HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Značilnosti

Večja, drznejša in bolj dinamična.

Ta drzni SUV s futurističnim videzom, dinamično prezenco in večjim notranjim prostorom ponuja najsodobnejšo pametno tehnologijo v kombinaciji z najširšo izbiro pogonskih sklopov v B-SUV segmentu. Poiščite popolno Hyundai KONO, ki bo ustrezala vašemu življenjskemu slogu.

Večja, drznejša in bolj dinamična.

Več prostora za več možnosti.

Z nekonvencionalno potezo smo najprej razvili električno različico povsem novega modela KONA. Lepota te inovacije je vidna prav v vsaki različici. Elegantno izklesan sprednji del in aerodinamične tekoče linije poudarjajo futuristično obliko povsem nove KONE. Druga generacija se je razvila v SUV z večjimi dimenzijami, ki krepijo njeno robustno ikonično oblikovno identiteto.

 

Več prostora za več možnosti.

Značilen sprednji del.

Čist in prepoznaven sprednji del je poudarjen z neprekinjeno svetlobno linijo, imenovano "Seamless Horizon", ki se razteza po celotni širini in zagotavlja dinamičen videz na cesti.

Značilen sprednji del.
Stilska prostornost.

Stilska prostornost.

Za vsestransko prostornost je nova KONA zrasla v vseh dimenzijah. Je širša in daljša, z veliko prostora za noge in ramena tudi v drugi vrsti.

Napredna pametna tehnologija.

Povsem nova KONA s svojim impresivnim naborom najsodobnejše pametne tehnologije postavlja nove standarde v segmentu B-SUV. Uživajte v najnovejših funkcijah povezljivosti in pametnih rešitvah za udobje, ki jih podpirajo najsodobnejši varnostni sistemi in sistemi za pomoč vozniku. Je tudi prvi Hyundai, ki je opremljen s tehnologijo Connected Car Navigation Cockpit in z možnostjo posodobitev programske opreme na daljavo (OTA). Nova KONA pa je tudi prvi Hyundai, ki ga je moč odkleniti in zakleniti s pomočjo digitalnega ključa.

 

Napredna pametna tehnologija.

Za več brezskrbnosti.

Odkrijte Hyundaijeve napredne sisteme za pomoč vozniku Smart Sense in varnostne funkcije.

Za več brezskrbnosti.
Najsodobnejša povezljivost.

Najsodobnejša povezljivost.

Raziščite novo raven povezljivosti povsem novega modela KONA.
 

Zunanjost

Hme sx2 hev key visual static

Ostrejši in drznejši videz.

Elegantna zunanja zasnova povsem nove KONE izhaja iz njene popolnoma električne različice in združuje čist, aerodinamičen prednji del ter eleganten svetlobni pas, ki se razteza vzdolž celotnega pokrova motorja. Kljub svojemu futurističnemu videzu popolnoma nova KONA ne dovoli pozabiti, da pripada v družino športnih terencev.

 

Ostrejši in drznejši videz.

Prefinjena eleganca.

Zahvaljujoč zasnovi, ki izvira iz popolnoma električne različice, novo KONO odlikujejo izjemne aerodinamične zmogljivosti. Športen značaj pa se zrcali v terenskih obrobah kolotekov, ki predstavljajo poklon njeni prvi generaciji.

Prefinjena eleganca.
Hme sx2 hev supporting key visual design front

Markanten svetlobni podpis.

Edinstven prednji del zaznamuje neprekinjen svetlobni pas, ki se razteza vzdolž celotnega pokrova motorja in poskrbi za dinamično prezenco.
Markanten svetlobni podpis.
Dinamične konture.

Dinamične konture.

Stranski del avtomobila zaznamujejo površine s tipičnim parametričnim vzorcem, ki se čudovito ujemajo s kromirano bočno linijo. Slednja se razteza vse do spojlerja in stilsko obrobi celotno stran vozila.

Drzna zasnova luči.

Neprekinjen svetlobni pas skupaj s projekcijskima LED žarometoma integriranima v sprednji odbijač v temi poskrbijo za edinstven svetlobni podpis.
Drzna zasnova luči.
Svetlobni podpis zadaj.

Svetlobni podpis zadaj.

Neprekinjen svetlobni pas zadaj, ki se zrcalno ujema s sprednjim delom in ustvarja harmoničen celostni videz, dopolnjuje edinstven svetlobni podpis, ki povsem novo KONO resnično loči od množice.

Aktivne zračne lopute.

Za izboljšanje aerodinamičnih lastnosti ima KONA Hybrid zgornje in spodnje aktivne zračne lopute, KONA s klasičnimi motorji pa zgornje aktivne zračne lopute. Omenjeno izenačuje zunanji videz z električno gnano različico, hkrati pa izboljšuje učinkovitost.
Aktivne zračne lopute.
Drzno in robustno oblikovane obrobe kolotekov.

Drzno in robustno oblikovane obrobe kolotekov.

Kontrastne črne obrobe kolotekov lepo dopolnjujejo drzen in robusten dizajn zaščite podvozja ter imajo lično integrirane žaromete in zadnje luči.

Dobrodošli na športni strani: N Line.

Z oblikovnimi značilnostmi iz sveta motošporta, oprema N Line izžareva vznemirljivo zmogljivost. Nadgradite svojo novo KONO s sedeži z izjemnim oprijemom in občutkom Eco Alcantara® iz 65 % reciklirane plastike.

Dobrodošli na športni strani: N Line.
Prava platišča za vaš slog.

Prava platišča za vaš slog.

Izbirate lahko med elegantnimi 16-, 17- in 18-palčnimi aluminijastimi platišči.

Vaš avto. Vaše barve.

Izrazite se. Glede na model in stopnjo opreme, lahko izbirate med široko paleto barv zunanjosti in možnostjo dvobarvne zunanjosti s črno streho ter tako svojo KONO prilagodite svojemu individualnemu slogu.

 

Vaš avto. Vaše barve.
 

Notranjost

 

 

Hme sx2 hev hev seamless driving 02

Več prostora in udobja.

Nova KONA je zasnovana tako, da lahko vanjo spravite vse, kar vam prinaša vaše razgibano življenje. Ponuja namreč obilo prostora za potnike in tovor. Ta drzni, nadgrajeni SUV zdaj ponuja večji življenjski prostor za vse vaše pustolovščine.

 

Več prostora in udobja.

Maksimalno izkoriščen kabinski prostor.

Da bi zagotovili čim več kabinskega prostora, se je nova KONA razvila, postala širša in daljša, z veliko prostora za noge in ramena v drugi vrsti.
Maksimalno izkoriščen kabinski prostor.
Panoramski panel z zaslonoma.

Panoramski panel z zaslonoma.

Elegantno ukrivljen panoramski panel ima vgrajena dva zaslona, ki zagotavljata visokotehnološki videz: 12,3-palčni infozabavni zaslon na dotik in 12,3-palčni zaslon merilnikov.

Veliko prilagodljivega prostora za tovor.

Ko gre za tovor in prostor za shranjevanje, ponuja nova KONA velik prtljažnik s 466 litri (VDA) - 30 % več kot KONA prve generacije. Poleg tega ga je preprosto prilagoditi: zadnje sedeže lahko v nekaj sekundah zložite v ravno lego, ne da bi morali sneti naslonjala za glavo. Ko so sedeži zloženi, je na voljo prostornih 1.300 litrov prostora za vikend pobege - in velike škatle z vsem, kar želite vzeti s seboj.
Veliko prilagodljivega prostora za tovor.
Zelo prilagodljivi zložljivi sedeži.

Zelo prilagodljivi zložljivi sedeži.

Všeč vam bo prilagodljivost zložljivih zadnjih sedežev v razmerju 40:20:40. Zložite sredinski del in v avto lahko namestite do štiri pare smuči in štiri potnike.

Večji in vsestranski prtljažni prostor.

Uživajte v prostornosti 466 litrov prtljažnega prostora (z dvignjenimi sedeži), kar je 30% več kot v KONI prve generacije.

 

Večji in vsestranski prtljažni prostor.

 

Sredinska konzola.

V prostornem kokpitu je prestavna ročica premaknjena s sredinske konzole za volan, kar omogoča več prostora za shranjevanje v odprti konzoli.

Sredinska konzola.
Lebdeča armaturna plošča.

Lebdeča armaturna plošča.

Srce kokpita, osredotočenega na voznika, je "lebdeča" vodoravna armaturna plošča, ki omogoča enostaven dostop do upravljanja z ogrevanjem, klimatsko napravo in drugih gumbov za upravljanje.

Vrtljiva držala za pijačo.

Domiselno zasnovani držali za pijačo je mogoče pospraviti, ko ju ne potrebujete, tako da lahko na njuno mesto pospravite kaj drugega. Prikličete ali pospravite ju s preprostim pritiskom na gumb.
Vrtljiva držala za pijačo.
Držali za pijačo zadaj.

Držali za pijačo zadaj.

Počivajte in se sprostite. Na srednjem sedežu zadnje klopi je naslon za roke z vgrajenima držaloma za pijačo.
Sx2 interior cockpit display seats leather

Širok nabor barv notranjosti.

Široka paleta živahnih notranjih barv in barvnih paketov še dodatno poudarja prostornost notranjega "bivalnega prostora". Novi barvni paketi v zeleni barvi z limeta dodatki in črni barvi z oranžnimi dodatki zagotavljajo zanimivo in še bolj razgibano notranjost.

 

Trajnostni materiali.

Paket Eco inovativno uporablja okolju prijazne materiale, kot so 100-odstotno reciklirana plastika v talnih preprogah ter ekološko obdelano usnje in velur.

 

Širok nabor barv notranjosti.
 

Zmogljivost

Hme sx2 hev key visual driving

Najširša ponudba pogonskih sklopov.

Nova KONA je bila razvita z željo po zmanjšanju emisij brez sklepanja kompromisov pri užitku v vožnji. Ponuja najširši izbor pogonskih sklopov v segmentu. Tako sta na voljo dva bencinska motorja, blagi hibrid z 48-voltno baterijo in hibrid.

 

Najširša ponudba pogonskih sklopov.

Hme sx2 hev lifeestyle 2

Nova KONA z 48-voltnim blagim hibridnim sistemom.

Prihranite gorivo in zmanjšajte emisije z opcijskim 48-voltnim blagim hibridnim sistemom, ki je na voljo z bencinskim motorjem 1,0 T-GDi (MHEV). Med pospeševanjem podpira motor z notranjim zgorevanjem z dodatnim navorom - odvisno od stanja napolnjenosti baterije in stopnje pospeševanja. S tem se izboljšata ekonomičnost porabe goriva in emisije CO2.

 

Nova KONA z 48-voltnim blagim hibridnim sistemom.

Bencinska motorja.

Oglejte si zmogljivosti bencinskih motorjev.

 

  • 1,0-litrski bencinski motor.

    1,0-litrski bencinski motor.

    Z močjo 88,3 kW (120 KM) in največjim navorom 200 Nm.
  • 1,6-litrski bencinski motor.

    1,6-litrski bencinski motor.

    Z močjo 145,6 kW (198 KM) in največjim navorom 265 Nm.
7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko.

7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko.

7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko varčnost in zabavo ročnega pretikanja združuje z udobjem samodejnega menjalnika.

6-stopenjski ročni menjalnik.

6-stopenjski ročni menjalnik z gladkim prestavljanjem je zasnovan za hitro in natančno prestavljanje.
6-stopenjski ročni menjalnik.
 

Tehnologija

Hme sx2 hev connectivity amazon music

Postavljanje novih standardov.

KONA druge generacije z impresivno ponudbo najsodobnejše pametne tehnologije postavlja nove standarde v segmentu B-SUV. Uživajte v najnovejših funkcijah povezljivosti in pametnih rešitev za še več udobja, ki jih podpirajo vrhunski varnostni sistemi in sistemi za pomoč vozniku.

 

Postavljanje novih standardov.

Panoramski panel z dvema zaslonoma.

Elegantno ukrivljen panoramski panel se ponaša z dvema vgrajenima zaslonoma, ki zagotavljata visokotehnološki videz: 12,3-palčni infozabavni zaslon na dotik in 12,3-palčni zaslon merilnikov.

Panoramski panel z dvema zaslonoma.
Premijski zvočni sistem BOSE.

Premijski zvočni sistem BOSE.

Zvočni sistem BOSE s sedmimi zvočniki, med katerimi je tudi niskotonec, so inženirji BOSE uglasili tako, da zagotavlja izjemno zvočno kuliso.

Digitalni ključ (Digital Key 2 Touch).

Novo KONO lahko odklenete/zaklenete tako, da pametni telefon pridržite ob kljuki voznikovih ali sovoznikovih vrat.
Digitalni ključ (Digital Key 2 Touch).
Sredinska konzola
 

Hitro in prilagodljivo polnjenje.

Hitro in enostavno - v sredinski konzoli se nahaja podlaga za hitro brezžično polnjenje. Za hitro polnjenje in univerzalno združljivost sta na voljo tudi 12V vtičnica in dva priključka USB-C (eden s podatkovno podporo). Potniki na zadnjih sedežih lahko dostopajo do dveh priključkov USB-C, ki sta priročno nameščena pod zračniki na zadnjih sedežih.

Povezjivost smo popeljali na višjo raven.

Nova KONA dviguje povezljivost na višjo raven s Hyundaijevim infozabavnim sistemom nove generacije s tehnologijo Connected Car Navigation Cockpit (ccNC), ki zagotavlja napredno grafiko in popolno enotnost med zasloni. Omenjena uvaja najnovejšo različico Bluelink, vključno s posodobitvami programske opreme „po zraku" (OTA). Za večje udobje lahko KONO zaklenete, odklenete in zaženete s Hyundaijevim digitalnim ključem kar prek pametnih telefonov ali ure*.

* Digitalni ključ (Digital Key 2 Touch) zahteva združljivo mobilno napravo, namestitev aplikacije Bluelink in aktivno naročnino Bluelink. Funkcije, aplikacija in specifikacije se lahko spremenijo. Za več podrobnosti glejte priročnik za uporabo in pogoje uporabe Bluelink. Pametni telefon in zaslon sta prikazana le za ilustracijo.


Povezjivost smo popeljali na višjo raven.

Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® zagotavlja brezhibno povezljivost in pametne funkcije, ki vam olajšajo vožnjo.
Bluelink® Connected Car Services.
Vedno posodobljen s posodobitvami programske opreme na daljavo (OTA).

Vedno posodobljen s posodobitvami programske opreme na daljavo (OTA).

Izkoristite stalne posodobitve sistemov in funkcij s posodobitvami programske opreme za vozila „po zraku".

Apple Car Play / Android Auto.

S tehnologijama Apple CarPlay™ in Android Auto™ lahko na osrednjem zaslonu zrcalite aplikacije pametnega telefona in glasbo.
Apple Car Play / Android Auto.
 

Varnost

230412 sx2 product ev 04 edit

Najsodobnejši varnostni sistemi in sistemi za pomoč vozniku.

Za še več varnosti je nova KONA opremljena z najsodobnejšimi naprednimi sistemi za pomoč vozniku Hyundai Smart Sense. KONA Hybrid je prvič opremljena s sistemom Highway Driving Assist, ki uporablja senzorje in podatke zemljevidov za zagotavljanje avtonomne vožnje, ki vas ohranja v središču vašega voznega pasu in s samodejnim prilagajanjem vaše hitrosti skrbi, da potujete na varni razdalji za avtomobilom pred vami.

 

Najsodobnejši varnostni sistemi in sistemi za pomoč vozniku.

Highway Driving Assist (HDA).

KONA Hybrid je opremljena s sistemom Highway Driving Assist, ki s pomočjo senzorjev in podatkov zemljevidov zagotavlja varno vožnjo in samodejno prilagaja hitrost.
Highway Driving Assist (HDA).
Sistem Surround View Monitor (SVM).

Sistem Surround View Monitor (SVM).

Tesna garaža? Ni težav – sistem Surround View Monitor vam omogoča 360-stopinjski pogled na območje, s čimer je manevriranje v zaprtih prostorih lažje in varnejše.

Sistem za nadzor mrtvih kotov (BVM).

Zdaj lahko v digitalnem prikazovalniku vidite levi in desni stranski pogled od zadaj. Kamere se aktivirajo s smernikom med menjavo voznega pasu.
Sistem za nadzor mrtvih kotov (BVM).
Funkcija daljinskega upravljanja (RSPA).

Funkcija daljinskega upravljanja (RSPA).

Uživajte v enostavnem parkiranju na ozkih mestih. Z RSPA lahko KONO Hybrid na daljavo premikate naprej in nazaj s preprosto uporabo gumbov na pametnem ključu.

Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R).

Če vzvratna kamera ali zadnji ultrazvočni senzorji zaznajo oviro pri vzvratni vožnji, PCA prikaže opozorilo in po potrebi zavira.
Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R).
Kamera v kabini (ICC).

Kamera v kabini (ICC).

Sistem s pomočjo kamere v kabini analizira voznikov obraz in ga v primeru utrujenosti ali neprevidnosti opozori ali po potrebi posreduje.

Sistem za preprečevanje naleta (FCA-JT)

Sistem FCA samodejno zavira, če zazna silovitejše zaviranje vozila pred vami, prav tako pa je pozoren na pešce ali kolesarje. Sedaj vključuje tudi asistenta za križišča, ki pri zavijanju levo opreza za nevarnostjo in preprečuje trčenje z nasproti vozečimi vozili
Sistem za preprečevanje naleta (FCA-JT)
Sistem za nadzor mrtvih kotov (BCW)

Sistem za nadzor mrtvih kotov (BCW)

Sistem z radarjem v spodnjem delu zadnjega odbijača opozarja na promet v mrtvem kotu. Če kjub temu vključite smernik, sistem sproži zvočno opozorilo in zavira, da prepreči trčenje.

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

 Uporablja sprednjo kamero za spremljanje črt na cestišču. V primeru nenamernega zapuščanja voznega pasu voznika opozori. Lahko pa prevzame nadzor nad krmiljenjem in vozilo usmeri nazaj na vozni pas.

 

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)
Sistem za preprečevanje naleta ob prečnem prometu zadaj (RCCA)

Sistem za preprečevanje naleta ob prečnem prometu zadaj (RCCA)

Pri vzvratni vožnji iz območij z nizko vidljivostjo vas sistem ne le opozori, če se vozila približujejo s strani, ampak tudi samodejno zavira. 

 

Udobje

Hme sx2 hev lifeestyle 02

Večji in pametnejši notranji prostor.

Nova KONA je vsestransko uporaben in povezan SUV, hkrati pa ponuja veliko udobja in priročnosti. Zaradi povečanih dimenzij in univerzalne arhitekture, ki izhaja iz električne različice, je notranji "življenjski prostor" prostornejši in bolj prilagodljiv. Odkrijte izjemno raven pametnih tehnologij in funkcij, s katerimi bo vsaka vožnja užitek.

Udobje sedežev v prvi vrsti.

Naslonite se nazaj in se sprostite. Opcijski relaksacijski sedeži v prvi vrsti so optimizirani za "breztežnostno" porazdelitev pritiska na telo in zagotavljajo osvežujoč počitek.
Udobje sedežev v prvi vrsti.
Pametna prtljažna vrata.

Pametna prtljažna vrata.

Uživajte v enostavnem nalaganju. Prtljažna vrata se samodejno odprejo, ko je ob njih za 3 sekunde zaznan pametni ključ. Poleg tega lahko prilagodite višino dviga.

Podaljšano strešno okno.

Odprite opcijsko strešno okno in se prepustite soncu ter uživajte v vetru v laseh.

Podaljšano strešno okno.
Ambientna osvetlitev.

Ambientna osvetlitev.

Ustvarite popolno vzdušje, ki bo ustrezalo vašemu razpoloženju. Ambientna osvetlitev ponuja izbiro 64 barv, ki ustrezajo vsaki situaciji. Viri svetlobe so nad odlagalnim prostorom na armaturni plošči in v žepih za shranjevanje na sprednjih vratih.

Izberite med 64 barvami.

S pomočjo intuitivnega izbirnika barv na zaslonu infozabavnega sistema na dotik prilagodite ambientno osvetlitev svojemu počutju.

Izberite med 64 barvami.
Ogrevani in hlajeni sedeži.

Ogrevani in hlajeni sedeži.

Hladno poleti. Pozimi toplo. Voznik in sopotnik na sprednjem sedežu bosta navdušena nad opcijskimi ogrevanimi in hlajenimi sedeži. Potniki na zadnjih sedežih pa lahko uživajo v ogrevanih zadnjih sedežih.

Prestavna ročica z vrtljivim izbirnikom.

Vse, kar potrebujete, je na dosegu roke. Elegantna vrtljiva prestavna ročica je nameščena na volanskem drogu, tik za volanskim obročem. Upravljanje z njo je hitro, intuitivno in natančno.

Prestavna ročica z vrtljivim izbirnikom.
Obvolanske ročice.

Obvolanske ročice.

Z obvolanskimi ročicami, lahko prestavljate s konicami prstov. Pri KONI Hybrid pa lahko preprosto prilagodite stopnjo regenerativnega zaviranja.

Izbira voznega načina.

S pritiskom na gumb izberite vozni način, da ustreza vašemu razpoloženju in razmeram. Na voljo so načini Eco, Normal in Sport. Različica s pogonom na vsa štiri kolesa (AWD) pa ponuja tudi terenska vozna načina.
Izbira voznega načina.
Prostor za odlaganje in shranjevanje.

Prostor za odlaganje in shranjevanje.

Izjemno priročen odlagalni prostor predstavlja osvetljen prostor nad predalom za rokavice.

Vrtljivi držali za pijačo.

Domiselno zasnovani držali za pijačo je mogoče pospraviti, ko ju ne potrebujete, tako da lahko na njuno mesto pospravite kaj drugega. Prikličete ali pospravite ju s preprostim pritiskom na gumb.
Vrtljivi držali za pijačo.
Udobna sedeža v prvi vrsti.

Udobna sedeža v prvi vrsti.

Tanka in udobna prednja sedeža sta posebej prilagojena, da z razporeditvijo pritiska ustvarjata občutek breztežnosti. Na ta način lajšata obremenitve sedenja, s čimer se še posebej izkažeta na dolgih poteh.
 

N Line

Hme n line kv design static front with talent

N Line - odkrijte nebrzdano športnost.

Ste vajeni povsod pustiti izjemen vtis? Zdaj lahko to počnete tudi za volanom! Slog KONE N Line bogatijo številne poteze, rojene v svetu motošporta in že na daleč opozarjajo na njene športne gene.

Zadek je bolj izzivalen, saj se ponaša z odbijačem v obliki zakrilc, obrobo kolotekov v barvi karoserije in dvojno izpušno cevjo. Športno silhueto zaokrožajo srebrni pragovi, ki se povezujejo s srebrno okrasno letvico v prednjem odbijaču.

 

N Line - odkrijte nebrzdano športnost.

Markanten prvi vtis.

Športne korenine nove KONE N Line lahko začutite v vsaki podrobnosti. Prične se že z impozantnim prednjim odbijačem, posebno masko hladilnika in mišičastimi črnimi obrobami. Za markanten prvi vtis pa poskrbi še logotip N Line.

 

Markanten prvi vtis.

Mišičasti zadnji odbijač.

Obrobe kolotekov v barvi karoserije se elegantno dopolnjujejo z mišičastimi linijami zadnjega odbijača. Tega zaznamujeta srebrna okrasna letev z značilnim N Line mrežastim vložkom in dvojna kromirana izpušna cev, ki še poudari čistokrvno športnost.
Mišičasti zadnji odbijač.
Dvojna kromirana izpušna cev.

Dvojna kromirana izpušna cev.

V vsaki podrobnosti lahko začutite korenine linije KONE N Line, ki jih navdihuje zmogljivost. Dvojna kromirana izpušna cev poudarja športni videz te opreme.

Ekskluzivna 18-palčna N Line alu platišča.

Nova KONA N Line se ponaša z drznimi in bolj športnimi 18-palčnimi alu platišči. Parametrični vzorci, ki nadaljujejo futuristično temo oblikovanja karoserije, poudarjajo njeno geometrijsko strukturo.
Ekskluzivna 18-palčna N Line alu platišča.
Oznake N Line.

Oznake N Line.

Drzen videz modela na sprednjem in zadnjem delu ter ob straneh poudarjajo oznake N Line.
Hme sx2 n line hev key visual driving layered

Moč izbire.

Izbirate lahko med živahno paleto barv in ustvarite popolno različico nove KONE N Line, ki bo ustrezala vašemu osebnemu slogu.

Moč izbire.

Raziščite notranjost N Line.

Odkrijte notranjost, ki jo zaznamujejo športna pedala, odeta v aluminij, volanski obroč serije N Line in rdeči okrasni šivi. Ti krasijo športne sedeže, oblazinjenje na vratih in sredinski naslon za roke.

 

N Line oblazinjenje.

N Line oblazinjenje.

Dobrodošli na povsem novi ravni športnosti. Izbirate lahko med sedeži, odetimi v tkanino, ter sedeži v prefinjeni kombinaciji usnja in materiala Eco Alcantara®, ki vsebuje 65% reciklirane plastike.

Dinamični rdeči dodatki.

Dinamični rdeči dodatki naredijo športna sprednja sedeža še atraktivnejša. Zagotavljata pa tudi odličen oprijem.
Dinamični rdeči dodatki.
Zadnja klop.

Zadnja klop.

Zadnja klop KONE N Line je oblazinjena v elegantno kombinacijo Eco Alkantare in usnja ter zagotavlja udobje do trem potnikom.
 

Cenik

Hyundai KONA

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model KONA

Akcijski cenik

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve