Samo do 15. oktobra 2019:

Ob nakupu novega Tucsona ali novega i30 izkoristite financiranje EOM=0... Preberi več

 
Zapri
 

HYUNDAI AVTO TRADE d.o.o. Ljubljana

Podjetje Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1989, ko sta podjetji Hyundai Avto Trade in Slovenijales d.d. podpisali dogovor o distribuciji vozil Hyundai. V tistem času je bilo podjetje Hyundai Avto Trade tudi eno izmed prvih distributerjev vozil Hyundai na področju srednje in vzhodne Evrope. Dne 4.7.2007 pa sta podjetje Slovenijales d.d. in nizozemski Auto Binck Holding n.v. podpisala pogodbo o prodaji. Tako je Hyundai Avto Trade d.o.o. v 100% lasti enega največjih distributerjev avtomobilov na Nizozemskem in v centralni Evropi.

Prvo Hyundaievo vozilo, ki je leta 1990 zapeljalo na slovenski trg je bilo vozilo Hyundai PONY. Z uspešnim prodorom na slovenski trg je dal legendarni Pony podjetju Hyundai Avto Trade pravi zagon.

Prav poseben dogodek je Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana obeležil 14. marca 2003, ko se je na Brnčičevi ulici 45 v Črnučah pri Ljubljani odprl nov prodajno servisni center za vozila Hyundai.Salon vozil se je tako preselil iz centra mesta in se razprostira na 455 m2. Sodobno opremljena servisna delavnica razpolaga z najnovejšo opremo za opravljanje vseh diagnostično-servisnih storitev na vozilih Hyundai.

Seveda pa brez dobre in usklajene ekipe ne gre. K uspehu in dobri prepoznavnosti znamke Hyundai je pripomogla tudi dobro organizirana prodajno servisna mreža, ki jo sestavlja 20 pooblaščenih prodajalcev z 22 prodajnimi mesti in 23 pooblaščenimi servisnimi postajami po vsej Sloveniji. Naše glavno vodilo so zadovoljni kupci. Zavedamo se, da moramo temu vodilu slediti od prodaje vozila do vseh poprodajnih storitev, zato nenehno vlagamo v izobraževanje in usposabljanje zaposlenih in poslovnih partnerjev.

Danes lahko z veseljem trdimo, da se trdo delo, razvoj in strokovno usposabljanje prinesli želen rezultat, saj smo do sedaj prodali več kot 81.000 avtomobilov Hyundai, kar trikrat pa smo v tem obdobju osvojili priznanje podjetja Hyundai Motor Company za najboljšega evropskega distributerja leta. Tudi ta nagrada priča o velikem zaupanju, ki so nam ga izkazali slovenski lastniki vozil Hyundai.

 

Galerija

 

Spletni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

 

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.