HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Brezžični prenos posodobitev infozabavnega sistema za Hyundai IONIQ 5

• Lastniki IONIQ 5 lahko uživajo v brezžičnem prenosu posodobitev informacijsko-razvedrilnih vsebin in zemljevidov (OTA)
• Storitev uporabnikom ponuja vrsto prednosti, vključno z večjim udobjem in prihrankom časa, hkrati pa zagotavlja, da je IONIQ 5 vedno posodobljen z najnovejšo programsko opremo
• IONIQ 5, svetovni avto leta 2022, je prvi Hyundaijev model v Evropi, ki ponuja brezžičen prenos posodobitev infozabavnega sistema (OTA)

Lastnikom večkrat nagrajenega električnega vozila IONIQ 5 je na voljo brezžični prenos posodobitev infozabavnega sistema (OTA). Nova funkcija omogoča, da si lahko sami brezžično prenesejo zadnjo verzijo informacijsko-razvedrilne programske opreme Bluelink® in posodobitve zemljevidov, namesto, da bi jih morali ročno prenesti in namestiti oziroma obiskati pooblaščenega zastopnika, da bi jih naložili. IONIQ 5 je prvi Hyundaijev model v Evropi, ki ponuja funkcionalnost OTA.

Brezžičen prenos posodobitev infozabavnega sistema (OTA) zagotavlja lastnikom svetovnega avtomobila leta 2022 vrsto prednosti, vključno z večjim udobjem in prihrankom časa, saj jim omogoča, da se sami odločajo kdaj in kje bodo posodobili svojo programsko opremo Bluelink®. Ob uporabi nove funkcionalnosti imajo lastniki IONIQ 5 zagotovilo, da je nihovo vozilo vedno posodobljeno z najnovejšo programsko opremo in zadnjimi posodobitvami zemljevidov, pa tudi z najnovejšimi funkcijami infozabavnega sistema ter morebitnimi izboljšavami kakovosti storitev.

Da bi bil IONIQ 5 pripravljen na brezžično samodejno prejemanje posodobitev, morajo lastniki obiskati svojega pooblaščenega zastopnika ali pa sami prek USB ključa ročno posodobiti informacijsko-zabavni sistem Bluelink® z osnovno programsko opremo (minimalna različica 220211), ki jo lahko prenesejo s Hyundaijevega spletnega mesta: https://update.hyundai.com/EU/SL/Main 

Infozabavni sistem Bluelink® IONIQ 5 bo nato samodejno prenesel in namestil novo programsko opremo, ko bo le-ta na voljo. Postopek prenosa poteka v ozadju in ne moti tekoče uporabe trenutnih funkcij infozabavnega sistema in navigacije. Ko je posodobitev končana, bo prek aplikacije Bluelink® na pametni telefon lastnika poslano obvestilo.

Hyundai bo zagotovil dve posodobitvi infozabavnega sistema OTA na leto. Prva bo na voljo od sredine junija in jo bodo lahko namestili lastniki IONIQ 5, ki so predhodno namestili osnovno posodobitev programske opreme (minimalna različica 220211). Druga posodobitev bo na voljo predvidoma v drugi polovici leta 2022.

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve