Značilnosti

VARNEJŠI. UČINKOVITEJŠI. BOLJ POVEZAN.

Novi i30 navduši na vseh področjih. Njegov dizajn je še drznejši, njegovi varnostni sistemi spadajo v sam vrh razreda, 48-voltni blagi hibrid pa prinaša še več varčnosti. Pripravite se, da vas prevzame.

Hyundai irange 03 i30 hb 02

Vi imate srce na pravem mestu, mi pa za vas razvijamo tehnologijo na mestu.

Vsi si za svoje ljubljene želimo le najboljše. Želimo, da se počutijo varno ter da je zanje vedno poskrbljeno. In prav ta želja je zaznamovala tudi razvoj novega i30, avtomobila, ki s svojo napredno tehnologijo poskrbi za vse potnike. Njegovi prvorazredni varnostni sistemi na vsaki poti popazijo na vas, moderne funkcije povezljivosti in izjemno učinkoviti agregati pa vas zanesljivo pripeljejo na vsak cilj.
 • Drznejše linije

  Drznejše linije

  Novi i30 s svojim vpadljivim prednjim delom in prefinjenim zadkom na ceste prinaša novo raven sloga. Obenem se s tremi novimi barvami karoserije še bolj približa vašemu okusu.
 • Nadgrajena motorna paleta.

  Nadgrajena motorna paleta.

  Bencinskim in dizelskim agregatom sta se pridružila blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo ter inteligentni ročni menjalnik (iMT), ki zagotavljata še varčnejšo vožnjo.
 • Preprostejša povezljivost.

  Preprostejša povezljivost.

  10,25-palčni zaslon na dotik se lahko (prek storitve Android Auto™ ali Apple CarPlay™) poveže z vašim pametnim telefonom ter prek Sistema Bluelink® zagotavlja aktualne prometne informacije.

Učinkovita zmogljivost

Uživajte v učinkovitih agregatih, praktičnih rešitvah in naših pametnih tehnologijah.
Učinkovita zmogljivost
Povezljivost.

Povezljivost.

Sistem Bluelink® vam omogoča upravljanje z vozilom prek telefona ali z glasom, storitve LIVE pa zagotavljajo aktualne podatke o stanju v prometu, vremenu, parkiriščih itd.

Varnost.

Hyundaijev paket naprednih varnostnih pomagal je bogatejši za štiri nove sisteme, ki vam in vašim najdražjim zagotavljajo še brezskrbnejše poti.
Varnost.
i30 N Line.

i30 N Line.

Ljubitelji dinamične serije N Line bodo navdušeni nad novimi oblikovnimi poudarki osveženega i30 Hatchback N Line.
 • 5 let garancije brez omejitve kilometrov.

  5 let garancije brez omejitve kilometrov.

  Kot vsak Hyundai je tudi novi i30 izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!
 • Za vašo brezkrbnost.

  Za vašo brezkrbnost.

  Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!
 • Motorji, ki zrejo v prihodnost.

  Motorji, ki zrejo v prihodnost.

  Vsi na novo registrirani evropski Hyundaiji i30 že ustrezajo emisijskemu standard Euro 6d. Dizelski motorji bodo z njim skladni še v tem letu.
 

Zunanjost

Hyundai irange 24 i30 hb 02

Prenovljen zunaj in znotraj.

i30 uteleša brezčasno suverenost, s katero že dolgo velja za oblikovni vzor. Po prenovi prednjega in zadnjega dela ter notranjosti bo zagotovo pritegnil še več voznikov, ki si želijo modernega avtomobila drznih linij.

 

Od prve skice do končnega produkta.

Prvi korak obsega načrtovanje nove oblike. Izziv pri tem predstavlja oprezanje za trendi, ki ne navdušujejo le trenutno, temveč bodo popularni tudi v prihodnje. Hyundai v ta namen podrobno preučuje trende in navade voznikov z vsega svet, na podlagi izsledkov pa ustvarja edinstvene podobe in snuje univerzalne koncepte.

Prenovljen zunaj in znotraj.

Pripravljen, da vas zapelje – v vrhunskem slogu.

Večkrat nagrajeno zunanjo obliko, s katero je i30 vedno izstopal, sedaj dopolnjuje množica novih potez. Prednji del prenovljenega i30 izraža še več modernega duha, zadek pa poudarja njegovo prefinjenost. 3 nove barve karoserije vam obenem omogočajo, da še bolje izrazite svoj edinstven slog.

Pripravljen, da vas zapelje – v vrhunskem slogu.

Ekspresivna odbijač in maska hladilnika.

Novega i30 zaznamuje razširjena prednja maska hladilnika, ki še poudari vtis moči. Njen 3D vzorec simbolizira spoj dinamike in zanesljivosti.
Ekspresivna odbijač in maska hladilnika.
Nov dizajn prednjih žarometov.

Nov dizajn prednjih žarometov.

Trendovska nova prednja žarometa sta sedaj ožja, zaznamujejo pa ju opcijske dnevne LED luči v obliki črke V.

Izrazita bočna linija.

Izčiščen profil vozila okrepi tudi bočna linija, ki se v blagem loku elegantno razteza med prednjima in zadnjima LED žarometoma.
Izrazita bočna linija.
Aluminijasta platišča.

Aluminijasta platišča.

Opcijska 16- in 17-palčna aluminijasta platišča se odlično podajo stranskim linijam novega i30

Panoramska sončna streha.

Panoramska sončna streha, ki se lahko pomično odpre, dodatno prispeva k občutku zračnosti v kabini.

Panoramska sončna streha.
Izostren dizajn odbijačev.

Izostren dizajn odbijačev.

Spodnji del zadnjega odbijača je popolnoma preoblikovan, zaznamuje pa ga dvojna kromirana letvica, ki poskrbi za pridih ekskluzivnosti.

Zadnji žaromet.

Zadnja LED žarometa z grafiko v obliki črke V povzemata obliko prednjih in ustvarjata simetrijo med zadnjim in prednjim delom. Za maksimalno svetilnost in varnost.

Zadnji žaromet.

Vaš edinstven slog.

Izbirajte med 9 barvami karoserije in prikrojite novega i30 popolnoma po svojem okusu.

Vaš edinstven slog.
 

Notranjost

Pd interior full 02

Prefinjena, trendovska in udobna.

Edinstven oblikovni pristop, ki zaznamuje zunanjost novega i30, je prisoten tudi v potniški kabini. Ta vas bo v osveženi obliki navdušila z vpadljivimi dodatki in kakovostnimi površinami. Po zaslugi novih barvnih kombinacij in sedežnih prevlek ter najnovejše multimedijske tehnologije bo vsaka vožnja prijetno in udobno doživetje.

7-palčni digitalni zaslon merilnikov

7-palčni digitalni zaslon merilnikov

Tehnološko napredni duh kabine sedaj dopolnjuje tudi nov 7-palčni digitalni zaslon merilnikov, ki z informacijami postreže na še preglednejši način. Obenem prikaz lahko prilagodite svojemu okusu: izberite digitalni prikaz hitrosti in spremljajte pretok energije (hibridne različice), podatke navigacije ali delovanje varnostnih sistemov.

Tri barve za načine vožnje.

Izberite način vožnje, ki ustreza vašemu razpoloženju! Glede na izbrani vozni način se nato spremenili tudi barvna shema in grafika na zaslonu. Modra predstavlja način Normal, zelena Eco, oranžna pa Sport.

Tri barve za načine vožnje.
Večji zaslon na dotik.

Večji zaslon na dotik.

10,25-palčni zaslon na dotik omogoča preprost dostop do nastavitev vozila, infozabavnega in navigacijskega sistema ter aplikacij pametnih telefonov.

Prefinjene reže za zrak.

Izpopolnjene reže za zrak prispevajo k občutku zračnosti in elegance, ki prežema kabino.
Prefinjene reže za zrak.
Pomični naslon za roke.

Pomični naslon za roke.

Udoben naslon za roke je sedaj mogoče pomikati naprej in nazaj. Pod njim se nahaja prostoren odlagalni prostor.

Sedeži z novimi materiali in barvami

Da boste še lažje izrazili svoj edinstven okus, lahko kabino odenete v 3 nove barvne kombinacije: Pewter Gray, Ebony Brown and Moss Gray. Sedeži so na voljo v tkanini, usnju ali kombinaciji obeh materialov.
Sedeži z novimi materiali in barvami
 • Pewter Gray. / Pewter siva

  Pewter Gray. / Pewter siva

 • Ebony Brown / Ebony rjava

  Ebony Brown / Ebony rjava

 • Moss Gray / Moss siva.

  Moss Gray / Moss siva.

 

Zmogljivost

Hyundai irange 09b i30 hb 02

Napredna učinkovitost: motorna paleta

Ko gre za izbiro pogonskih sklopov, se novi i30 odreže z izjemno širokim naborom možnosti. Tu je blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo, ki zmanjša emisije in zniža porabo goriva. Pri slednjem mu lahko pomaga tudi novi inteligentni ročni menjalnik. Če imate raje samodejno pretikanje, je 48-voltni blagi hibridni pogon na voljo tudi s 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko.

 • Bencinski motor 1.5 DPi

  Bencinski motor 1.5 DPi

  Novi i30 je na voljo s povsem novim 1.5-litrskim bencinskim motorjem s tehnologijo dvojnega vbrizga, ki razvije 80,9 kW in je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. Najv. moč: 80,9 kW, Najv. navor: 144 Nm
 • Bencinski motor 1.0 T-GDi

  Bencinski motor 1.0 T-GDi

  1,0-litrski bencinski T-GDi razvije 88,3 kW, na voljo pa je s 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (DCT). Za več varčnosti je združljiv tudi z mehkim hibridnim sistemom z 48-voltno baterijo. Motor je prvič na voljo tudi s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT). Najv. moč: 88,3 kW, Najv. navor: 200 Nm
 • Bencinski motor 1.5 T-GDi 48V

  Bencinski motor 1.5 T-GDi 48V

  Vrh ponudbe zavzema novi 1,5-litrski turbobencinski agregat s 117 kW, ki je serijsko opremljen z 48-voltnim blagim hibridnim sistemom. Na voljo je tudi s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim (iMT) ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko. Najv. moč: 117 kW, najv. navor: 253 Nm
 • Dizelski motor 1.6 CRDi

  Dizelski motor 1.6 CRDi

  1,6-litrski dizelski motor je na voljo s 85 ali 100 kW. 85 kW različica je na voljo z ročnim ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom. V močnejši različici pa je motor serijsko opremljen z 48-voltnim blagim hibridnim sistemom. Na voljo je tudi s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim (iMT) ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko. Najv. moč: 100 kW, najv. navor: 320 Nm (z menjalnikom DCT)

Novi menjalniki, razviti za vas.

Novi i30 Hatchback je na voljo s 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (7DCT), obenem pa tudi s povsem novim 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT). Ta v kombinaciji s hibridnim sestavom zagotavlja nižjo porabo goriva.

Inteligentni ročni menjalnik (iMT).

Inteligentni ročni menjalnik (iMT).

Sistem iMT v primerih, ko voznik spusti stopalko za plin, oddvoji menjalnik od motorja. Vozilo tako preide v prosti tek in prihrani na gorivu.

7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko (DCT).

7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko varčnost in užitek ročnega pretikanja spaja z udobjem samodejnega menjalnika.

7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko (DCT).

Blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo.

Blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo v različnih fazah vožnje podpira klasični agregat z dodatno električno energijo. Spoznajte ta inovativni sistem za več varčnosti še podrobneje!

Funkcija Comfort Start.

Blagi hibridni sistem se posebej dobro obnese v mestnem prometu, kjer s pomočjo starter-generatorja (MHSG) pri vsakokratnem ponovnem zaganjanju podpira motor. Ta se po zaustavitvi tako hitreje in bolj gladko zažene, 48-voltna baterija pa ob speljevanju zagotovi dodatni navor.

Funkcija Comfort Start.
Pospeševanje.

Pospeševanje.

Pri pospeševanju starter-generator prispeva med 4 in 10 kW dodatne moči – odvisno od stanja baterije in stopnje pospeška. Ko vozilo doseže želeno hitrost, sistem preide v nevtralni način delovanja, v katerem ne dodaja nobene moči. Tako lahko sistem zniža emisije CO2 in porabo goriva.

Polnjenje med vožnjo.

Glede na napolnjenost baterije sistem pri kostantni hitrosti lahko miruje ali pa deluje kot generator in polni 48-voltno baterijo.

Polnjenje med vožnjo.
Rekuperacija zavorne energije.

Rekuperacija zavorne energije.

Ko vozilo zavira, pogonska gred napaja starter-generator, ki se napolni do maksimalne moči med 10 in 12 kW. Generator kinetično energijo pretvarja v električno in z njo polni 48-voltno baterijo.

Funkcija Extended start-stop.

Ko vozilo pri nizkih hitrostih preide v prosti tek, se pri hitrosti 30 km/h aktivira funkcija start-stop. Pri zaviranju med 30 in 0 km/h se namreč motor v prostem teku popolnoma izklopi.

Funkcija Extended start-stop.
 

Tehnologija

Hyundai irange 26 i30 hb 02 2860

Poveže vaš telefon, vaš avtomobil in vas.

Ob množici pametnih tehnologij, novem infozabavnem sistemu in petletni naročnini na storitve Bluelink® Connected Car Services boste na vsaki poti z novim i30 ostali povezani s svetom. Sistem Bluelink omogoča glasovno upravljanje z vozilom ter celo upravljanje prek mobilne aplikacije. Obenem vam storitve LIVE zagotavljajo vedno aktualne podatke o razmerah v promeru, prostih parkiriščih, vremenu in zanimivostih v okolici.

Storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™

Novi i30 podpira storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™, tako da lahko do funkcij svojega pametnega telefona dostopate prek osrednjega zaslona.
Storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™

Storitve Bluelink® Connected Car Services.

Upravljajte s svojim vozilom kar preko pametnega telefona – ali celo z glasom! Sistem Bluelink® Connected Car Services v novega i30 prinaša najnaprednejše funkcije povezljivosti, ki zagotavljajo še več užitka med vožnjo. Funkcijam, ki jih nudi aplikacija Bluelink, se pridružuje tudi 5-letna naročnina na Hyundaijeve storitve LIVE, ki je vključena v navigacijski sistem.
 • Aktualne informacije o cenah goriva

  Aktualne informacije o cenah goriva

  S pomočjo redno posodobljene podatkovne baze boste brez težav poiskali najbližjo in najcenejšo bencinsko črpalko. Zgolj izberite destinacijo in sistem bo opravil vse ostalo.
 • Parkiranje na ulici ali na parkiriščih

  Parkiranje na ulici ali na parkiriščih

  Da boste prosto parkirno mesto našli hitro in popolnoma brez stresa. Funkcija za iskanje parkirnih mest za vas razišče možnosti parkiranja v garažnih hišah, na parkiriščih ali drugih za to namenjenih površinah.
 • Vremenska napoved.

  Vremenska napoved.

  Vas zanima, kakšno vreme vas bo spremljalo na poti? S pomočjo podatkov o vremenu lahko neprestano spremljate trenutno stanje na vaši lokaciji, na predvidenem cilju ali povsod drugje.
 • Opozorilnik na nadzor hitrosti

  Opozorilnik na nadzor hitrosti

  Storitev vas opozarja na točke nadzora hitrosti*, tako da se vi lahko osredotočite na vožnjo in sprostite.
 • Podatki o prometu.

  Podatki o prometu.

  Da boste prej na cilju. S Hyundaijevo bazo aktualnih podatkov o stanju v prometu boste našli najhitrejše poti glede na stanje v prometu ter natančneje izračunali čas vašega prihoda na cilj.
 • Zanimivosti v okolici.

  Zanimivosti v okolici.

  Iskanje naslova ali zanimivosti v vaši bližini še nikoli ni bilo tako preprosto. Po zaslugi besednega iskanja lahko namreč vedno najdete točno tisti kraj, ki ga iščete.
Hyundai Cloud

Hyundai Cloud

Izkoristite prednosti sistema Hyundai Cloud, ki omogoča izčrpnejše prometne informacije, natančnejše napovedi časa prihoda ter zanesljivejše načrtovanje poti.

Navigacija »peš do cilja« / Navigacija »Last mile«

Če morate svojega i30 parkirati med 200 m in 2 km proč od končnega cilja, lahko navodila navigacije z osrednjega zaslona posredujete aplikaciji Bluelink na svojem telefonu. Ta vas bo nato s pomočjo tehnologije navidezne realnosti vodila usmerjila točno tja, kamor ste se namenili.
Navigacija »peš do cilja« / Navigacija »Last mile«

Mobilna aplikacija Bluelink®

S pomočjo mobilne aplikacije Bluelink lahko svojega i30 odklenete tudi na daljavo ali ga znova najdete, če pozabite, kje ste ga parkirali. Aplikacija vas bo obvestila tudi, če bo kdo poskusil vlomiti v vaš avto. In če se želite prepričati, da je tlak v pnevmatikah pravilen, lahko to prav tako storite s pomočjo svojega pametnega telefona.
 • Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Novi i30 vas bo na to opozoril s sporočilom na vašem pametnem telefonu. Po prejemu slednjega preprosto vtipkate PIN kodo, nato pa vrata s pomočjo aplikacije Bluelink zaklenete ali odklenete kar na daljavo.
 • Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Če je vaš novi i30 opremljen z navigacijskim sistemom, lahko z uporabo aplikacije BlueLink pot načrtujete tudi izven vozila. Aplikacija se namreč poveže z navigacijskim sistemom in nanj naloži vaš načrt poti, tako da vas sistem ob vašem prihodu v vozilo že čaka z navodili.
 • Iskanje vozila.

  Iskanje vozila.

  Ste pozabili, kje ste parkirali? Preprosto odprite aplikacijo Bluelink, ki vas bo vodila do avtomobila. Deluje kjer koli na svetu!
 • Obvestila o alarmu

  Obvestila o alarmu

  Bluelink vedno pazi na vaš avto. Ob poskusu vloma v vašega i30 – če nepridiprav poskuša odpreti ali dejansko odpre vrata – sistem Bluelink pošlje opozorilo na vaš pametni telefon.
 • Podatki o stanju vozila

  Podatki o stanju vozila

  Za še več brezskrbnosti lahko stanje vozila preverite kar s pomočjo svojega pametnega telefona. Aplikacija omogoča vpogled v pritisk v pnevmatikah, opozorila o napakah, delovanje zračnih blazin in zavor ter še mnogo več.
 • Stanje vozila

  Stanje vozila

  Imate dovolj goriva? Preprosto preverite s pomočjo aplikacije. Na daljavo lahko daljavo preverite, koliko kilometrov še lahko prevozite s trenutno količino, če ste zaprli vrata, okna in prtljažna vrata ter seveda, če ste zaklenili vozilo.
 

Varnost

Hyundai irange 16 i30 hb 02

Najnovejše tehnologije za še več varnosti

Novi i30 je opremljen s posodobljenim varnostnim paketom Hyundai SmartSense, ki združuje najnaprednejše sisteme za pomoč vozniku ter tako vam kot vašim najdražjim zagotavlja še več brezskrbnosti.
Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Sistem LFA je prvič na voljo tudi v modelu i30. Ko je aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 180 km/h ter tako na avtocesti kot na mestnih ulicah.

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem s pomočjo kamere in radarja nadzoruje cestišče in v primeru silovitejšega zaviranja vozila pred vami samodejno zavira. Vključuje tudi funkcijo za zaznavanje pešcev in kolesarjev.
Sistem za preprečevanje naleta (FCA)
Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

Sistem s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača zaznava vozila v vašem mrtvem kotu in vas nanje opozarja. Če kljub temu aktivirate smernik, bo poleg zvočnega signala aktiviral zavore, da prepreči morebitno trčenje.

Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)

Sistem RCCA vas v situacijah, ko se iz slabše preglednih vzvratno vključujete v promet, opozori na vozila, ki se približujejo s strani, po potrebi pa tudi samodejno zaustavi vozilo.
Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)
Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)

Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)

Ta pametni sistem v mestni gneči ali v križišču opozori voznika, ko vozilo pred njim po postanku zopet spelje.

Funkcija High Beam Assist (HBA).

Za manj stresa in več vidljivosti. Funkcija HBA ne zaznava le vozil na nasprotnem pasu, temveč tudi vozila pred vami, s tem pa vedno ustrezno prilagodi snop žarometov.
Funkcija High Beam Assist (HBA).
Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Če vozilo zaide s svojega voznega pasu, sistem LKA voznika na to opozori in s prevzemom nadzora nad krmiljenjem pomaga vozilu, da se vrne v varno območje.

Inteligentni sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLW)

Sistem prepoznava prometne znake ob poti, pri čemer na zaslonu navigacijskega sistema ter zaslonu instrumentne plošče prikaže trenutne omejitve hitrosti in podatke o zaporah ceste.
Inteligentni sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLW)
Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Ko sistem DAW zazna vzorec, ki nakazuje na neprevidno ali nezbrano vožnjo, voznika z napisom na zaslonu instrumentne plošče opomni, da je čas za počitek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udobje

Hyundai irange 10b i30 hb 02 2814

Uporabne funkcije

Z novim i30 boste na vsak cilj prispeli v slogu, a hkrati se boste ob širokem naboru pametnih funkcij na poti lahko tudi sprostili in uživali v vožnji.

Brezžično polnjenje mobilnih naprav.

Za kar največje udobje se v osrednji konzoli nahaja tudi sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav. Tako lahko naprave, skladne s Qi standardom, napolnete brez uporabe kablov.
Brezžično polnjenje mobilnih naprav.
Sistem za pomoč pri parkiranju.

Sistem za pomoč pri parkiranju.

Senzorji na prednjem in zadnjem odbijaču ob zaznavi ovire sprožijo zvočno opozorilo.

Kamera za vzvratno vožnjo.

Kamera za vzvratno vožnjo se aktivira, ko prestavite v vzvratno prestavo, ter vam omogoča, da na zaslonu spremljate pot vozila.
Kamera za vzvratno vožnjo.
Ogrevanje in prezračevanje sedežev.

Ogrevanje in prezračevanje sedežev.

Prednja sedeža sta lahko opremljena s tristopenjskim sistemom gretja in prezračevanja, ki v vsakem vremenu zagotavlja prijetno vožnjo.

Samodejna klimatska naprava.

Dvopodročna samodejna klimatska naprava ustvari ločeni coni udobja za voznika in sovoznika. Izberite temperaturo, ki vam ustreza, in sistem bo poskrbel za vse ostalo.
Samodejna klimatska naprava.
Električna ročna zavora (EPB).

Električna ročna zavora (EPB).

Električno ročno zavoro preprosto aktivirate ali sprostite s preprostim pritiskom na gumb.

Navigacijski sistem.

Navigacijski sistem vključuje tudi storitve LIVE, ki zagotavljajo aktualne prometne informacije, opozarjajo na nadzor hitrosti* ter nudijo podatke o vremenu in zanimivostih v okolici.
Navigacijski sistem.
 

N Line

Hyundai irange 02 i30 family final

Novi i30 N Line.

Pripravljen na vašo divjo plat.

Za vse, ki želite v svojem Hyundaiju i30 izkusiti še več športnega duha, je tu serija N Line. Naj vas prevzamejo športni oblikovni dodatki ter še dinamičnejše vozne lastnosti, ki jih je navdahnila dirkaška serija N.

 

 

Prevzame z vseh zornih kotov.

Naj vam Richard Haleš, Hyundaijev specialist za marketing, prestavi novega i30 N Line.

Pogumne nove poteze

Osvežen izgled novega i30 N Line zaznamuje širša maska hladilnika, ki prednji del prežema z močjo in energičnostjo. Maska hladilnika, za katero so oblikovalci navdih našli v obliki reaktivnih letal, je sedaj nameščena nekoliko nižje, s čimer še dominantnejšo vlogo, hkrati pa ponosno izraža športni duh vozila. Stranske reže za zrak so opremljene z zakrilci, ki dodatno izboljšajo aerodinamične lastnosti.
Drznejši prednji del.

Drznejši prednji del.

Maska hladilnika na novem i30 N Line je sedaj širša in še jasneje zaznamuje prednji del. K močnemu vtisu prispevata tudi nova oblika žarometov.

Dinamični zadnji odbijač.

Širok difuzor poskrbi za dodatno mero športnosti in impresiven vtis, meglenki pa z nižjim položajem avtomobil optično približata tlom.
Dinamični zadnji odbijač.
Ekskluzivna platišča

Ekskluzivna platišča

Novi i30 N Line je na voljo s prenovljenimi 17- in 18-palčnimi aluminijastimi platišči, ki ustvarijo vznemirljiv občutek hitrosti tudi, ko avtomobil stoji.

Značka N Line.

Elegantna značka serije N Line sporoča, da gre za športno izvedbo.
Značka N Line.
Črni zadnji spojler.

Črni zadnji spojler.

V aerodinamični zadnji spojler je elegantno vgrajena tudi tretja zavorna luč.

Vozniška izkušnja s še več energije.

Takoj ko boste sedli v novega i30 N Line, boste želeli zgrabiti njegov športni volanski obroč in stopiti na v nerjaveče jeklo odeto stopalko za plin.
Usnjen volanski obroč N Line.

Usnjen volanski obroč N Line.

Volanski obroč serije N Line združuje udobje popoln nadzor, ki ju plemeniti elegance perforiranega usnja.

Športna prednja sedeža N Line.

Športna sedeža N Line vam bosta z električno nastavljivo ledveno oporo in podaljšljivim sediščem pričarala pravi spoj udobja in športnosti.
Športna prednja sedeža N Line.
Prestavna ročica N Line.

Prestavna ročica N Line.

Stilsko dovršena prestavna ročica N Line se ponaša s kombinacijo kovinskih vložkov in usnja, s čimer zagotavlja tako vrhunski oprijem kot hladnokvrno športnost.

Pedala iz nerjavečega jekla.

Pedala za plin iz nerjavečega jekla še poudarijo dinamično vozniško izkušnjo. Odlikuje jih namreč spoj brušenega aluminija in gumenih vložkov, ki preprečujejo zdrsavanje in tako zagotavljajo popoln nadzor.
Pedala iz nerjavečega jekla.
Rdeči kontrastni šivi.

Rdeči kontrastni šivi.

Rdeči kontrastni šivi na sedežih, volanskem obroču, ročici menjalnika ter na osrednji konzoli, ki so ekskluzivno na voljo v modelih serije N Line.
 

Cenik

Hyundai i30

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model i30

Akcijski cenik

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve