Financiranje


Hyundai Financiranje - najširša ponudba finančnih produktov na enem mestu

Skrb za kupca je naša prioriteta, zato lahko vse uredite na enem mestu:

- izberete vozilo,
- ga preizkusite,
- izberete način financiranja,
- zavarujete,
- odpeljete.

Vse formalnosti v zvezi z nakupom in financiranjem vozila lahko uredite kar v prodajnem salonu, kjer vam nudijo širok izbor financiranja in pogojev, ki so prilagojeni vašim željam in potrebam.

 

 

Hyundai Financiranje - enostavnost financiranja

Hyundai Financiranje je financiranje prikrojeno vašim željam. Sami pa lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza. Odločite se lahko za:

Kredit
Kredit je najprimernejši način financiranja za vse, ki prisegajo na klasiko. Ob podpisu pogodbe postane kupec ekonomski in pravni lastnik vozila.

Lizing
Lizing je pogodbeno razmerje, kjer dajalec lizinga po naročilu in izbiri jemalca lizinga kupi predmet lizinga ter mu ga izroči v uporabo. Dajalec lizinga v času trajanja pogodbe ostane pravni lastnik, jemalec lizinga pa mu za uporabo predmeta lizinga plačuje ustrezno najemnino.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.