Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Zanimivosti

Kakovosten prosti čas za vse vrste družin

Novi Santa fe vam bo ne glede na vaš življenjski slog olajšal vsakdan. Ustvarjen je namreč, da bi vas in vaše najdražje razvajal z vrhunskim udobjem ter tako poskrbel, da bodo posebni trenutki na poti še čarobnejši – ne glede na to, kam se odpravljate.

 

Vrhunski slog in prefinjenost

Novi Santa Fe se ponaša z edinstvenimi potezami, ki se spajajo v elegantno celoto, drzen dizajn pa uspešno združuje s kakovostjo in udobjem na najvišji ravni.

Moč ekspresivnosti

Prednjemu delu kraljujejo vpadljiva dvodelna žarometa in Hyundaijeva značilna kaskadna maska hladilnika, ki poskrbijo za atletski vtis s pridihom elegance.

 

Vrhunski slog in prefinjenost
 • Izrazit bočni profil

  Izrazit bočni profil

  Santa Fejeve izrazite obrobe kolotekov in drzna bočna linija poudarjajo, da gre za najprestižnejšega med Hyundaijevimi športnimi terenci.
 • Drzno drugačen

  Drzno drugačen

  Zadek zaznamujejo fluidne linije, ki se stekajo v vpadljiva LED žarometa ter njegov vrhunsko uravnovešen slog prežemajo z edinstveno eleganco. Čvrsta zaščita zadnjega blatnika in dvojna kromirana izpušna cev poskrbita še za ščepec športnosti.
 • Prostornost

  Prostornost

  Za več udobja in manj stresa. Novi Santa Fe v notranjosti postreže s še več prostora in nadgrajeno ergonomijo. Tako bo prav vsaka vožnja minila v še bolj sproščenem vzdušju, v katerem bodo uživali prav vsi potniki.
 • Motorji

  Motorji

  Motorna paleta novega Santa Feja obsega 3 agregate, med katerimi sta dva dizelska in en bencinski. Slednji po prenovi ustrezajo najnovejšemu emisijskemu standardu Euro 6C ter se po zaslugi učinkovitejšega izgorevanja ter manjših izgub zaradi trenja ponašajo z nižjo porabo.

Izkusite tehnologijo Calm Tech

Novi Santa Fe se ponaša s kopico inovativnih tehnologij in pripomočkov, ki vozniški vsakdan popolnoma osvobodijo stresa. Nabor sistemov Calm Tech namreč potniško kabino med vožnjo spremeni v cono udobja, ki bo tako vas kot vaše sopotnike navdala s sproščujočim zadovoljstvom. Sistemi Calm Tech namreč v ozadju tiho skrbijo za odlično vodljivost, oprezajo za drugimi vozili ter zagotavljajo, da vaši potniki vozilo zapustijo le, ko je varno. Tako vam omogočajo, da se brezskrbno prepustite udobju.
Projekcijski zaslon

Projekcijski zaslon

8,5-palčni projekcijski zaslon v novem Santa Feju odlikuje vodilna raven svetilnosti v segmentu, s prikazom informacij o hitrosti, navodil informacijskega sistema ter varnostnih opozoril neposredno na vetrobranskem steklu pa poskrbi, da voznik ostane osredotočen na cesto.

Sistem za varno izstopanje

Sedaj lahko za varnost svojih otrok poskrbite s pomočjo inteligentne tehnologije. Sistem za varno izstopanje namreč zaznava vozila, ki se približujejo od zadaj, ter ob nevarnosti začasno zaklenejo zadnja vrata, tako da potniki lahko izstopijo šele, ko je okolica varna.
Sistem za varno izstopanje
Sistem za opozarjanje na potnike zadaj

Sistem za opozarjanje na potnike zadaj

Sistem s pomočjo ultrazvočnih senzorjev nadzira sedeže v drugi vrsti in voznika v primeru, da avtomobil zapusti, ko so potniki zadaj še v njem, na to opozori z obvestilom na instrumentni plošči. Če sistem gibanje na zadnjih sedežih zazna tudi, ko je voznik avtomobil zapustil, se na to odzove z aktivacijo hupe in smernikov.

Sistem za nadzor voznikove zbranosti

Novi Santa Fe je opremljen s sistemom DAW, ki pojmu aktivne varnosti daje nov pomen, saj nadzoruje vzorce vožnje, ki nakazujejo na voznikovo nezbranost ali utrujenost. Analizira namreč številne parametre, kot so kot zasuka volanskega obroča, navor volana, položaj vozila znotraj voznega pasu ter čas vožnje. Ko zazna neprevidno vožnjo, na to opozori s pomočjo zvočnega signala ter obvestila na osrednjem zaslonu merilnikov.
Sistem za nadzor voznikove zbranosti

Sistem za pomoč pri odpiranju prtljažnih vrat

Ko je vozilo parkirano tako, da je zadek obrnjen proti zidu ali drugi oviri, se lahko s pomočjo tega inteligentnega pripomočka prepričate, da imate dovolj prostora za varno odpiranje prtljažnih vrat.

 

Sistem za pomoč pri odpiranju prtljažnih vrat

Štirikolesni pogon HTRAC

Vas čaka slabo vreme ali kopica ostrih zavojev? Le brez skrbi! Novi Santa Fe je namreč na voljo z inovativnim štirikolesnim pogonom tehnologijo HTRAC™ ki zagotavlja prvovrstno vodljivost in s tem odlično lego v zavojih. Vožnja po spolzkih ali luknjastih cestah bo tako varnejša in bolj sproščena.
Štirikolesni pogon HTRAC
 

Zunanjost

Zunanjost

Izrazite poteze, ki se spajajo v drzen oblikovalski jezik, poskrbijo, da je novega Santa Feja izjemno težko spregledati.

Polni LED žarometi

Prednja žarometa v polni LED tehniki izžarevata eleganco in samozavest ter tako poskrbita za razsvetlitev v slogu. Za popolno brezskrbnost pa je tu tudi funkcija Smart High Beam Assist.
Ugasni luči
 
Ugasni luči
 

Dvodelna prednja žarometa

Slog dvodelnih prednjih žarometov narekujejo moderne ozke LED dnevne luči, ki so postavljene nad zasenčene LED luči.

Kaskadna maska motorja

S kombinacijo oblikovalske tankočutnosti in močnih, impozantnih linij, je Santa Fejeva različica Hyundaijeve prepoznavne kaskadne maske prava paša za oči. Njen zgornji rob zaznamuje kromirana okrasna letev, ki se drzno razteza čez celoten prednji del in ga optično razširi.
Kaskadna maska motorja
Bočna linija

Bočna linija

Bočna linija, ki poteka od dvodelnih LED žarometov spredaj do zadnjih luči, utrjuje dinamičen, mišičast profil novega Santa Feja.

Aluminijasta platišča

Trendovska 17-, 18- in 19-palčna platišča se odlično podajo dinamično oblikovanim obrobam kolotekov.
Aluminijasta platišča
Ugasni luči
 

Zadnji žarometi s 3D efektom

LED žarometa s 3D efektom harmonično zaokrožata drzen slog zadnjega dela, poleg edinstvenih potez pa ju odlikuje tudi izjemna vidljivost, tako ponoči kot podnevi.

Panoramska sončna streha

Spustite sončne žarke v kabino! Dvodelna panoramska sončna streha, ki se razteza nad prvo in drugo vrsto sedežev, še poveča občutek prostornosti v vozilu, obenem pa vam omogoča, da kabino napolnete s svežim zrakom. S preprostim pritiskom na gumb je njen prednji del mogoče odpreti, ob čemer se za dodatno obdobje aktivira tudi protivetrna zaščita.
Panoramska sončna streha
 

Notranjost

Udobje, prežeto s prefinjenostjo

Sproščujoča in prefinjena notranjost novega Santa Feja navdušuje z izjemno kakovostnimi materiali, ki zagotavljajo udobno in pomirjujočo vozniško izkušnjo.

 

Notranji zaključki

Odkrite edinstveno raven kakovosti v notranjosti, ki z natančnimi šivi in materiali, mehkimi na dotik, pričara prefinjeno atmosfero. Sedaj lahko sebi in svojim najdražjim privoščite popolno udobje.

 

Udobje, prežeto s prefinjenostjo

Prostostoječi 8-palčni zaslon na dotik

8-palčni zaslon na dotik se elegantno zliva z armaturno ploščo ter omogoča preprost upravljanje z multimedijskim sistemom, ki poleg podpore za Apple CarPlay™ in Android Auto™ ponuja tudi navigacijo s prikazom 3D in 7-letno brezplačno naročnino na storitve LIVE.

Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana blagovna znamka Google Inc.
Prostostoječi 8-palčni zaslon na dotik
Gretje in prezračevanje sedežev

Gretje in prezračevanje sedežev

Da bo pozimi toplo, poleti pa prijetno hladno, poskrbi sistem za gretje in prezračevanje sedežev, ki poskrbi za optimalno temperaturo sedežev in tako na daljših potovanjih skrbi za dodatno udobje.

Ostanite povezani in ohranite nadzor

Športno zasnovan volanski obroč se ponaša z ergonomsko nameščenimi tipkami, s pomočjo katerih lahko med vožnjo varno upravljate s sistemi vozila. Za še več udobja je na voljo tudi funkcija ogrevanja volanskega obroča.
Ostanite povezani in ohranite nadzor
Usnjeno oblazinjenje s kontrastnimi šivi

Usnjeno oblazinjenje s kontrastnimi šivi

V visoko kakovostne materiale odete površine v notranjosti odražajo Hyundaijev izjemen čut za podrobnosti. Gladko usnje s kontrastnimi šivi namreč poskrbi za prefinjeno atmosfero in kabini daje edinstven pridih.

7-palčni zaslon instrumentne plošče

7-palčni zaslon instrumentne plošče odlikujeta optimalen položaj na instrumentni plošči in nadvse preprosta berljivost, barva njegove osvetlitve pa se spreminja glede na način vožnje. Vozniku med drugim postreže s pomembnimi informacijami o stanju varnostnih sistemov, trenutnem dosegu vozila in porabi, prikazuje pa tudi navodila navigacijskega sistema, zunanjo temperaturo in druge podatke.
Comfort
 
Samodejna klimatska naprava

Samodejna klimatska naprava

Preprosto nastavite želeno temperaturo in se sprostite. Dvopodročna samodejna klimatska naprava ustvari ločeni coni udobja za voznika in sovoznika. Izberite temperaturo, ki vam ustreza, in sistem bo poskrbel za vse ostalo.

Sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav

Brezžična polnilna postaja za mobilne naprave (podpira standard Qi) se nahaja v sredinski konzoli in omogoča preprosto polnjenje kompatibilnih mobilnih telefonov brez uporabe kabla.
Sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav
2 sedeža
 

Prilagodljiv prtljažni prostor

Novega Santa Feja lahko v zgolj nekaj sekundah povsem preprosto pretvorite sedem- v dvosedežnika in obratno! Ko se s prijatelji odpravljate na tekmo, uporabite vseh 7 sedežev, ko prevzemate nov kos pohištva, pa sedeže v drugi in tretji vrsti preprosto zložite.

Sredinski naslon za roke zadaj

Za večje udobje potnikov se v naslonjalu sedežne klopi v drugi vrsti nahaja priročen zaslon na roki, v katerem sta nameščeni tudi dve držali za plastenke ali pločevinke.
Sredinski naslon za roke zadaj
Vhoda USB zadaj

Vhoda USB zadaj

Priključite vašo napravo in se zabavajte dalje. Prikladno nameščeni vhod USB v drugi vrsti sedežev potnikom omogoča enostavno polnjenje mobilnih naprav.

Prilagodljiv prtljažni prostor

Novi Santa Fe se z lahkoto spopade z vsemi izzivi vašega pestrega vsakdana, saj je po zaslugi fleksibilnega sistema sedežev v njem vedno dovolj prostora za potnike in prtljago. Ob uporabi sedežev v drugi in tretji vrsti njegov prtljažnik meri izjemnih 625 litrov (VDA).
Prilagodljiv prtljažni prostor

Izbira je vaša

Prepustite se sproščujočemu udobju potniške kabine, kjer za prefinjeno atmosfero skrbijo najkakovostnejši materiali in površine, odete v usnje ter oplemenitene s kontrastnimi šivi.

 

Izbira je vaša
 

Zmogljivost

Motorna paleta

Novi Santa Fe je na voljo z do 200 konjskimi močmi, njegovo motorno paleto pa sestavljajo dva dizelska in en bencinski agregat. Vsi motorji so prilagojeni najnovejšemu emisijskemu standardu Euro 6d Temp. Odlikuje jih namreč učinkovitejše izgorevanje z manj izgub zaradi trenja, zaradi česar so varčnejši.

Bencinski agregat 2.4 GDi

2,4-litrski bencinski agregat Theta II razvije 185 KM (136 kW) in 238 Nm navora, na voljo pa je s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in štirikolesnim pogonom.

Max. moč
185 KM

Max. navor
238 Nm

Bencinski agregat 2.4 GDi
Dizelski agregat 2.0 CRDi

Dizelski agregat 2.0 CRDi

Serijski 2,0-litrski dizelski motor je na voljo v dveh različicah, in sicer s 150 KM (110 kW) ali 185 KM (136 kW) ter 400 Nm navora. Tako pri štirikolesni kot tudi pri dvokolesni izvedenki je agregat združljiv s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, pri štirikolesno gnanih modelih pa je na voljo tudi popolnoma novi 8-stopenjski samodejni menjalnik.

Max. moč
185 KM

Max. navor
400 Nm

Dizelski agregat 2.2 CRDi

2.2-litrski CRDi ponuja 200 KM (147 kW) in 440 Nm navora, na voljo pa je tako s 6-stopenjskim ročnim kot tudi z novim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom ter z dvo- ali štirikolesnim pogonom.

Max. moč
200 KM

Max. navor
440 Nm

Dizelski agregat 2.2 CRDi

Vozne lastnosti

Novi Santa Fe ponuja še višjo raven udobja, ki je v izjemnem ravnovesju z zavidljivo vozno dinamiko. Odlikujeta ga namreč odlična odzivnost krmiljenja in izjemna lega v zavojih.

Prednje in zadnje vzmetenje

MacPhersonova prednja vzmetna noga poskrbi za več stabilnosti in zmogljivosti pri zaviranju ali pospeševanju, večvodilna prema zadaj pa poskrbi za še udobnejšo vožnjo, hkrati pa zavzema manj prostora od ostalih sistemov, zato je druga vrsta sedežev še bolj prostorsko radodarna.

Prednje in zadnje vzmetenje
Novi 8-stopenjski samodejni menjalnik

Novi 8-stopenjski samodejni menjalnik

Novo razvit 8-stopenjski samodejni menjalnik zagotavlja gladko in samodejno menjavo prestav, kar zagotavlja večjo odzivnost in izboljšano učinkovitost porabe goriva.

6-stopenjski ročni menjalnik

Po zaslugi sihnronskih obročev, optimizirane oblike zobnikov, ležajev in nizko viskoznega olja 6-stopenjski ročni menjalnik zagotavlja gladko in tiho pretikanje.

6-stopenjski ročni menjalnik

Štirikolesni pogon HTRAC™

Izkusite izjemno vodljivost in popoln nadzor nad vozilom, ki bosta transformirala vašo vozniško izkušnjo. Inteligentni štirikolesni pogon HTRAC™ namreč aktivno prilagaja prenos moči na vsa štiri kolesa in tako zagotavlja stabilnost v vseh razmerah. V nasprotju z mehanskimi štirikolesnimi pogoni, ki jih ponujajo številne druge znamke, sistem HTRAC™ variabilno razporeja navor in zavorno moč. V kombinaciji z voznimi načini tako prispeva k boljšim pospeškom in večji stabilnosti, hkrati pa niža porabo goriva. Sistem namreč tako na snegu kot tudi na makadamskih in seveda asfaltiranih cestah skrbi za večji oprijem in odlično vodljivost v zavojih.

Izbira voznih načinov (Drive mode)

S pomočjo sistema Drive Mode Select lahko Santa Fejeve vozne lastnosti preprosto prilagodite svojim željam in počutju. V načinu COMFORT pogon HTRAC do 35% navora prenese na zadnji kolesni par in tako zagotavlja več stabilnosti, na spolzkem cestišču pa samodejno razporeja moč med vsemi štirimi kolesi. Vsak vozni način prilagodi navor vozila, delovanje menjalnika in razporeditev moči med kolesi, spremembe pa odraža tudi prikaz na zaslonu instrumentne plošče.
Comfort
 
 

Varnost

Hyundai SmartSense

Novi Santa Fe prinaša eno najboljših varnostnih ponudb v svojem segmentu, ki jo nadgrajujejo številne inovativne varnostne tehnologije. Opremljen je namreč s paketom SmartSense, ki obsega nabor Hyundaijevih naprednih sistemov za pomoč vozniku. Tako lahko denimo s samodejnim zaviranjem preprečuje nesreče, vam pomaga ostati varno znotraj svojega voznega pasu, obenem pa opreza za vozili v vašem mrtvem kotu.

Sistem za preprečevanje trka s strani (RCCA)

Santa Fe je prvi Hyundai, ki se ponaša s sistemom RCCA. Slednji v primeru, ko se voznik iz manj preglednega območja vzvratno vključuje v promet, opozarja na vozila, ki se približujejo od strani, po potrebi pa tudi samodejno zavira. Tako predstavlja popolno rešitev za ozka parkirišča in prometne mestne ulice. S pomočjo stranskih radarskih senzorjev namreč takoj, ko voznik prestavi v vzvratno prestavo, zagotovi 180-stopinjski pregled okrog zadka vozila.
Sistem za preprečevanje trka s strani (RCCA)
Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem LKA je kot zvesti kopilot, ki vozniku pomaga nadzorovati dogajanje na cestišču. S pomočjo kamer namreč zaznava cestne oznake in na ta način določa položaj vozila znotraj voznega pasu. Na ta način lahko pri hitrostih nad 60 km/h voznika v primeru, da se slednji prične bližati enemu od robov pasu, z zvočnim signalom in prikazom na zaslonu opozori na nevarnost. Če se slednji ne odzove, pa sistem prevzame nadzor nad krmiljenjem in avtomobil vodi nazaj v varno območje.

Aktivni sistem za nadzor mrtvih kotov (BCA)

Sistem BCA s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača opreza za vozili v vašem mrtvem kotu in vas opozarja nanje. Če kljub nevarnosti vklopite smernike, vas bo sistem na to opozoril z obvestilom na zaslonu intstrumentne plošče in zvočnim signalom.

Aktivni sistem za nadzor mrtvih kotov (BCA)
Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem FCA s pomočjo kamere in radarskega senzorja na prednjem delu vozila nadzira promet pred voznikom ter ob nevarnosti naleta samodejno zavira. Sprva voznika na nevarnost opozori z obvestilom na zaslonu ter zvočnim signalom, nato pa prevzame nadzor nad zavorami ter v nujnih primerih uporabi maksimalno zavorno silo, da prepreči nesrečo. Sistem se aktivira pri hitrostih nad 10 km/h in ko pred avtomobilom zazna drugo vozilo, pešca ali kolesarja.

Napredni pametni sistem za prednastavitev hitrosti

Pametni sistem za nadzor hitrosti s funkcijo Stop & Go s pomočjo radarja samodejno pospešuje in zavira, s čimer ohranja izbrano hitrost in razdaljo do vozila spredaj. Če se promet prične zaustavljati, funkcija Stop & Go samodejno zavira in tako zaustavi vozilo, ko promet zopet steče, pa tudi samodejno pospeši do željene hitrosti. Sistem deluje pri hitrostih med 0 in 180 km/h.
Napredni pametni sistem za prednastavitev hitrosti

Zavarujte svoje najdražje

Novi Santa Fe lahko po zaslugi posebej ojačane konstrukcije, ki se ponaša s posebnim jeklom visoke trdnosti, v primeru trka absorbira velike količine energije in tako potnikom v nesreči nudi vrhunsko zaščito. K slednji prispeva tudi šest zračnih blazin – dve spredaj, dve stranski in dve zračni zavesi, ki varujeta tako potnike v prvi kot tudi potnike v drugi vrsti.

 

Zavarujte svoje najdražje
 

Udobje

Priročnost

Prepustite se zavidljivi ravni udobja in praktičnosti, ki jo pričara paket Calm Tech, nabor pametnih pripomočkov in sistemov, ki zagotavljajo, da je za Santa Fejeve potnike vedno odlično poskrbljeno. Calm Tech okrog vas in vaših najdražjih ustvari posebno cono udobja, v kateri bodo družinski trenutki na poti še slajši.

Prilagodljivo električno odpiranje prtljažnih vrat

Tako, kot ustreza vam. Sistem za električno odpiranje prtljažnih vrat ponuja dve različni hitrosti delovanja.
Prilagodljivo električno odpiranje prtljažnih vrat
Vstopanje v tretjo vrsto s preprostim pritiskom na gumb

Vstopanje v tretjo vrsto s preprostim pritiskom na gumb

Vstopanje in izstopanje iz vozila je sedaj še preprostejše. Le preprost pritisk je namreč potreben, da se sedeži v drugi vrsti pomaknejo naprej in potnikom omogočijo preprost vstop v tretjo vrsto.

Premijski zvočni sistem KRELL

Premijski avdio sistem KRELL je garancija za izjemno zvočno kuliso. 10 visoko kakovostnih zvočnikov in zunanji ojačevalec namreč poskrbijo za nepozabno glasbeno izkušnjo.
Premijski zvočni sistem KRELL
5-letna garancija brez omejitve kilometrov

5-letna garancija brez omejitve kilometrov

Kot vsak Hyundai je tudi novi Santa Fe izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, kar dokazuje tudi 5-letna garancija brez omejitve kilometrov. Uživajte v brezskrbnosti, ki jo zagotavlja eno najboljših jamstev v avtomobilski industriji – in to serijsko.

Navigacijski sistem

Opcijski multimedijski vmesnik z 8-palčnim zaslonom na dotik združuje navigacijski sistem, multimedijske funkcije in brezžično povezljivost. Elegantni prosto stoječi zaslon omogoča preprosto in varno rokovanje, infozabavna enota pa obenem podpira storitvi Apple CarPlay™ and Android Auto™, s pomočjo katerih bodo funkcije vašega pametnega telefona vedno na dosegu vaših prstov. Navigacijski sistem odlikuje prikaz zemljevidov v načinu 3D in Hyundaijeva edinstvena storitev Lifetime Mapcare ™ **, ki prinaša vsakoletne posodobitve kart in programske opreme. Prav tako ponuja 7-letno brezplačno naročnino na storitve LIVE, ki zagotavljajo informacije o trenutnih razmerah na cesti, vremenu in območjih nadzora hitrosti (kjer je to zakonsko omogočeno), za nameček pa vas obvesti o cenah goriva, zanimivih objektih v okolici ter za vas najde prost parkirni prostor.
Navigacijski sistem
Projekcijski zaslon

Projekcijski zaslon

Tehnologija head-up, ki jo odlikuje vodilna raven svetilnosti v segmentu, sliko diagonale 8,5 palcev projicira naravnost na vetrobransko steklo. Tako poskrbi, da so pomembni podatki, kot so hitrost, navodila navigacijskega sistema ter varnostna opozorila vedno v vidnem polju voznika.
 • 8-smerno električno nastavljiva prednja sedeža

  8-smerno električno nastavljiva prednja sedeža

  Spoznajte nov pomen udobja v vožnji. S pomočjo 8-smerno električno nastavljivih prednjih sedežev v novem Santa Feju bosta voznik in sovoznik položaj sedenja popolnoma prilagodila svojim željam.
 • Električno nastavljiva dolžina sedišča za voznikov sedež

  Električno nastavljiva dolžina sedišča za voznikov sedež

  Še ena v vrsti številnih nastavitev, ki lajšajo sedenje in tako vožnjo prežemajo z neslutenim udobjem. Integrirana spominska funkcija sedežev.
 • Daljinski pomik stekel

  Daljinski pomik stekel

  Ste katero od stekel pozabili pomakniti navzgor? Brez skrbi, to lahko sedaj storite tudi na daljavo. Tipko za zaklepanje na daljinskem upravljalcu držite več kot 3 sekunde in stekla se bodo pomaknila navzgor.
 • Električni pomik stekel z varnostno funkcijo

  Električni pomik stekel z varnostno funkcijo

  Izjemno priročna funkcija AUTO-UP omogoča preprost pomik stekel s kratkim pritiskom na tipko za pomik stekel. Če sistem zazna oviro, varnostni mehanizem pomikanje takoj zaustavi.
 • Zaščite pragov

  Zaščite pragov

  Ta stilski dodatek pragove vozila ščiti pred praskami in drugimi poškodbami.

Tehnologija motorjev prihodnosti

EURO 6d-Temp je pri Hyundaiju standard. Vsi novi registrirani modeli Hyundai v Evropi že izpolnjujejo standarde emisij EURO 6d-Temp.

EURO 6d-Temp združuje laboratorijski preizkusni cikel WLTP z dodatnimi preizkusi emisij na cesti, znanimi kot dejanske emisije iz vožnje ali RDE.

Tehnologija motorjev prihodnosti
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.