Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Zanimivosti

Svež slog in zvrhana mera elegance

Novi i20 se ponaša z drznim oblikovalskim jezikom, ki ga sedaj zaznamuje še več ostrine. Kakor ostale najnovejše Hyundaijeve modele namreč tudi njegov dizajn uteleša spoj čutnosti in športne elegance. Obenem je pametnejši in varnejši, saj razpolaga s širokim naborom naprednih varnostnih sistemov, najsodobnejšimi tehnologijami in naprednimi funkcijami povezljivosti.
Svež slog in zvrhana mera elegance

Izrazen in dinamičen

Prednji del se sedaj ponaša z drzno oblikovanim odbijačem in prepoznavno Hyundaijevo kaskadno masko hladilnika. Spremenjene so tudi meglenke, ki so po novem združene z mišičastimi režami za dotok zraka. Slednje s svojo zasnovo prinašajo izboljšane aerodinamične lastnosti.
 • Kaskadna maska hladilnika

  Kaskadna maska hladilnika

  Prednjemu del poseben značaj vdahne ekspresivna kaskadna maska, ki poskrbi za dinamičen nastop in slog, ki ga je moč v hipu prepoznati. Reže za dotok zraka zaznamuje sodoben vzorec, ki poskrbi za tridimenzionalni efekt in še nadgradi eleganco maske hladilnika.
 • Dvobarvna karoserija

  Dvobarvna karoserija

  Popestrite si vsakdan in svojega i20 opremite s streho v barvi Phantom Black.

Ustvarite slog po vaši meri

S širokim naborom drznih barv karoserije in temno streho se novi i20 brez težav prilagodi kateremu koli slogu.

Poiščite najljubšo kombinacijo

Prikrojite novega i20 po svojih željah, da bo do potankosti odražal vaš osebni slog. Drznite si izstopati iz množice s kombinacijo črne strehe in ene od desetih barv zunanjosti. Nekaj možnosti lahko odkrijete že tukaj.

 

 

Ustvarite slog po vaši meri

Napredna povezljivost

Novi i20 se ponaša z najsodobnejšimi funkcijami povezljivosti. 7-palčni zaslon na dotik s pomočjo storitev Apple CarPlay™ in Android Auto™ ponuja dostop do funkcij vašega mobilnega telefona, za še več uporabnosti pa je tu tudi navigacijski sistem.

Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana blagovna znamka Google Inc.
Napredna povezljivost
Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem FCA s pomočjo kamere in radarja nadzoruje cestišče pred vozilom in v primeru nevarnosti samodejno zavira. Na možnost naleta najprej opozori z zvokom in obvestilom na zaslonu instrumentne plošče, v nujnih primerih pa tudi prevzame nadvor nad zavorami in glede na stopnjo nevarnosti poskrbi za maksimalno moč zaviranja. S tem pomaga vozniku, da se izogne trčenju. Sistem se aktivira, ko pri hitrosti nad 10 km/h pred avtomobilom zazna drugo vozilo.

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Sistem za nadzor voznikove zbranosti je bistven za zagotavljanje najvišje ravni varnosti. Zaznava namreč vzorce vožnje, ki nakazujejo na voznikovo nezbranost. Nato s pomočjo opozorila na zaslonu ter zvočnega signala vozniku predlaga premor.
Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)
Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem LKA pomaga vozilu ostati varno znotraj svojega voznega pasu. Ko vozilo nenadoma in brez uporabe smernika preide na sosednji vozni pas, voznik prejme tako zvočno in grafično opozorilo. Če se na slednji ne odzove, sistem prevzame nadzor nad krmiljenjem in avtomobil samodejno vrne v varno območje.

Sistem za samodejno zasenčenje dolgih luči (High Beam Assist - HBA)

Funkcija High Beam Assist (HBA) ponoči zaznava vozila na nasprotnem voznem pasu in neposredno pred voznikom ter samodejno preklaplja med nezasenčenim ter zasenčenim snopom žarometov. S tem namesto vas poskrbi, da med nočno vožnjo ne zaslepite drugih udeležencev v prometu, ob praznem cestišču pa takoj aktivira nezasenčen snop in tako omogoči boljšo vidljivost.
Sistem za samodejno zasenčenje dolgih luči (High Beam Assist - HBA)
 

Zunanjost

Mladosten značaj in zapeljiv izgled

Ostrejše linije in še bolj izraziti detajli poskrbijo, da novi i20 s svojo osveženo pojavo izstopa na vsakem koraku ter da se za njim obračajo glave.

Bi-funkcijska projekcijska žarometa

Bi-funkcijska projekcijska žarometa novega i20 z dnevnimi lučmi v LED izvedbi poleg odličnega izgleda zagotavljata tudi izjemno vidljivost.
Ugasni luči
 
Kaskadna maska hladilnika

Kaskadna maska hladilnika

Novi i20 se ponaša s posebej zanj prilagojeno različico Hyundaijeve značilne kaskadne maske, ki poskrbi za dinamičen nastop in prepoznaven slog.

Prednji meglenki

Da bi se bolje zlili z novo obliko prednjega odbijača, sta bili prednji meglenki popolnoma preoblikovani. Poleg izjemnega izgleda ju zato sedaj odlikuje tudi aerodinamična učinkovitost.
Prednji meglenki
Kromirane kljuke

Kromirane kljuke

Kromirane zunanje kljuke zaznamujejo eleganten slog novega i20 in poudarijo njegove natančno začrtane linije.

Panoramska sončna streha

Novi i20 je na voljo s panoramsko sončno streho, ki jo je moč odpreti zgolj s preprostim pritiskom na gumb.
Panoramska sončna streha
Dvobarvna karoserija

Dvobarvna karoserija

Naj bo vaše življenje še bolj pisano. Novi i20 je sedaj na voljo tudi s streho v barvi Phantom Black.

Stilska aluminijasta platišča

Na novo oblikovana 16-palčna aluminijasta platišča dopolnjujejo dinamičen slog novega i20.
Stilska aluminijasta platišča
Ugasni luči
 

Zadnji žarometi

Zadnji žarometi novega i20 združujejo izjemno svetilnost in vrhunski slog. Na voljo so s halogenskimi žarnicami ali v LED izvedbi.

Nova prtljažna vrata

Izrazit dizajn prtljažnih vrat z integriranim prostorom za registrsko tablico zadnjemu delu vozila vdahne čvrstost in stabilnost. Kljuka prtljažnih vrat in vzvratna kamera sta po novem skriti nad registrsko tablico, s čimer poskrbita, da zadek uspešno združuje oblikovno prečiščenost in eleganco.
Nova prtljažna vrata
Zadnji odbijač

Zadnji odbijač

Zadek novega i20 izstopa tudi po zaslugi športno oblikovanega odbijača z modernimi vložki, ki še dodatno podkrepijo mladosten značaj in energičnost avtomobila.
 • Zatemnjena zadnja stekla

  Zatemnjena zadnja stekla

  Zatemnjena stekla so izjemen stilski dodatek, obenem pa ponujajo več zasebnosti ter v vročih poletnih dneh prispevajo k nižji temperaturi v vozilu.
 • Bočne letvice

  Bočne letvice

  Izbočene stranske letvice poskrbijo za izrazit stranski profil in utrdijo vtis gibanja naprej. Poleg tega imajo tudi praktično vlogo, sam vozilo ob stiku z vrati drugih avtomobilov ščitijo pred praskami.
 • 15-palčna platišča

  15-palčna platišča

  Nova 15-palčna platišča prispevajo k samozavestnemu videzu.
 

Notranjost

Stilsko dodelana notranjost

i20 ponuja zmagovalno kombinacijo neverjetne prostornosti ter široke palete barv in stilskih dodatkov, ki poskrbijo, da njegova notranjost izgleda prav tako sveže kot njegova zunanjost.

Prepustite se udobju in uživajte v vrhunskem slogu. Vrhunski materiali in visoka kakovost izdelave bodo poskrbeli, da se boste v novem i20 počutili kot doma. Poleg tega lahko barvno shemo notranjosti prilagodite vašemu osebnemu okusu.

 

Stilsko dodelana notranjost

Barvita notranjost za še več sloga

Barvni opciji Red Point in Blue Point po zaslugi vpadljivih barvitih šivov poskrbita za edinstven pridih v notranjosti. K slednjemu pomembno prispeva tudi popolnoma nov šesterokotni vzorec oblazinjenja na sedežih.

 

Barvita notranjost za še več sloga
 

Zmogljivost

Zmogljivost in učinkovitost

Novi i20 se predstavlja s paleto štirih zmogljivih bencinskih agregatov, ki ponujajo pravo razmerje moči in varčnosti za vsak tip vožnje. Tu je še serijski sistem Idle Stop and Go (ISG), ki v križišču samodejno izklopi motor in ga ob pritisku na stopalko za plin zopet prižge. S tem prispeva k nižji porabi goriva, nižjim emisijam CO2 in boljšemu izkoristku.

Bencinski motor 1.25 Mpi (LP)

1,25-litrski bencinski agregat Mpi v šibkejši izvedenki razvije 55 kW (75 KM), združen pa je s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom, ki ga odlikuje gladko pretikanje. Prav tako kot ostali člani motorne palete ustreza emisijskemu standardu Euro 6d-TEMP.

Max. moč
55,2 kW 
 

Max. navor
121.6 Nm

Bencinski motor 1.25 Mpi (LP)
Bencinski motor 1.25 Mpi (HP)

Bencinski motor 1.25 Mpi (HP)

1,25-litrski bencinski motor v močnejši izvedbi razvije 62 kW (84 KM), združen pa je s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom, ki ga odlikuje gladko pretikanje. Prav tako kot ostali člani motorne palete ustreza emisijskemu standardu Euro 6d-TEMP.

Max. moč
61,8 kW 
 

Max. navor
121.6 Nm

Bencinski motor 1.0 T-GDi (LP)

1,0-litrski agregat T-GDi v šibkejši izvedbi razvije 74 kW (100 KM), na voljo pa je tako s petstopenjskim ročnim kot tudi z najnovejšim sedemstopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko. Za večjo ekološko učinkovitost je sedaj opremljen tudi s filtrom trdnih delcev, tako da v celoti ustreza standardu Euro 6d-TEMP.

Max. moč
73,6 kW 
 

Max. navor
171.6 Nm

Bencinski motor 1.0 T-GDi (LP)
Bencinski motor 1.0 T-GDi (HP)

Bencinski motor 1.0 T-GDi (HP)

1,0-litrski agregat T-GDi v močnejši izvedbi razvije 88 kW (120 KM), na voljo pa je tako s šeststopenjskim ročnim kot tudi z najnovejšim sedemstopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko. Za večjo ekološko učinkovitost je sedaj opremljen tudi s filtrom trdnih delcev, tako da v celoti ustreza standardu Euro 6d-TEMP.

Max. moč
88,3 kW 
 

Max. navor
171.6 Nm

Sistem za regeneracijo energije (ERS)

Sistem Idle Stop & Go, sistem za upravljanje z alternatorjem (AMS) in pnevmatike z nizkim kotalnim uporom dopolnjuje Hyundaijev sistem za regeneracijo zavorne energije (ERS). Ko se vozilo premika v eni od prestav, a s spuščeno stopalko za plin, se kinetična energija, ki pri tem nastane, pretvarja v električno ter shranjuje v bateriji. Na ta način znižuje porabo goriva in raven izpustov.

 

Sistem za regeneracijo energije (ERS)
 • Ročni menjalnik

  Ročni menjalnik

  Glede na izbiro motorja je novi i20 na voljo s 5 ali 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.
 • 7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko

  7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko

  Novi 7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko nizko porabo in užitek v vožnji združuje z udobjem samodejnega pretikanja.
 • McPhersonova sprednja prema

  McPhersonova sprednja prema

  McPhersonova sprednja prema poskrbi za pravo mero togosti in je izjemno vzdržljiva, hkrati pa omogoča tudi boljšo vodljivost in višji nivo varnosti.
 

Varnost

Hyundai SmartSense

Novi i20 se ponaša z najnaprednejšimi varnostnimi sistemi na trgu, združenimi pod oznako Hyundai SmartSense. Za več varnosti in brezskrbno vožnjo.

Sistem za opozarjanje ob zapustitvi voznega pasu

Sistem LDW v primeru, da voznik nenamerno zapusti svoj vozni pas, odda zvočno in grafično opozorilo, s čimer preprečuje nesreče in nevarne situacije.
Sistem za opozarjanje ob zapustitvi voznega pasu
Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem FCA s pomočjo kamere in radarja nadzoruje cestišče pred vozilom in v primeru nevarnosti samodejno zavira. Na možnost naleta najprej opozori z zvokom in obvestilom na zaslonu instrumentne plošče, v nujnih primerih pa tudi prevzame nadvor nad zavorami in glede na stopnjo nevarnosti poskrbi za maksimalno moč zaviranja. S tem pomaga vozniku, da se izogne trčenju. Sistem se aktivira, ko pri hitrosti nad 10 km/h pred avtomobilom zazna drugo vozilo.

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem LKA zaznava položaj vozila ter voznika pri hitrostih nad 60 km/h opozarja na nevarne manevre. Če slednji zapusti vozni pas, ga sistem na to sprva opozori z zvočnim in grafičnim signalom, nato pa po potrebi prevzame nadzor nad krmiljenjem in vozilo vrne v varno območje.
Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)
Sistem za samodejno zasenčenje dolgih luči (High Beam Assist - HBA)

Sistem za samodejno zasenčenje dolgih luči (High Beam Assist - HBA)

V samodejnem načinu delovanja funkcija HBA opreza za vozili na nasprotnem voznem pasu ali pred voznikom ob srečanju z njimi samodejno preklaplja med nezasenčenim in zasenčenim snopom žarometov. S tem poskrbi, da voznik ne zaslepi drugih udeležencev v promeru, ko je vozišče prazno, pa z vklopom nezasenčenih žarometov zagotovi najboljšo vodljivost.

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Sistem za nadzor voznikove zbranosti je bistven za zagotavljanje najvišje ravni varnosti. Zaznava namreč vzorce vožnje, ki nakazujejo na voznikovo nezbranost. Nato s pomočjo opozorila na zaslonu ter zvočnega signala vozniku predlaga premor.
Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)
 • Statične luči za osvetlitev ovinka (SBL)

  Statične luči za osvetlitev ovinka (SBL)

  Sistem statičnih luči za osvetlitev ovinka (SBL) veča vidljivost, saj smer svetlobnega snopa v zavojih prilagodi smeri vozila, s čimer vozniku omogoči, da prej opazi morebitne ovire ali pešce.
 • Sistem za zaviranje v sili (ESS)

  Sistem za zaviranje v sili (ESS)

  Ob nenadnem močnejšem zaviranju sistem ESS samodejno aktivira opozorilne utripalke ter tako druge udeležence v prometu opozori na nevarnost. S tem zmanjšuje možnost naleta.
 • Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS)

  Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS)

  Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMD) nadzira tlak v vseh štirih pnevmatikah ter vas v primeru, da je slednji prenizek, na to opozori.
 • 6 zračnih blazin

  6 zračnih blazin

  Novi i20 je opremljen s kar 6 zračinimi blazinami, ki v primeru trka ne glede na položaj vozila potnikom nudijo potrebno zaščito. Sistem obsega zračni blazini za voznika in sovoznika, stranski blazini spredaj ter sprednji in zadnji zračni zavesi.
 • Električni pomik stekel z varnostno funkcijo

  Električni pomik stekel z varnostno funkcijo

  Vsa stranska stekla v vozilu je mogoče navzol ali navzgor pomikati tudi s pomočjo daljinskega ključa. Prednji stekli sta obenem opremljeni s funkcijo Auto up / down (kratek pritisk na gumb je dovolj, da se steklo dvigne ali spusti do konca) ter varnostnim sistemom, ki ob stiku z oviro takoj zaustavi pomikanje.
 

Udobje

Uživajte v napredni povezljivosti

Novi i20 ponuja široko paleto najneprednejših funkcij povezljivosti, ki vam na vsaki poti zagotavljajo dodatno udobje in predstavljajo novo dimenzijo praktičnosti.

 • Sistem za pomoč pri parkiranju (PAS)

  Sistem za pomoč pri parkiranju (PAS)

  Novi i20 pomeni konec odvečnega stresa na parkirišču. Sistem za pomoč pri parkiranju, ki vključuje senzorje na prednjih in zadnjih odbijačih, namreč poskrbi, da je parkiranje z njim nadvse preprosto opravilo. Ko se vozilo približa oviri, sistem voznika na nevarnost trka opozori s prikazom na zaslonu ter zvočnim signalom.
 • Samodejna klimatska naprava

  Samodejna klimatska naprava

  Nastavite željeno temperaturo, sistem pa bo poskrbel za vse ostalo. Funkcija samodejnega odroševanja obenem v vseh razmerah poskrbi za maksimalno vidljivost.
 • Navigacijski sistem

  Navigacijski sistem

  Opcijski navigacijski sistem s 7-palčnim zaslonom na dotik združuje funkcije navigacije, multimedijski vmesnik ter napredno povezljivost. Odlikujejo ga zemljevidi v prikazu 3D ter 7-letna naročnina na storitve LIVE, s pomočjo katerih boste vedno obveščeni o trenutnih vremenskih razmerah in stanju na cesti, pa tudi o lokacijah nadzora hitrosti (kjer je to zakonsko omogočeno). 7-palčni zaslon na dotik po zaslugi optimalnega položaja omogoča nadvse preprosto upravljanje z infozabavnim sistemom, ki vključuje tudi storitvi Apple CarPlay™ and Android Auto™. Tako bo fukncionalnost vaše mobilne naprave tudi med vožnjo vedno na dosegu vaših prstov.

   

  Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka Apple Inc.
  Android Auto™ je registrirana blagovna znamka Google Inc.
 • Priključek USB

  Priključek USB

  Za hitro in preprosto polnjenje mobilnih naprav. Novi i20 je opremljen s priključkom USB, tako da lahko prav vsi potniki v vozilu brez težav napolnejo svoje pametne telefone.

Pameten in praktičen

Novi i20 navdušuje z obilico praktičnih rešitev in najnaprednejših funkcij povezljivosti, ki skupaj z natančno premišljenimi dodatki poskrbijo, da se lahko na vsaki poti popolnoma sprostite in uživate.

Multimedijski sistem s 7-palčnim zaslonom na dotik

Novi multimedijski sistem s 7-palčnim zaslonom na dotik po zaslugi storitev Apple CarPlay™ in Android Auto™ tudi med vožnjo ogomoča varen in preprost dostop do funkcij na mobilnih napravah. Preprosto priključite vaš pametni telefon v sistem in upravljajte z navigacijo, predvajajte svojo najljubšo glasbo in še mnogo več.

 

Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana blagovna znamka Google Inc.
Multimedijski sistem s 7-palčnim zaslonom na dotik
Vhoda USB in AUX

Vhoda USB in AUX

Prikladno nameščena vhoda AUX in USB omogočata preprosto povezavo pametnega telefona ali druge mobilne naprave z multimedijskim sistemom.

Osrednji zaslon merilnikov

Na nadzorni plošči novega i20 kraljuje odlično nameščeni osrednji zaslon, ki med vožnjo prikazuje podatke o delovanju varnostnih sistemov, količini preostalega goriva in porabi, pa tudi navodila navigacijskega sistema, zunanjo temperaturo ter mnogo drugih pomembnih informacij.

Osrednji zaslon merilnikov
Tipke na volanskem obroču

Tipke na volanskem obroču

Športen volanski obroč se ponaša z ergonomsko nameščenimi tipkami, preko katerih je mogoče med vožnjo varno upravljati s sistemi vozila. Na preprost način uravnavajte jakost zvoka, sprejemajte klice, dostopajte do podatkov potovalnega računalnika in prilagajajte delovanje tempomata.

Ogrevani sedeži in volanski obroč

Naj vam bo tudi med zimo prijetno toplo. Uživajte v udobju, ki ga pričarajo ogrevana prednja sedeža in volanski obroč. Slednji se hitro ogrejejo in tako poskrbijo za dodatno mero udobja.

Ogrevani sedeži in volanski obroč
Zložljiva zadnja klop

Zložljiva zadnja klop

Naslonjalo sedežne klopi v novem i20 je moč preklopiti v razmerju 60:40, s čimer omogoča več prilagodljivosti pri prevozu večje količine prtljage. Poleg tega s zlaganjem klopi nastane popolnoma ravna nakladalna površina, prtljažni prostor pa se s 326 poveča na kar 1042 litrov (VDA).

Prostornina prtljažnega prostora

Prtljažni prostor novega i20 ponuja velikodušnih 326 litrov prostornine (VDA). Za nameček je višino nakladalne površine mogoče prilagoditi, praktičnost pa zaokrožijo še številna priročno nameščena odlagalna mesta.

Prostornina prtljažnega prostora
 • Pametni ključ in gumb za zagon motorja

  Pametni ključ in gumb za zagon motorja

  Ko je pametni ključ v vozilu, je motor mogoče zagnati zgolj s pritiskom na gumb.
 • Držalo za pametni telefon

  Držalo za pametni telefon

  Držalo za pametni telefon, ki je nameščeno na vrhu armaturne plošče, omogoča varno, predvsem pa praktično namestitev mobilne naprave. Slednja v takšnem položaju namreč lahko služi za prikaz navodil navigacijskega sistema ali kot zunanji predvajalnik glasbe.
 • Prostor za sončna očala

  Prostor za sončna očala

  Odlagalni prostor za sončna očala je nameščen levo nad voznikom.
 • Po višini in globini nastavljiv volanski obroč

  Po višini in globini nastavljiv volanski obroč

  Volanski obroč je mogoče pomikati tako vertikalno kot horizontalno, s čimer omogoča popolno prilagoditev voznikovemu položaju.
 • Senzor za dež

  Senzor za dež

  Ko senzor zazna dež, samodejno aktivira brisalce ter hitrost njihovega delovanja prilagodi jakosti padavin.
 • Držala za pijačo

  Držala za pijačo

  Držali za plastenke ali pločevinke sta prikladno nameščeni med prednjima sedeža.
 • Držali za plastenke v vratih

  Držali za plastenke v vratih

  V predal prednjih vrat je mogoče odložiti 1,5-litrske plastenke, v zadnja pa litrske.
 • Sredinska konzola in naslon za roko

  Sredinska konzola in naslon za roko

  Sredinska konzola služi kot dodaten odlagalni prostor, njen oblazinjen pokrov pa je hkrati udoben naslon za roko.
 • Nastavljiv voznikov sedež

  Nastavljiv voznikov sedež

  Voznikov sedež je nastavljiv po višini in naklonu.

Tehnologija motorjev prihodnosti

EURO 6d-Temp je pri Hyundaiju standard. Vsi novi registrirani modeli Hyundai v Evropi že izpolnjujejo standarde emisij EURO 6d-Temp.

EURO 6d-Temp združuje laboratorijski preizkusni cikel WLTP z dodatnimi preizkusi emisij na cesti, znanimi kot dejanske emisije iz vožnje ali RDE.

Tehnologija motorjev prihodnosti
 

Akcija

Odprodaja 2020

[PDF] Seznam vozil - omejena serija vozil i20 #Odprodaja2020

Akcija velja za omejeno količino vozil na zalogi. Akcija velja do preklica oz. do razprodaje zalog. Za trenutno aktualno stanje vozil in podrobnosti o prodajnih akcijah, se obrnite na enega izmed pooblaščenih trgovcev, ki vam bodo z veseljem predstavili ponudbo.

 

Cenik

Novi Hyundai i20

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik model novi i20

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.