Značilnosti

Lestvico dviga še višje

Nova Kona večkrat nagrajeni dizajn svoje predhodnice dviga na povsem novo raven. Edinstvene ekspresivne linije in trendovski slog obenem nadgrajuje z najnovejšimi pametnimi tehnologijami na področju varnosti in povezljivosti. 

 

Lestvico dviga še višje
 • Še več elegance in prefinjenosti

  Še več elegance in prefinjenosti

  Nova Kona s progresivnimi novimi linijami izžareva še drznejši in bolj atletski slog, a ohranja tudi prepoznaven terenski značaj.
 • Najnovejše tehnologije in inovativne funkcije

  Najnovejše tehnologije in inovativne funkcije

  Naj vam aktivni vsakdan olajšajo pametne tehnologije: od učinkovitih pogonskih sklopov, obogatenih s hibridnim sistemom, do napredne povezljivosti in praktičnih funkcij.
 • Nižja raven emisij CO2 in višja učinkovitost

  Nižja raven emisij CO2 in višja učinkovitost

  Nadgrajena motorna paleta je še zmogljivejša in okolju prijaznejša. Novi blagi hibridni sistem z 48-v baterijo znižuje raven emisij CO2 in porabi manj goriva.
Hyundai kona 16 beauty front

Izboljšana varnost

Še širša paleta najnaprednejših sistemov za pomoč vozniku poskrbi, da boste na vsaki poti še varnejši in brezskrbnejši.
Izboljšana varnost
Napredna povezljivost

Napredna povezljivost

Sistem Bluelink® omogoča glasovno upravljanje z vozilom, storitve Hyundai LIVE pa zagotavljajo aktualne informacije o prometu, parkiriščih in še mnogo več.

Za več dinamike

Nadgrajeni motorji ter izboljšana vzmetenje in krmiljenje poskrbijo za udobnejšo vožnjo in boljši nadzor nad vozilom.
Za več dinamike
Hyundai kona 17 beauty 3 4 front1

5-letna garancija brez mejitve kilometrov

Kot vsak Hyundai je tudi nova Kona izdelana v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!

5-letna garancija brez mejitve kilometrov

Pogonske tehnologije, pripravljene na prihodnost

Vsi na novo registrirane evropske Hyundai Kone z bencinskim agregatom že ustrezajo emisijskemu standardu Euro 6d.

Hyundai logo 6d standard za vse modele

 

Zunanjost

Hyundai kona 09 beauty bridge1

Drznite si biti drugačni

Nova Kona je že od nekdaj drzno samosvoja, po prenovi pa se ponaša s še elegantnejšimi in še bolj prefinjenimi linijami, ki dodatno poudarijo njen edinstven slog in jo ločijo od vseh drugih modelov v SUV segmentu.

 

Drznite si biti drugačni

Odkrite dinamičen nov slog

Osupljiva zunanjost izstopa s prefinjenimi linijami in vpadljivimi zaščitnimi obrobami blatnikov. Optično podaljšan nos vozila se ostro prevesi v edinstveno široko masko hladilnika, ki poskrbi za še močnejši vtis. Izboljšana žarometa z ozkimi dnevnimi lučmi v LED tehnologiji poosebljata ostrino in odločnost. 

Prednji del

Prednji del

Vpadljiv novi prednji odbijač se elegantno zliva z obrobami blatnikov, ki na spodnjem delu vozila in pod prednjo masko ustvarijo terensko obarvan zaščitni pas.

Stranski del

Športno silhueto dodatno poudari optična povezava med močnimi bočnimi linijami ter ostrejšim, prečiščenim in še bolj uravnovešenim prednjim delom vozila.
Stranski del
Zadek

Zadek

Temna obloga na zadnjem odbijaču se zaokroža slog prednjega in stranskega dela, dopolnjuje pa jo robusten vložek v srebrni barvi.
Hyundai kona 14 beauty 3 4 front1

Uglajeni novi LED žarometi

Vpadljiva prednja žarometa se ponašata s popolnoma novo podobo, ki jo zaznamujejo edinstvena glavna LED žarometa ter še ožje dnevne luči, nameščene nad njima.
Uglajeni novi LED žarometi
Srebrni vložek

Srebrni vložek

Srebrni vložek na odbijaču obkroža odprtino za zrak in optično dopolnjuje razgibano površino, ki obdaja masko hladilnika, ter vertikalno nameščeni stranski reži za boljši pretok zraka.

Elegantna zadnja žarometa

Elegantna zadnja žarometa s horizontalno grafiko se optično dopolnjujeta z edinstvenim svetlobnim podpisom prednjega dela.
Elegantna zadnja žarometa
Dinamična nova aluminijasta platišča

Dinamična nova aluminijasta platišča

Na voljo so povsem nova, trendovsko oblikovana 17- in 18-palčna aluminijasta platišča, 16-palčne izvedenke pa so enake kot pri prejšnji generaciji.

Naj vaš avto izrazi vaš slog in vaše barve

Dizajn nove Kone lahko povsem prilagodite svojemu okusu. Odenete jo lahko namreč v kar 10 različnih barv karoserije, med katerimi je tudi 5 novih odtenkov. Za še več personalizacije pa lahko poskrbite s črno streho ter ohišji stranskih ogledal v odtenku Phantom Black ter tako zares ustvarite unikatno barvno kombinacijo, ki bo v popolnosti odražala vaš edinstven osebni slog.

 

 

Naj vaš avto izrazi vaš slog in vaše barve

Dvobarvna streha

Naj za edinstveno noto poskrbi opcijska črna streha v dveh odtenkih, ki se ujema s stranskima ogledaloma v barvi Phantom Black.
Dvobarvna streha
 

Notranjost

Ospe ice 5dr toptrim dg08 01 int side roominess rgb v01 w2f

Najnovejše na področju povezljivosti in udobja

Notranjost nove Kone je sedaj še modernejša, odlikujejo pa jo vsestranskost, udobje in napredna povezljivost. S svojo robustno, a hkrati prefinjeno zasnovo se odlično poda aktivnemu življenjskemu slogu, z novimi dodatki pa vrhunsko zaokroža trendovski šarm zunanjih linij. In ko beseda nanese na pametne tehnologije, nova Kona zablesti, saj na področju povezljivosti in udobja ponuja le najboljše. 

Novi 10,25-palčni zaslon na dotik

Novi 10,25-palčni zaslon na dotik

Novi 10,25-palčni zaslon na dotik omogoča preprosto upravljanje s funkcijami vozila, infozabavnim sistemom ter vašim pametnim telefonom.

Moderni poudarki v kabini

Osrednjo konzolo in prostor za noge v novi Koni sedaj krasi ambientna osvetlitev, ki poudari elegantno atmosfero.
Moderni poudarki v kabini
Notranjost v črni barvi

Notranjost v črni barvi

Črno notranjost krasijo prefinjene sedežne prevleke. Črni in sivi z detajli v antracitno sivi poskrbijo za uglajen pridih.
 

Zmogljivost

Hyundai kona 14 beauty 3 4 front1

Izboljšani agregati za še več učinkovitosti

Nova Kona dviguje letvico na področju zmogljivosti in okoljske prijaznosti. Njena motorna paleta namreč vključuje tudi blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo, ki niža porabo in raven emisij. Da bo vožnja tudi udobnejša, upravljanje pa natančnejše, skrbijo še številne izboljšave podvozja in krmilnega sistema. Slednji je sedaj posebej prilagojen novemu značaju vzmetenja, k več varčnosti in manj emisijam pa prispevajo še nadgrajene pnevmatike.
Bencinski motor 1.0 T-GDi

Bencinski motor 1.0 T-GDi

Najv. moč: 88,3 kW (120 KM)

Najv. navor: 200 Nm ( 7DCT)/ 172 Nm (6MT in 6iMT)


1,0-litrski bencinski T-GDi razvije 88,3 kW (120 KM), na voljo pa je s 6-stopenjskim ročnim in prvič tudi 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (DCT). Za več varčnosti je na voljo tudi različica z blagim hibridnim sistemom z 48-voltno baterijo in s s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT).

Bencinski motor 1.6 T-GDi

Najvišja moč: 145 kW (198 KM)

Najv. navor: 265 Nm


In če vas mika športnejši pogon, je 1,6-litrski T-GDI s 145 kW (198 KM) kot nalašč za vas. Združen je z gladkim 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (DCT), na voljo pa je tako z dvo- kot štirikolesnim pogonom.

Bencinski motor 1.6 T-GDi
Dizelski motor U 1.6

Dizelski motor U 1.6

Najv. moč: 100 kW (136 KM)

Najv. navor: 320 Nm (z manj. DCT)


1,6-litrski dizelski motor razvije 100 kW (136 KM). Na voljo je s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (DCT). Dizelski motor je serijsko opremljen z 48-voltnim blagim hibridnim sestavom, opcijsko pa je na voljo štirikolesni pogon, povezan z menjalnikom 7DCT.

Izboljšave podvozja in krmiljenja

Nova Kona je po zaslugi številnih tehničnih izboljšav še udobnejša. Vzmeti, blažilniki in stabilizatorji so bili namreč prilagojeni za še več udobja in boljšo izolacijo.

 

Izboljšave podvozja in krmiljenja
Hyundai kona exterior 4a

Novi blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo

Prihranite na gorivu in znižajte škodljive emisije s pomočjo opcijskega mehkohibridnega sestava z 48-voltno baterijo, ki med pospeševanjem prispeva dodatni navor. Količina slednjega je odvisna od moči pospeška in stanja napolnjenosti baterije, rezultat pa je v vsakem primeru jasen: višja učinkovitost agregata in manj emisij CO2. V nadaljevanju odkrijte, kako sistem deluje v različnih voznih situacijah.

Funkcija Comfort start

Funkcija Comfort start

Blagi hibridni sistem se posebej dobro obnese v mestnem prometu, kjer s pomočjo starter-generatorja (MHSG) pri vsakokratnem ponovnem zaganjanju podpira motor. Ta se po zaustavitvi tako hitreje in bolj gladko zažene, 48-voltna baterija pa ob speljevanju zagotovi dodatni navor.

Pospeševanje

Pri pospeševanju starter-generator prispeva med dodatno moč, katere količina je odvisna od stanja baterije in stopnje pospeška. Ko vozilo doseže želeno hitrost, sistem preide v nevtralni način delovanja, v katerem ne dodaja nobene moči. Tako lahko sistem zniža emisije CO2 in porabo goriva.
Pospeševanje
Polnjenje med vožnjo

Polnjenje med vožnjo

Glede na napolnjenost baterije lahko sistem pri kostantni hitrosti miruje ali pa deluje kot generator in polni 48-voltno baterijo.

Rekuperacija zavorne energije

Ko vozilo zavira, pogonska gred napaja starter-generator, ki se napolni do maksimalne moči med 10 in 12 kW. Generator kinetično energijo pretvarja v električno in z njo napaja 48-voltno baterijo.
Rekuperacija zavorne energije
Funkcija Extended start-stop

Funkcija Extended start-stop

Ko vozilo pri nizkih hitrostih preide v prosti tek, se pri hitrosti 30 km/h aktivira funkcija start-stop. Pri zaviranju med 30 in 0 km/h se namreč motor v prostem teku popolnoma izklopi.
Hyundai kona p8a3518

Novi menjalniki, razviti za vas

Nova Kona je na voljo s 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (7DCT), pa tudi s povsem novim 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT). Ta v kombinaciji s hibridnim sestavom zagotavlja nižjo porabo goriva.
Inteligentni ročni menjalnik

Inteligentni ročni menjalnik

Za višjo učinkovitost je blagi hibridni sestav združen s sistemom iMT, ki v primerih, ko voznik spusti stopalko za plin, oddvoji menjalnik od motorja. Vozilo tako preide v prosti tek in prihrani na gorivu.

6-stopenjski ročni menjalnik

6-stopenjski ročni menjalnik omogoča gladko, hitro in natančno pretikanje.
6-stopenjski ročni menjalnik
 

Tehnologija

Hyundai kona p8a2907a1

Spoj najnaprednejše povezljivosti in udobja

Nova Kona se ponaša tudi z najnovejšimi funkcijami povezljivosti. Tu je storitev Bluelink® Connected Car Services, ki upravljanje z vozilom omogoča kar prek pametnega telefona – ali z glasom. Infozabavni sistem z 10,25-palčnim zaslonom vključuje tudi brezplačno 5-letno naročnino na Hyundaijeve storitve LIVE.
10.25-palčni zaslon navigacijskega sistema

10.25-palčni zaslon navigacijskega sistema

Infozabavni sistem z 10.25-palčnim zaslonom podpira storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™, tako da lahko z njim povežete svoj pametni telefon.

Brezžično polnjenje mobilnih naprav

Za kar največje udobje se v osrednji konzoli nahaja tudi sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav, skladnih s Qi standardom.
Brezžično polnjenje mobilnih naprav
Infozabavni sistem z 8-palčnim zaslonom na dotik

Infozabavni sistem z 8-palčnim zaslonom na dotik

8-palčni zaslon na dotik prav tako omogoča brezžično povezavo s pametnim telefonom, ki zagotavlja še preprostejšo uporabo storitev Apple CarPlay in Android Auto.

Funkcija E-Call

Ta funkcija v primeru nesreče ali sprožitve zračnih blazin samodejno naveže stik z intervencijskimi službami. Na pomoč lahko pokličete tudi s pritiskom na gumb SOS, in sicer 356 dni v letu.
Funkcija E-Call
Vrhunski zvočni sistem KRELL

Vrhunski zvočni sistem KRELL

Ostanite povezani ali pa se preprosto odklopite, zavijte z asfalta in navijte glasbo do konca. Izjemni zvočni sistem KRELL bo poskrbel, da bo glasbena kulisa res popolna.
24 blue link 2 04a

Bluelink® Connected Car Services

Sistem Bluelink® Connected Car Services novi Koni prinaša najnaprednejše funkcije povezljivosti, ki jih nadgrajujejo glasovno upravljanje in vrsta sistemov, s pomočjo katerih je vsaka pot udobna in prijetna. Spisek pametnih funkcij, s katerimi lahko upravljate prek aplikacije Bluelink, še nadgradi 5-letna brezplačna naročnina na Hyundaijeve storitve LIVE, vključene v navigacijski sistem.

 

Bluelink® Connected Car Services

Izbira uporabniškega profila

Da bo v hipu vse, kot vam ustreza. Sedaj lahko shranite nastavitve infozabavnega sistema, denimo jezik ter delovanje navigacije in Bluetooth.
Izbira uporabniškega profila
Nadgrajeno glasovno upravljanje

Nadgrajeno glasovno upravljanje

Zgolj z glasom prilagodite nastavitve klimatske naprave, upravljajte z infozabavnim sistemom, odprite prtljažna vrata ali vključite gretje volana.

Aktualne informacije o cenah goriva

S pomočjo redno posodobljene podatkovne baze boste brez težav poiskali najbližjo in najcenejšo bencinsko črpalko. Zgolj izberite destinacijo in sistem bo prevzel vse ostalo.
Aktualne informacije o cenah goriva
Parkiranje na ulici ali na parkiriščih

Parkiranje na ulici ali na parkiriščih

Da boste prosto parkirno mesto našli hitro in brez stresa. Funkcija za iskanje parkirnih mest za vas razišče možnosti parkiranja v garažnih hišah, na parkiriščih ali drugih temu namenjenih površinah.

Vremenska napoved

Vas zanima, kakšno vreme vas bo spremljalo na poti? S pomočjo podatkov o vremenu lahko neprestano spremljate trenutno stanje na vaši lokaciji, na predvidenem cilju ali povsod drugje.
Vremenska napoved
Opozorilnik na nadzor hitrosti

Opozorilnik na nadzor hitrosti

Storitev vas opozarja na točke nadzora hitrosti*, tako da se vi lahko osredotočite na varno vožnjo in sprostite.

Podatki o prometu

Da boste prej na cilju. S Hyundaijevo bazo aktualnih podatkov o stanju v prometu boste našli najhitrejše poti glede na stanje v prometu ter natančneje izračunali čas svojega prihoda na cilj.
Podatki o prometu
Zanimivosti v okolici

Zanimivosti v okolici

Iskanje naslova ali zanimivosti v vaši bližini še nikoli ni bilo tako preprosto. Po zaslugi besednega iskanja lahko namreč vedno najdete točno tisti kraj, ki ga iščete.

Aplikacija Bluelink®

Naj bo nadzor vašega avtomobila vedno na dosegu vaših rok. Z aplikacjo Bluelink lahko kar s pomočjo svojega pametnega tehefona zaklenete avto, preverite nivo goriva, ob hladnih dneh vnaprej ogrejete kabino in še veliko, veliko več.  

 • Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Nova Kona vas bo na to opozorila s sporočilom na vašem pametnem telefonu. Ko ga prejmete, le vtipkate PIN kodo, nato pa vrata s pomočjo aplikacije zaklenete ali odklenete kar na daljavo.
 • Pošiljanje navodil navigacije v vozilo

  Pošiljanje navodil navigacije v vozilo

  Če je vaša nova Kona opremljena z navigacijskim sistemom, lahko z uporabo aplikacije Blue Link pot načrtujete tudi izven vozila. Aplikacija se namreč poveže z navigacijskim sistemom in nanj naloži vaš načrt poti.
 • Iskanje vozila

  Iskanje vozila

  Ste pozabili, kje ste parkirali? Preprosto odprite aplikacijo Blue Link, ki vas bo vodila do avtomobila.
 • Obvestila o alarmu

  Obvestila o alarmu

  Bluelink vedno pazi na vaš avto. Ob poskusu vloma v vašo novo Kono – če nepridiprav poskuša odpreti ali dejansko odpre vrata – sistem Bluelink pošlje opozorilo na vaš pametni telefon.
 • Diagnostika vozila

  Diagnostika vozila

  Za še več brezskrbnosti lahko stanje vozila preverite kar s pomočjo svojega pametnega telefona. Aplikacija poskrbi za pregled pritiska v pnevmatikah, opozoril o napakah, delovanje zračnih blazin in zavor itd.
 • Stanje vozila

  Stanje vozila

  Morate dotočiti gorivo? Preprosto preverite s pomočjo aplikacije. Na daljavo lahko preverite, koliko kilometrov še lahko prevozite s trenutno količino goriva, če ste zaprli vrata, okna ali prtljažna vrata ter seveda, če je Kona zaklenjena.
Navigacija »peš do cilja«

Navigacija »peš do cilja«

Včasih morate svojo novo Kono parkirati malce proč od končnega cilja. Če se parkirišče nahaja med 200 m in 2 km proč, lahko navodila navigacije z osrednjega zaslona posredujete aplikaciji Bluelink na svojem telefonu. Ta vas bo nato s pomočjo tehnologije navidezne realnosti vodila usmerjila točno tja, kamor ste se namenili.
 

Varnost

Hyundai kona 15 beauty 3 4 rear1b

Najnaprednejši asistenčni in varnostni sistemi

Ker za nas nič ni pomembnejše od varnosti vaših najdražjih, smo novi Koni namenili tudi številne varnostne posodobive. Z izboljšanim naborom naprednih varnostnih in asistenčnih pomagal, združenih pod znamko Hyundai SmartSense, smo namreč poskrbeli, da bo vsaka vaša pot minila popolnoma brez skrbi.

 

Najnaprednejši asistenčni in varnostni sistemi
Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Nova Kona je opremljena tudi s sistemom LFA. Ko je aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 200 km/h ter tako na avtocesti kot na mestnih ulicah.

Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

Sistem s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača zaznava vozila v vašem mrtvem kotu in vas opozarja nanje. Če kljub temu aktivirate smernik, bo poleg zvočnega signala aktiviral zavore, da prepreči morebitno trčenje.
Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA)
Pametni sistem za prednastavitev hitrosti s funkcijo Stop & Go (SCC w/ S&G)

Pametni sistem za prednastavitev hitrosti s funkcijo Stop & Go (SCC w/ S&G)

Za več varnosti in manj stresa. Ta sistem s samodejnim zaviranjem in pospeševanjem do prednastavljene hitrosti ohranja izbrano razdaljo med vami in vozilom spredaj. Razdaljo vzdržuje tudi pri mestni vožnji.

Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)

Sistem RCCA vas v situacijah, ko se iz slabše preglednih vzvratno vključujete v promet, opozori na vozila, ki se približujejo s strani, po potrebi pa tudi samodejno zaustavi vozilo.
Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)
Inteligentni sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLW)

Inteligentni sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLW)

Sistem prepoznava prometne znake ob poti, pri čemer na zaslonu navigacijskega sistema ter zaslonu instrumentne plošče prikazuje trenutne omejitve hitrosti in podatke o zaporah ceste.

Sistem za varno izstopanje

Ta pametna funkcija preprečuje nesreče, saj zaznava vozila, ki se vam približujejo od zadaj. V primeru, da je izstop prenevaren, na to opozori s simbolom na zaslonu merilnikov ter zunanjih ogledalih, pa tudi z zvočnim signalom.
Sistem za varno izstopanje
Opozorilo na potnike zadaj

Opozorilo na potnike zadaj

Če pred vožnjo odprete zadnja vrata, si nova Kona to zapomni in vas po prihodu na cilj s sporočilom na instrumentni plošči ter zvočnim signalom opozori, da ne pozabite na potnike na sedežni klopi.

Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)

Ta pametni sistem v mestni gneči ali v križišču opozori voznika, ko vozilo pred njim po postanku zopet spelje.
Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)
 

Udobje

Driving pleasure kona

Uživajte v vrhunski praktičnosti

Nova Kona blesti tudi, ko je govora o praktičnosti. Odlikujejo jo številne inovativne oblikovne in tehnične rešitve, ki skrbijo za kar najvišjo raven udobja in praktičnosti – tudi za potnike zadaj. V drugi vrsti sta namreč na voljo tako gretje sedežev kot dodatni USB priključek.

 

Uživajte v vrhunski praktičnosti
Ogrevanje in prezračevanje sedežev

Ogrevanje in prezračevanje sedežev

Da je pozimi toplo in poleti hladno. Za voznika in sovoznika sta opcijsko na voljo ogrevanje in prezračevanje sedežev.

Udobje na zadnji klopi

Potnike zadaj bo razvajala ogrevana sedežna klop, svoje naprave pa bodo lahko napolnili s pomočjo USB priključka.
Udobje na zadnji klopi
Ambientna osvetlitev

Ambientna osvetlitev

Ambientna osvetlitev v sredinski konzoli in predelu nog poskrbi za še več uglajene elegance v notranjosti avtomobila.

Električna parkirna zavora (EPB)

Gumb električne parkirne zavore se nahaja v sredinski konzoli. Rešitev je prijazna za uporabo, hkrati pa omogoča prihranek prostora.
Električna parkirna zavora (EPB)
Parkirna kamera

Parkirna kamera

Olajšajte si parkiranje in vožnjo. S pritiskom na gumb lahko kadar koli aktivirate zadnjo kamero in preverite, kaj se dogaja za vozilom – tudi med vožnjo.

Projekcijski zaslon (HUD)

Za še več varnosti med vožnjo je tu projekcijski zaslon z odlično berljivostjo, ki poskrbi, da so prikaz hitrosti, navodila navigacijskega sistema ter pomembna opozorila vedno v višini vaših oči.
Projekcijski zaslon (HUD)
Prestavni ročici na volanskem obroču

Prestavni ročici na volanskem obroču

Vam ugaja popoln nadzor? 7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko v novi Koni je povezan z volanskima prestavnima ročicama, s katerima je višja ali nižja prestava vedno na dotiku vaših prstov.
 

N Line

Hy kona n line

Spoznajte novo KONO N Line

Nova Kona je prvič na voljo tudi z dinamičnim, dirkaško obarvanim paketom N Line, ki prekipeva od športnih poudarkov. Le pogled je dovolj, da tudi vas prevzame strast, s katero so naši oblikovalci oplemenitili športno plat Koninega sloga.

 

Spoznajte novo KONO N Line

Zunanjost

Dinamične poteze prednjega dela, ki zaznamujejo motorni pokrov in prednji odbijač, se elegantno zlivajo z obrobami blatnikov v barvi karoserije. Ekskluzivna maska hladilnika N Line se ponaša z edinstvenim vzorcem, krasi pa jo tudi Hyundaijev logotip – ta se v maski nahaja le pri tej izvedenki.

Dinamično oblikovana odbijača

Prednji odbijač zaznamuje spojler v slogu linije N, ki v kombinaciji s stranskima krilcema poskrbi za pravi dirkaški nastop.
Dinamično oblikovana odbijača
Ekskluzivna 18-palčna aluminijasta platišča.

Ekskluzivna 18-palčna aluminijasta platišča.

Obrobe blatnikov v barvi karoserije in nova pragova dopolnjujejo nova 18-palčna aluminijasta platišča, ki so na voljo le za izvedenko N Line.

Ekspresivni stranski krilci in športna izpušna cev.

Dirkaške korenine Kone N Line izžareva tudi zadek, ki ga krasita velik difuzor in športna dvojna izpušna cev.
Ekspresivni stranski krilci in športna izpušna cev.
Značka N Line in drugi poudarki.

Značka N Line in drugi poudarki.

Le bežen pogled je dovolj, da se zavemo, da gre pri tej izvedenki za prav posebno Kono. Njen stil zaznamuje značka N Line na prednji maski.

Notranjost

Prežeta s športnim duhom.
Notranjost izvedenke N Line bogatijo številni dirkaško obarvani dodatki, kot so rdeči kontrastni šivi in drugi detajli, značilni za modele N Line.

Usnjen volanski obroč N Line

Volanski obroč serije N Line spaja udobje in popoln nadzor, ki ju nadgradi z eleganco perforiranega usnja.
Usnjen volanski obroč N Line
Sedeža N Line

Sedeža N Line

Športna prednja sedeža linije N Line sta na voljo v blagu, usnju ali alkantari, krasijo pa ju rdeči kontrastni šivi ter logotip serije N Line.

Prestavna ročica N Line

Prestavna ročica serije N Line se ponaša s kovinskimi vložki, logotipom N Line in dirkaško rdečo linijo, za boljši oprijem pa je odeta v usnje.
Prestavna ročica N Line
Rdeči kontrastni šivi

Rdeči kontrastni šivi

Prestavna ročica serije N Line se ponaša s kovinskimi vložki, logotipom N Line in dirkaško rdečo linijo, za boljši oprijem pa je odeta v usnje.
 

Cenik

Hyundai KONA

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model KONA

Akcijski cenik

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.