HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Značilnosti

Revolucionaren dizajn in baterija, ki jo lahko napolnite.

Revolucija je tu! Novi TUCSON Plug-in Hybrid ni le evolucija predhodnika, temveč piše novo zgodbo. Razvoja v svojem segmentu pa ne narekuje le s progresivnim dizajnom, temveč tudi s pametnimi tehnologiami in najobsežnejšo paleto z elektriko podprtih pogonskih sklopov. 

 • Najboljše iz obeh svetov.

  Najboljše iz obeh svetov.

  Elektrika na ukaz in gorivo po potrebi. Ko je baterija izpraznjena, bencinski motor poskrbi, da vedno pridete na cilj, baterijo pa kasneje zopet lahko napolnite.
 • Napredno oblikovan SUV.

  Napredno oblikovan SUV.

  Novi TUCSON Plug-in Hybrid predstavlja preporod moderne estetike. Njegove izklesane površine in dinamične poteze ga uvrščajo med najnapredneje oblikovane športne terence.
 • Vodilna raven varnost

  Vodilna raven varnost

  Kombinacija vodilnih asistenčnih sistemov ter najnaprednejših varnostnih funkcij bo poskrbela, da boste s seboj na pot vzeli še manj skrbi in na cesti še bolj uživali.

Kaj je priključni hibrid?

Novi TUCSON Plug-in Hybrid je opremljen s klasičnim bencinskim in električnim motorjem, ki skupaj razvijeta 265 konjskih moči. Ob pritisku na gumb se spremeni v popolnoma električno vozilo, ko pa se baterija kapacitete 13,8 kWh izprazni, sistem preklopi na bencinski motor. Tako se lahko odpravite, kolikor daleč želite, na cilju pa napolnite baterijo.

Kaj je priključni hibrid?

Električni doseg + fleksibilnost.

Priključni hibrid predstavlja popoln kompromis. Za večino vsakodnevnih voženj bo dovolj elektrika, za daljše poti pa bo poskrbel še bencinski motor.
Električni doseg + fleksibilnost.
Električna vožnja brez emisij.

Električna vožnja brez emisij.

Priključni hibrid predstavlja popoln kompromis. Za večino vsakodnevnih voženj bo dovolj elektrika, za daljše poti pa bo poskrbel še bencinski motor.

*V določenih situacijah se bo med vožnjo v popolnoma električnem načinu zagnal tudi bencinski motor. To se zgodi, ko se baterija izprazni do določene ravni, ob večjih pospeških in ob aktivaciji gretja.

Naj vas liter bencina pripelje dlje.

V hibridnem načinu bencinski in električni motor delujeta skupaj in tako poskrbita za izjemno nizko porabo ter manj emisij.
Naj vas liter bencina pripelje dlje.
Priključen in učinkovit.

Priključen in učinkovit.

Po zaslugi inovativnega priključnega hibridnega pogona lahko uživate v izjemno nizki porabi in popolnoma električni vožnji.

Povezljivost.

Naj vas napredna povezljivost spremlja na vsaki poti.
Povezljivost.
Varnost.

Varnost.

Odkrijte vodilne varnostne tehnologije in asistenčne sisteme v segmentu.

Motorji, pripravljeni na prihodnost.

Vsi na novo registrirani evropski Hyundaiji Tucsoni z bencinskim agregatom že ustrezajo emisijskemu standardu Euro 6d.

Hyundaijeva 5-letna garancija brez omejitve kilometrov.

Hyundai v skladu s pogoji v garancijski dokumentaciji jamči zgolj za vozila Hyundai, ki so bila končnemu kupcu prodana s strani pooblaščenega Hyundaijevega trgovca. Garancija na baterijo traja 8 let oz. 160.000 km. Veljavni so tudi lokalni pogoji poslovanja. Za več informacij kontaktirajte svojega uradnega zastopnika za vozila Hyundai.

Hyundaijeva 5-letna garancija brez omejitve kilometrov.
 

Zunanjost

Tucson plugin road 02

Revolucija namesto evolucije.

Novi TUCSON Plug-in Hybrid uteleša spoj uglajenih in progresivnih linij, katerega rezultat je popolna oblikovna revolucija. Njegove izklesane površine in dinamične linije v razred športnih terencev prinašajo popolnoma svež veter. 

Revolucija namesto evolucije.

Čutna športnost je vstopila v svet športnih terencev.

TUCSON je prvi Hyundaijev SUV, katerega podobo je zaznamovala nova oblikovna filozofija, imenovana Čutna športnost. Sedaj je daljši in širši, njegova mišičasta podoba pa združuje zašiljene linije, dinamične proporce in razgibane površine. Ti poskrbijo za progresiven izgled, obenem pa ohranjajo terenski značaj modela. 

Čutna športnost je vstopila v svet športnih terencev.

Prvi parametrični žaromet na svetu.

V trenutku, ko se odpeljete, temna kromirana maska hladilnika s parametričnim vzorcem spremeni obliko. Po zaslugi posebne tehnologije, imenovane "half mirror lighting", sta namreč parametrična žarometa takrat, ko so luči izklopljene, skrita v njej. Ko luči vključite, pa maska ob robovih zažari in ustvari edinstven svetlobni podpis z visokotehnološkim pridihom. In ko novi Tucson stoji, se žarometa zlijeta z masko in pričarata vznemirljivo podobo. 

Prvi parametrični žaromet na svetu.
Stranska linija v obliki črke Z

Stranska linija v obliki črke Z

Drzni detajli z visokotehnološkim pridihom, med katere spada tudi stranska linija v obliki črke Z, prispevajo k športni, dinamični podobi.

Kromirana okrasna linija

Športni izgled novega TUCSONA še poudarja kromirana okrasna linija, ki se prične na stranskih ogledalih, nato pa se v loku razteza vse do prtljažnih vrat.
Kromirana okrasna linija
Zadnja LED žarometa

Zadnja LED žarometa

Široka zadnja LED žarometa, ki ju krasijo parametrični vzorci, dinamičnemu slogu zadka dodata piko na i.

Prilagodite novega Tucsona Hybrid svojemu slogu

Novi TUCSON prinaša tri živahne nove barve karoserije: Shimmering Silver, Amazon Grey in Teal. Tako je na izbiro kar devet edinstvenih barv, ki jih lahko združite še s črno streho v odtenku Phantom Black ali Dark Knight. Sedaj imate še več možnosti, da ga približate svojemu osebnemu stilu. 

Prilagodite novega Tucsona Hybrid svojemu slogu
Aluminijasta platišča

Aluminijasta platišča

Dinamična 19-palčna aluminijasta platišča še okrepijo športno čustveno noto vozila.

Stekleni logotip

Visokotehnološki pridih zadka zaokroža Hyundaijev logotip, ujet pod stekleno površino. Ta ustvarja vtis tridimenzionalnosti, s čimer predstavlja odmik od ustaljenih smernic pri oblikovanju avtomobilskih značk.
Stekleni logotip
Skriti zadnji brisalec

Skriti zadnji brisalec

Novi Tucson je prvi Hyundai, pri katerem je zadnji brisalec skrit pod spojler vozila.
 

Notranjost

Nx4 interior 01 3663

Spoznajte Interspace

Ko vstopite v Tucsonovo elegantno kabino, vas takoj začara vtis zračnosti. Tu se namreč prostornost, tehnologija in kopica informacij harmonično dopolnjujejo. Elementi, ki jih je navdihnila podoba slapu, se povsod zlivajo s površinami iz kakovostnih, na otip mehkih materialov, tako izgled kot občutke ponesejo na novo raven. 

Spoznajte Interspace
Ambientna osvetlitev

Ambientna osvetlitev

Izberite osvetlitev, ki ustreza vam. V sklopu ambientne osvetlitve lahko izbirate med 64 barvami in 10 ravnmi svetlosti, tako da lahko ambient popolnoma prilagodite svojemu počutju. Viri svetlobe se nahajajo v centralni konzoli in v odlagalnih površinah na vratih.

Gumbi za izbiro prestave

Gumbi za izbiro prestave se nahajajo ob ergonomsko nameščenem naslonu za roke, s čimer zagotavljajo intuitivno upravljanje in hkrati poskrbijo za minimalistično modern izgled osrednje konzole.
Gumbi za izbiro prestave
Več prostora

Več prostora

Novi TUCSON Plug-in Hybrid je prostornejši kod kadar koli prej, zato razvaja z udobjem, kakršnega boste v tem segmentu le stežka našli. Potniki na zadnji klopi bodo posebej veseli dodatnega prostora za noge.

Izkoristite več prostora

Zrasel je tudi prtljažni prostor, ki v priključni hibridni različici sprejme do 558 litrov prtljage, ob preklopljenem naslonjalu sedežne klopi pa kar do 1.737 litrov.
Izkoristite več prostora
Volanski obroč

Volanski obroč

Novi volanski obroč zagotavlja boljši oprijem, po zaslugi izboljšanih prestavnih ročic pa tudi udobnejše pretikanje. Obenem kabino prepoji s še več trendovskega šarma.

Panoramska sončna streha

Pustite sončnim žarkom in pišu vetra, da skozi opcijsko sončno streho vstopijo v kabino novega TUCSONA Plug-in Hybrid.
Panoramska sončna streha

Barvne kombinacije v notranjosti

Izberite eno od treh edinstvenih barvnih kombinacij v notranjosti, in sicer One-tone Black, Two-tone Black in Moss Grey. Na voljo je tudi paket Teal v zeleno-modri. Ne glede na paket osrednjo konzolo krasita srebrni letvici, ki se nadaljujeta vse do zadnjih vrat in skupaj z na oprijem prijetnimi površinami tvorita harmonično celoto.
 • Notranjost Obsidian Black

  Notranjost Obsidian Black

  Klasična črna z možnostjo oblazinjenja v tkanini ali usnju.
 • Notranjost Moss Grey

  Notranjost Moss Grey

  Notranjost v barvi Moss Grey prav tako omogoča izbiro med sedeži v usnju ali tkanini.
 • Paket Teal

  Paket Teal

  Izberite med sedeži v usnju ali tkanini, ki jih krasijo šivi v zeleno-modri barvi. Ti se nahajajo tudi na naslonu za roke in ročici menjalnika. Barvni vložki dopolnjujejo tudi armaturno ploščo in obloge na vratih.
 

Zmogljivost

Hyundai tucson nx4 family 01 beauty shot car 86819f27ec4a7730 3673

Uvaja nove standarde.

Novi TUCSON Plug-in Hybrid z impresivnim naborom pametnih tehnologij dviga lestvico v razredu športnih terencev. Uživajte v najnovejših funkcijah povezljivosti, vodilnih asistenčnih sistemih ter najširši paleti z elektriko podprtih agregatov v segmentu.

Vozniški užitek brez emisij in kompromisov

TUCSON Plug-in Hybrid združuje maksimalno varčnost in zvrhano mero vozniškega užitka. Njegov hibridni pogon sestavlja zmogljiva kombinacija 1,6-litrskega motorja T-GDi Smartstream in elektromotorja z močjo 66,9 kW, ki ga napaja litij-ionska baterija kapacitete 13,8 kWh. Bencinski in električni motor skupaj razvijeta 265 konjskih moči in do 304 Nm navora.

Električni motor.

Zmogljivi elektromotor razvije 66,9 kW moči in 304 Nm navora, ki priključnemu hibridu omogoča bliskovite pospeške in obilico vozne dinamike.
Električni motor.
Baterija.

Baterija.

Litij-ionska baterija s kapaciteto 13,8 kWh shranjuje elektriko, ki nastaja pri regeneraciji zavorne energije, ta pa nato napaja elektromotor.

Bencinski motor.

1,6-litrski agregat T-GDi se ponaša s Hyundaijevo edinstveno tehnologijo časovno spremenljivega krmiljenja odpiranja ventilov (CVVC). Ta poskrbi za optimalno zmogljivost in učinkovitost motorja.

Bencinski motor.
Obvolanski ročici.

Obvolanski ročici.

Stvari radi vzamete v svoje roke? V načinu Sport lahko pretikate s pomočjo obvolanskih ročic.

Pretok energije.

Novi TUCSON Plug-in Hybrid glede na vozne razmere neopazno preklaplja med bencinskim in električnim motorjem. Sistem za regeneracijo zavorne energije obenem ob zaviranju z elektromotorjem polni baterijo, tako da lahko električni pogon pri pospeševanju, počasni vožnji ali vožnji navkreber pomaga klasičnemu. Pretok energije si lahko ogledate na skici.

Speljevanje / nizka hitrost.

Pri speljevanju ali nizki hitrosti za pospešek novega TUCSONA Plug-in Hybrid poskrbi baterija, ki napaja električno motor.

Speljevanje / nizka hitrost.
Pospeševanje/vožnja navkreber.

Pospeševanje/vožnja navkreber.

Pri močnejšem pospeševanju ali vožnji navkreber elektromotor in klasični agregat delujeta skupaj, s čimer zagotovita maksimalno moč in kar najnižjo porabo.

Konstantna hitrost.

Pri enakomerni hitrosti moč zagotavlja bodisi bencinski bodisi električni agregat – odvisno od tega, kateri je v določeni situaciji učinkovitejši.

Konstantna hitrost.
Upočasnjevanje/vožnja navzdol

Upočasnjevanje/vožnja navzdol

Sistem za regeneracijo zavorne energijo deluje, ko vozilo zavira z električnim motorjem. Pri upočasnjevanju ali vožnji po klancu navzdol se baterija tako polni.

Regenerativno zaviranje

Pri upočasnjevanju (denimo med zaviranjem ali vožnjo po klancu navzdol) električni motor deluje kot generator in pretvarja kinetično energijo v zavorno. Ta se nato shrani v bateriji, ki napaja električni motor.

Regenerativno zaviranje

Za več zmogljivosti in manj emisij. Tehnologija CVVD.

Pri Hyundaiju smo razvili prvi sistem časovno spremenljivega krmiljenja odpiranja ventilov (Continuously Variable Valve Duration oz. CVVD) na svetu. Slednji izboljša zmogljivost, hkrati pa je varčnejši in okolju prijaznejši. Tehnologija CVVD namreč odpiranje in zapiranje ventilov prilagaja voznim razmeram.

 

Za več zmogljivosti in manj emisij. Tehnologija CVVD.
Štirikolesni pogon HTRAC™.

Štirikolesni pogon HTRAC™.

Slabo vreme? Ostri zavoji? Brez skrbi. Inovativni sistem HTRAC™ v vseh razmerah zagotavlja optimalno vodljivost in stabilno lego v zavojih.

Elektronsko nadzorovano vzmetenje (ECS)

Uživajte v še natančnejšem krmiljenju. Sistem ECS nadzoruje blaženje na vsakem kolesu posebej, s čimer zmanjšuje nagibanje vozila in izboljšuje vodljivost.
Elektronsko nadzorovano vzmetenje (ECS)
Izbirnik terenskega načina vožnje.

Izbirnik terenskega načina vožnje.

Ste se znašli v snegu, pesku ali blatu? Brez skrbi! Preprosto izberite primeren način vožnje in prilagodite vozne lastnosti tako, da boste kos vsaki situaciji na poti.

Polnjenje.

Po zaslugi Hyundaijevega inovativnega pogonskega sklopa bo polnjenje vašega novega vozila hitro in praktično. Na poti uporabite polnilno postajo, doma pa si lahko pomagate s polnilno enoto ali klasično vtičnico. Polnjenje na domu lahko s pomočjo aplikacije Bluelink® celo načrtujete vnaprej in tako izkoristite nižje cene elektrike.

 

Polnjenje.
 • Domača polnilna enota / AC polnilna postaja.

  Domača polnilna enota / AC polnilna postaja.

  Glede na zmogljivost domačega električnega omrežja ali tip polnilnic, ki so vam na voljo, lahko izbirate med različnimi načini polnjenja. Eden od njih je tudi polnjenje s pomočjo domače polnilne enote oz. AC polnilne postaje.
 • Kabel ICCB za domače vtičnice.

  Kabel ICCB za domače vtičnice.

  Baterijo lahko polnite kar s pomočjo domače vtičnice in kabla ICCB (kabel z nadzorno enoto). TUCSON je opremljen s polnilcem moči 7,2 kW, ki izmenični tok vtičnice pretvarja v enosmernega ter tako polni baterijo vozila.

  *Dejanski čas polnjenja je odvisen od vaše električne napeljave ter nastavitev kabla ICCB.
 • Polnilni kabel za AC polnilno postajo.

  Polnilni kabel za AC polnilno postajo.

  Polnilni kabel vašega Hyundaija TUCSONA Plug-in Hybrid poveže z javno AC polnilno postajo, lahko pa ga uporabljate tudi za polnjenje na domači polnilni enoti.

  *Dejanski čas polnjenja je odvisen od vaše električne napeljave ter nastavitev kabla ICCB.
 • Prilagodljivo polnjenje.

  Prilagodljivo polnjenje.

  Napredni sistem za upravljanje z baterijo v novem TUCSONU Plug-in Hybrid vam omogoča popoln nadzor nad polnjenjem. Določite čas pričetka polnjenja, ki najbolje ustreza tako vašemu urniku kot vaši denarnici, ter spremljajte, koliko časa vas še loči od napolnjene baterije.
 • Prednastavitev pričetka polnjenja.

  Prednastavitev pričetka polnjenja.

  Le nekajkrat tapnite po zaslonu telefona in prihranite! Uporabite funkcijo načrtovanja polnjenja ter določite uro začetka in konca. Tako izkoristite nižje tarife elektrike in bodite vedno nared za na pot.
 • Omejitev polnjenja.

  Omejitev polnjenja.

  Nastavite želeno raven napolnjenosti baterije – denimo do 50 % - , ter si na hitri polnilnici priskrbite dovolj elektrike za pot domov, nato pa s polnjenjem končajte, ko bodo cene elektrike najnižje.

Poiščite polnilnico in parkirno mesto!

Novi TUCSON Plug-in Hybrid je opremljen z vsem, kar potrebujete, da kar najbolje izkoristite prednosti električne mobilnosti. Brezplačna naročnina na storitve LIVE prinaša aktualne informacije o polnilnicah za električna vozila, parnih mestih ter Hyundaijevih salonih v vaši okolici. Zagotavlja tudi aktualne prometne informacije, opozorila na točke nadzora* prometa ter podatke o bližnjih zanimivostih in vremenu.
 • Iskalnik polnilnih postaj.

  Iskalnik polnilnih postaj.

  Naj vas nikoli ne skrbi, da boste ostali brez elektrike. Z dostopom do aktualnih podatkov o polnilnih postajah v vaši bližini, njihovih lokacijah ter tipih priključkov se to namreč ne bo pripetilo.
 • Iskalnik parkirišč.

  Iskalnik parkirišč.

  Iskalnik parkirišč za vas razišče možnosti parkiranja – tako v parkirnih garažah, na parkiriščih ali na ulici, primerja pa tudi cene.
 • Hyundaijevi saloni.

  Hyundaijevi saloni.

  Preprosto si poglejte, kateri od Hyundaijevih prodajno-servisnih centrov vam je najbližje. Odlična rešitev, ko na poti od doma ali domov potrebujete kakršno koli pomoč.
 • Opozorila na nadzor hitrosti.

  Opozorila na nadzor hitrosti.

  Naj vas na poti ne skrbi, da boste nepričakovano prejeli kazen. Sistem vas bo opozarjal tako na stacionarne kot mobilne radarje*, tako da se boste vi lahko osredotočili na varno vožnjo.

  *Kjer to omogoča zakon.
 • Podatki o stanju v prometu.

  Podatki o stanju v prometu.

  Funkcija prikaza stanja v promeru vam pomaga najti najboljšo pot glede na trenutne razmere, tako da boste na poti lahko izognili gneči in zastojem ter na cilj prispeli prej.
 • Točke v okolici.

  Točke v okolici.

  Iščete čisto poseben naslov? Odkrijte destinacije v svoji okolici in se s pomočjo navigacije odpravite na pravi cilj. Po zaslugi iskanja z vnosom besedila lahko najdete točno tisti kraj, ki ga iščete!
 • Vreme.

  Vreme.

  Ko se odpravljate na pot, je pametno vedeti, kakšno vreme vas bo spremljalo. S pomočjo prikaza podatkov za vremenske razmere v vseh večjih evropskih mestih to ne bo ovira.
 

Tehnologija

Hyundai tucson nx4 friends 05 interactive shot interior rgb 3708

Napredna povezljivost na vsaki poti.

Seveda se novi Tucson Plug-in Hybrid ponaša tudi z najnovejšimi pametnimi tehnologijami, kot je storitev Bluelink® Connected Car Services. Ta upravljanje z vozilom omogoča kar prek pametnega telefona – ali z glasom. Infozabavni sistem z 10,25-palčnim zaslonom vključuje tudi brezplačno 5-letno naročnino na Hyundaijeve storitve LIVE.
10.25-palčni zaslon in površine, občutljive na dotik

10.25-palčni zaslon in površine, občutljive na dotik

Novi 10,25-palčni zaslon se elegantno zliva s kontrolno ploščo, na kateri boste tako z infozabavnim sistemom kot s klimatsko napravo upravljali na dotik.

10,25-palčni zaslon merilnikov

Zaslon digitalnih merilnikov odprtega tipa okrepi visokotehnološki pridih celotne kabine. Brez pokrova merilnikov namreč zasnova deluje bolj odprto.
10,25-palčni zaslon merilnikov
Nadgrajeno glasovno upravljanje.

Nadgrajeno glasovno upravljanje.

Zgolj z glasom prilagodite nastavitve klimatske naprave, upravljajte z infozabavnim sistemom, odprite prtljažna vrata ali vključite gretje volana.

Hitro brezžično polnjenje.

Izkoristite moč hitrega brezžičnega polnjenja mobilnih naprav. Moč sistema smo s 5 nadgradili na 15 W, polnilno enoto pa opremili tudi s funkcijo hlajenja, ki preprečuje pregrevanje.
Hitro brezžično polnjenje.
Vhodi USB spredaj in zadaj.

Vhodi USB spredaj in zadaj.

Da vam baterija nikoli ne bo pošla! Novi TUCSON je na voljo z vhodoma USB spredaj in zadaj, s pomočjo katerih bodo vsi potniki brez težav napolnili svoje mobilne naprave.

Vrhunski zvočni sistem KRELL.

Vrhunski zvočni sistem KRELL postreže z izjemno glasbeno predstavo, ki jo pričara 8 izjemnih zvočnikov, med katerimi je tudi nizkotonski.
Vrhunski zvočni sistem KRELL.
 

Varnost

Nx4 rspa 530 527 3685

Najboljši varnostni in asistenčni paket v razredu

Novi TUCSON Plug-in Hybrid po zaslugi najnaprednejših asistenčnih sistemov v svojem razredu ter vrste pametnih varnostnih pripomočkov zagotavlja še več brezskrbnosti. Opremljen je s sistemom kar sedmih zračnih blazin, med katerimi je tudi zračna blazina, nameščena med prednja potnika. Slednja predstavlja novost v segmentu, v primeru nesreče pa preprečuje, da bo voznik in sovoznik trčila skupaj in se dodatno poškodovala.  

Najboljši varnostni in asistenčni paket v razredu
Sistem Highway Drive Assist (HDA).

Sistem Highway Drive Assist (HDA).

Novi TUCSON Plug-in Hybrid je prvič opremljen tudi s sistemom Highway Driving Assist (HDA). Slednji predstavlja kombinacijo sistema za ohranjanje voznega pasu (LFA) in z navigacijo podprtega pametnega sistema za prednastavitev hitrosti. S pomočjo senzorjev ter podatki navigacijskega sistema zagotavlja varno upravljanje ter pred zavoji ali območji omejitve hitrosti samodejno prilagodi hitrost. Sistem je mogoče aktivirati s preprostim pritiskom na gumb na volanskem obroču.

Sistem za preprečevanje naleta z asistentom za križišče (FCA JT).

Sistem FCA samodejno zavira, če zazna silovitejše zaviranje vozila pred vami, prav tako pa je pozoren na pešce ali kolesarje. Sedaj vključuje tudi asistenta za križišče, ki pri zavijanju levo opreza za nevarnostjo in preprečuje trčenje z nasproti vozečimi vozili (v državah z volanom na levi).
Sistem za preprečevanje naleta z asistentom za križišče (FCA JT).
Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA).

Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA).

Novi TUCSON Plug-in Hybrid je opremljen tudi s sistemom LFA. Ko je aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 180 km/h ter tako na avtocesti kot na mestnih ulicah.

Funkcija High Beam Assist (HBA).

Ko funkcija HBA na nasprotnem pasu ali neposredno pred vami zazna vozilo, preklopi z nezasenčenega na nezasenčeni snop žarometov. Ko sistem ne zazna vozil, za maksimalno vidljivost zopet preklopi na nezasenčeni snop.
Funkcija High Beam Assist (HBA).
Z navigacijo podprti pametni sistem za prednastavitev hitrosti (SCC).

Z navigacijo podprti pametni sistem za prednastavitev hitrosti (SCC).

Za več varnosti in manj stresa. Sistem SCC vzdržuje prednastavljeno varnostno razdaljo do vozil spredaj in v sklopu sistema HDA uravnava hitrost pred zavoji.

Asistent za spremljanje mrtvih kotov (BMV).

Tako levi kot desni mrtvi kot svojega novega TUCSONA lahko sedaj spremljate kar na zaslonu merilnikov. Ob vklopu smernikov se namreč aktivira ena od kamer, ki vam prikaže situacijo v levem ali desnem mrtvem kotu.
Asistent za spremljanje mrtvih kotov (BMV).
Funkcija E-Call.

Funkcija E-Call.

Ta funkcija v primeru nesreče ali sprožitve zračnih blazin samodejno naveže stik z intervencijskimi službami. Pomoč lahko preprosto prikličete tudi s pritiskom na gumb SOS, in sicer 356 dni v letu.

Sistem za preprečevanje naleta pri vzvratnem parkiranju (PCAA).

Sistem PCAA je na voljo ekskluzivno za priključno hibridno različico novega Tucsona. Pri parkiranju vzvratno preprečuje trk z morebitnimi ovirami, saj najprej opozori na nevarnost, nato pa po potrebi tudi samodejno zavira.
Sistem za preprečevanje naleta pri vzvratnem parkiranju (PCAA).
Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA).

Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA).

Sistem RCCA vas v situacijah, ko se iz slabše preglednih vzvratno vključujete v promet, najprej opozori na vozila, ki se približujejo s strani, nato pa po potrebi tudi samodejno zaustavi vozilo.

Funkcija daljinskega upravljanja (RSPA).

Novi TUCSON Plug-in Hybrid se lahko kar sam zapelje na parkirno mesto ali s slednjega. S preprostim pritiskom na daljinsko tipko ga je mogoče parkirati celo vzvratno.
Funkcija daljinskega upravljanja (RSPA).
Več varnosti s kar 7 zračnimi blazinami.

Več varnosti s kar 7 zračnimi blazinami.

Novi Tucson se ponaša s sistemom 7 zračnih blazin. Ta vključuje tudi zračno blazino med prednjima sedežema, kar je v tem segmentu popolna novost.

Dodatno pazi na vaše najmlajše

Da boste tako vi kot vaša družina na vsaki poti popolnoma varni, hkrati pa v vsaki vožnji kar najbolj uživali, smo novega TUCSONA nadgradili z izjemnim naborom najnaprednejših varnostnih pomagal. Vanj smo vključili tudi nekaj pripomočkov, ki vam bodo pomagali popaziti na svoje najmlajše.
Sistem za varno izstopanje

Sistem za varno izstopanje

Ta pametna funkcija preprečuje nesreče, saj zaznava vozila, ki se vam približujejo od zadaj, ter v primeru, da je izstop prenevaren, na to opozori s simbolom na zaslonu merilnikov ter zunanjih ogledalih, pa tudi z zvočnim signalom.

Opozorilo na potnike zadaj

Ultrasonični senzorji zaznavajo gibanje potnikov ali domačih živali na zadnji klopi ter voznika opozorijo, če slednje po nesreči pozabi v vozilu.
Opozorilo na potnike zadaj
 

Udobje

Hyundai tucson nx4 family 02 lifestyle shot back people rgb 3699

Športni terenec, ki stavi na udobje in praktičnost.

Novega TUCSONA Plug-in Hybrid poleg vsestranskosti in povezljivosti odlikuje tudi izjemna raven udobja in praktičnosti. Pametne rešitve, kot je preklop zadnje klopi na daljavo, olajšajo prevoz večjih predmetov, funkcija walk-in pa poskrbi za preprosto prilagajanje sovoznikovega sedeža. Vaši potniki bodo obenem hitro vzljubili ogrevanje sedežev spredaj in zadaj ter indirektno vpihovanje zraka v kabino. 

Športni terenec, ki stavi na udobje in praktičnost.

Pametno električno odpiranje prtljažnih vrat

Olajšate si zlaganje prtljage v avto. Pametna prtljažna vrata se samodejno odprejo, če se pametni ključ več kot 3 sekunde nahaja v bližini avtomobila. Ko s polnima rokama zapustite trgovino, so takšna pomoč še posebej izkaže. Nastavite lahko celo višino, do katere se vrata odprejo.

Premišljeno nameščena baterija.

Premišljeno nameščena baterija.

Po zaslugi premišljeno vgrajene baterije, ki se nahaja v podvozju, TUCSON Plug-in Hybrid nudi obilico prostora za prtljago in potnike. Tisti na zadnji klopi bodo lahko izkoristili kar 955 mm prostora za noge.

Funkcija walk-in

Ta pametna funkcija omogoča vozniku, da sovoznikov sedež s preprostim pritiskom na gumb pomakne ter delno preklopi naprej, kar olajša vstop v vozilo.
Funkcija walk-in
Vsestransko zlaganje sedežne klopi.

Vsestransko zlaganje sedežne klopi.

Za več praktičnosti in vsestranskosti je naslonjalo sedežne klopi mogoče preklopiti v razmerju 40:20:40. Ročici za preklop se nahajata v stranicah prtljažnega prostora in omogočata zlaganje na daljavo.

Izkusite nov način upravljanja s klimatsko napravo

Bodimo iskreni: Ljudje smo si različni - nekateri raje višjo, drugi pa nižjo temperaturo. In prav zato smo novega Tucsona opremili s tehnologijo Multi-Air Mode, ki zrak dovaja tako skozi klasične zračnike kot tudi skozi zračnike za indirektno ventilacijo. Na ta način kabino oskrbuje z enako količino zraka kot klasični sistemi, le na mnogo prijetnejši način. Triconska klimatska naprava obenem omogoča, da voznik, sovoznik in potniki na zadnji klopi ločeni nastavijo temperaturo.
Tehnologija Multi-Air Mode.

Tehnologija Multi-Air Mode.

Poskrbite za popolno udobje. Novi Tucson je prvi Hyundai, opremljen s tehnologijo Multi-Air Mode. Ta združuje zračnike za direktno in indirektno dovajanje toplega in hladnega zraka, s tem pa poskrbi za prijetnejše ohlajanje in ogrevanje kabine.

Ogrevanje in prezračevanje sedežev

Da bo pozimi toplo in poleti hladno. Voznik in sovoznik bosta uživala v opcijskem ogrevanju in prezračevanju sedežev. Ogrevanje je na voljo tudi za sedežno klop.
Ogrevanje in prezračevanje sedežev
Triconska klimatska naprava.

Triconska klimatska naprava.

Da bodo zadovoljni prav vsi. Triconska klimatska naprava poskrbi, da lahko potniki zadaj ločeno nastavljajo temperaturo.
 

Cenik

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model TUCSON Plug-in Hybrid

Akcijski cenik

Cenik Hyundai eMobilnost

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve