Značilnosti

Spreminja pravila igre

Novi i20 z edinstvenimi dinamičnimi linijami spreminja pravila igre v segmentu mestnih malčkov. Ponaša se z napredno povezljivostjo in vodilnimi varnostnimi sistemi, obenem pa predstavlja prvi Hyundaijev evropski model, ki ga zaznamuje naš novi oblikovni jezik.

 

Spreminja pravila igre

Ustvarjen, da izstopa

Športen, eleganten in vpadljiv: Novi i20 s svojo dinamično silhueto in popolnoma prenovljeno notranjostjo zlahka ukrade pogled.
I20 exterior 3 4 front landscape 5x4 03

Ko varnost dobi nov pomen

Cilj novih asistenčnih sistemov je več varnosti za vse: vas, vaše sopotnike in ostale udeležence v prometu – tudi pešce in kolesarje.

Ko varnost dobi nov pomen
Povezan z vami.

Povezan z vami.

Uživajte v naprednih funkcijah povezljivosti, s katerimi novi i20 prinaša še več praktičnosti. Sedaj ste lahko med vožnjo povezani tudi brez kablov, z vozilom pa lahko upravljate tudi glasovno.

*glasovno upravljane ni na voljo v vseh jezikih

Raziščite novega i20

Pobliže si oglejte dizajn in najpomembnejše značilnosti! Gre za res revolucionaren avtomobil, predvsem zaradi našega novega oblikovalskega jezika.

Slog nove generacije

Slog nove generacije

Prvi vtis šteje največ, zato smo enega svojih najuspešnejših modelov nadgradili prav z vpadljivim dizajnom. Novi i20 je tako Hyundaijev prvi evropski model, ki se ponaša z našim novim oblikovnim jezikom, imenovanim Čutna športnost. Rezultat? Avto, ki se pelje tako dobro, kot izgleda, na cesti pa izstopa že na daleč.

Povežite se s svojim novim i20

Izkoristite moč svojega pametnega telefona, brez da bi odmakniki pogled s ceste – in popolnoma brezžično!
Povežite se s svojim novim i20
Hyundaijeva 5-letna garancija brez omejitve kilometrov

Hyundaijeva 5-letna garancija brez omejitve kilometrov

Kot vsak Hyundai je tudi novi i20 izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!

Motorji, ki zrejo v prihodnost.

Vsi na novo registrirani evropski Hyundaiji i20 že ustrezajo emisijskemu standard Euro 6d.
Motorji, ki zrejo v prihodnost.
 

Zunanjost

I20 exterior 3 4 front passenger side street 02

Opozorite nase v slogu.

Novi i20 s spojem elegantnih potez in vpadljivih poudarkov v razred mestnih malčkov prinaša popolnoma svež veter. Je tudi širši, daljši in nižji od predhodnika, hkrati gre za prvega Hyundaija, katerega obliko je zaznamovala nova hišna oblikovalska filozofija – Čutna športnost. Gre za harmonijo energičnih proporcev, vrhunskega stila in tehnološkega pridiha. S svojim energičnim izgledom ter vznemirljivim naborom opreme se bo odlično ujel z vašo edinstveno osebnostjo.

Dinamičen svetlobni podpis

Dinamična prednja žarometa zaznamuje priostrena grafika LED dnevnih luči, ki se optično ujema z grafiko zadnjih žarometov.
Dinamičen svetlobni podpis
V središču pozornosti: dinamičen slog

V središču pozornosti: dinamičen slog

Vpadljiv prednji odbijač zaznamujeta veliki reži za zrak in drzna maska hladilnika, ki poskrbi za močan prvi vtis.

Unikaten dizajn žarometov

Zadnja LED žarometa z grafiko v obliki črke Z sta povezana s svetlobno letvico, ki se razteza čez prtljažna vrata in poskrbi za edinstven slog zadka.
Unikaten dizajn žarometov

Vaš avto. Vaše barve.

Prikrojite novega i20 po svojem okusu in njegove vpadljive linije obogatite z eno od 10 edinstvenih barv karoserije. Za tiste, ki želite še odtenek vrhunskega sloga več, je na voljo tudi streha v Phantom črni barvi, ki ustvari zares edinstveno podobo. Tako edinstveno, kot ste vi sami!

Dvobarvna streha

Obogatite slog svojega novega i20 z dvobarvno streho v odtenku Phantom Black ter ustvarite avto, ki bo popolnoma po vašem okusu.


17-palčna aluminijasta platišča

Osvajajte cesto na novih 17-palčnih aluminijastih platiščih, ki še dodatno poudarijo dominanten značaj novega i20.
17-palčna aluminijasta platišča
Edinstven dizajn C-stebrička

Edinstven dizajn C-stebrička

Novi i20 svoj edinstven izgled dolguje drznim oblikovnim konceptom, ki jih uteleša tudi dizajn C-stebrička.

Nove dnevne luči

Ko športnost sreča varnost: Nove dnevne luči na cesti ustvarijo poseben vtis, hkrati pa bolje osvetljujejo cestišče in s tem vsem udeležencem v prometu omogočajo več varnosti.
Nove dnevne luči
Zadnji žarometi

Zadnji žarometi

Zadnji žarometi novega i20 združujejo izjemno svetilnost in vrhunski slog. Na voljo so s halogenskimi žarnicami ali v LED izvedbi.
 

Notranjost

Parallax2 3012 3058

Notranjost, prežeta s kakovostjo in tehnologijo

Hyundaijevi oblikovalci so z inovativnimi estetskimi in tehničnimi rešitvami ustvarili svež nov slog, ki pripomore k zračni in moderni atmosferi v kabini.
Vzorec na vratih, ki so ga navdihnile podobe iz narave, se elegantno zliva z armaturno ploščo in ustvarja harmonično celoto, ki jo dopolnjuje nežna, a prefinjena ambientna osvetlitev v modri barvi.

 • i20

 • i20

 • i20

 • i20

Prava lepota izvira iz notranjosti.

Popolnoma nova notranjost novega Hyundaija i20 se odlično ujema z njegovo vpadljivo zunanjostjo. Obenem jo lahko s pomočjo številnih možnosti personalizacije prilagodite popolnoma po svojem okusu.
 • Mono Black

  Mono Black

 • Black & Grey.

  Black & Grey.

 • Lime Green

  Lime Green

10,25-palčni digitalni zaslon merilnikov

10,25-palčni digitalni zaslon merilnikov

Za še več visokotehnološkega pridiha v kabini skrbi 10,25-palčni digitalni zaslon merilnikov, ki ključne informacije o vožnji prinaša tja, kjer jih najlažje vidite. Prikaz lahko prilagajate svojemu okusu: izberite digitalni prikazovalnik hitrosti, spremljajte pretok energije (hibridne različice) ali prestavite na delovanje funkcij SmartSense.  

Tri barve za načine vožnje

Prilagodite način vožnje svojemu razpoloženju. Glede na izbrani vozni način se spremeni tudi barvna shema digitalnega prikazovalnika. Modra simbolizira način Normal, zelena način Eco, rdeča pa način Sport.

Tri barve za načine vožnje
Elegantna armaturna plošča

Elegantna armaturna plošča

Prefinjene prezračevalne reže se raztezajo po celotni širini armaturne plošče in prednji del kabine prežemajo s samosvojim šarmom.

Športen štirikraki volanski obroč.

Ohranite nadzor in ostanite povezani s pomočjo gumbov na športnem volanskem obroču.

Športen štirikraki volanski obroč.
10,25-palčni zaslon avdio-navigacijskega sistema

10,25-palčni zaslon avdio-navigacijskega sistema

10,25-palčni zaslon na dotik omogoča preprosto upravljanje s funkcijami vozila, infozabavnim in navigacijskim sistemom ter pametnim telefonom.

 

Zmogljivost

I20 exterior 3 4 back street landscape 02

Razširjena motorna paleta za še več učinkovitosti

Izbirajte med 4 edinstvenimi pogonskimi možnostmi: Vrh motorne palete zavzema 1,0-litrski bencinski T-GDi, ki je na voljo s 73,5 in 88,3 kW. V izvedbi s 73,5 kW je opcijsko opremljen tudi s 48-voltnim blagim hibridnim sistemom, ki je pri močnejši različici serijski. Blagi hibridni sestav prispeva k 3-4% znižanju porabe goriva ter emisij CO2. Na voljo je tudi 1,2-litrski MPi s 61,8 kW.

 • Ker učinkovitost šteje.

  Ker učinkovitost šteje.

  Novi i20 prinaša štiri nove pogonske možnosti in se ponaša z najnižjimi izpusti CO2 v svojem segmentu. Ker nam je varovanje okolja pomembno toliko kot vam.
 • Dinamična vožnja.

  Dinamična vožnja.

  Z motorjem MPi in tremi prisilno polnjenimi agregati je novi i20 nared, da svojo športno obliko dopolni z dinamičnimi voznimi lastnostmi.
 • Prestavite višje.

  Prestavite višje.

  Glede na izbiro motorja novi i20 nudi 3 različne menjalnike: 6-stop. iMT ali 7DCT (1.0 T 48V), 6-stop. ročni ali 7DCT (1.0 T) ali 5-stop. ročni (1.2 MPi).

Novi blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo

Prihranite na gorivu in znižajte škodljive emisije s pomočjo opcijskega mehkohibridnega sestava z 48-voltno baterijo, ki med pospeševanjem prispeva dodatni navor.

 • Funkcija Comfort start

  Funkcija Comfort start

  Blagi hibridni sistem se odlično izkaže v mestni gneči, saj starter-generator prispeva k hitrejšemu in bolj gladkemu ponovnemu zagonu motorja po zaustavitvi. Obenem hibridni sistem ob speljevanju in pospeševanju s pomočjo električne energije, zbrane v 48-voltni bateriji, prispeva dodatni navor.
 • Pospeševanje

  Pospeševanje

  Glede na stanje baterije in moč pospeška lahko blagi hibridni sistem pri pospeševanju vozila prispeva med 4 in 10 kW moči. Ko slednje doseže želeno hitrost, sistem preide v nevtralni način delovanja, v katerem ne podpira klasičnega motorja. Tovrstna tehnologija lahko prispeva k 11-odstotnemu znižanju emisij CO2 in porabe goriva.* (*NEDC 2.0)
 • Enakomerna hitrost

  Enakomerna hitrost

  Pri konstantni hitrosti vozila je starter-generator blagega hibridnega sistema v pripravljenosti, lahko pa glede na stopnjo napolnjenosti 48-voltne baterije deluje tudi kot generator in slednjo polni.
 • Rekuperacija zavorne energije.

  Rekuperacija zavorne energije.

  Ko vozilo zavira, pogonska gred napaja starter-generator, ki se napolni do maksimalne moči med 10 in 12 kW. Generator kinetično energijo pretvarja v električno in z njo polni 48-voltno baterijo. V tej fazi motor z notranjim izgorevanjem ostaja aktiven, sklopka pa je sproščena, tako da se lahko energija s koles prek menjalnika in motorja prenese na starter-generator.
 • Funkcija Extended start-stop.

  Funkcija Extended start-stop.

  Ko vozilo pri nizkih hitrostih preide v prosti tek, se pri hitrosti 30 km/h aktivira funkcija start-stop. Pri zaviranju med 30 in 0 km/h se namreč motor v prostem teku popolnoma izklopi.

Inteligenčni 6-stopenjski ročni menjalnik.

6-stopenjski iMT v primerih, ko voznik spusti stopalko za plin, oddvoji menjalnik od motorja. Vozilo tako preide v prosti tek in prihrani na gorivu. S sklopko in menjalnikom raje upravljate sami? Izberite agregat, povezan z ročnim menjalnikom, in uživajte v natančnem ter gladkem pretikanju.

Inteligenčni 6-stopenjski ročni menjalnik.
7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko

7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko

Uživajte v neprekosljivi zmogljivosti in popolnem nadzoru, ki ju omogoča novi i20, opremljen s 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom DCT. Ta je na voljo v kombinaciji z 1.0-litrskim agregatom, s čimer vam omogoča dinamično in varčno vožnjo hkrati. Sistem z dvojno sklopko obenem omogoča bliskovito pretikanje, tako v samodejnem kot v ročnem načinu delovanja.

Sistem za regeneracijo energije (ERS)

Sistema Idle Stop & Go in AMS (sistem za nadzor alternatorja) ter pnevmatike z nizkim kotalnim uporom dopolnjuje tudi sistem za regeneracijo energije (ERS). Ko se avtomobil premika, a voznik ne pritiska pedalke za plin, zaviranje motorja ustvarja kinetično energijo, ki se pretvori v električno in shrani v akumulator. Na ta način se znižata poraba in raven emisij.  

Sistem za regeneracijo energije (ERS)
 

Tehnologija

All new i20 interior ambient light 02

Vodilna raven povezljivosti v segmentu

Najnaprednejša tehnologija prinaša kar dva 10,25-palčna zaslona, ki sta optično povezana in ponujata tudi deljen prikaz podatkov. S pomočjo sistema Bluelink Connected Car Services lahko z novim i20 upravljate celo prek pametnega telefona ali z glasom. S prepoznavanjem glasu in napredno povezljivostjo bo vsaka vožnja še prijetnejša in preprostejša.
10,25-palčni zaslon infozabavnega sistema.

10,25-palčni zaslon infozabavnega sistema.

Novi i20 odlikuje kopica inovativnih tehnologij, ki bodo olajšale vaš vsakdan. Ena od njih je opcijski 10,25-palčni zaslon infozabavnega sistema, ki združuje 3D navigacijo, multimedijo in funkcije povezljivosti. 

Drugi, 8-palčni zaslon na dotik prav tako omogoča brezžično povezavo s pametnim telefonom, ki zagotavlja še preprostejšo uporabo storitev Apple CarPlay in Android Auto.

Sistem Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink je Hyundaijev sistem za povezavo med vozilom in pametnim telefonom. S pomočjo napredne telematike omogoča uporabo Hyundaijevih naprednih storitev Live, ki prinašajo informacije o stanju v prometu ali prostih parkiriščih. Z aplikacijo Bluelink lahko svojega novega i20 odklenete kar na daljavo ali pa ga poiščete na parkirišču. Aplikacija vas bo prav tako opozorila, če bo kdo poskusil vlomiti v vaš avto, vedno pa boste lahko preverili tudi tlak v pnevmatikah.
 • Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Novi i20 vas bo na to opozoril s sporočilom na vašem pametnem telefonu. Po prejemu slednjega preprosto vtipkate PIN kodo, nato pa vrata s pomočjo aplikacije Bluelink zaklenete ali odklenete kar na daljavo.
 • Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Če je vaš novi i20 opremljen z navigacijskim sistemom, lahko z uporabo aplikacije BlueLink pot načrtujete tudi izven vozila. Aplikacija se namreč poveže z navigacijskim sistemom in nanj naloži vaš načrt poti, tako da vas sistem ob vašem prihodu v vozilo že čaka z navodili.
 • Iskanje vozila.

  Iskanje vozila.

  Ste pozabili, kje ste parkirali? Preprosto odprite aplikacijo Bluelink, ki vas bo vodila do avtomobila. Deluje kjer koli na svetu!
 • Obvestila o alarmu

  Obvestila o alarmu

  Bluelink vedno pazi na vaš avto. Ob poskusu vloma v vašega i20 – če nepridiprav poskuša odpreti ali dejansko odpre vrata – sistem Bluelink pošlje opozorilo na vaš pametni telefon.
 • Podatki o stanju vozila

  Podatki o stanju vozila

  Za še več brezskrbnosti lahko stanje vozila preverite kar s pomočjo svojega pametnega telefona. Aplikacija omogoča vpogled v pritisk v pnevmatikah, opozorila o napakah, delovanje zračnih blazin in zavor ter še mnogo več.
 • Stanje vozila

  Stanje vozila

  Imate dovolj goriva? Preprosto preverite s pomočjo aplikacije. Na daljavo lahko preverite, koliko kilometrov še lahko prevozite s trenutno količino, če ste zaprli vrata, okna in prtljažna vrata ter seveda, če ste zaklenili vozilo.

Funkcija Connected Routing

Funkcija Connected Routing pomeni, da vaše poti ne načrtuje procesor navigacijske naprave, temveč Hyundaijev strežnik. Zakaj je to prednost? Ker omogoča izčrpnejše prometne informacije, natančnejše napovedi časa prihoda ter zanesljivejše načrtovanje poti.
Funkcija Connected Routing
Navigacija »peš do cilja« / Navigacija »Last mile«

Navigacija »peš do cilja« / Navigacija »Last mile«

Če morate svojega i20 parkirati med 200 m in 2 km proč od končnega cilja, lahko navodila navigacije z osrednjega zaslona posredujete aplikaciji Bluelink na svojem telefonu. Ta vas bo nato s pomočjo tehnologije navidezne realnosti vodila, usmerjala točno tja, kamor ste se namenili.
 • Aktualne informacije o cenah goriva

  Aktualne informacije o cenah goriva

  S pomočjo redno posodobljene podatkovne baze boste brez težav poiskali najbližjo in najcenejšo bencinsko črpalko. Zgolj izberite destinacijo in sistem bo opravil vse ostalo.
 • Parkiranje na ulici ali na parkiriščih

  Parkiranje na ulici ali na parkiriščih

  Da boste prosto parkirno mesto našli hitro in popolnoma brez stresa. Funkcija za iskanje parkirnih mest za vas razišče možnosti parkiranja v garažnih hišah, na parkiriščih ali drugih za to namenjenih površinah.
 • Vremenska napoved.

  Vremenska napoved.

  Vas zanima, kakšno vreme vas bo spremljalo na poti? S pomočjo podatkov o vremenu lahko neprestano spremljate trenutno stanje na vaši lokaciji, na predvidenem cilju ali povsod drugje.
 • Opozorilnik na nadzor hitrosti

  Opozorilnik na nadzor hitrosti

  Storitev vas opozarja na točke nadzora hitrosti*, tako da se vi lahko osredotočite na vožnjo in sprostite.
 • Podatki o prometu.

  Podatki o prometu.

  Da boste prej na cilju. S Hyundaijevo bazo aktualnih podatkov o stanju v prometu boste našli najhitrejše poti glede na stanje v prometu ter natančneje izračunali čas vašega prihoda na cilj.
 • Zanimivosti v okolici.

  Zanimivosti v okolici.

  Iskanje naslova ali zanimivosti v vaši bližini še nikoli ni bilo tako preprosto. Po zaslugi besednega iskanja lahko namreč vedno najdete točno tisti kraj, ki ga iščete. Bi vam po dolgi poti prijalo slastno okrepčilo? Infozabavni sistem novega i20 je povezan tudi s seznamom LA LISTE, zato bo za vas takoj poiskal najboljše restavracije v bližini.
 • Funkcija Parking Assist.

  Funkcija Parking Assist.

  Da je parkiranje tudi na utesnjenih parkiriščih lažje, skrbi funkcija Parking Assist. Izkoristite prednosti delno samodejnega parkiranja ter senzorjev, ki jih podpira napredna programska oprema.
 • Funkcija Mood Modes

  Funkcija Mood Modes

  S pomočjo funkcije Mood Modes lahko med daljšo vožnjo ali postankom v gneči uživate v prijetnih zvokih narave. Izbirate lahko med 6 sproščujočimi zvočnimi kulisami.

Glasovno upravljanje.

Gumb za glasovno upravljanje se nahaja na volanskem obroču in omogoča upravljanje klimatske naprave, temperature, ogrevanja sedežev, itd. z vašim glasom.

*glasovno upravljanje ni na voljo v vseh jezikih

Glasovno upravljanje.
Funkcija eCall

Funkcija eCall

Vaša varnost je naša prioriteta. Novi i20 je zato opremljen s sistemom eCall, ki se v primeru nesreče samodejno poveže z reševalnimi službami ter jim posreduje vašo lokacijo.
 

Varnost

I20 exterior back street portrait 02

Najcelovitejši varnostni paket.

Z naborom najnaprednejših sistemov za pomoč vozniku, združenih pod oznako SmartSense, novi i20 ponuja enega najbolj dovršenih varnostnih paketov v svojem segmentu. Da bo vsaka vožnja minila v duhu brezskrbnosti in v objemu varnosti. i20 v novi generaciji ponuja kar osem novih varnostnih sistemov, med katerimi so tudi številni, ki jih v vozilu tega segmenta ne bi pričakovali.
 • Pametni sistem za prednastavitev hitrosti, povezan z navigacijo (NSCC)

  Pametni sistem za prednastavitev hitrosti, povezan z navigacijo (NSCC)

  Sistem s pomočjo napredne navigacije predvidi zavite ali ravne avtocestne odseke in samodejno prilagaja hitrost, ki omogoča kar najvarnejšo vožnjo.
 • Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

  Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

  Novi i20 prvič ponuja sistem LFA. Ko je ta aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 180 km/h ter tako na avtocesti kot na mestnih ulicah.
 • Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

  Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

  Sistem s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača zaznava vozila v vašem mrtvem kotu in vas nanje opozori. Če v tovrstni situaciji aktivirate smernik, vas bo zvočno opozoril na nevarnost ter aktiviral zavore, da prepreči morebitno trčenje.
 • Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)

  Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)

  Sistem RCCA vas v situacijah, ko se iz slabše preglednih območij vzvratno vključujete v promet, opozori na vozila, ki se vam približujejo s strani, po potrebi pa tudi samodejno zaustavi vozilo in tako prepreči trčenje.
 • Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

  Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

  Sistem s pomočjo kamere in radarja nadzoruje cestišče in v primeru silovitejšega zaviranja vozila pred vami samodejno zavira. Vključuje tudi funkcijo za zaznavanje pešcev in kolesarjev.
 • Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R) ter Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)

  Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R) ter Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)

  Da boste pri vzvratnem parkiranju na ozkih in nepreglednih površinah varnejši, bo poskrbel sistem PCA-R. Slednji vas bo v primeru, da bodo senzorji za vozilom zaznali ovire ali pešce, opozoril, nato pa tudi samodejno aktiviral zavore. Ta pametni sistem v mestni gneči ali v križišču opozori voznika, ko vozilo pred njim po postanku zopet spelje.
 • Inteligentni sistem za spremljanje hitrostnih omejitev (ISLA)

  Inteligentni sistem za spremljanje hitrostnih omejitev (ISLA)

  Sistem ISLA vas v primeru, da prekoračite hitrost, na to opozori z zvočnim in grafičnim signalom. Če ga uporabljate v kombinaciji s pametnim sistemom za prednastavitev hitrosti, lahko vozilo upočasni tudi samodejno.
 

Udobje

All new i20 interior cabin 02

Več prostora. Prvovrstni zvočni sistem. Popolnoma brezžična povezljivost.

Večji in boljši – novi i20 nudi več vsega. Možnost brezžične povezave infozabavnega sistema s pametnim telefonom ter sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav prinašata več praktičnosti, večji prtljažni prostor pa vam omogoča, da na pot vzamete več prtljage. Za nameček zvočni sistem Bose z 8 zvočniki pričara še več zabave – za vse poti, na katerih vas zamikajo karaoke.

Večji prtljažni prostor

Večji prtljažni prostor

Prtljažni prostor v novem i20 meri kar 351 litrov, kar je 25 litrov več kot pri predhodniku. Tako lahko na družinski potep vzamete še več prtljage! Morate prepeljati kaj večjega? S praktičnim prostorom za pritrditev pokrivala za zadnjo sedežno klopjo boste kar najbolje izkoristili prtljažni prostor.

Izjemni zvočni sistem Bose

Uživajte v osupljivi zvočni kulisi, ki jo pričara kakovostni zvočni sistem Bose. Ta s pomočjo 8 zmogljivih zvočnikov, med katerimi je tudi nizkotonski, namreč zagotavlja nepozabno glasbeno izkušnjo, ki dodobra popestri vsako pot. 

Izjemni zvočni sistem Bose
Brezžično polnjenje mobilnih naprav in USB vhodi

Brezžično polnjenje mobilnih naprav in USB vhodi

Prikladno nameščena vhoda AUX in USB omogočata preprosto povezavo pametnega telefona ali druge mobilne naprave z multimedijskim sistemom.

Z USB vhodi v sprednjem in zadnjem delu novega i20 sta povezovanje mobilnih naprav z infozabavnim sistemom in njihovo polnjenje mala malica.

 

Cenik

Hyundai i20

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model i20

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve