HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Značilnosti

Določanje novih meril.

Dinamičen in prepoznaven novi i20 postavlja merila v segmentu majhnih avtomobilov. Novi i20 združuje številne pametne tehnologije, kot so najboljše funkcije povezljivosti v svojem razredu, in varnostni paket, ki je med najobsežnejšimi v svojem razredu - ta mali avtomobil pušča velik pečat.

 

Določanje novih meril.

Ustvarjen, da izstopa.

Novi i20 je športno, elegantno in vizualno osupljiv. Njegova dinamična podoba zlahka pritegne pozornost, kjer koli se pojavi.

Ustvarjen, da izstopa.
Na novo opredeljena varnost pri vožnji.

Na novo opredeljena varnost pri vožnji.

Izboljšani varnostni paket je zasnovan tako, da so ceste varnejše za vse: vas, vaše sopotnike in druge udeležence v prometu, vključno s pešci in kolesarji.

Povezan z vami.

Uživajte v naprednih funkcijah povezljivosti, ki naredijo vožnjo še bolj udobno. Ostanite brezžično povezani in na poti glasovno upravljajte svoje vozilo.
Povezan z vami.

Slog nove generacije.

Prvi vtis je pomemben - zato smo osvežili obliko enega naših najuspešnejših modelov. Rezultat? Avtomobil, ki je izgleda tako dobro, kot se tudi pelje, s sodobno, dinamično podobo, ki izstopa na cesti.

 

Slog nove generacije.

Povežite se s svojim i20.

Novi i20 je opremljen z najsodobnejšimi funkcijami povezljivosti, ki vam omogočajo še bolj prijetno vožnjo.

Povežite se s svojim i20.
Napredna varnost.

Napredna varnost.

Še več varnostnih funkcij Hyundai Smart Sense je zdaj serijskih in zagotavljajo varno potovanje za vse.

Športno in trajnostno.

Zasnovan za največjo učinkovitost in zmogljivost,n Na voljo je tudi 48-voltna blaga hibridna tehnologija.
Športno in trajnostno.
5-letna garancija brez omejitve kilometrov.

5-letna garancija brez omejitve kilometrov.

Kot vsak Hyundai je tudi i20 izdelan po najvišjih standardih kakovosti. In ta kakovost je podkrepljena s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki jih imate radi, ne da bi vas skrbelo za vaš avtomobil. Uživajte v dodatnem udobju, ki vam ga zagotavlja ena najobsežnejših garancij v industriji.

Tehnologija za prihodnost.

Vsi novo registrirani modeli bencinskih motorjev Hyundai i20 v Evropi že izpolnjujejo emisijske standarde Euro 6d.
Tehnologija za prihodnost.
 

Zunanjost

Hme bc3 ice eviz ext 5n6 lucidlimemetallic 52910q0330 shot5

Na novo opredeljena športnost.

Dinamičen, prepoznaven in čutno športen - i20 z osveženim dizajnom postavlja nove standarde v svojem segmentu z dinamičnim videzom, ki na cesti pritegne pozornost.

 

Na novo opredeljena športnost.

Ustvarjen za ljudi. Pritegnite pozornost.

Eleganten in uglajen se novi i20 ponaša z  novimi zunanjimi oblikovnimi elementi. Zaradi nizke strehe in dolge medosne razdalje je njegova športna drža še bolj izrazita. Navdihnjen s Hyundaijevo oblikovalsko filozofijo "Sensuous Sportiness" je harmonična kombinacija energičnih proporcev, sloga in tehnologije.

Ustvarjen za ljudi. Pritegnite pozornost.
Untitled design 50

Dinamični svetlobni podpis.

Razpotegnjeni LED žarometi dinamično poudarjajo ostre dnevne luči, ki se vizualno povezujejo z zadnjim delom vozila in ustvarjajo edinstven videz.
Dinamični svetlobni podpis.
Športni slog.

Športni slog.

Izrazit sprednji odbijač je obrobljen s poudarjenimi zračnimi odprtinami in drzno novo masko hladilnika z mrežastim vzorcem, ki daje odločen videz.

Drzen izgled zadnjega dela.

Kombinirane LED luči v obliki črke Z se vizualno raztezajo čez vrata prtljažnika in zagotavljajo resnično unikaten videz. Na novo oblikovan zadnji odbijač na spodnjem delu krasi letvica srebrne barve, ki se ujema s svetlobnim podpisom in ustvarja drzen videz z vseh zornh kotov.
Drzen izgled zadnjega dela.
Prava platišča za individualen slog.

Prava platišča za individualen slog.

Izbirate lahko med dvema povsem novima oblikama platišč, ki sta bili ustvarjeni posebej za poudarjanje dinamične drže novega i20; 16-palčna in 17-palčna aluminijasta platišča. Na voljo so tudi 15-palčna jeklena platišča s pokrovi koles.

Vaš avto. Vaše barve.

Prilagodite i20 svojemu osebnemu slogu. Na izbiro je 8 različnih barv zunanjosti, ki dopolnjujejo njegovo privlačno obliko. Tri zunanje barve so povsem nove: Lucid Lime Metallic, Lumen Grey Pearl in Meta Blue Pearl. Poleg tega je na voljo tudi dvobarvna zunanjost s streho v črni barvi (Phantom Black), ki unanjosti doda še več sloga.

 

Vaš avto. Vaše barve.
Dvobarvna zunanjost.

Dvobarvna zunanjost.

Videz vozila prilagodite z dodatno možnostjo dvobarvne zunanjost, ki vključuje streho v črni barvi. Ustvarite avtomobil, ki bo popolnoma ustrezal vašemu okusu.

 

Notranjost

 

 

Hyundai i20 interior 2023 lifestyle video human ready 01a

Kakovostna in visokotehnološka kabina.

V notranjosti i20 so Hyundaijevi oblikovalci uporabili številne inovativne, estetske in tehnične rešitve, da bi ustvarili zračno in sodobno vzdušje. Notranjost je obogatena s 4,2-palčnim digitalnim zaslonom in večbarvno LED ambientalno osvetlitvijo, ki jo lahko spreminjate glede na razpoloženje. Za boljšo osvetljenst pa je zdaj po vsej kabini namesto običajnih žarnic nameščena LED osvetlitev.

 

Kakovostna in visokotehnološka kabina.

Športni volan.

S pomočjo stikal na športnem volanu prezvemite nadzor in ostanite povezani.
Športni volan.
Elegantna instrumentna plošča.

Elegantna instrumentna plošča.

Elegantne vodoravne letve dajejo armaturni plošči eleganten videz in poudarjeno njeno gladko in široko obliko.

Uživajte v udobju in slogu.

Namestite se in uživajte v vožnji. Kljub kompaktnim zunanjim meram i20 ponuja veliko prostora v notranjosti: Športni sedeži pa poskrbijo za izjemno udobje na vsakem potovanju.
Uživajte v udobju in slogu.
Velik prtljažni prostor.

Velik prtljažni prostor.

Potrebujete prostor za večji tovor? Za zadnjo klop priročno shranite polico prtljažnika, da optimalno izkoristite prtljažni prostor. S 352-litrskim prtljažnikom i20 ponuja veliko prostora za vas, vašo družino ter vaše pustolovščine.

 

Zmogljivost

Hyundai i20 exterior 2023 lifestyle video human ready 04

Več možnosti izbire pogonskih sklopov. Več učinkovitosti.

Pod motornim pokrovom novega i20 je 48-voltni blagi hibridni pogonski sklop, ki je združen z motorjem 1,0 T-GDi. Ta je na voljo s 73,5 kW (100 KM) ali 88,3 kW (120 KM). 48-voltni blagi hibridni sistem je zasnovan za maksimalno učinkovitost in zmogljivost ter prispeva k zmanjšanju porabe goriva in emisij.

 

1.0-litrski T-GDi bencinski motor.

1.0-litrski T-GDi bencinski motor.

Naš trivaljni motor Turbo GDI s prostornino 998 kubičnih centimetrov je zasnovan tako, da na cesto prenese športno noto. Z močjo do 88,3 kW (120 KM) in našo novo 48-voltno blago-hibridno tehnologijo zagotavlja užitek v vožnji.

Poraba goriva (kombinirani cikel) za Hyundai i20 1,0 T-GDi 73,5 kW (100 KM) s 6MT v l/100 km: 5,6 - 5,1; emisije CO₂ (kombinirani cikel) v g/km: 127 - 117 (WLTP). Poraba goriva (kombinirani cikel) za Hyundai i20 1,0 T-GDi 73,5 Kw (100 km) s 7DCT v l/100 km: 5,8 - 5,3; emisije CO₂ (kombinirani cikel) v g/km: 131 - 120 (WLTP).

1,2-litrski MPi bencinski motor.

Naš vstopni motor, ki ima prostornino 1.197 cm3 in štiri valje ter moč 61,8 kW (84 KM). V kombinaciji s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom omogoča popoln nadzor in gladko prenašanje navora.

Poraba goriva (kombinirani cikel) za Hyundai i20 1,2 MPi v l/100 km: 5,6 - 5,2; emisije CO₂ (kombinirani cikel) v g/km: 127 - 117 (WLTP).
1,2-litrski MPi bencinski motor.
7-stopenjski samodejni menjalnik.

7-stopenjski samodejni menjalnik.

7-stopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko združuje učinkovitost porabe goriva in užitek v vožnji ročnega menjalnika z udobjem samodejnega menjalnika.

Inteligentni ročni menjalnik (iMT).

Šeststopenjski menjalnik iMT je zasnovan tako, da zmanjšuje emisije in povečuje učinkovitost porabe goriva, saj ob sprostitvi pedala za plin samodejno preklopi v način vožnje v prostem teku.
Inteligentni ročni menjalnik (iMT).
Hyundai i20 exterior 2023 lifestyle video human ready 01

7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko.

Izkoristite vrhunsko zmogljivost in želeno mero nadzora z možnostjo 7DCT v i20, ki je na voljo z 1,0-litrskim turbo motorjem in vam zagotavlja dinamično vozno izkušnjo ter vrhunsko učinkovitost porabe goriva hkrati. Sistem z dvojno sklopko omogoča bliskovito hitro prestavljanje, ne glede na to, ali uporabljate samodejni način ali se odločite za ročno prestavljanje.

 

7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko.

Sistem za regeneracijo energije (ERS).

Sistem ISG (Idle Stop & Go), sistem upravljanja alternatorja (AMS) in pnevmatike z nizkim kotalnim uporom dopolnjuje naš sistem za regeneracijo energije (ERS): ko vozilo vozi v prestavi, vendar z zmanjšanim plinom, zavorni učinek motorja ustvarja kinetično energijo, ki se pretvori v električno energijo in shrani v akumulatorju. S tem se zmanjšata poraba goriva in emisije izpušnih plinov.

 

Sistem za regeneracijo energije (ERS).
 

Tehnologija

Hme i20 lifestyle 06 2

Najboljše funkcije povezljivosti v razredu.

Uživajte v najsodobnejši pametni tehnologiji z dvema 10,25-palčnima vizualno usklajenima velikima zaslonoma s funkcijo deljenega zaslona. S storitvami Bluelink Connected Car Services pa lahko vozilo upravljate kar prek pametnega telefona - ali glasovno. Ta prinaša popolno povezljivost neposredno v i20 s spletnim prepoznavanjem glasu in funkcijami, s katerimi bo vaša vožnja bolj udobna in prijetna. 

Odličen 10,25-palčni digitalni prikazovalnik.

Odličen 10,25-palčni digitalni prikazovalnik.

Za še bolj visokotehnološki videz kokpita poskrbi odličnen 10,25-palčni digitalni zaslon, ki prikazuje informacije o vožnji tam, kjer jih najbolje vidite: spredaj in v središču. Prikaz lahko prilagodite svojim željam.

10,25-palčni osrednji zaslon na dotik.

Opcijski 10,25-palčni zaslon na dotik združuje funkcije 3D navigacije, medijev in povezljivosti.
10,25-palčni osrednji zaslon na dotik.
Odličen 8-palčni zaslon na dotik.

Odličen 8-palčni zaslon na dotik.

8-palčni zaslon na dotik prav tako nudi funkcijo brezžičnega zrcaljenja pametnega telefona, ki omogoča enostavno povezavo in zrcaljenje pametnega telefona prek sistema Apple CarPlay ali Android Auto.

Hyundai i20 interior 2023 lifestyle video human ready 02

Storitve Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink, Hyundaijev sistem za povezovanje z avtomobilom, uporablja vgrajeno telematiko in ponuja najsodobnejše storitve Hyundai Live Services, kot so promet v živo ali parkiranje na ulici. Z aplikacijo Bluelink lahko na daljavo zaklenete in odklenete svoj i20 ali poiščete svoj avtomobil, kadar se ne spomnite, kje točno je parkiran. Aplikacija vam bo poslala tudi opozorilo, če bi kdo poskusil vdreti v vozilo. Če želite vedeti, ali je tlak v pnevmatikah ustrezen, vam bo sporočila tudi to.

 

Funkcija Connected Routing.

Funkcija Connected Routing.

Funkcija Connected Routing pomeni, da vaše poti ne načrtuje procesor navigacijske naprave, temveč Hyundaijev oblačni strežnik. Zakaj je to prednost? Ker omogoča izčrpnejše prometne informacije, natančnejše napovedi časa prihoda ter zanesljivejše načrtovanje poti.

Navigacija »peš do cilja«.

Če morate svojega i20 parkirati med 200 m in 2 km proč od končnega cilja, lahko navodila navigacije z osrednjega zaslona posredujete aplikaciji Bluelink na svojem telefonu. Ta vas bo nato s pomočjo tehnologije navidezne realnosti vodila usmerjila točno tja, kamor ste se namenili.
Navigacija »peš do cilja«.
Informacije o cenah goriva v živo.

Informacije o cenah goriva v živo.

Hitro poiščite gorivo po ugodni ceni. Ponudba goriva se nenehno posodablja in vsebuje trenutne cene goriva in informacije o lokaciji. Samo dotaknite se zaslona, da izberete cilj.

Parkirišče na ulici in zunaj nje.

Najdite parkirno mesto hitreje in uživajte v učinkovitejšem parkiranju brez stresa. S to funkcijo lahko v realnem času poiščete in primerjate možnosti parkiranja v garažah in na parkiriščih ter poiščete parkirna mesta na ulici.
Parkirišče na ulici in zunaj nje.
Vremenska napoved.

Vremenska napoved.

Želite vedeti, kakšno vreme vas čaka? S pomočjo funkcije obveščanja o vremenu boste vedno vedeli, kakšno je vreme. Z vremensko storitvijo v živo lahko vedno spremljate najnovejše vremenske informacije za vašo trenutno lokacijo, destinacijo ali priljubljena mesta.

Opozorilo na radarje.

Celovita storitev z opozorili za stacionarne in mobilne radarje.* Tako se lahko osredotočite na varno, samozavestno in sproščujočo vožnjo.
Opozorilo na radarje.
Informacije o prometu.

Informacije o prometu.

Pridite hitreje do cilja. S Hyundaijevimi prometnimi informacijami v realnem času izberite optimalne poti glede na prevladujoče razmere in najbolj natančne ocene časa prihoda.

Zanimivosti v živo.

Iskanje naslova, točke zanimanja ali kombinacije obojega še nikoli ni bilo tako enostavno. S prostim tekstovnim iskanjem lahko vedno najdete lokacijo, ki jo iščete.
Zanimivosti v živo.
Storitve Bluelink® Connected Car Services.

Storitve Bluelink® Connected Car Services.

Buelink® zagotavlja brezhibno povezljivost in pametne funkcije, ki vam bodo olajšale vožnjo.
I20 videostill infotainment
 • Parkirna asistenca.

  Parkirna asistenca.

  Z asistenco za parkiranje (PA) se zlahka znajdete v tesnih parkirnih prostorih: Uživajte v polavtonomnem parkiranju, ki ga podpirajo številni senzorji in programska oprema.
 • Nastavitve razpoloženja.

  Nastavitve razpoloženja.

  Z nastavitvami Mood Modes uživajte v prijetnih zvokih okolja med daljšo vožnjo ali v prometni konici. Na voljo je 6 različnih zvočnih kulis, v katerih lahko uživate tudi brez povezave in se ob njih sprostite.
 • Integracija LA LISTE.

  Integracija LA LISTE.

  Iščete odlično restavracijo po dolgi vožnji? LA LISTE, ki je zdaj na voljo v i20, vam priporoča najboljše restavracije v vaši bližini.
Glasovno prepoznavanje in nadzor vozila.

Glasovno prepoznavanje in nadzor vozila.

S pritiskom na gumb za govor aktivirajte sistem in glasovno upravljajte klimatsko napravo, temperaturo, gretje sedežev in druge funkcije avtomobila.

Funkcija eCall.

Vaša varnost je naša glavna skrb. Z drugo generacijo sistema eCall, ki temelji na omrežju 4G, i20 v primeru hude nesreče samodejno obvesti reševalne službe in jim sporoči lokacijo vozila.
Funkcija eCall.
 

Varnost

Untitled design 51

Najobsežnejši varnostni paket.

S Hyundai SmartSense, našim vrhunskim naprednim sistemom za pomoč vozniku, i20 ponuja najobsežnejše pakete aktivne varnostne tehnologije v svojem razredu - ustvarjen je za več varnosti in manj skrbi. Številnih od tovrstnih pametnih tehnoloških funkcij ne bi pričakovali v avtomobilih tega segmenta.

 

Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA).

Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA).

Prvič je i20 opremljen s sistemom Lane Following Assist (LFA). Ko je sistem aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 180 tako na avtocesti kot na mestnih ulicah.

Sistem za nadzor mrtvih kotov (BCA).

Sistem z radarjem v spodnjem delu zadnjega odbijača opozarja na promet v mrtvem kotu. Če kjub temu vključite smernik, sistem sproži zvočno opozorilo in zavira, da prepreči trčenje.
Sistem za nadzor mrtvih kotov (BCA).
Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R).

Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R).

Če vzvratna kamera ali zadnji ultrazvočni senzorji zaznajo oviro pri vzvratni vožnji, PCA prikaže opozorilo in po potrebi zavira.

Sistem za preprečevanje naleta (FCA).

Sistem FCA samodejno zavira, če zazna silovitejše zaviranje vozila pred vami, prav tako pa je pozoren na pešce ali kolesarje. Sedaj vključuje tudi asistenta za križišča, ki pri zavijanju levo opreza za nevarnostjo in preprečuje trčenje z nasproti vozečimi vozili.
Sistem za preprečevanje naleta (FCA).
Pametni tempomat na podlagi navigacije (NSCC).

Pametni tempomat na podlagi navigacije (NSCC).

S pomočjo najsodobnejšega navigacijskega sistema predvidi prihajajoče ovinke ali ravnine na avtocestah in prilagodi hitrost za varnejšo vožnjo.

Inteligentni sistem za spremljanje hitrostnih omejitev (ISLA).

Sistem ISLA vas v primeru, da prekoračite hitrost, na to opozori z zvočnim in grafičnim signalom. Če ga uporabljate v kombinaciji s pametnim sistemom za prednastavitev hitrosti, lahko vozilo upočasni tudi samodejno.
Inteligentni sistem za spremljanje hitrostnih omejitev (ISLA).
Opozorilo na potnike zadaj (ROA).

Opozorilo na potnike zadaj (ROA).

Ultrasonični senzorji zaznavajo gibanje potnikov ali domačih živali na zadnji klopi ter voznika opozorijo, če slednje po nesreči pozabi v vozilu.

Pomoč za preprečevanje trka pri parkiranju – pri vzvratni vožnji (PCA-R).

Sistem PCA-R vam daje dodatno samozavest pri vožnji z i20 v ozke parkirne prostore vzvratno . Ko sistem zazna nevarnost trka, sistem PCA-R samodejno zavira. 

Pomoč za preprečevanje trka pri parkiranju – pri vzvratni vožnji (PCA-R).
Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA).

Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA).

Ta pametni sistem v mestni gneči ali v križišču opozori voznika, ko vozilo pred njim po postanku zopet spelje.

 

Udobje

Hyundai i20 exterior 2023 lifestyle video human ready 03

Premium zvočni sistem in popolnoma brezžična povezljivost.

Uživajte v več udobja z brezžičnim zrcaljenjem zaslona telefona na 8-palčnem zaslonu na dotik in brezžičnim polnjenjem pametnega telefona. Premijski zvočni sistem BOSE® z osmimi zvočniki, ki je na voljo, poskrbi za več zabave, ko želite povečati glasnost in zapeti skupaj.
Brezžično polnjenje.

Brezžično polnjenje.

Uživajte v povezljivosti mobilnega telefona brez kablov - brezžično polnjenje za vse mobilne naprave in brezžično zrcaljenje na 8-palčni zaslon sta vključena.

USB priključki.

Povezovanje in polnjenje prenosnih USB naprav z vašim i20 še nikoli ni bilo tako enostavno, saj so spredaj in zadaj v vozilu priključki USB-C.

USB priključki.

Premium zvočni sistem BOSE®.

Z vrhunskim zvočnim sistemom BOSE® uživajte v izjemni zvočni izkušnji. Sistem z osmimi zvočniki, ki vključuje tudi globokotonec, je zasnovan v skladu s športnim slogom avtomobila in zagotavlja zvočno izkušnjo, ki je prav tako dinamična, kot je dinamična vožnja z i20.

 

Premium zvočni sistem BOSE®.
 

Cenik

Hyundai i20

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model i20

Akcijski cenik

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve