HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Neodvisni serviserji

Dostop do tehnični informacij
 

Hyundai Motor Company omogoča vsem zainteresiranim neodvisnim serviserjem dostop do tehničnih informacij o vozilih HYUNDAI preko sistema HERIOS, do katerega je mogoče dostopati preko spletnega naslova https://service.hyundai-motor.com.

Za dostop do tehničnih informacij je potrebna registracija uporabnika, storitev je plačljiva.
Po trenutno veljavnem ceniku je dostop do tehničnih informacij ovrednoten glede na časovno trajanje dostopa do informacij s sledečimi vrednostmi:

  • 1 ura: 5,00€
  • 1 dan: 15,00€
  • 1 teden: 60,00€
  • 30 dni: 150,00€
  • 365 dni: 900,00€

V bazi tehničnih podatkov so neodvisnim serviserjem na voljo enake tehnične informacije (delavniški priročniki, priročniki za izvajanje rednega vzdrževanja, priročniki za izvajanje karoserijskih popravil, električne sheme, lastnikovi priročniki) kot pooblaščenim serviserjem HYUNDAI, v več svetovnih jezikih (Angleščina, Nemščina, Francoščina, Italijanščina in Španščina).


Posebna orodja
 

Določene servisne posege na vozilih HYUNDAI je mogoče izvesti samo z uporabo posebnih orodij, ki jih predpisuje proizvajalec vozil. Ta posebna orodja lahko pri Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana, uradnem uvozniku in distributerju vozil HYUNDAI v Republiki Sloveniji, naročijo tudi neodvisni serviserji pod enakimi komercialnimi pogoji kot pooblaščeni serviserji HYUNDAI.
Naročiti je mogoče vsa posebna orodja, ki jih uporabljajo pooblaščeni serviserji HYUNDAI.
Posebnih orodij praviloma nimamo na stalni zalogi, zato naročila izvajamo po potrebi.

Za dodatne informacije in povpraševanja nam lahko pišete na elektronski naslov info@hyundai.si ali nas pokličete na telefonsko številko 01 530 77 00.


Strokovna izobraževanja
 

Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana, uradni uvoznik in distributer vozil HYUNDAI v Republiki Sloveniji za pooblaščene zastopnike HYUNDAI izvaja redna strokovna izobraževanja.
Teh strokovnih izobraževanj se lahko v naprej določenih terminih udeležijo tudi zainteresirani neodvisni kandidati, pod enakimi komercialnimi pogoji kot pooblaščeni zastopniki HYUNDAI.

Za udeležbo na posameznem strokovnem izobraževanju je potrebna predhodna pravočasna pisna prijava na elektronski naslov info@hyundai.si in plačilo akontacije.

Poleg strokovnih izobraževanj, ki so planirana v naprej lahko pri Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana naročite tudi določena posebna strokovna izobraževanja. Tovrstna izobraževanja se izvajajo individualno glede na želje naročnika in razpoložljivost strokovnjakov Hyundai Avto Trade d.o.o., ki izvajajo izobraževanja. Cena tovrstnih posebnih izobraževanj je odvisna od zahtevnosti tematike in je predmet konkretnega povpraševanja s strani zainteresiranih.

Za dodatne informacije in povpraševanja nam lahko pišete na elektronski naslov info@hyundai.si ali nas pokličete na telefonsko številko 01 530 77 00.

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve