HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Značilnosti

Še večji, boljši in privlačnejši.

Novi Santa Fe je s popolno prenovo postal še prostornejši, udobnejši in praktičnejši. Ponaša se z drznejšimi linijami pod katerimi se skrivajo številne nove tehnologije, hibridni pogonski sklopi in najnaprednejša varnostna pomagala.

 

Še večji, boljši in privlačnejši.

Z elektriko podprti motorji: hibrid in priključni hibrid.

Nižje emisije, a več moči. Novi hibrid in priključni hibrid nižata raven emisij CO2 in porabo goriva.

Z elektriko podprti motorji: hibrid in priključni hibrid.
Uglajen novi slog.

Uglajen novi slog.

S spretnim prepletom robustnega značaja in uglajene elegance se novi model tako s svojo zunanjostjo kot tudi z notranjostjo že na prvi pogled loči od konkurentov v svojem segmentu.

Najnaprednejši varnostni sistemi.

Nadgrajeni varnostni pripomočki ter napredni asistenčni sistemi novi model uvrščajo naravnost med tekmece prestižnega segmenta.

Najnaprednejši varnostni sistemi.
Vrhunsko udobje.

Vrhunsko udobje.

Uživajte v še več prostornosti, udobja in praktičnosti kot pri prejšnjem modelu.

Še učinkovitejši.

Novo motorno paleto odlikujeta nižja raven izpustov CO2 ter hibridna in priključno-hibridna različica.
Še učinkovitejši.
Povezljivost.

Povezljivost.

Da boste tudi na poti povezani in vam ne bo dolgčas. Izkusite najnovejše tehnologije na področju pametne povezljivosti.

Varnost.

Prepustite se zaščiti, ki jo zagotavljajo najnaprednejši varnostni pripomočki in asistenčni sistemi.
Varnost.

5-letna tovarniška garancija brez omejitve prevoženih kilometrov.

Kot vsak Hyundai je tudi novi Santa Fe izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!

Hyundai logo 5-letna garancija brez omejitve kilometrov

5-letna tovarniška garancija brez omejitve prevoženih kilometrov.

Motorji, pripravljeni na prihodnost.

Vsi novi evropski Hyundaiji z bencinskim motorjem že izpolnjujejo zahteve emisijskega standarda Euro 6d, dizelski motorji pa bodo sledili v tem letu.

Hyundai logo 6d standard za vse modele

 

Zunanjost

Tm lifestyle front 1 eu rgb 02

Oblika, ki opozori nase.

Novi Santa Fe s svojo velikostjo in drzno eleganco ni avtomobil za tiste, ki se radi skrivajo v množici. S svojo mogočno pojavo zlahka kraljuje cesti ter na vsakem kilometru privlači poglede.


Evolucija modela Santa Fe – 20 let ikone

Hyundai je prvo generacijo modela Santa Fe predstavil leta 2000 in se z njim uvrstil med pionirje SUV segmenta. Ta izjemno uspešni športni terenec tako praznuje že dvajset let obstoja na trgu, v tem času pa je postal eden najprepoznavnejših Hyundaijevih avtomobilov. Podajte se z nami na kratek sprehod skozi zgodovino in spoznajte razvoj našega prvega športnega terenca.

Pot do novega sloga – od skice do razstavnega salona.

Proces oblikovanja se običajno prične z nekaj preprostimi skicami, ustvarjenimi zgolj s papirjem in svinčnikom. Cilj oblikovalske ekipe, ki se je lotila prenove Santa Fe, je bil doseči bolj umirjen in prefinjen oblikovni jezik. Takšen, ki odraža vpadljivo in močno prezenco novega modela, hkrati pa uteleša harmonijo in uglajenost.
 • SANTA FE

 • SANTA FE

 • SANTA FE

 • SANTA FE

 • SANTA FE

 • SANTA FE

 • SANTA FE

SangYup Lee, član uprave in vodja Hyundaijevega globalnega oblikovalskega središča.

"Novega Santa Fe smo obogatili s tehnologijami višjega razreda in svežim oblikovnim jezikom, s čimer smo ustvarili še več dodane vrednosti. Drzne linije, ki se raztezajo od ene strani na drugo ter od prednjega do zadnjega dela poskrbijo za robusten, a hkrati uglajen izgled, kakršnega si kupci v SUV segmentu želijo. Novemu modelu smo dodali tudi številne pripomočke in funkcije, ki poudarjajo njegovo družinsko usmerjenost, hkrati pa zagotavljajo užitek v vožnji."
SangYup Lee, član uprave in vodja Hyundaijevega globalnega oblikovalskega središča.

Spoj robustnosti in uglajene lepote.

Novi Santa Fe se ponaša s popolnoma novim slogom, saj je večji, drznejši in še bolj edinstven. S spretnim prepletom robustnega značaja in uglajene elegance se tako s svojo zunanjostjo kot tudi z notranjostjo že na prvi pogled loči od konkurentov v svojem segmentu.

Nezamenljivo izjemen.

Nova prednja žarometa v polni LED izvedbi se ponašata z edinstveno grafiko dnevnih luči v obliki črke T, ki v hipu ujame pogled.
Nezamenljivo izjemen.
Neustavljivo samozavesten.

Neustavljivo samozavesten.

Horizontalno postavljene zadnje luči povezuje svetlobna letvica, ki optično razširi zadek.

Večji, drznejši in še bolj edinstven.

 • Drznost brez izgovorov.

  Drznost brez izgovorov.

  Drzna maska hladilnika z vpadljivim tridimenzionalnim vzorcem se elegantno zliva z glavnima žarometoma in optično poenoti obliko prednjega dela.
 • Nova 20-palčna aluminijasta platišča.

  Nova 20-palčna aluminijasta platišča.

  Novi Santa Fe je prvi evropski Hyundai, ki je v dizelskih različicah na voljo z opcijskimi 20-palčnimi platišči. Hibrid in priključni hibrid ponujata 19-palčna platišča.
 • Širše in še dinamičnejše obrobe blatnikov.

  Širše in še dinamičnejše obrobe blatnikov.

  Novi Santa Fe s širšimi obrobami blatnikov in novimi aluminijastimi platišči, vključno z opcijskim 20-palčnim modelom, izžareva še več moči.
 • Drzno oblikovan prednji odbijač.

  Drzno oblikovan prednji odbijač.

  Spodnji del odbijača zaznamuje robustna zaščitna plošča, ki objema spodnjo odprtino za zrak in optično dopolnjuje masko hladilnika. Stranski odprtini olajšata pretok zraka in prednjemu delu dodata oblikovno piko na i.
 • Novi paket Luxury.

  Novi paket Luxury.

  Za še več prefinjenosti je prenovljeni Santa Fe prvič na voljo s paketom Luxury. Ta prinaša 20-palčna platišča, nižja prednji in zadnji odbijač ter obrobe blatnikov, ki so namesto v mat črno odete v barvo karoserije.

Drzne in edinstvene barve karoserije.

Izberite svoj najljubši slog in odenite novega Santa Fe v eno od devetih edinstvenih barv karoserije, ki so jih navdihnile podobe iz narave. Barvno paleto sestavljajo tudi trije novi odtenki: Glacier White, Taiga Brown in Lagoon Blue.

 

Drzne in edinstvene barve karoserije.
 

Notranjost

Tm lifestyle driving 02 3479

Prestižni materiali. Bogastvo prostora. Vrhunske tehnologije.

Ko sedete v novega Santa Fe, vas v trenutku prevzame občutek prostornosti. V primerjavi s predhodnikom nudi več prostora, udobja in tudi praktičnosti. Za nameček boste izkusili novo raven prestiža, ki ga pričarajo visokokakovostni materiali in prefinjeno usnje. Novi model je tudi prvi Hyundai, ki je na voljo z opcijskim paketom Luxury – za še več vrhunskega pridiha.

 

Prestižni materiali. Bogastvo prostora. Vrhunske tehnologije.
 • SANTA FE

 • SANTA FE

 • SANTA FE

 • SANTA FE

Lebdeča osrednja konzola.

Eden najopaznejših oblikovnih poudarkov v kabini je nedvomno "lebdeča" osrednja konzola, ki se elegantno zliva z armaturno ploščo. Odeta je v na otip mehke materiale, z vrsto visokotehnoloških dodatkov pa krepi občutek prestiža, ki prežema notranjost. 

Digitalni zaslon merilnikov.

Novi 12,3-palčni digitalni zaslon merilnikov je še en v vrsti dodatkov višjega razreda, saj je prikaz na njem mogoče popolnoma prilagoditi.

Digitalni zaslon merilnikov.
Novi 10,25-palčni zaslon na dotik.

Novi 10,25-palčni zaslon na dotik.

Vsi podatki ki jih potrebujete, so naravnost pred vami, in to na velikem, 10,25-palčnem zaslonu, ki se ponaša s preprosto berljivostjo, intuitivnim vmesnikom in napredno sihnronizacijo s pametnimi telefoni.

Gumbi menjalnika.

Za preklapljanje med načini drive, neutral, reverse in park zadošča preprost pritisk na gumb.
Gumbi menjalnika.
Skrito držalo za pijačo.

Skrito držalo za pijačo.

Za prečiščen slog centralne konzole skrbi pokrito odlagalno mesto, v katerem se skriva dodatno držalo za pijačo in vhod USB.

Odlagalno mesto pod osrednjo konzolo.

Odlagališče pod lebdečo konzolo nudi ogromno prostora za shranjevanje.
Odlagalno mesto pod osrednjo konzolo.
 

Zmogljivost

Tm fl exterior intro 01 calligraphy

Nova motorna paleta prinaša še več učinkovitosti in zmogljivosti.

Za še več učinkovitosti ob višji moči. Novi Santa Fe se ponaša s popolnoma novo motorno paleto, ki vključuje okolju prijaznejšo dizelsko izbiro, novi model pa bo hkrati prvi Hyundai v Evropi, ki bo na voljo v hibridni ali priključno-hibridni različici. Dizelski motor je združen z novim 8-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno mokro sklopko (8DCT), ki omogoča še boljši pospešek in nižjo porabo.

Novi 8-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno mokro sklopko.

Novi 8-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno mokro sklopko (8DCT), ki je na voljo v kombinaciji z dizelskim motorjem, združuje gladko pretikanje klasičnega samodejnega menjalnika z učinkovitostjo dvojne sklopke.
Novi 8-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno mokro sklopko.
 • Hibrid s turbobencinskim agregatom 1.6 T-GDI

  Hibrid s turbobencinskim agregatom 1.6 T-GDI

  Hibridna različica novega Santa Feja združuje novi 1,6-litrski bencinski agregat T-GDi SmartStream z direktnim vbrizgom in elektromotor s 44,2 kW moči, ki ga napaja litij-ionska baterija kapacitete 1.49 kWh. Motorja skupno razvijeta 230 konjskih moči, pogonski sklop pa je na voljo z dvo- ali štirikolesnim pogonom.
 • Priključni hibrid s turbobencinskim agregatom 1.6 T-GDI

  Priključni hibrid s turbobencinskim agregatom 1.6 T-GDI

  Priključna hibridna različica, ki bo na voljo v začetku leta 2021, združuje 1,6-litrski turbobencinski motor T-GDi SmartStream z direktnim vbrizmom in elektromotor z močjo 66,9 kW, ki ga napaja baterija kapacitete 13.8. Ta pogonski sklop bo poganjal vsa štiri kolesa ter razvil 265 moči.
 • Dizelski motor 2.2 SmartStream.

  Dizelski motor 2.2 SmartStream.

  Dizeljski štirivaljnik SmartStream razvije 202 konjski moči in 440 Nm navora, na voljo pa je z dvo- ali štirikolesnim pogonom. Ker je motorni blok izdelan in aluminija in ne iz jekla, je kar 19,5 kg lažji od predhodne različice. Izboljšani so bili tudi številni drugi deli, zaradi česar je poraba nižja, za boljši pospešek pa skrbi novi injekcijski sistem, ki deluje s pritiskom 2.200 barov.

Izbirnik klasičnega ali terenskega načina vožnje.

Sneg ali pesek? Športni ali varčni način? Izbira je vaša. S preprostim obratom vrtljivega gumba lahko vozne lastnosti prilagodite razmeram na cestišču in svojemu razpoloženju. Za dodatno mero dinamike v obliki hitrejšega odziva stopalke za plin ter športnejšega pretikanja in krmiljenja izberite način Sport. Za maksimalno varčnost je tu način Eco, ki s prilagoditvijo pospeševanja, pretikanja ter delovanja klimatske naprave poskrbi za maksimalno učinkovitost. Za učinkovito vsakdanjo vožnjo pa bo popolna izbira način Comfort.

Izbirnik klasičnega ali terenskega načina vožnje.
 • Način za vožnjo po snegu.

  Način za vožnjo po snegu.

  Z omejevanjem zdrsa koles, ki ga omogočajo prilagoditev navora, spremenjen vzorec pretikanja, nadzor oprijema in razporeditev navora na vsa štiri kolesa, ta način poskrbi za maksimalen nadzor na zasneženi ali spolzki podlagi.
 • Način za vožnjo po pesku.

  Način za vožnjo po pesku.

  Ta vozni način s prilagajanjem navora in vzorca pretikanja ter z nadzorom oprijema in razporejanjem navora na vsa štiri kolesa zagotavlja tekoče speljevanje in ugodne zmogljivosti na mehkih podlagah.
 • Način za vožnjo po blatu.

  Način za vožnjo po blatu.

  Ta vozni način s prilagajanjem navora in vzorca pretikanja ter z nadzorom oprijema in razporejanjem navora na vsa štiri kolesa zagotavlja dobre vozne lastnosti na spolzkih in težavnih površinah, kot je blato.

Pogon na vsa štiri kolesa HTRAC™.

Slabo vreme? Ostri zavoji? Brez skrbi. Novi Santa Fe je na voljo z inovativnim štirikolesnim pogonom HTRAC™, ki v vseh razmerah zagotavlja optimalno vodljivost in stabilno lego v zavojih. Tako bo vožnja po spolzkih ulicah ali na luknjastih podeželskih cestah brezskrbnejša. 

 • Način Comfort

  Način Comfort

  Način Comfort ponuja odlično stabilnost, v spolzkih razmerah pa moč posreduje vsem štirim kolesom.
 • Način ECO

  Način ECO

  V načinu ECO vozilo poganjata le prednji kolesi, kar zniža porabo. Če je cestišče spolzko, sistem samodejno aktivira štirikolesni pogon.
 • Način Sport.

  Način Sport.

  Način Sport poskrbi za boljše pospeševanje, saj do 50 % navora posreduje zadnjemu kolesnemu paru. Na spolzkem cestišču se moč samodejno razporedi med vsemi štirimi kolesi.
 • Način Smart

  Način Smart

  Način Smart se prilagaja vašemu načinu vožnje ter razmeram na cesti ter za kar najboljšo vozniško izkušnjo samodejno preklaplja med načini Eco, Sport in Comfort.

Nova platforma.

Novi Santa Fe je zasnovan na novi, že tretji generaciji Hyundaijeve platforme, ki prinaša občutne izboljšave na področju zmogljivosti, vozne dinamike in varnosti.

Nova platforma.
Zmogljivo vzmetenje.

Zmogljivo vzmetenje.

MacPhersonovi vzmetni nogi zagotavljata več stabilnosti in bolj uglajeno vožnjo, večvodilska prema zadaj pa še poveča udobje in porabi manj prostora.
 

Tehnologija

Tm fl interior svm 02

Najnaprednejša povezljivost na vsaki poti.

Novi Santa Fe se ponaša z najnovejšimi pametnimi tehnologijami, kot so napredne funkcije povezljivosti in storitev Bluelink® Connected Car Services. Ta upravljanje z vozilom omogoča kar prek pametnega telefona – ali z glasom. Infozabavni sistem z 10,25-palčnim zaslonom vključuje tudi brezplačno 5-letno naročnino na Hyundaijeve storitve LIVE.

 

Brezžično polnjenje.

Površina za brezžično polnjenje mobilnih naprav v Hyundaiju Santa Fe.
Brezžično polnjenje.
Storitvi Apple Car Play in Android Auto.

Storitvi Apple Car Play in Android Auto.

Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka podjetja Apple Inc. Android Auto™ je registrirana blagovna znamka podjetja Google Inc.

Sistem Bluelink® Connected Car Services.

Upravljajte s svojim vozilom kar prek pametnega telefona – ali z glasom. Sistem Bluelink združuje napredno povezljivost in pametne rešitve za še več praktičnosti.
Sistem Bluelink® Connected Car Services.
 • Odklepanje in zaklepanje na daljavo.

  Odklepanje in zaklepanje na daljavo.

  Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Novi Santa Fe vas bo na to opozoril s sporočilom na vašem pametnem telefonu. Ko ga prejmete, le vtipkate PIN kodo, nato pa vrata s pomočjo aplikacije zaklenete ali odklenete kar na daljavo.
 • Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Če je vaš novi Santa Fe opremljen z navigacijskim sistemom, lahko s pomočjo aplikacije Blue Link tudi izven vozila dostopate do navodil navigacije. Aplikacija se namreč poveže z navigacijskim sistemom in nanj naloži vaš načrt poti.
 • Iskanje vozila.

  Iskanje vozila.

  Ste pozabili, kje ste parkirali? Preprosto odprite aplikacijo Blue Link, ki bo za vas poiskala vaš avto – kjer koli na svetu!
 • Obvestila o alarmu.

  Obvestila o alarmu.

  Bluelink vedno pazi na vaš avto. Tudi ob poskusi vloma! Če nepridiprav poskuša odpreti ali dejansko odpre vrata, Bluelink namreč pošlje opozorilo na vaš pametni telefon.
 • Diagnostika vozila.

  Diagnostika vozila.

  Za še več brezskrbnosti lahko stanje vozila preverite kar s pomočjo svojega pametnega telefona. Aplikacija omogoča pregled pritiska v pnevmatikah, opozoril o napakah, delovanja zračnih blazin in zavor itd.
 • Stanje vozila.

  Stanje vozila.

  Imate dovolj goriva? Preverite kar s pomočjo aplikacije. Na daljavo lahko namreč preverite, koliko goriva še imate, če ste zaprli vrata, okna ali prtljažna vrata, ter seveda, če so vrata zaklenjena.

Funkcija Connected Routing.

Po zaslugi funkcije Connected Routing vaše poti ne načrtuje več navigacijski sistem v vozilu, temveč zmogljiv strežnik v Hyundaijevem oblaku. Zakaj je to boljša rešitev? Ker omogoča več podatkov o stanju v prometu, natančnejše napovedi prihoda ter zanesljivejše načrtovanje alternativnih poti.
Funkcija Connected Routing.
Navigacija “Peš do cilja”.

Navigacija “Peš do cilja”.

Včasih boste morali vašega Santa Fe parkirati, še preden boste dejansko dosegli končni cilj. Če se parkirišče nahaja med 200 m in 2 km proč, lahko navodila navigacije z osrednjega zaslona posredujete aplikaciji Bluelink na svojem telefonu. Ta vas bo nato s pomočjo tehnologije navidezne realnosti usmerjala točno tja, kamor ste se namenili.
 

Varnost

Tm fl adas pca 02

Pazi na vas in vaše najdražje.

Napredni varnostni paket Hyundai SmartSense, ki je sedaj obogaten z novimi pametnimi pomagali, kot sta pomočnik za avtocestno vožnjo ter sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno, novi model uvrščajo naravnost med tekmece prestižnega segmenta. Na voljo je celo funkcija za daljinsko upravljanje z vozilom, tako, da vam pri parkiranju ni več treba sedeti za volanom.

 

Pazi na vas in vaše najdražje.

Pomočnik za avtocestno vožnjo (HDA).

Novi Santa Fe je prvič na voljo s pomočnikom za avtocestno vožnjo (HDA), ki predstavlja kombinacijo sistema za ohranjanje voznega pasu (Lane Following Assist) in pametnega sistema za prednastavitev hitrosti. S pomočjo senzorjev in podatkov navigacije namreč zagotavlja varno upravljanje z vozilom ter glede na razmere samodejno prilagaja hitrost. Voznik lahko sistem HDA aktivira s preprostim pritiskom na volansko tipko.
Funkcija daljinskega upravljanja (RSPA).

Funkcija daljinskega upravljanja (RSPA).

Novi Santa Fe se lahko kar sam zapelje na parkirno mesto ali s slednjega. S preprostim pritiskom na daljinsko tipko ga je mogoče parkirati celo vzvratno.

Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R).

Ta novi sistem pri vožnji vzvratno s pomočjo kamere in senzorjev zaznava ovire na poti vozila, nanje sprva opozori, nato pa po potrebi tudi aktivira zavore in ustavi vozilo.

Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R).
 • Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

  Novi Santa Fe je opremljen s sistemom LFA. Ko je ta aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 200 km/h ter tako na avtocesti kot na mestnih ulicah.
 • Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

  Sistem s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača zaznava vozila v vašem mrtvem kotu in vas opozarja nanje. Če kljub temu aktivirate smernik, bo poleg zvočnega signala aktiviral zavore, da prepreči morebitno trčenje.
 • Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)

  Sistem RCCA vas v situacijah, ko se iz slabše preglednih vzvratno vključujete v promet, najprej opozori na vozila, ki se približujejo s strani, nato pa po potrebi tudi samodejno zaustavi vozilo.
 • Sistem za preprečevanje naleta (FCA).

  Sistem FCA samodejno aktivira zavore, če zazna naglo zaviranje vozila pred vami ali nevarnost čelnega trčenja v pešča oz. kolesarja.

Asistent za spremljanje mrtvih kotov (BMV).

Dogajanje v levem in desnem mrtvem kotu svojega novega Santa Fe lahko sedaj spremljate kar na zaslonu merilnikov. Ob vklopu smernika se  vključi tudi kamera na izbrani strani.
Asistent za spremljanje mrtvih kotov (BMV).
Asistent za varno izstopanje.

Asistent za varno izstopanje.

Ta pametna funkcija preprečuje nesreče, saj zaznava vozila, ki se vam približujejo od zadaj ter v primeru, da je izstop prenevaren, začasno zaklene zadnja vrata. Tako lahko potniki izstopijo šele, ko so razmere varne. 

Opozorilo na potnike zadaj.

Ultrasonični senzorji zaznavajo gibanje na zadnji klopi vozila. Če slednjega zaznajo, ko ste vi že izstopili, se aktivirajo hupa in smerniki.

Opozorilo na potnike zadaj.

Pazi na vas in vaše najdražje.

Novi Santa Fe je zasnovan tako, da v primeru nezgode čim bolje zavaruje tako vas kot vaše najbližje. V ta namen je opremljen s šestimi zračnimi blazinami: dvema spredaj, dvema stranskima in dvema zračnima zavesama. K izboljšani varnosti znatno prispeva tudi Hyundaijeva nova platforma, ki bolje absorbira sile trka in omeji deformacijo potniške kabine.

Pazi na vas in vaše najdražje.
 

Udobje

Tm fl interior smart shift 20 02

Pametne rešitve za udobje in praktičnost.

Novi Santa Fe po zaslugi fleksibilne razporeditve sedežev in pametnih vsakodnevnih pomagal, kot je prilagodljivo električno odpiranje prtljažnih vrat, na novo definira udobje in praktičnost. Tako vas kot vaše potnike bodo razveselili dodatni centimetri v drugi sedežni vrsti, še večji prtljažni prostor ter kopica priročno nameščenih odlagališč.

 

Pametne rešitve za udobje in praktičnost.

Fleksibilna razporeditev sedežev.

Prepustite se udobju, ki je na voljo kar do 7 potnikom ter izobilju prostora za prtljago. Se odpravljate na dolgo pot? Sedežno klop v drugi vrsti lahko premikate naprej ali nazaj ter preklopite v razmerju 40/20/40. Prav tako jo lahko s preprostim pritiskom na gumb pomaknete naprej, da potnikom omogočite lažji dostop do tretje sedežne vrste.
Zaslon head-up.

Zaslon head-up.

Projekcijski zaslon vse ključne podatke o vožnji, kot so hitrost, navodila navigacijskega sistema in varnostna opozorila, prikazuje neposredno na vetrobranskem steklu.

Prestižni zvočni sistem KRELL.

Prestižni zvočni sistem proizvajalca KRELL poskrbi za prvovrstno zvočno kuliso. 10 izjemnih zvočnikov zagotavlja, da lahko vsi potniki uživajo v izjemni akustični izkušnji, katere srce je 12-kanalni ojačevalec z največjo močjo 589 vatov. KRELL Automotive je luksuzna znamka avtomobilskih zvočnih sistemov, enega vodilnih prizvajalcev visokokakovostne akustične opreme.
Prestižni zvočni sistem KRELL.

Pametna prtljažna vrata.

Naj bo zlaganje prtljage v avto mala malica. Pametna prtljažna vrata se samodejno odprejo, ko se vozilu dovolj približate, da slednje zazna pametni ključ.
Pametna prtljažna vrata.
Pomočnik za odpiranje prtljažnika.

Pomočnik za odpiranje prtljažnika.

Ta pametna funkcija poskrbi, da imate vedno na voljo dovolj prostora za neovirano odpiranje prtljažnika – denimo, ko vzvratno parkirate nasproti zidu.

Prikaz okolice vozila.

Ste se znašli v utesnjeni parkirni hiši ali manjši avtopralnici? Brez skrbi! S prikazom okolice vozila je novi Santa Fe prava igračka za varno in preprosto manevriranje.
Prikaz okolice vozila.
8-smerno nastavljivi sedeži.

8-smerno nastavljivi sedeži.

Spoznajte novo raven udobja. Električno pomična prednja sedeža v novem Santa Fe sta nastavljiva v kar 8 smereh – za popoln položaj sedenja!

Spominska funkcija.

Ko vas od maksimalnega udobja loči le pritisk na gumb. Shranite naklon naslona, položaj sedeža in dolžino sedišča za dva voznika in s pritiskom na gumb v sekundi prikličite shranjene nastavitve.

Spominska funkcija.
 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve