HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Bluelink

Spoštovani,


Od 1. junija 2021 naprej bo aplikacija Bluelink dostopna samo še preko Hyundai računa.
Če želite od meseca maja še naprej uporabljati aplikacijo Bluelink, morate svoj trenutni Bluelink ID nadgraditi v Hyundai račun.

Hyundai račun je ID za prijavo, ki ga boste kmalu uporabljali za vse storitve Hyundai.

V decembru 2020 smo že predstavili Hyundaijev račun Bluelink.

Če Hyundai računa še niste ustvarili, lahko to storite do konca meseca maja. To storite tako, da se odjavite iz aplikacije Bluelink in sledite navodilom, ki za pisana v pdf. datoteki z naslovom ''Hyundai račun_nov uporabnik''.

Od junija 2021 naprej Bluelink račun ne bo več v uporabi. Če svojega Bluelink računa ne boste posodobili v Hyundai račun, boste 1. junija samodejno odjavljeni iz svojega Bluelink računa. Storitve Bluelink boste lahko naprej uporabljali šele, ko boste ustvarili nov Hyundai račun. V tem primeru bodo vaši stari uporabniški podatki Bluelink izgubljeni.

Lep pozdrav,
vaša ekipa Bluelink

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve