacijskega sistema, zunanjo temperaturo in druge uporabne podatke.
Zaslon merilnikov
Navigacijski sistem

Navigacijski sistem

Osrednja zvezda prenovljene kabine je 8-palčni zaslon na dotik, ki se dviga nad armaturno ploščo. Tako omogoča nadvse preprosto rokovanje, informacije pa hkrati približa vidnemu polju voznika. Multimedijska enota prav tako podpira storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™, s pomočjo katerih lahko do funkcij vašega pametnega telefona dostopate kar prek osrednjega zaslona. Navigacijski sistem ponuja prikaz zemljevidov v načinu 3D ter brezplačno 7-letno naročnino na storitve LIVE, s katerimi boste vedno obveščeni o trenutnem vremenu, razmerah v prometu in območjih nadzora hitrosti (kjer je to zakonsko omogočeno).

 

Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana blagovna znamka Google Inc.

Multifunkcijski volanski obroč

Ohranite popoln nadzor nad funkcijami vozila, ne da bi pri tem morali izpustiti volanski obroč. Na njem boste našli tudi tipke za upravljanje s pametnim sistemom za prednastavitev hitrosti, za več udobja pa je na voljo tudi s funkcijo ogrevanja.
Multifunkcijski volanski obroč
Samodejna klimatska naprava

Samodejna klimatska naprava

Preprosto nastavite želeno temperaturo in se sprostite. Dvopodročna samodejna klimatska naprava ustvari ločeni coni udobja za voznika in sovoznika. Izberite temperaturo, ki vam ustreza, in sistem bo poskrbel za vse ostalo.            

Prostornost, ki ji ni para

Novi Tucson ponuja enega največjih prtljažnih prostorov v svojem razredu. Slednjega je z zlaganjem zadnje klopi moč v trenutku povečati s 513 na kar 1.503 litre. Dno prtljažnika je za še več prostornosti nastavljivo po višini.

Zlaganje zadnjih sedežev v razmerju 60:40

Prtljažnik novega Tucsona ne navduši le s 513 litri prostornine, temveč tudi s svojo prilagodljivostjo. Naslonjali sedežne klopi je namreč mogoče v zgolj nekaj sekundah zložiti v razmerju 60:40. Ko so zloženi vsi sedeži, volumen prtljažnega prostora znaša kar 1.503 litre. Naslonjali zadnje klopi pa potnike razvajata tudi z možnostjo nastavitve po naklonu.

3 sedeži
 
 • Reže za prezračevanje zadaj

  Reže za prezračevanje zadaj

  Prilagodljive reže za prezračevanje omogočajo potnikom na zadnji klopi, da pretok zraka uravnavajo po svojih željah.
 • Brezžično polnjenje mobilnih naprav

  Brezžično polnjenje mobilnih naprav

  S pomočjo sistema za brezžično polnjenje mobilnih naprav, ki se nahaja v osrednji konzoli, lahko pametne telefone (ki ustrezajo standardu Qi), napolnite brez uporabe kablov.
 • Elektronska parkirna zavora

  Elektronska parkirna zavora

  Stikalo, ki nadomešča klasično ročico, poskrbi za več uporabnega prostora med prednjima sedežema.
 • Povezljivost (vhoda AUX in USB)

  Povezljivost (vhoda AUX in USB)

  S pomočjo različnih vhodov lahko večino glasbenih predvajalnikov povsem preprosto povežete z infozabavnim sistemom ter brez težav predvajate glasbo z USB ključka.
 

Zmogljivost

Zmogljivost

Novi Tucson se ponaša s paleto najnaprednejših agregatov. Prav vsi so po prenovi okolju prijaznejši in ustrezajo tudi najnovejšemu emisijskemu standardu Euro 6D-Temp.

Bencinski agregat 1.6 GDi

1.6-litrski GDi je združen s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in pogonom na prednji kolesni par. Njegova največja moč znaša 97 kW (132 KM) pri 6.300 vrtljajih na minuto, njegov maksimalen navor pa 160 Nm pri 4.850 obratih na minuto.

Max. moč
97 kW 
 

Max. navor
160 Nm

Bencinski agregat 1.6 GDi
Bencinski agregat 1.6 T-GDi

Bencinski agregat 1.6 T-GDi

1,6-litrski T-GDi se ponaša z izjemno zmogljivostjo in odličnim delovanjem. Največjo moč, ki znaša 130 kW (177 KM), doseže pri 5.500 vrtljajih na minuto, povezan pa je lahko tako s 6-stopenjskim ročnim kot 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko. Prav tako je na voljo z dvo- ali štirikolesnim pogonom. Njegov največji navor znaša 265 Nm pri 1,500 - 4,500 vrtljajih na minuto.

Max. moč
130 kW 
 

Max. navor
265 Nm

1,6 litrski dizelski agregat

Novi 1.6-litrski dizelski motor ponuja 85 kW (115 KM). Na voljo je v kombinaciji s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in pogonom na prednji kolesi.

Max. moč
85 kW 
 

Max. navor
280 Nm

1,6 litrski dizelski agregat
1,6-litrski dizelski agregat

1,6-litrski dizelski agregat

Novi 1,6-litrski dizelski agregat razvije 85 kW (136 KM), na voljo pa je v kombinaciji s pogonom na prednji kolesi ali štirikolesnim pogonom. Obenem je lahko združen tako s 6-stopenjskim ročnim kot tudi s Hyundaijevim naprednim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko. Slednjega v primerjavi s klasičnimi samodejnimi menjalniki odlikuje bolj gladko pretikanje, hkrati pa prispeva k večji zmogljivosti in nižji porabi.

Max. moč
100 kW 
 

Max. navor
320 Nm

Dizelski agregat 2.0 CRDi

2,0-litrski CRDi pri 4.000 obratih na minuto razvije 136 kW (185 KM), v območju med 1.750 in 2.750 vrtljaji na minuto pa poskrbi za 400 Nm navora.

Max. moč
136 kW 
 

Max. navor
400 Nm

Dizelski agregat 2.0 CRDi
Mehki hibrid z 48V elektromotorjem

Mehki hibrid z 48V elektromotorjem

Novi Tucson je prvi Hyundai, ki je na voljo tudi kot mehki hibrid. Njegovo srce je pogonski sklop, ki 2,0-litrski dizelski agregat združuje z elektromotorjem, katerega napetost znaša 48 V. Slednji pri pospeševanju pomaga z do 12 kW dodatne moči ter tako prispeva k tudi do 7-odstotnem znižanju porabe goriva in izpustov CO2. Kapaciteta litij-ionske baterije znaša 0,44 kWh, napolniti pa jo je mogoče s pomočjo regenerativnega zaviranja (zaviranje s pomočjo elektromotorja). Pri tej pogonski opciji lahko izbirate med 6-stopenjskim ročnim in Hyundaijevim novim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom.  

Max. moč
136 kW 
 

Max. navor
400 Nm

7-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno sklopko (DCT)

Hyundaijev 7-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno sklopko varčnost in užitek v vožnji, ki ju ponuja ročni menjalnik, združuje z udobjem samodejnega pretikanja.

7-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno sklopko (DCT)

Štirikolesni pogon HTRAC™

Novi Tucson je na voljo tudi v različici s štirikolesnim pogonom, ki poskrbi za izvrstno vodljivost. Če sistem HTRAC™ med vožnjo zazna izgubo oprijema, namreč do 50% navora preusmeri na zadnji kolesni par in tako vozilu pomaga ohraniti smer. Za ekstremne pogoje je tu zapora diferenciala, ki omogoča razporeditev navora med prednjo in zadnjo osjo v razmerju 50:50.

Štirikolesni pogon HTRAC™

8-stopenjski samodejni menjalnik

Pri izbranih pogonskih opcijah je na voljo tudi Hyundaijev povsem na novo razviti 8-stopenjski samodejni menjalnik (8AT). Poleg izjemno gladkega samodejnega pretikanja se ponaša z visoko odzivnostjo ter prispeva k nižji porabi goriva.

8-stopenjski samodejni menjalnik
 • Mcphersonova vzetna noga spredaj

  Mcphersonova vzetna noga spredaj

  Izboljšana zasnova vzmetenja prinaša bolj odzivno krmiljenje in omogoča udobnejšo vožnjo.
 • Večvodilna zadnja prema

  Večvodilna zadnja prema

  Optimizirana geometrija vzmetenja zadaj prinaša udobnejšo vožnjo in izboljša stabilnosti vozila.
 

Varnost

Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense, nabor najsodobnejših asistenčnih sistemov, novemu Tucsonu prinaša osvežen paket naprednih varnostnih tehnologij, vam pa tako zagotavlja še višjo raven varnosti in brezskrbno vožnjo.

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem FCA s pomočjo kamere in radarskega senzorja na prednjem delu vozila nadzira promet pred voznikom ter ob nevarnosti naleta samodejno zavira. Sprva voznika na nevarnost opozori z obvestilom na zaslonu ter zvočnim signalom, nato pa prevzame nadzor nad zavorami ter v nujnih primerih uporabi maksimalno zavorno silo, da prepreči nesrečo. Sistem se aktivira pri hitrostih nad 10 km/h in ko pred avtomobilom zazna drugo vozilo.

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)
Sistem za nadzor mrtvih kotov (BCW)

Sistem za nadzor mrtvih kotov (BCW)

Sistem BCW s pomočjo senzorjev nadzoruje območje ob avtomobilu in neposredno za njim ter voznika obvešča o vozilih v njegovem mrtvem kotu. Ko se v Tucsonovem mrtvem kotu nahaja drugo vozilo, indikatorja v zunanjem ogledalu in na instrumentni plošči voznika opozorita na nevarnost. Če slednji kljub opozorilu vključi smernik, pa se oglasi tudi zvočni signal.

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem LKA s pomočjo kamere zaznava črte na vozišču. Če vozilo preveč približa kateri od stranskih črt, voznik pa spremembe pasu ni naznanil s smernikom, sistem odda zvočno opozorilo, po potrebi pa tudi rahlo zasuka volan in tako vozilu pomaga v varno območje.

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)
Sistem za osvetlitev zavoja (LBA-S)

Sistem za osvetlitev zavoja (LBA-S)

Pri nočni vožnji po zavitem cestišču statične luči za osvetlitev ovinka svetlobni snop projicirajo v smeri zavoja, s čimer višajo raven vidljivosti in prispevajo k varnejši nočni vožnji.

Pametni sistem za prednastavitev hitrosti s funkcijo Stop & Go (SCC w/ S&G)

Pametni sistem za nadzor hitrosti s funkcijo Stop & Go s pomočjo radarja samodejno pospešuje in zavira, s čimer ohranja izbrano hitrost in razdaljo do vozila spredaj. Če se promet prične zaustavljati, funkcija Stop& Go samodejno zavira in tako zaustavi vozilo, ko promet zopet steče, pa tudi samodejno pospeši do željene hitrosti.

Pametni sistem za prednastavitev hitrosti s funkcijo Stop & Go (SCC w/ S&G)
Sistem za samodejno zasenčenje dolgih luči (HBA)

Sistem za samodejno zasenčenje dolgih luči (HBA)

Za več vidljivosti in manj stresa. Funkcija High Beam Assist ponoči zaznava vozila, ki se nahajajo neposredno pred voznikom ali na nasprotnem voznem pasu, ter temu primerno preklaplja med zasenčenim in nezasenčenim snopom žarometov. S tem preprečuje, da bi med vožnjo zaslepili druge udeležence v prometu, v odsotnosti drugih vozil pa poskrbi za samodejno vidljivost, saj samodejno preklopi na nezasenčeni snop.

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Ta serijski sistem aktivni varnosti daje nov pomen, saj neprestano nadzoruje in analizira vzorce vožnje, s čimer zaznava nezbranost ali utrujenost voznika. Ko zazna neprevidno vožnjo, vozniku z zvočnim in grafičnim obvestilom predlaga premor.

 Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)
 • Sistem 6 zračnih blazin

  Sistem 6 zračnih blazin

  Sistem 6 zračnih blazin vključuje dve zračni blazini spredaj, dve stranski zračni blazini ter dve zračni zavesi, ki ščitita tako potnike spredaj kot potnike zadaj.
 • Sistem za nadzor zračnega tlaka v pnevmatikah (TMPS)

  Sistem za nadzor zračnega tlaka v pnevmatikah (TMPS)

  Sistem nadzira zračni tlak v vsaki pnevmatiki posebej. Če zazna nepravilnost, nanjo opozori prek zaslona na instrumentni plošči.
 

Udobje

Udobje in praktičnost

Novega Tucsona odlikuje širok nabor pametnih dodatkov in sistemov, ki s svojo praktičnostjo višajo raven udobja potnikov.

  

Udobje in praktičnost
 • Sistem kamer za 360-stopinjski pogled - Surround View Monitor (SVM)

  Sistem kamer za 360-stopinjski pogled - Surround View Monitor (SVM)

  Počasi in previdno. S tehnologijo Surround View Monitor opremljeni Tucson poskrbi za lažje, pa tudi varnejše upravljanje z vozilom na ozkih parkiriščih. S pomočjo strateško nameščenih kamer namreč zagotavlja 360-stopinjski pregled nad okolico vozila, tako da lahko pri zahtevnejših manevrih natančno spremljate vsak svoj premik.
 • Elektronska ročna zavora (EPB)

  Elektronska ročna zavora (EPB)

  Ročno zavoro v novem Tucsonu lahko aktivirate ali sprostite že s preprostim pritiskom na gumb. Ker slednji zavzame manj prostora v sredinski konzoli, boste tja obenem lahko shranili več stvari.
 • Pametna prtljažna vrata

  Pametna prtljažna vrata

  Poslovite se od težav pri zlaganju prtljage v avtomobil. Pametna prtljažna vrata se samodejno odprejo, ko za več kot 3 sekunde zaznajo bližino pametnega ključa. Tako vam pri nalaganju težkih ali okornih predmetov v prtljažnik niti ključa ne bo treba vzeti iz žepa. Preden se prtljažna vrata odprejo, sistem odda tih signal ter na kratko aktivira utripalke.
 • Multimedijski sistem Display Audio s 7-palčnim zaslonom

  Multimedijski sistem Display Audio s 7-palčnim zaslonom

  Novi infozabavni sistem Display Audio s 7-palčnim barvnim LCD zaslonom je opremljen s tehnologijo Bluetooth ter podpira storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™. Tako lahko svoj mobilnik povežete z multimedijsko enoto in preko slednje opravljate klice ali dostopate do aplikacij in glasbe.

  Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka Apple Inc.
  Android Auto™ je registrirana blagovna znamka Google Inc.
 • Premijski zvočni sistem

  Premijski zvočni sistem

  Izjemno kakovostni zvočni sistem proizvajalca KRELL poskrbi za vrhunsko glasbeno izkušnjo. 10 odličnih zvočnikov in zunanji ojačevalec pa vam omogočajo popoln užitek v glasbi.
 • Rolo prtljažnega prostora

  Rolo prtljažnega prostora

  Rolo prtljažnega prostora zakrije vašo prtljago pred radovednimi pogledi mimoidočih.
 • Vhod USB zadaj

  Vhod USB zadaj

  Priključite vašo napravo in se zabavajte dalje. Prikladno nameščeni vhod USB v drugi vrsti sedežev potnikom omogoča enostavno polnjenje mobilnih naprav,
 • Obešalnik za nakupovalne vrečke

  Obešalnik za nakupovalne vrečke

  Ta preprost, a sila uporaben dodatek poskrbi, da so vrečke, torbice in podobni predmeti med vožnjo varno nameščeni v vozilu.
 • Električno nastavljiva prednja sedeža

  Električno nastavljiva prednja sedeža

  8-smerno nastavljiv sovoznikov ter 10-smerno nastavljiv voznikov sedež vam bosta pomagala najti idealen položaj sedenja. Tu je tudi dvosmerno nastavljiva ledvena opora za voznikovo naslonjalo.
 • Ogrevanje in prezračevanje sedežev

  Ogrevanje in prezračevanje sedežev

  Da vam bo pozimi toplo, poleti pa prijetno hladno. Ogrevani in prezračevani sedeži vam vedno zagotavljajo pravo temperaturo in poskrbijo za še več udobja na dolgih poteh. Za hlajenje skrbijo integrirane prezračevalne šobe.
 • Sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav

  Sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav

  Hitro in preprosto. S pomočjo sistema za brezžično polnjenje mobilnih naprav, ki se nahaja v osrednji konzoli, lahko pametne telefone (ki ustrezajo standardu Qi), napolnite brez uporabe kablov.
 • Polni LED žarometi

  Polni LED žarometi

  Novi Tucson se sedaj ponaša s polnimi LED žarometi, ki skrbijo za še boljšo vidljivost. Slednji namreč oddajajo kakovostnejšo svetlobo od običajnih žarometov in ustvarjajo večje kontraste, s čimer vozniku omogočajo boljši pregled nad okolico. Tako zmanjšujejo njegovo utrujenost in obenem omejujejo slepilni učinek na druge voznike.
 

Cenik

Novi Hyundai Tucson

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik Novi Hyundai Tucson

 

Akcija

Posebna ponudba za vozila iz zaloge


Ocena strokovne javnosti:

Akcija velja za omejeno količino vozil na zalogi. Akcija velja do preklica oz. do razprodaje zalog. Za trenutno aktualno stanje vozil in podrobnosti o prodajnih akcijah, se obrnite na enega izmed pooblaščenih trgovcev, ki vam bodo z veseljem predstavili ponudbo.

 
 

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.