HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

TROJNI PRIHRANKI - Hyundaijev lojalnostni program

Stvari nam vsako leto pomenijo več. Predvsem, če se nanje lahko vedno zanesemo.

Veseli nas, da nam lastniki vozil Hyundai že toliko let zaupate. Vsi smo del velike družine in vaša zvestoba je tisto, na kar smo resnično ponosni. Za vas in vaše vozilo skrbimo s strokovnim vzdrževanjem. Z edinstveno 5-letno tovarniško garancijo brez omejitve prevoženih kilometrov trdno stojimo za kakovostjo naših avtomobilov. Redno vzdrževanje vaše vozilo ohranja v najboljšem stanju. Obseg del posameznih rednih servisov je natančno določen vnaprej, zato vedno veste, na kaj računati. Ker pa nam vaša pripadnost zares veliko pomeni, smo stroške rednega servisiranja za vas znižali, in sicer za:

- 5% za vozila stara od 3 do 5 let,

- 10% za vozila stara od 5 do vključno 7 let,

- 15% za vozila starejša od 7 let.

Tako se boste na najpomembnejše stvari lahko zanesli še dlje.

 

* Trojne prihranke lahko kot lastnik katerega koli modela Hyundai izkoristite na katerem koli pooblaščenem servisu Hyundai v Sloveniji. Trojni prihranki se vam izplačajo, saj vam prinašajo popuste za vse obvezne menjave glede na specifikacijo v servisni knjižici.

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve