HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Značilnosti

Poglejte na stvari z nove perspektive.

Od zunaj prikupno majhen, v notranjosti pa neverjetno prostoren – to je novi BAYON, mestni športni terenec, ki poskrbi za nepozaben vtis! Očaral vas bo s kopico pametnih tehnologij, kot so vodilne varnostne in multimedijske rešitve, ter varčnimi motorji, ki so na voljo tudi z blagim hibridnim sistemom. 

V svoj segment prinaša novo raven sloga, varnosti in prostornosti.

Novi BAYON je najnovejši in hkrati najmanjši član Hyundaijeve večkrat nagrajene palete športnih terencev. In naš novi mestni križanec je pripravljen, da s svojim vrhunskim slogom, obilico prostornosti in še več pametnimi tehnologijami premeša karte v svojem segmentu. Njegova aduta sta tudi dolg seznam varnostne opreme in najnovejše funkcije povezljivosti.

 • Trendovski urbani križanec.

  Trendovski urbani križanec.

  Kompakten, preprost za vožnjo in prežet s samosvojim stilom – Hyundaijev novi mestni križanec zlahka izstopa iz množice. Za to poskrbijo tudi moderni dodatki in dinamične linije.
 • Vodilna raven varnosti.

  Vodilna raven varnosti.

  Pustite skrbi doma in se na pot odpravite v spremstvu najnaprednejših varnostnih pomagal. Mnogi asistenčni sistemi so celo del standardne opreme.
 • Prostornost in prtljažni prostor.

  Prostornost in prtljažni prostor.

  Ne glede na to, na katero avanturo vas bo odpeljal, vas bo novi BAYON navdušil z udobno in prostorno notranjostjo, ki jo kronata visok položaj sedenja in robusten občutek, ki ga lahko pričara le športni terenec.

Najboljši digitalizirani kokpit v segmentu.

10,25-palčna zaslon merilnikov in osrednji multimedijski zaslon z možnostjo deljenega prikaza predstavljata tehnološko srce vodilnega digitalnega kokpita v segmentu.

Najboljši digitalizirani kokpit v segmentu.
Vodilni varnostni paket v segmentu.

Vodilni varnostni paket v segmentu.

Novi BAYON v svojem segmentu izstopa tudi z obširnim seznamom varnostnih pripomočkov, združenih pod oznako Hyundai SmartSense. Mnogi od njih so na voljo serijsko.

Hitra in preprosta povezljivost.

Osrednji multimedijski zaslon na dotik podpira storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™, tako da lahko prek njega dostopate do funkcij svojega pametnega telefona.
Hitra in preprosta povezljivost.

5-letna garancija brez omejitve kilometrov.

Kot vsak Hyundai je tudi novi BAYON izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!

Hyundai logo 5-letna garancija brez omejitve kilometrov

5-letna garancija brez omejitve kilometrov.

Motorji, pripravljeni na prihodnost.

Bencinski motorji v novem Hyundaiju BAYON že izpolnjujejo zahteve emisijskega standarda Euro 6d.

Hyundai logo 6d standard za vse modele

 

Zunanjost

Bc3 design tab lamps 02

Dizajn, ki izstopa.

Novi Bayon s svojimi ostrimi linijami in vpadljivimi proporci zlahka izstopa iz množice. Njegov uglajen in trendovski izgled elegantno združuje Hyundaijev nagrajeni terenski slog in osupljivo novo interpretacijo oblikovnega jezika "Čutna športnost".


Umetniški navdih.

Da bi proslavili svetovno premiero novega BAYONA, smo 9 različnih evropskih umetnikov združili v prav posebno kampanjo. Njen cilj je bil ustvariti umetniška dela, ki jih je navdihnil dizajn našega novega modela. Ideji za ta projekt so botrovale edinstvene značilnosti novinca: je prvi model, razvit posebej za Evropski trg, hkrati pa se ponaša s povsem samosvojim dizajnom – odlična inspiracija za umetniške stvaritve.

 • Camilla Alberti (Italija)

  Camilla Alberti (Italija)

  Camilla se ukvarja z zavrženimi predmeti, industrijskimi odpadki in elementi iz urbanega okolja. Njeno delo je navdihnil kompleksno zasnovani vzorec BAYONOVE maske hladilnika.
 • Vincent de Boer (Nizozemska)

  Vincent de Boer (Nizozemska)

  Vincent v svojih delih prepleta elemente kaligrafije, grafičnega oblikovanja in topografije. Njegova ilustracija, za katero je uporabil črnilo in papir, se opira na BAYONOVE kompaktne, a elegantne proporce.
 • Jan Gemrot (Češka)

  Jan Gemrot (Češka)

  Močne geometrijske poteze novega BAYONA so ilustratorja Jana spomnile na podobo človeka s krili, zato avtomobil zanj simbolizira lahkotnost in svobodo šviganja po mestnih ulicah.
 • Guido Zimmerman (Nemčija)

  Guido Zimmerman (Nemčija)

  BAYONOV hibridni pogonski sklop in edinstveni oblikovni elementi so navdihnili Guidovo leseno skulpturo, v kateri se prepletajo konji med galopom in poteze novega BAYONA.
 • Nuriatoll (Španija)

  Nuriatoll (Španija)

  Španska grafična oblikovalka nadvse rada slika po mestnih zidovih in ustvarja dela, ki so vidna povsod po njeni rodni Barceloni. Njen izdelek so navdihnili Bayonovi žarometi v obliki puščice.
 • Soyhan Baltaci (Turčija)

  Soyhan Baltaci (Turčija)

  Soyhan pri ustvarjanju spaja elemente iz vesolja, družbe in narave, njegova umetnost pa raziskuje razvoj odnosa med ljudmi in njihovo okolico. V njegovi risbi se zrcalijo številni elementi novega BAYONA.
 • Nathaniel Rackowe (Združeno Kraljestvo)

  Nathaniel Rackowe (Združeno Kraljestvo)

  Londonski umetnik se je pri snovanju osredotočil na BAYONOVO prednjo masko in ustvaril skulpturo, v kateri se mrežasti vzorec prepleta z dinamično razsvetljavo, značilno za urbana okolja.
 • Pola Augustynowiczs (Poljska)

  Pola Augustynowiczs (Poljska)

  Pola obožuje ustvarjanje osupljivih pisanih ilustracij iz kakršnih koli materialov. BAYON je navdihnil njen svet, v katerem je urbane ulice obogatila s čustvenimi oblikovnimi elementi.
 • Bahar (Francija)

  Bahar (Francija)

  Tako kot ime novega modela je tudi umetnico Bahar navdihnilo mesto Bayonne na jugovzhodu Francije. Za svoje delo je uporabila edinstvene umetniške perspektive, ki jih krona preplet urbanega sloga in glamurja.

Moč elegance, ki jo pričara Čutna športnost.

Ostre linije, ki se spajajo s prepoznavnimi oblikovnimi elementi Hyundaijeve SUV družine, poskrbijo za izrazito eleganten oblikovni podpis. Edinstvena samozavest izvira iz močnih potez, ki jim kraljujejo žarometi v obliki puščice in živahna interpretacije Hyundaijeve oblikovne filozofije "Čutna športnost". Slednjo zaznamuje harmonija med proporci, arhitekturo, slogom in tehnologijo.

Prednji del.

Prednja žarometa v obliki puščice se harmonično spajata s široko masko hladilnika, elegantnimi šobami za zrak in ozkimi dnevnimi lučmi v LED izvedbi, ki edinstvenemu izgledu dodajo piko na i.
Prednji del.
Stranske linije.

Stranske linije.

Stranski del poglede lovi z dinamično bočno linijo, vpadljivimi grafičnimi elementi, značilnim C-stebričkom in športno zašiljenim profilom.

Zadek.

Zadnji luči v obliki puščice povezuje tanka odbojna letvica. Ker sta nameščeni ob skrajna robova vozila, optično razširita zadek.
Zadek.
 • Močan terenski značaj.

  Močan terenski značaj.

  Bayon povzema ključne oblikovne elemente Hyundaijeve družine športnih terencev. Eden najpomembnejših je tridelna zasnova prednjega žarometa, pri kateri so LED žarometa in smernika ločeni od dnevnih luči.
 • Široka maska hladilnika.

  Široka maska hladilnika.

  Široka maska hladilnika s pravokotnim vzorcem se proti dnu vozila razširi in tako ustvari vtis stabilnosti. Njen slog dopolnjujeta mišičast prednji odbijač in srebrn zaščitni vložek.
 • Trendovska platišča.

  Trendovska platišča.

  Novi BAYON je na voljo s trendovskimi 16- ali 17- palčnimi platišči.
 • Moč je v podrobnostih.

  Moč je v podrobnostih.

  Prav vsak njegov zorni kot zaznamuje edinstven duh, ki prežema tudi dinamično zašiljen stranski profil s C-stebričkom v obliki puščice. Odbijača in edinstvene obrobe blatnikov dajo piko na i edinstvenemu izgledu.
 • Prepoznavni zadnji luči v obliki puščice.

  Prepoznavni zadnji luči v obliki puščice.

  Zadnji LED luči v obliki puščice dodajata stilsko piko na i BAYONOVEMU ekspresivnemu zadku. Oblikovalci so ju pomaknili na robova vozila, s čimer so poudarili vtis širine.
 • Elegantni mestni SUV.

  Elegantni mestni SUV.

  Elegantni zadek poleg povečanega zadnjega stekla krasi tanka odbojna letvica, ki povezuje žarometa in simbolizira edinstven spoj urbane športnosti in praktične prostornosti.

Izrazite svoj slog. Vaš avto – vaše barve!

vpadljive linije novega BAYONA odenite v eno od devetih vznemirljivih barv karoserije. Ponudba vključuje tudi novo zvezdo, odtenek Mangrove Green Pearl.
Obenem lahko streho in stranski ogledali odenete v črno ter tako ustvarite barvno kombinacijo, ki popolnoma ustreza vašemu okusu.
 • BAYON

 • BAYON

 • BAYON

 • BAYON

 • BAYON

 • BAYON

 • BAYON

 • BAYON

 • BAYON

 

Notranjost

20210426 bc3 cuv t9y full dashboard straight 7087x4902 rgb v31 03

Osvežujoče prostoren.

Hyundaijevi ustvarjalci so se pri snovanju notranjosti osredotočali predvsem na udobje in prostoren prtljažnik. V novega BAYONA so pričarali moderno atmosfero in poskrbeli za dobro osvetljeno kabino, ki jo navdihujejo tudi podobe iz narave. Obloge na vratih se popolnoma zlivajo z armaturno ploščo, LED osvetlitev v nežni modri barvi pa poskrbi za nevpadljiv, a uglajen stilski dodatek. 

Izjemna preglednost in udobje.

Naj vas prevzame udobje, ki ga kronajo visoko nameščeni in v kakovostno tkanino odeti sedeži – da bo vstopanje in izstopanje povsem preprosto.

Izjemna preglednost in udobje.
Elegantno trendovska armaturna plošča.

Elegantno trendovska armaturna plošča.

Armaturno ploščo zaznamujejo trendovske podolgovate letvice, ki ne zagotavljajo le vrhunskega estetskega pridiha, temveč tudi optično razširijo prednji del vozila.

Športni štirikraki volanski obroč.

Tipke na štirikrakem volanskem obroču zagotavljajo popoln nadzor in preprosto upravljanje.
Športni štirikraki volanski obroč.
Kombinacija velikih zaslonov.

Kombinacija velikih zaslonov.

Kombinacija zaslona merilnikov in osrednjega multimedijskega zaslona – oba v diagonalo merita 10,25 palcev – poskrbi za visokotehnološki pridih, možnost deljenega prikaza pa za uporabnost.

Visokoločljivi 10,25-palčni digitalni zaslon merilnikov.

Za še več visokotehnološkega pridiha v kabini skrbi 10,25-palčni digitalni zaslon merilnikov, ki ključne informacije o vožnji prinaša tja, kjer jih najlažje vidite. Prikaz lahko prilagajate svojemu okusu: izberite digitalni prikazovalnik hitrosti, spremljajte pretok energije (hibridne različice) ali prestavite na delovanje funkcij SmartSense.
Visokoločljivi 10,25-palčni digitalni zaslon merilnikov.
Tri barve za načine vožnje.

Tri barve za načine vožnje.

Prilagodite način vožnje svojemu razpoloženju. Glede na izbrani vozni način se namreč spremeni odzivnost motorja, delovanje krmiljenja in način pretikanja. Barvna shema se prav tako ravna po voznem načinu: modra simbolizira način Normal, zelena način Eco, rdeča pa način Sport.

Nežni poudarki za sproščujočo atmosfero.

Pomirjujoče barvne kombinacije in nežni poudarki v notranjosti novega BAYONA poskrbijo za umirjeno atmosfero, v kateri se boste lažje osredotočili na vožnjo. Skrbno izbrana paleta notranjih barv in materialov se obenem odlično ujema z barvami zunanjosti. Kabina je serijsko odeta v črno barvo, opcijsko pa sta na voljo še dve kombinaciji.
 • Notranjost Full Black.

  Notranjost Full Black.

  Brezčasna klasika: preprosto, a uglajeno in trendovsko – zmagovalna izbira za vse, ki prisegate na nevpadljivo notranjost.
 • Notranjost Dark Grey / Light Gray.

  Notranjost Dark Grey / Light Gray.

  Notranjost v barvni kombinaciji Dark Grey zaznamujejo sivi poudarki in ekskluzivno oblazinjenje s sivimi kontrastnimi šivi.
 • Notranjost Black / Mangrove Green.

  Notranjost Black / Mangrove Green.

  Notranjost v barvni kombinaciji Black with Mangrove Green se ponaša s svetlo sivimi poudarki in ekskluzivnim oblazinjenjem s kontrastnimi šivi v odtenku Mangrove Green.

LED ambientalna osvetlitev.

Nočna potovanja vedno pričarajo prav posebno vzdušje. Ambientalna osvetlitev v nežni modri barvi poskrbi, da je vožnja po sončnem zahodu še bolj edinstveno doživetje.
LED ambientalna osvetlitev.
Narejen za udobje.

Narejen za udobje.

Športnost in udobje gresta v novem BAYONU z roko v roki: kakovostno oblazinjenje razvaja na vsakem kilometru.
 

Zmogljivost

Hyundai i20 bayon motiv04 low res srgb 02

Ko vznemirljiva vozna dinamika sreča izjemno varčnost.

Novi BAYON po zaslugi nadgrajenih turbobencinskih agregatov z direktnim vbrizgom T-GDi zagotavlja izjemno varčnost in zelo nizko raven emisij CO2, hkrati pa je nared tudi za pristno vozniško zabavo. V različici z blagim hibridnim pogonom (48-voltna baterija) in inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT) poskrbi za še višjo učinkovitost, saj dodatno prihrani na gorivu.
 • Inteligentna učinkovitost.

  Inteligentna učinkovitost.

  Izbirate lahko med 2 motorjema v štirih različicah, prav vse pa spadajo med najbolj okolju prijazne v segmentu. Ker nam je skrb za naravo pomembna prav toliko kot vam.
 • Blagi hibridni sistem.

  Blagi hibridni sistem.

  Prihranite gorivo in znižajte škodljive emisije. Novi BAYON je na voljo z blagim hibridnim sistemonm z 48-voltno baterijo, ki med pospeševanjem prispeva dodatni navor.
 • Gladko pretikanje.

  Gladko pretikanje.

  Za gladko pretikanje je na voljo več možnosti, med drugim tudi 6-stopenjski inteligentni ročni menjalnik (6iMT) ali 7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko (7DCT).

1,0-litrski bencinski motor

Trivaljni prisilno polnjeni agregat GDI z 998 ccm prostornine poskrbi, da se športni značaj novega BAYONA odraža tudi na cesti. Z 88,3 kW (120 KM) in 48V blagim hibridnim sistemom zlahka pričara pristen vozniški užitek. Združljiv je s 6-stopenjskim ročnim, 6-stopenjskim inteligentnim (6iMT) ali 7-stopenjskim robotiziranim (7DCT) menjalnikom.
1,0-litrski bencinski motor
1,2-litrski bencinski motor.

1,2-litrski bencinski motor.

Serijski bencinski štirivaljnik s prostornino 1.197 ccm in 61,8 kW (84 KM) predstavlja umirjeno, a zanesljivo izbiro. V kombinaciji s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom med vožnjo omogoča dober nadzor in suvereno razvija navor.

Funkcija „Rev Matching“.

BAYON je prvi Hyundaijev športni terenec s to funkcijo, ki je v osnovi namenjena našim športnim modelom. Ta dodatek pri motorju 1,0 T-GDi uskladi hitrost motorja in pogonske gredi, s čimer omogoča bolj gladko pretikanje navzdol.
Funkcija „Rev Matching“.

Blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo – prihranite gorivo in znižajte emisije.

48-voltni blagi hibridni sistem v novem BAYONU pri pospeševanju podpira klasični agregat, saj prispeva dodatni navor in s tem omogoča prihranek na gorivu ter manj emisij. Hyundaijev hibridni sistem združuje kompaktno 48-voltno baterijo kapacitete 0,46 KWh in novi starter generator (do 10 kW električne moči). Odkrijte vse njegove prednosti.

 • „Comfort start“.

  „Comfort start“.

  Blagi hibridni sistem se odlično izkaže v mestni gneči, saj starter-generator (MHSG) prispeva k hitrejšemu in bolj gladkemu ponovnemu zagonu motorja po zaustavitvi. Obenem hibridni sistem ob speljevanju in pospeševanju s pomočjo električne energije, zbrane v 48-voltni bateriji, prispeva dodatni navor.
 • Pospeševanje.

  Pospeševanje.

  Glede na stanje baterije in moč pospeška, lahko blagi hibridni sistem pri pospeševanju vozila prispeva med 4 in 10 kW moči. Ko slednje doseže želeno hitrost, sistem preide v nevtralni način delovanja, v katerem ne podpira klasičnega motorja. Tovrstna tehnologija lahko prispeva k 11-odstotnemu znižanju emisij CO2 in porabe goriva.* (*NEDC 2.0)
 • Enakomerna hitrost.

  Enakomerna hitrost.

  Pri konstantni hitrosti vozila je starter-generator blagega hibridnega sistema v pripravljenosti, lahko pa glede na stopnjo napolnjenosti 48-voltne baterije deluje tudi kot generator in slednjo polni.
 • Rekuperacija zavorne energije.

  Rekuperacija zavorne energije.

  Ko vozilo zavira, pogonska gred napaja starter-generator, ki se napolni do maksimalne moči med 10 in 12 kW. Generator kinetično energijo pretvarja v električno in z njo polni 48-voltno baterijo. V tej fazi motor z notranjim zgorevanjem ostaja aktiven, sklopka pa je sproščena, tako da se lahko energija s koles prek menjalnika in motorja prenese na starter-generator.
 • Funkcija

  Funkcija "Extended start-stop".

  Ko vozilo pri nizkih hitrostih preide v prosti tek, se pri hitrosti 30 km/h aktivira funkcija start-stop. Pri zaviranju med 30 in 0 km/h se motor v prostem teku popolnoma izklopi.

Inteligentni ročni menjalnik (iMT).

6-stopenjski iMT v primerih, ko voznik spusti stopalko za plin, oddvoji menjalnik od motorja. Vozilo tako preide v prosti tek in prihrani gorivo.

Inteligentni ročni menjalnik (iMT).
6-stopenjski ročni menjalnik.

6-stopenjski ročni menjalnik.

S sklopko in menjalnikom raje upravljate sami? Izberite agregat, povezan z ročnim menjalnikom, in uživajte v natančnem ter gladkem pretikanju.

7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko.

Menjalnik z dvojno sklopko omogoča bliskovito pretikanje, ne glede na to, ali vozilo pretika samodejno ali za obvolanski prestavni ročici poprimete sami.
7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko.
Prosti tek.

Prosti tek.

Novi BAYON, opremljen z menjalnikom iMT ali blagim hibridnim sistemom, samodejno preide v prosti tek, ko sprostite stopalko za plin, ter tako zmanjša porabo goriva.

Sistem za regeneracijo energije (ERS).

Sistema Idle Stop & Go in AMS (sistem za nadzor alternatorja) ter pnevmatike z nizkim kotalnim uporom dopolnjuje tudi sistem za regeneracijo energije (ERS). Ko se avtomobil premika, a voznik ne pritiska pedala za plin, zaviranje motorja ustvarja kinetično energijo, ki se pretvori v električno in jo shrani v akumulator. Na ta način se znižata poraba in emisije.
Sistem za regeneracijo energije (ERS).

Več zmogljivosti in manj emisij: tehnologija CVVD.

Sistema Idle Stop & Go in AMS (sistem za nadzor alternatorja) ter pnevmatike z nizkim kotalnim uporom dopolnjuje tudi sistem za regeneracijo energije (ERS). Ko se avtomobil premika, a voznik ne pritiska pedala za plin, zaviranje motorja ustvarja kinetično energijo, ki se pretvori v električno in jo shrani v akumulator. Na ta način se znižata poraba in emisije.

 

Tehnologija

Bc3 features connected routing 02

Povezujte se v slogu – z vodilnimi tehnologijami.

Izkoristite pametne sisteme povezljivosti in prednosti dveh 10,25-palčnih zaslonov z možnostjo deljenega prikaza. Obenem lahko s sistemom Bluelink® Connected Car Services, s z novim BAYONOM upravljate kar preko pametnega telefona ali celo z glasom. Glasovno upravljanje s pomočjo oblaka in številni drugi praktični pripomočki bodo poskrbeli, da boste med vožnjo še bolj uživali.  

10,25-palčni osrednji zaslon na dotik.

Osrednji multimedijski zaslon podpira storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™, tako da lahko prek njega upravljate tudi s svojim pametnim telefonom.
10,25-palčni osrednji zaslon na dotik.
8-palčni zaslon na dotik.

8-palčni zaslon na dotik.

8-palčni zaslon na dotik omogoča brezžično povezovanje z mobilnimi napravami, tako da lahko storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™ uporabljate brez kablov.

10,25-palčni zaslon merilnikov.

10,25 zaslon merilnikov kabino prežema s še več visokotehnološkega šarma, obenem pa z odlično berljivostjo poskrbi, da vam med vožnjo ne uide noben ključen podatek.
10,25-palčni zaslon merilnikov.

Sistem Bluelink® Connected Car Services.

Upravljajte s svojim vozilom kar preko pametnega telefona – ali celo z glasom! Najnovejša različica sistema Bluelink prinaša še več prednosti naprednega upravljanja z vozilom. Poleg pametnega nadzora nad številnimi sistemi vozila, ki jih omogoča aplikacija Bluelink, navigacijski sistem bogati še brezplačna 5-letna naročnina na Hyundaijeve storitve LIVE, ki zagotavljajo aktualne podatke o stanju v prometu, prostih parkiriščih ali cenah goriva.
 • Funkcija „Connected Routing“.

  Funkcija „Connected Routing“.

  Funkcija “Connected Routing” pomeni, da vaše poti ne načrtuje processor navigacijske naprave, temveč Hyundaijev strežnik. Zakaj je to prednost? Ker omogoča izčrpnejše prometne informacije, natančnejše napovedi časa prihoda ter zanesljivejše načrtovanje poti.
 • Iskanje prostih parkirišč.

  Iskanje prostih parkirišč.

  Da boste prosto parkirno mesto našli hitro in popolnoma brez stresa. Funkcija za iskanje parkirnih mest za vas razišče možnosti parkiranja v garažnih hišah, na parkiriščih ali drugih, za to namenjenih površinah.
 • Nadgrajeno glasovno upravljanje.

  Nadgrajeno glasovno upravljanje.

  Sedaj lahko z glasovnimi ukazi upravljate s klimatsko napravo ali multimedijskih sistemom ter celo aktivirate ogrevanje volanskega obroča.
Novi BAYON po zaslugi sistema Bluelink® Connected Car Services omogoča glasovno upravljanje s spletno podporo in številne druge funkcije, ki bodo popestrile vsako vašo vožnjo. Poleg pametnega nadzora nad številnimi sistemi vozila, ki jih omogoča aplikacija Bluelink, navigacijski sistem bogati še brezplačna 5-letna naročnina na Hyundaijeve storitve LIVE.
 • Odklepanje in zaklepanje na daljavo.

  Odklepanje in zaklepanje na daljavo.

  Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Novi BAYON vas bo na to opozoril s sporočilom na vašem pametnem telefonu. Po prejemu slednjega, preprosto vtipkate PIN kodo, nato pa vrata s pomočjo aplikacije Bluelink zaklenete ali odklenete kar na daljavo.
 • Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Če je vaš novi BAYON opremljen z navigacijskim sistemom, lahko z uporabo aplikacije BlueLink pot načrtujete tudi izven vozila. Aplikacija se namreč poveže z navigacijskim sistemom in nanj naloži vaš načrt poti, tako da vas sistem ob prihodu v vozilo že čaka z navodili.
 • Iskanje vozila.

  Iskanje vozila.

  Ste pozabili, kje ste parkirali? Preprosto odprite aplikacijo Bluelink, ki vas bo vodila do avtomobila. Deluje kjerkoli po svetu!
 • Obvestila o alarmu.

  Obvestila o alarmu.

  Bluelink vedno pazi na vaš avto. Ob poskusu vloma v vašega BAYONA – če nepridiprav poskuša odpreti ali dejansko odpre vrata – sistem Bluelink pošlje opozorilo na vaš pametni telefon.
 • Podatki o stanju vozila.

  Podatki o stanju vozila.

  Za še več brezskrbnosti lahko stanje vozila preverite kar s pomočjo svojega pametnega telefona. Aplikacija omogoča vpogled do naslednjih podatkov: pritisk v pnevmatikah, opozoril o napakah, delovanju zračnih blazin in zavor ter še mnogo več.
 • Stanje vozila.

  Stanje vozila.

  Imate dovolj goriva? Preprosto preverite s pomočjo aplikacije. Na daljavo lahko preverite tudi, koliko kilometrov še lahko prevozite s trenutno količino, če ste zaprli vrata, okna in prtljažna vrata ter seveda, če ste zaklenili vozilo.
 

Varnost

Hyundai i20 bayon motiv06 low res srgb 02

Najcelovitejši varnostni paket.

Robustni značaj novega BAYONA navdaja z občutkom varnosti, ki krasi vse Hyundaijeve športne terence. Prav tako kot drugi pripadniki naše SUV družine namreč v svojem segmentu izstopa z bogatim naborom naprednih varnostnih pripomočkov, združenih pod oznako Smart Sense. Mnogi od njih so tudi del serijske opreme.  

 • Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA).

  Novi BAYON ponuja sistem LFA. Ko je ta aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 180 km/h, tako na avtocesti, kot na mestnih ulicah.
 • Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA).

  Sistem s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača zaznava vozila v vašem mrtvem kotu in vas nanje opozori. Če v tovrstni situaciji aktivirate smernik, vas bo zvočno opozoril na nevarnost ter aktiviral zavore, da prepreči morebitno trčenje.
 • Pametni sistem za prednastavitev hitrosti (SCC).

  Za več varnosti in manj stresa. Sistem ohranja prednastavljeno razdaljo do vozila spredaj in samodejno zmanjšuje hitrost oz. pospešuje do izbrane hitrosti.
 • Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA).

  Sistem RCCA vas v situacijah, ko se iz slabše preglednih območij vzvratno vključujete v promet, opozori na vozila, ki se vam približujejo s strani, po potrebi pa tudi samodejno zaustavi vozilo in tako prepreči trčenje.
 • Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA).

  Ta pametni sistem v mestni gneči ali v križišču opozori voznika, ko vozilo pred njim po postanku zopet spelje.
 • Sistem za preprečevanje naleta (FCA).

  Sistem s pomočjo kamere in radarja nadzoruje cestišče in v primeru silovitejšega zaviranja vozila pred vami samodejno zavira. Najnovejša različica vključuje tudi asistenta za križišče, ki pri zavijanju v levo preprečuje trk z nasproti vozečimi vozili (za države, v katerih imajo vozila volan na levi).
 • Pametni sistem za prednastavitev hitrosti, povezan z navigacijo (NSCC).

  Ta napredni sistem s pomočjo podatkov BAYONOVEGA naprednega navigacijskega sistema in radarja samodejno prilagaja hitrost vožnje na avtocesti. Ker lahko predvidi bližajoče se ovinke, pred slednjimi samodejno nekoliko zmanjša hitrost, slednjo pa nato spet samodejno poviša na prednastavljeno vrednost, ko je pred vami ravnina.
 

Udobje

Hyundai i20 bayon motiv19 lowres srgb 02

Prostoren, udoben in z velikim prtljažnikom.

Novi BAYON udobje in prostornost športnega terenca uspešno združuje s kompaktnimi zunanjimi merami, s čimer predstavlja najboljši kompromis med družinsko naravnanostjo in mestno uporabnostjo. Po zaslugi kompaktne zasnove in odlične preglednosti, je povsem preprost za upravljanje, z višjim položajem sedenja pa poskrbi za pristen občutek varnosti in robustnosti, ki ga kupci pričakujete od Hyundaijevih športnih terencev.  

Višji položaj sedenja.

Uživajte v občutku svobode, ki ga prinašata višji položaj sedenja in odlična preglednost v vse smeri – za popoln nadzor na vsaki poti.
Višji položaj sedenja.
Izobilje prostora v prtljažniku.

Izobilje prostora v prtljažniku.

S 411 litri prtljažnega prostora in inteligentno zasnovanim pokrivalom je BAYON tudi na področju prostornosti zgodba zase.

Pokrivalo prtljažnega prostora.

V prtljažniku potrebujete nekoliko več višine? Preprosto pospravite pokrivalo prtljažnega prostora za zadnjo klop in izkoristite dodatne centimetre BAYONOVEGA prtljažnega prostora.
Pokrivalo prtljažnega prostora.
Izobilje prostora za noge.

Izobilje prostora za noge.

Več prostora za noge pomeni še udobnejšo vožnjo. Potnikoma na prednjih sedežih ga je na voljo kar 1.072 mm, potnikom na zadnji klopi pa 882 mm.

Radodarno odmerjen prostor za glavo.

Občutek zračnosti podkrepi tudi prostor za glavo – spredaj ga je na voljo 993 mm, zadaj pa 977 mm.
Radodarno odmerjen prostor za glavo.

Izjemni zvočni sistem BOSE.

Opcijski zvočni sistem Bose s pomočjo 8 zmogljivih zvočnikov, med katerimi je tudi nizkotonski, zagotavlja nepozabno glasbeno izkušnjo, ki dodobra popestri vsako pot.

 

Izjemni zvočni sistem BOSE.

Brezžično polnjenje mobilnih naprav.

Napolnite svoje mobilne naprave kar brezžično. Infozabavni sistem z 8-palčnim zaslonom na dotik omogoča tudi brezžično povezavo s pametnim telefonom.
Brezžično polnjenje mobilnih naprav.
Priročni USB vhodi.

Priročni USB vhodi.

Z USB vhodi v sprednjem in zadnjem delu novega BAYONA sta povezovanje mobilnih naprav z infozabavnim sistemom in njihovo polnjenje mala malica.

 

Cenik

Hyundai BAYON

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model BAYON

Akcijski cenik

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve