HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Značilnosti

Nova definicija zabave. Spet.

Ustvarjen za največjo zabavo v vožnji, je novi i30 N nadgrajen z večjo zmogljivostjo, svežimi oblikovalskimi elementi in najnovejšo pametno tehnologijo. Uravnoteženje izvrstne moči in vozne dinamike, pripravljene na dirkališče, z vsakodnevnimi vožnjami, usmerjenimi v udobje - i30 N je resnično dirkalnik za vsak dan.

 

Nova definicija zabave. Spet.

Že tako odličen avto smo uspeli še izboljšati.

Novi i30 N temelji na uspehih svojega predhodnika in ponuja vrsto oblikovalskih in voznih izboljšav. Na podlagi izkušenj, pridobljenih iz zelo uspešnega dirkalnika i30 N TCR in in povratnih informacijah skupnosti N navdušencev glavne izboljšave vključujejo: 8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno sklopko (N DCT), vrsto visoko zmogljivih voznih funkcij in več moči in navora.

 • Popolnoma nov menjalnik N DCT.

  Popolnoma nov menjalnik N DCT.

  Za še več zabave v vožnji: 8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno sklopko in novimi, zmogljivostmi N funkcijami za še bolj športno izkušnjo.
 • Nadgrajen Performance paket.

  Nadgrajen Performance paket.

  Motor z 206 kW (280 KM) ponuja enakomerno moč, kar zagotavlja visoko odzivnost in izboljšano pospeševanje za še več zabave na cesti ali dirkališču.
 • Funkcija N Grin Shift (NGS).

  Funkcija N Grin Shift (NGS).

  Pritisnite in se nasmejte - s pritiskom na gumb sprostite polno zmogljivost N za 20 sekund. Uživajte največji navor in pospešek, največje hrumenje izpuha in občutek pospeška pri prestavljanju navzgor.

Glasba za vaša ušesa. Pohodite plin!

Boljše kot kateri koli seznam predvajanja. Močno hrumenje izvrstno uglašenega izpuha i30 N je glasba za ušesa navdušencev. Glasba iz izpuha izraža športno nastrojenost novega i30 N, ki je naravnan tako, da v trenutku, ko pritisnete na plin, pokaže značaj, ki ga navdihuje dirka.

Glasba za vaša ušesa. Pohodite plin!

Zmogljivost.

Glavne izboljšave zmogljivosti vključujejo: 8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno sklopko (N DCT) z obvolanskima prestavnima ročicama in povečano močjo in navorom v paketu Performance.
Zmogljivost.
Povezljivost.

Povezljivost.

Podatkovni sistem Performance Driving Data omogoča spremljanje in nadgrajevanje svojih vozniških sposobnosti. Glej: moč, navor, delovanje turbopolnlnika, pospešek in čas kroga.

Varnost.

Novi i30 N je bil nadgrajen z najnovejšimi varnostnimi pripomočki Smart Sense.
Varnost.
5-letna tovarniška garancija brez omejitve prevoženih kilometrov

5-letna tovarniška garancija brez omejitve prevoženih kilometrov

Kot vsak Hyundai je tudi nova KONA N izdelana po najvišjih standardih kakovosti. To kakovost podpiramo s 5-letno tovarniško garancijo brez omejitve prevoženih kilometrov, tako da lahko uživate v stvareh, ki so vam všeč v življenju, ne da bi morali skrbeti za svoj avto. Uživajte v spokoju, ki vam ga zagotavlja ena najboljših garancij v industriji - standard. 

Motorji, pripravljeni na prihodnosti.

Prav vsi na novo registrirani evropski Hyundaiji že ustrezajo emisijskemu standard Euro 6d.
Motorji, pripravljeni na prihodnosti.
 

Zunanjost

I30n zunanjost

Svež, nov videz zmogljivosti.

Glave se bodo obračale - in ne samo zaradi zvoka. Izboljšani oblikovni elementi in posodobljen slog novega i30 N odražajo njegove dirkaške reference. Vsak oblikovni detajl je bil razvit s poudarkom na dinamičnih zmogljivostih.

Preoblikovan za več vznemirjenja in več zmogljivosti.

Novi i30 N, je rojen na dirkaški stezi in se ponaša z oblikovalskimi posodobitvami, osredotočenimi na dinamične zmogljivosti. Več kot le oblikovalska vaja, saj je zmogljivost spodbudila spremembe, kot je nov, agresiven sprednji odbijač, ki vključuje odprtine za zrak, namenjene izboljšanju aerodinamike in zmanjšanju turbulenc. Nova 19-palčna kovana platišča iz lahke litine izgledajo fantastično, hkrati pa izboljšujejo vodljivost in oprijem.

 

Preoblikovan za več vznemirjenja in več zmogljivosti.

Pogled od spredaj.

Novi LED žarometi z dnevnimi lučmi v obliki črke V odlično dopolnjujejo novo kaskadno masko, ki je optimizirana za učinkovito hlajenje motorja.
Pogled od spredaj.
Pogled s strani.

Pogled s strani.

Gledano s strani so eden ključnih novih elementov 19-palčna kovana lita platišča, ki so združena s pnevmatikami Pirelli P Zero, prilagojenimi za i30 N.

Pogled od zadaj.

Novi zadnji odbijač ima vgrajene meglenke, rdečo črto in dve impozantni izpušni cevi. Prenovljene zadnje luči se ponašajo z novim podpisom LED luči.
Pogled od zadaj.
Nov odbijač z aerodinamičnimi odprtinami za zrak.

Nov odbijač z aerodinamičnimi odprtinami za zrak.

Agresivno oblikovanje odbijača in poudarjeni odprtini za zrak. Dodatne zračne zavese za edinstveno kaskadno rešetko ponujajo še več prednosti, in sicer z izboljšanjem pretoka zraka, zmanjšanjem turbulenc v koloteku in učinkovitejšim hlajenjem motorja.

Vpadljiva nova oblika žarometa.

Elegantna nova oblika osvetlitve vključuje integrirane dnevne luči v obliki črke V in ožje žaromete z najnovejšo LED tehnologijo.
Vpadljiva nova oblika žarometa.
19-palčna kovana platišča iz lahke litine.

19-palčna kovana platišča iz lahke litine.

Nova kovana platišča, ki so na voljo s paketom Performance, zagotavljajo izboljšano vodljivost in oprijem zaradi manjše teže. Na voljo so v kombinaciji s pnevmatikami Pirelli P Zero in rdečo zavorno čeljustjo z logotipom N.

18 -palčna aluminijasta platišča.

V standardni opremi je novi i30 N opremljen z 18 -palčnimi aluminijastimi platišči, ki imajo na sredini logotip N. Opremljena so s pnevmatikami Michelin Pilot Super Sport in privlačnimi rdečimi zavornimi čeljustmi.
18 -palčna aluminijasta platišča.
Športne podrobnosti.

Športne podrobnosti.

Novi i30 N izraža mogočnost iz vseh zornih kotov. Ob straneh ga krasijo sijajna črna ogledala in kljuke v barvi karoserije ter usklajeni mat stranski dodatki N, kar daje zelo športni videz.

Zadnji spojler in trikotna zavorna luč.

Zadnji spojler z vgrajeno trikotno zavorno lučjo pomaga povečati pritisk, kar omogoča boljši oprijem skozi ovinke pri visokih hitrostih.
Zadnji spojler in trikotna zavorna luč.
Svetlobni podpis v obliki črke V.

Svetlobni podpis v obliki črke V.

Posodobljene zadnje kombinirane LED luči z novim svetlobnim podpisom v obliki V za športno simetrijo in največjo vidljivost.

Nov zadnji odbijač.

Novi agresivno oblikovan zadnji odbijač se ponaša z dirkaško rdečo črto in integriranimi lučmi za meglo postavljenimi nad novima impozantnima izpušnima cevema za športni videz.
Nov zadnji odbijač.
Veliki zadnji izpušni cevi.

Veliki zadnji izpušni cevi.

Dve izpušni cevi smo povečali, da bi izboljšali visoko zmogljiv videz novega i30 N.
Hyundai i30n gallery1

Barvne možnosti za novega Hyundai i30 N

Novi i30 N je na voljo v sedmih barvah zunanjosti, vključno s Performance Blue, ki je ekskluzivna za modele Hyundai N.
 • Performance Blue

  Performance Blue

 • Polar White

  Polar White

 • Engine Red

  Engine Red

 • Sunset Red

  Sunset Red

 • Shadow Gray

  Shadow Gray

 • Dark Knight Gray

  Dark Knight Gray

 • Phantom Black

  Phantom Black

 

Notranjost

I30n notranjost

Nadgrajena notranjost.

Ustvarjen za in od ljudi, ki resnično ljubijo avtomobile; elegantna in športna notranjost novega i30 N navdušuje. Kokpit kjer gre toliko za nadzor kot za udobje. Ergonomija je popolnoma osredotočena na voznika - vse na dosegu roke.

N Light sedeži - Sedite kot profesionalni dirkač.

Lahki, visoko zmogljivi športni sedeži, odeti v vrhunsko usnje in Alcantaro®, imajo osvetljen logotip N in odlično stransko oporo.

N Light sedeži - Sedite kot profesionalni dirkač.
Hitre menjave na dosegu prstov.

Hitre menjave na dosegu prstov.

Obvolanski prestavni ročici, ki ju je navdanilo dirkanje, vam omogočajo hitro in enostavno menjavo prestave na dosegu roke. Ker sta nameščeni na volanu, lahko pri zavijanju učinkoviteje pretikate.

N instrumentna plošča.

Preverite temperaturo motornega olja, navor in delovanje turbo polnilnika. Funkcija merjenja časa prestavljanja podpira vožnjo po stezi. Rdeča cona spremenljivega LED števca vrtljajev se spreminja glede na temperaturo olja.
N instrumentna plošča.
Šivi v Performance Blue barvi.

Šivi v Performance Blue barvi.

Popolnoma novi i30 N ima v kabini ekskluzivne kontrastne šive v Performance Blue barvi. Ti privlačni poudarki so uporabljeni na sedežih, volanu, prestavni ročici in sprednjem naslonu za roke, kar daje notranjosti še bolj športni izgled.

N volanski obroč.

Z usnjenim volanom N z ekskluzivnimi šivi v Performance Blue barvi in logotipom N so vam vozne zmogljivosti na dosegu roke - na primer gumbi za izbiro načina N in funkcije N Grin Shift.
N volanski obroč.
N DCT menjalnik.

N DCT menjalnik.

Menjalnik N DCT odlikuje logotip N, športni kovinski poudarki, v Performance Blue barvo obarvana črta in šivi ter usnjeni vložki za boljši oprijem.
 

Zmogljivost

I30n zmogljivost

Začutite strast.

Izboljšan z različnimi novimi funkcijami, ki izboljšujejo vsakodnevne in dirkaške vozniške situacije, je novi i30 N resnično vsakodnevno vozilo z visokimi zmogljivostmi pravega dirkalnika - ustvarjen za tiste, ki čutijo strast do vožnje.

Izjemna zmogljivost je dvignjena na višjo raven.

Novi i30 N temelji na uspehih svojega predhodnika in ponuja vrsto oblikovalskih in voznih izboljšav. Sistem vzmetenja in krmiljenja sta bila na novo uglašena, kar je izboljšalo vožnjo in vodljivost. Na voljo so tudi nove visoko zmogljive vozne lastnosti in posodobljena pametna tehnologija.

Paket Performance.

Motor z 206 kW (280 KM) ponuja enakomerno moč, ki zagotavlja večji navor in moč pri nižjih vrtljajih. Tako lahko pri vsakodnevnih vožnjah izkoristi še več potenciala motorja. Izbirate lahko med 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 8-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (N DCT) z obvolanskimi ročicami za več nadzora in hitrejše prestavljanje. Največji navor: 392 Nm. Največja hitrost: 250 km/h.

Paket Performance.
Standardna oprema.

Standardna oprema.

S standardno opremo je novi i30 N opremljen s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom s sinhronskim obročem iz ogljikovih vlaken in vzdržljivejšo sklopko. Kratka prestavna razmerja zagotavljano hitro prestavljanje in omogočajo športnejši odziv in več dirkaškega občutka v vsakdanjem življenju. Največja moč: 184 kW (250 KM). Največji navor: 353 Nm. Največja hitrost: 250 km/h.

Hyundai i30 n a

Zdaj lahko izbirate med dvema menjalnikoma.

Ko gre za hitre, gladke in učinkovite menjave, imate dve možnosti za izboljšanje zmogljivosti. Standardni 6-stopenjski ročni monjalnik ali popolnoma nov, 8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno mokro sklopko (N DCT), ki omogoča tudi ročno izbiranje prestav s prestavno ročico ali obvolanskima ročicama.
 • 6-stopenjski ročni menjalnik.

  6-stopenjski ročni menjalnik.

  Kot nalašč za vozniške navdušence, ki radi ročno upravljajo prestavljanje in tesno sklopko, z modro črto in značko N na prestavni ročici.
 • Popolnoma nov menjalnik N DCT.

  Popolnoma nov menjalnik N DCT.

  Prvič na voljo: 8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno mokro sklopko z obvolanskima prestavnima ročicama in novimi visokozmogljivimi funkcijami N za še bolj športno izkušnjo.

Še več zabave v vožnji: N DCT.

Z bliskovitimi menjavami prestav in odličnim prenosom moči novi N DCT menjalnik prinaša odličen pospešek, ki vam v 3,3 sekundah omogoča hitrost od 80-120 km/h. To je 2,1 sekund hitreje kot pri ročnem menjalniku.
Še več zabave v vožnji: N DCT.
N DCT menjalnik.

N DCT menjalnik.

Ko si zaželite, da bi prevzeli nadzor in uporabili prestavno ročico, boste navdušeni nad logiko prestavljanja v prvenstvu TCR: od prestavljanja navzdol, pospeševanja, prestavljanja navzgor, zaviranja.

Hitro prestavljanje na dosegu prstov.

Obvolanski prestavni ročici, ki ju je navdanilo dirkanje, vam omogočajo hitro in enostavno menjavo prestave na dosegu roke. Ker sta nameščeni na volanu, lahko pri zavijanju učinkoviteje pretikate.
Hitro prestavljanje na dosegu prstov.
Funkcija N Grin Shift - pritisnite za največjo moč.

Funkcija N Grin Shift - pritisnite za največjo moč.

Vsekakor vam bo pričaral nasmeh na obraz - 20 sekund polne zmogljivosti N z enim samim pritiskom na gumb. Uživajte največji navor in pospešek, največje hrumenje izpuha in občutek pospeška pri prestavljanju navzgor.

Funkcija N Power Shift (NPS).

Izboljšani vozni užitki z občutkom pospeška pri prestavljanju navzgor. Funkcija se aktivira, ko avtomobil pospeši z več kot 90 odstotki plina, s čimer se ublaži vsako zmanjšanje navora med prestavljanjem navzgor, da se tako pogonskemu sklopu zagotovi največja moč.
Funkcija N Power Shift (NPS).
Funkcija N Track Sense Shift (NTS).

Funkcija N Track Sense Shift (NTS).

Samodejno zazna, kako vozite, in se aktivira, ko ve, da se vozite po stezi. Izbere pravo prestavo za optimalne zmogljivosti, vi pa se lahko osredotočite na krmiljenje - tako kot profesionalni voznik dirkalnika.

Sistem N Grin Control.

Uživajte v več nasmehih na kilometer - S pritiskom na gumb vam nadzorni sistem N Grin Control omogoča izbiro med petimi različnimi načini vožnje, ki ustrezajo vašemu razpoloženju. Različni načini prilagajajo parametre motorja, vzmetenja, krmiljenja, elektronskega nadzora stabilnosti (ESC), zvoka izpuha, delovanje elektronsko nadzorovane delne zapore diferenciala - N Corner Carving in menjalnika.
 • Način Eco

  Način Eco

  Način Eco je usmerjen v učinkovitost. Funkcija Rev-matching je izklopljena, odziv motorja in zvok izpuha pa znižana. Vsak način ustvarja nov občutek s spreminjanjem parametrov odzivnosti, togosti vzmetenja, nadzora stabilnosti, elektronsko nadzorovane delne zapore diferenciala, krmiljenja, funkcije Rev-matching in zvoka izpuha.
 • Način Normal

  Način Normal

  V načinu Normal so pogonski sklop, zvok izpuha in podvozje nastavljeni optimalno za vsakodnevno vožnjo. Vsak način ustvarja nov občutek s spreminjanjem parametrov odzivnosti, togosti vzmetenja, nadzora stabilnosti, elektronsko nadzorovane delne zapore diferenciala, krmiljenja, funkcije Rev-matching in zvoka izpuha.
 • Način Sport

  Način Sport

  Način Sport omogoča še bolj dinamično vožnjo - občutili boste resnično zmogljivost preko odziva motorja, blažilnikov vzmetenja in zvoka izpuha. Vsak način ustvarja nov občutek s spreminjanjem parametrov odzivnosti, togosti vzmetenja, nadzora stabilnosti, elektronsko nadzorovane delne zapore diferenciala, krmiljenja, funkcije Rev-matching in zvoka izpuha.
 • Način N

  Način N

  Način N vam bo pričaral največji nasmeh na obraz. Pritisnite gumb N na volanu in vse nastavitve pogonskega sklopa in podvozja so nastavljene na najvišjo raven. Odziv motorja, krmiljenje, zvok izpuha, funkcija Rev-matching in elektronsko krmiljenje vzmetenja so nastavljeni na najvišjo stopnjo dinamike. Uživajte.
 • Način

  Način "N Custom"

  Želite ustvariti lastno nastavitev? Ni težav. Način "N Custom" vam omogoča, da individualno prilagodite način vožnje. Natančno prilagodite vse nastavitve pogonskega sklopa in podvozja: odziv motorja, funkcijo Rev-matching, delovanje elektronsko nadzorovane delne zapore diferenciala , zvok izpuha, elektronski nadzor vzmetenja, elektronski nadzor stabilnosti in krmiljenje.
 • Nastavitve v načinu

  Nastavitve v načinu "N Custom"

  V načinu "N Custom " lahko izbirate med nastavitvami Normal, Sport in Sport+ za vsako visoko zmogljivo komponento, ki ustreza vašim željam in razmeram na cesti.

Funkcija Launch control.

Uživajte v največjem oprijemu v najhitrejšem možnem štartu. Sistem zmanjšuje vrtenje ali zdrs kolesa pri močnem pospeševanju ob zagonu kar omogoča, da štartate kot profesionalni dirkač.
Funkcija Launch control.
Finkcija Rev-matching.

Finkcija Rev-matching.

Hitro in gladko prestavljanje navzdol. Rev Matching samodejno prilagodi število vrtljajev motorja, ko voznik prestavi iz višje v nižjo prestavo.

Dodatna ojačitev v prtljažniku.

Ta element poveča torzijsko togost, kar zagotavlja izjemne vozne lastnosti in povratne informacije, zlasti v ovinkih in med dinamičnimi manevri.
Dodatna ojačitev v prtljažniku.
Lahke komponente za boljšo zmogljivost.

Lahke komponente za boljšo zmogljivost.

Teža, prihranjena z novimi sedeži N Light in 19-palčnimi kovanimi litimi platišči, zagotavlja boljše zmogljivost, vodljivost ter okretnost*.

Sistem za elektronski nadzor stabilnosti.

Kot dober kopilot pomaga, kadar je to potrebno, sicer pa je tiho, nikoli ne moti vaše zabave v vožnji in vas naredi še hitrejše. Za dirkaški občutek na stezi ga je mogoče popolnoma izklopiti.
Sistem za elektronski nadzor stabilnosti.
Elektronsko nadzorovana delna zapora diferenciala – N Corner Carving Differential.

Elektronsko nadzorovana delna zapora diferenciala – N Corner Carving Differential.

Hyundai je ustvaril edinstven občutek vožnje tudi v najzahtevnejših ovinkih. Ta diferencial ohranja največjo zabavo in stabilnost pri zaviranju, vstopu in izstopu iz ovinkov.

Aktivni spremenljivi izpušni sistem.

Povečajte glasnost. Izberite različne stopnje zvoka izpuha - od relativno omejene v načinu Normal, do glasnega hrumenja v načinu N.
Aktivni spremenljivi izpušni sistem.
 

Tehnologija

I30n notranjost 4069

Posodobljen z najnovejšo tehnologijo in inovativnimi funkcijami.

Uživajte v najsodobnejši pametni tehnologiji z 10,25-palčnim zaslonom na dotik, ki vam ponuja vse, kar potrebujete, kar na velikem zaslonu, kot so: navigacija, zrcaljenje pametnega telefona in storitve Bluelink® Connected Car Services - tako da lahko upravljate svoj avto preko pametnega telefona ali z glasom. Poleg številnih pametnih funkcij, ki jih lahko upravljate z aplikacijo Bluelink, je vključena tudi brezplačna petletna naročnina na Storitve Live, ki vključuje tudi parkiranje v živo in prometne informacije.
Nadgrajen 10,25 -palčni osrednji zaslon na dotik.

Nadgrajen 10,25 -palčni osrednji zaslon na dotik.

Uživajte v brezhibni povezljivosti z izbirnim 10,25-palčnim zaslonom na dotik z visoko ločljivostjo, ki omogoča enostavno povezljivost z aplikacijama Apple CarPlay ™ in Android Auto ™.

Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka podjetja Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana blagovna znamka podjetja Google Inc.

Sistem s podatki o zmogljivosti med vožnjo - Performance Driving Data System.

Spremljajte in izboljšajte svoje vozne spretnosti s posodobljeno grafiko za še enostavnejšo uporabo. Prikazuje: moč, navor, delovanje turbopolnilnika, G-sila, pa tudi časovnik kroga in pospeška.
Sistem s podatki o zmogljivosti med vožnjo - Performance Driving Data System.
Diagnostika vozila

Diagnostika vozila

Potrebujete gorivo? Samo preverite aplikacijo. Uživajte v oddaljenem dostopu do stanja vašega avtomobila v vsakem trenutku, na primer razdalji do praznega rezervoarja, odprtih/zaprtih ali zaklenjenih/odklenjenih vrat in odprtih/zaprtih oken ali prtljažnika.

Funkcija "Last Mile Navigation".

Morda boste morali i30 N nekje parkirati, preden pridete na svoj dejanski cilj. Če ste oddaljeni od 200 m do 2 km, lahko navigacijo iz avtomobila pošljete aplikaciji Bluelink. Vaš telefon vas bo nato skozi navidezno realnost ali Google Maps do končnega cilja.
Funkcija
Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® prinaša brezhibno povezljivost in pametne funkcije, ki olajšajo vožnjo.
 

Varnost

Hme pden visualizer ext hb xfb 52910s0200 cam05 v008

Vrhunska varnost in napredni sistemi pomoči vozniku.

S Hyundai Smart Sense, našimi najsodobnejšimi naprednimi sistemi za pomoč vozniku, je novi i30 N opremljen z najnovejšimi funkcijami za varnost in pomoč pri vožnji.
Sistem za preprečevanje naleta s prepoznavo vozil in pešcev (FCA)

Sistem za preprečevanje naleta s prepoznavo vozil in pešcev (FCA)

Sistem FCA, ki zaznava cesto s kamero in radarskim senzorjem, samodejno zavira, ko zazna nenadno zaviranje avtomobila pred vami. Zazna tudi pešce in kolesarje.

Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Novi i30 N odlikuje sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA). Ko je vklopljen, avto zadržuje v središču svojega pasu pri hitrostih med 0 in 200 km/h na avtocestah in mestnih ulicah.
Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)
Aktivni sistem za zaznavanje ovir v mrtvih kotih s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

Aktivni sistem za zaznavanje ovir v mrtvih kotih s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

Sistem s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača zaznava vozila v vašem mrtvem kotu in vas nanje opozori. Če v tovrstni situaciji aktivirate smernik, vas bo zvočno opozoril na nevarnost ter aktiviral zavore, da prepreči morebitno trčenje. Na voljo z N DCT menjalnikom.

Aktivni sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)

Zmanjša tveganje trka s približujočim se vozilom ob vzvratni vožnji oziroma izhodu iz parkirnega mesta. Voznika opozori z zvočnim in vizualnim opozorilo ter po potrebi tudi samodejno zavira. Na voljo z N DCT menjalnikom.
Aktivni sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)
e-Call.

e-Call.

Ta funkcija samodejno pokliče pomoč, če ste v nesreči in se sprožijo zračne blazine. Ali pa kadar koli, 365 dni na leto, ko pritisnete gumb SOS za nujno pomoč.
 

Udobje

Hme pden visualizer int fb cam02

Udobna vožnja v kombinaciji z izjemno močjo.

Ponuja nabor funkcij za zagotavljanje visokega nivoja uporabnosti in udobja, po katerih slovi družina i30. i30 N zagotavlja udobje vsakodnevnih voženj v kombinaciji z izvrstno močjo in vozno dinamiko, pripravljeno za dirkališče. i30 N je resnično dirkalnik za vsak dan.

Ogrevani sedeži.

Novi i30 N je lahko opremljen s 3-stopenjskimi ogrevanimi sprednjimi sedeži za udobno vožnjo v hladnih dneh - takoj, ko začnete svojo pot.
Ogrevani sedeži.
Ogrevan volan.

Ogrevan volan.

Le s pritiskom na gumb zagotavlja tople dlani v hladnih dneh. Nič več čakanja, da se avto segreje, preden se segrejejo vaše roke.

Zrcaljenje pametnega telefona.

Povezljivost z aplaikacijama Apple CarPlay ™ in Android Auto ™ omogoča, da lahko dostopate do svojih najljubših vsebin na velikem zaslonu na dotik.
Zrcaljenje pametnega telefona.
USB vhod.

USB vhod.

Na sredinski konzoli je USB vhod, ki omogoča polnjenje in zrcaljenje pametnega telefona ali predvajanje glasbe. Na voljo sta tudi dve vtičnici 12V.

Brezžično polnjenje.

Pametno. Opremljen je tudi s površino za brezžično polnjenje pametnih telefonov brez kablov. Vozilo je opremljeno z USB vhodom in dvema 12V vtičnicama.
Brezžično polnjenje.
Kamera za vzvratno vožnjo in sistem za pomoč pri parkiranju.

Kamera za vzvratno vožnjo in sistem za pomoč pri parkiranju.

Kamera za vzvratno vožnjo omogoča jasen pogled na območje neposredno za avtomobilom. Senzorji v sprednjem in zadnjem odbijaču zaznajo ovire in zvočno opozarjajo na oviro.
 

Cenik

Hyundai i30 N

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model i30 N

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve