HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Značilnosti

Večji, boljši in pripravljen na prihodnost.

Hyundaijev zastavonoša med evropskimi športnimi terenci je na voljo tudi kot priključni hibrid. Popolna prenova prinaša še več prostora, udobja in praktičnosti. S še drznejšim, še bolj edinstvenim dizajnom in kopico novih tehnologij je ta SANTA FE pripravljen na vsak izziv.  

Večji, boljši in pripravljen na prihodnost.

Uživajte v najboljšem iz obeh svetov.

Elektrika na ukaz in gorivo po potrebi. Ko je baterija izpraznjena, za pogon poskrbi varčen bencinski motor. Tako nobena pot ne bo predolga.

Uživajte v najboljšem iz obeh svetov.
Drzna nova oblika.

Drzna nova oblika.

Oblikovna osvežitev s simbiozo prefinjenosti in robustnega pridiha poskrbi, da SANTA FE Plug-in Hybrid v SUV segmentu že na daleč izstopa.

Nadgrajeni varnostni sistemi.

Nadgrajeni varnostni pripomočki ter napredni asistenčni sistemi novega SANTA FE Plug-in Hybrid uvrščajo naravnost med tekmece prestižnega segmenta.

Nadgrajeni varnostni sistemi.

Kaj je priključni hibrid?

Novi SANTA FE Plug-in Hybrid razvije 197 kW (265 km), za katere poskrbi kombinacija klasičnega in električnega motorja, ob pritisku na gumb pa se spremeni v popolnoma električno vozilo. Ko elektrike ni več dovolj, za pogon poskrbi paralelni hibridni sklop, ki preklaplja med bencinskim in električnim motorjem, lahko pa uporabi tudi oba. Tako se lahko odpravite, kolikor daleč želite, na cilju pa napolnite baterijo.

Električno doseg + fleksibilnost.

Električno doseg + fleksibilnost.

Priključni hibrid predstavlja popoln kompromis. Za večino vsakodnevnih voženj bo dovolj elektrika, za daljše poti pa bo poskrbel še bencinski motor.

Električna vožnja brez emisij.

Preklopite na električno vožnjo s preprostim pritiskom na gumb. Ko boste dosegli maksimalno razdaljo, se bo samodejno aktiviral hibridni pogon.
Električna vožnja brez emisij.
Naj vas liter bencina pripelje dlje.

Naj vas liter bencina pripelje dlje.

V hibridnem načinu bencinski in električni motor delujeta skupaj in tako poskrbita za izjemno nizko porabo ter manj emisij.

5-letna garancija brez omejitve kilometrov.

Kot vsak Hyundai je tudi novi SANTA FEFe Plug-in Hybrid izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!

5-letna garancija brez omejitve kilometrov.

Motorji, pripravljeni na prihodnost.

Vsi novi evropski Hyundaiji z bencinskim motorjem že izpolnjujejo zahteve emisijskega standarda Euro 6d, dizelski motorji pa bodo sledili v tem letu.

 

Motorji, pripravljeni na prihodnost.
 

Zunanjost

Tm kv sfh rear 20 lhd 2 eu rgb hybrid 02 4430

Oblika, ki opozori nase.

Novi SANTA FE Plug-in Hybrid s svojo velikostjo in drzno eleganco ni avtomobil za tiste, ki se radi skrivajo v množici. S svojo mogočno pojavo zlahka kraljuje cesti ter na vsakem kilometru privlači poglede.


Evolucija modela SANTA FE – 20 let ikone

Hyundai je prvo generacijo modela SANTA FE predstavil leta 2000 in se z njim uvrstil med pionirje SUV segmenta. Ta izjemno uspešni športni terenec tako praznuje že dvajset let obstoja na trgu, v tem času pa je postal eden najprepoznavnejših Hyundaijevih avtomobilov. Podajte se z nami na kratek sprehod skozi zgodovino in spoznajte razvoj našega prvega športnega terenca.

 • Prva generacija: 2000 - 2006.

  Prva generacija: 2000 - 2006.

  SANTA FE prve generacije se je ponašal z robustnim, a hkrati elegantnim izgledom. Bil je daljši in širši od večine tekmecev, posebej dobro pa se je odrezal onkraj utrjenih poti.
 • Druga generacija: 2006 - 2012.

  Druga generacija: 2006 - 2012.

  Druga generacija je prinesla še več zmogljivosti in prostora ter izboljšane varnostne sisteme, zagotovila pa je tudi mnogo boljšo vodljivost v raznolikih voznih in vremenskih razmerah.
 • Tretja generacija: 2012 - 2018.

  Tretja generacija: 2012 - 2018.

  Tretja generacija je ponudila še več udobja in kakovosti, pokazala pa je tudi nov oblikovni jezik, ki so ga krojile uglajene linije ter mišičasta silhueta.
 • Četrta generacija: 2018 – danes.

  Četrta generacija: 2018 – danes.

  K občutku prestiža, ki ga ustvarja SANTA FE četrte generacije, prispevajo prefinjen dizajn, napredne tehnologije, vodilni varnostni pripomočki ter izobilje prostora.

Pot do novega sloga – od skice do razstavnega salona.

Proces oblikovanja se običajno prične z nekaj preprostimi skicami, ustvarjenimi zgolj s papirjem in svinčnikom. Cilj oblikovalske ekipe, ki se je lotila prenove SANTA FE, je bil doseči bolj umirjen in prefinjen oblikovni jezik. Takšen, ki odraža vpadljivo in močno prezenco novega modela, hkrati pa uteleša harmonijo in uglajenost.

SangYup Lee, član uprave in vodja Hyundaijevega globalnega oblikovalskega središča.

"Novega SANTA FE smo obogatili s tehnologijami višjega razreda in svežim oblikovnim jezikom, s čimer smo ustvarili še več dodane vrednosti. Drzne linije, ki se raztezajo od ene strani na drugo ter od prednjega do zadnjega dela poskrbijo za robusten, a hkrati uglajen izgled, kakršnega si kupci v SUV segmentu želijo. Novemu modelu smo dodali tudi številne pripomočke in funkcije, ki poudarjajo njegovo družinsko usmerjenost, hkrati pa zagotavljajo užitek v vožnji."
SangYup Lee, član uprave in vodja Hyundaijevega globalnega oblikovalskega središča.

Spoj robustnosti in uglajene lepote.

Novi SANTA FE Plug-in Hybrid se ponaša s popolnoma novim slogom, saj je večji, drznejši in še bolj edinstven. S spretnim prepletom robustne drznosti in uglajene elegance se tako s svojo zunanjostjo kot tudi z notranjostjo že na prvi pogled loči od konkurentov v svojem segmentu.

Nezamenljivo izjemen.

Nova prednja žarometa v polni LED izvedbi se ponašata z edinstveno grafiko dnevnih luči v obliki črke T, ki v hipu ujame pogled.
Nezamenljivo izjemen.
Neustavljivo samozavesten.

Neustavljivo samozavesten.

Horizontalno postavljena zadnja žarometa povezuje svetlobna letvica, ki optično razširi zadek.

Drznost brez izgovorov.

Drzna maska hladilnika z vpadljivim tridimenzionalnim vzorcem se elegantno zliva z glavnima žarometoma in optično poenoti obliko prednjega dela.
Drznost brez izgovorov.
Nova 19-palčna aluminijasta platišča.

Nova 19-palčna aluminijasta platišča.

Izberite največje. Svojega SASNTA FE Plug-in Hybrid lahko opremite z edinstvenimi19-palčnimi platišči, posebej oblikovanimi za to različico.

Širše in še dinamičnejše obrobe blatnikov.

SANTA FE Plug-in Hybrid s širšimi obrobami blatnikov in novimi aluminijastimi platišči, vključno z opcijskim 19-palčnimi, izžareva še več moči.
Širše in še dinamičnejše obrobe blatnikov.
Drzno oblikovan prednji odbijač.

Drzno oblikovan prednji odbijač.

Spodnji del odbijača zaznamuje robustna zaščitna plošča, ki objema spodnjo odprtino za zrak in optično dopolnjuje masko hladilnika. Stranski odprtini olajšata pretok zraka in prednjemu delu dodata oblikovno piko na i.

Značka priključno-hibridne različice.

Četudi so zunanji poudarki pri vseh treh pogonskih opcijah enaki, priključno-hibridno različico krasi posebna značka, ki jasno in ponosno naznanja priključno-hibridni pogonski sklop.  

Značka priključno-hibridne različice.

Drzne in edinstvene barve karoserije.

Izberite svoj najljubši slog in odenite svojega SANTA FE Plug-in Hybrid v eno od devetih edinstvenih barv karoserije, ki so jih navdihnile podobe iz narave. Barvno paleto sestavljajo tudi trije novi odtenki: Glacier White, Taiga Brown in Lagoon Blue.

Drzne in edinstvene barve karoserije.
 

Notranjost

3414 tm lifestyle driving 02 3479 3622 4464 1

Prestižni materiali. Bogastvo prostora. Vrhunske tehnologije.

Ko sedete v novega SANTA FE Plug-in Hybrid, vas v trenutku prevzame občutek prostornosti. V primerjavi s predhodnikom nudi več prostora, udobja in tudi praktičnosti. Za nameček boste izkusili novo raven prestiža, ki ga pričarajo visokokakovostni materiali in prefinjeno usnje. Novi model je tudi prvi Hyundai, ki je na voljo z opcijskim paketom Luxury – za še več vrhunskega pridiha.

Prestižni materiali. Bogastvo prostora. Vrhunske tehnologije.
 • SANTA FE Plug-in Hybrid

 • SANTA FE Plug-in Hybrid

 • SANTA FE Plug-in Hybrid

 • SANTA FE Plug-in Hybrid

Lebdeča osrednja konzola.

Eden od najopaznejših oblikovnih poudarkov v kabini je nedvomno "lebdeča" osrednja konzola, ki se elegantno zliva z armaturno ploščo. Odeta je v na otip mehke materiale, z vrsto visokotehnoloških dodatkov pa krepi občutek prestiža, ki prežema notranjost.

Skrito držalo za pijačo.

Skrito držalo za pijačo.

Za prečiščen slog centralne konzole skrbi pokrito odlagalno mesto, v katerem skriva dodatno držalo za pijačo in vhod USB.

Odlagališče pod lebdečo konzolo.

Odlagališče pod lebdečo konzolo nudi ogromno prostora za shranjevanje.
Odlagališče pod lebdečo konzolo.

Digitalni zaslon merilnikov.

Novi 12,3-palčni digitalni zaslon merilnikov je še en v vrsti dodatkov višjega razreda, saj je prikaz na njem mogoče popolnoma prilagoditi.

Digitalni zaslon merilnikov.
Novi 10,25-palčni zaslon na dotik.

Novi 10,25-palčni zaslon na dotik.

Vsi podatki ki jih potrebujete, so naravnost pred vami, in to na velikem, 10,25-palčnem zaslonu, ki se ponaša s preprosto berljivostjo, intuitivnim vmesnikom in napredno sihnronizacijo s pametnimi telefoni.

Gumbi menjalnika.

Za preklapljanje med načini drive, neutral, reverse in park zadošča preprost pritisk na gumb.
Gumbi menjalnika.
 

Zmogljivost

Tm kv field 20 lhd phev2

Novi hibridni pogon z močno baterijo.

Inovativni paralelni hibridni pogon zagotavlja kar195 KM ( 265 KM), ki ju prispevata novi 1,6-litrski agregat T-GDi in elektromotor z močjo 66,9 kW. Zmogljiva baterija s kapaciteto 13,8 kWh omogoča tudi popolnoma električno vožnjo, in to le s pritiskom na gumb. Ko se baterija izprazni, sistem neopazno preklopi na bencinski motor, tako da lahko brezskrbno nadaljujete z vožnjo, baterijo pa napolnite kasneje.

Novi 6-stopenjski samodejni menjalnik.

Novi 6-stopenjski samodejni menjalnik v primerjavi s predhodnikom prinaša še gladkejše pretikanje in varčnejšo vožnjo.
Novi 6-stopenjski samodejni menjalnik.
Prostorsko učinkovita nova platforma.

Prostorsko učinkovita nova platforma.

Po zaslugi nove platforme je baterijski sklop nameščen pod voznikovim in sovoznikovim sedežem. Za več učinkovitosti vam tako ni treba žrtvovati prostora v kabini.

Litij-ionska baterija.

Zmogljiva baterija kapacitete 13,8 kWh z nadgrajenim ciklom polnjenja in praznjenja sprejme večjo zalogo elektrike in vas popelje dlje.
Litij-ionska baterija.
Zmogljiv elektromotor.

Zmogljiv elektromotor.

Uživajte v električnem pospešku. Elektromotor z močjo 66,9 kW poskrbi za obilico navora, ki botruje impresivnim pospeškom.

Pretok energije.

Novi SANTA FE Plug-in Hybrid glede na vozne razmere neopazno preklaplja med bencinskim in električnim motorjem. Sistem za regeneracijo zavorne energije obenem ob zaviranju z elektromotorjem polni baterijo, tako da lahko električni pogon pri pospeševanju, počasni vožnji ali vožnji navkreber pomaga klasičnemu. Pretok energije je prikazan na spodnjih skicah.

 • Speljevanje / nizka hitrost.

  Speljevanje / nizka hitrost.

  Pri speljevanju ali nizki hitrosti baterija napaja elektromotor, ki skrbi za pospešek novega SANTA FE Plug-in Hybrida.
 • Pospeševanje / vožnja navkreber.

  Pospeševanje / vožnja navkreber.

  Pri močnejšem pospeševanju ali vožnji navkreber elektromotor in klasični agregat delujeta skupaj, s čimer zagotovita maksimalno moč in kar najnižjo porabo.
 • Konstantna hitrost.

  Konstantna hitrost.

  Pri enakomerni hitrosti moč zagotavlja bodisi bencinski bodisi električni agregat – odvisno od tega, kateri je v določeni situaciji učinkovitejši.
 • Zaviranje / vožnja navzdol.

  Zaviranje / vožnja navzdol.

  Sistem za regeneracijo zavorne energije za upočasnjevanje vozila namesto zavor uporablja elektromotor, na ta način pa pri zaviranju ali vožnji po klancu navzdol polni baterijo.
 • Regeneracija zavorne energije.

  Regeneracija zavorne energije.

  Med upočasnjevanjem (ob zaviranju ali vožnji po klancu navzdol) elektromotor deluje kot generator, saj nastalo kinetično energijo spreminja v električno, ta pa se shranjuje v bateriji.

Izbirnik klasičnega ali terenskega načina vožnje.

Sneg ali pesek? Športni ali varčni način? Izbira je vaša. S preprostim obratom gumba lahko vozne lastnosti prilagodite razmeram na cestišču in svojemu razpoloženju. Za dodatno mero dinamike v obliki hitrejšega odziva stopalke za plin ter športnejšega pretikanja in krmiljenja izberite način Sport. Za maksimalno varčnost pa je tu način Eco, ki s prilagoditvijo pospeševanja, pretikanja ter delovanja klimatske naprave poskrbi za maksimalno učinkovitost. Za učinkovito vsakdanjo vožnjo pa bo popolna izbira način Comfort.

Izbirnik klasičnega ali terenskega načina vožnje.
 • Način Snow.

  Način Snow.

  Z omejevanjem zdrsa koles, ki ga omogočajo prilagoditev navora, spremenjen vzorec pretikanja, nadzor oprijema in razporeditev navora na vsa štiri kolesa, ta način poskrbi za maksimalen nadzor na zasneženi ali spolzki podlagi.
 • Način Sand.

  Način Sand.

  Ta vozni način s prilagajanjem navora in vzorca pretikanja ter z nadzorom oprijema in razporejanjem navora na vsa štiri kolesa zagotavlja tekoče speljevanje in ugodne zmogljivosti na mehkih podlagah.
 • Način Mud.

  Način Mud.

  Ta vozni način s prilagajanjem navora in vzorca pretikanja ter z nadzorom oprijema in razporejanjem navora na vsa štiri kolesa zagotavlja dobre vozne lastnosti na spolzkih in težavnih površinah.

Štirikolesni pogon HTRAC™.

Slabo vreme? Ostri zavoji? Brez skrbi. SANTA FE Plug-in Hybrid je na voljo z inovativnim štirikolesnim pogonom HTRAC™, ki v vseh razmerah zagotavlja optimalno vodljivost in stabilno lego v zavojih. Tako bo vožnja po spolzkih ulicah ali na luknjastih podeželskih cestah mnogo brezskrbnejša.

 • Način Comfort.

  Način Comfort.

  Način Comfort ponuja odlično stabilnost, na spolzkih podlagah pa moč posreduje vsem štirim kolesom.
 • Način ECO.

  Način ECO.

  V načinu ECO vozilo poganjata le prednji kolesi, kar zniža porabo. Če je cestišče spolzko, sistem samodejno aktivira štirikolesni pogon.
 • Način Sport.

  Način Sport.

  Način Sport poskrbi za boljše pospeševanje, saj do 50 % navora posreduje zadnjemu kolesnemu paru. Na spolzkem cestišču se moč samodejno razporedi med vsemi štirimi kolesi.
 • Način Smart.

  Način Smart.

  Način Smart se prilagaja vašemu načinu vožnje in razmeram na cesti ter za kar najboljšo vozniško izkušnjo samodejno preklaplja med načini Eco, Sport in Comfort.

Zmogljivo vzmetenje.

MacPhersonovi vzmetni nogi zagotavljata več stabilnosti in bolj uglajeno vožnjo, večvodilska prema zadaj pa še poveča udobje in porabi manj prostora.
Zmogljivo vzmetenje.
 

Tehnologija

Tm fl interior svm 02 3570 4413

Napredna povezljivost na vsaki poti.

Seveda se SANTA FE Plug-in Hybrid ponaša tudi z najnovejšimi pametnimi tehnologijami, kot so napredne funkcije povezljivosti in storitev Bluelink® Connected Car Services. Ta upravljanje z vozilom omogoča kar prek pametnega telefona – ali z glasom. Infozabavni sistem z 10,25-palčnim zaslonom vključuje tudi brezplačno 5-letno naročnino na Hyundaijeve storitve LIVE.

Brezžično polnjenje.

Nadgrajeni sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav je sedaj še močnejši, s čimer omogoča učinkovito napajanje pametnih telefonov brez uporabe kablov.
Brezžično polnjenje.
Storitvi Apple Car Play in Android Auto.

Storitvi Apple Car Play in Android Auto.

Svoj pametni telefon lahko po zaslugi storitev Apple CarPlay™ in Android Auto™ kar brez kabla povežete z 8-palčnim zaslonom infozabavnega sistema.
Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka podjetja Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana blagovna znamka podjetja Google Inc.

Sistem Bluelink® Connected Car Services.

Upravljajte s svojim vozilom kar prek pametnega telefona – ali z glasom. Sistem Bluelink združuje napredno povezljivost in pametne rešitve za še več praktičnosti.
Sistem Bluelink® Connected Car Services.
 • Odklepanje in zaklepanje na daljavo.

  Odklepanje in zaklepanje na daljavo.

  Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! SANTA FE Plug-in Hybrid vas bo na to opozoril s sporočilom na vašem pametnem telefonu. Ko ga prejmete, le vtipkate PIN kodo, nato pa vrata s pomočjo aplikacije zaklenete ali odklenete kar na daljavo.
 • Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Če je vaš SANTA FE Plug-in Hybrid opremljen z navigacijskim sistemom, lahko s pomočjo aplikacije Bluelink tudi izven vozila dostopate do navodil navigacije. Aplikacija se namreč poveže z navigacijskim sistemom in nanj naloži vaš načrt poti.
 • Iskanje vozila.

  Iskanje vozila.

  Ste pozabili, kje ste parkirali? Preprosto odprite aplikacijo Bluelink, ki bo za vas poiskala vaš avto – kjer koli na svetu!
 • Obvestila o alarmu.

  Obvestila o alarmu.

  Bluelink vedno pazi na vaš avto. Tudi ob poskusu vloma! Če nepridiprav poskuša odpreti ali dejansko odpre vrata, Bluelink pošlje opozorilo na vaš pametni telefon.
 • Diagnostika vozila.

  Diagnostika vozila.

  Za še več brezskrbnosti lahko stanje vozila preverite kar s pomočjo svojega pametnega telefona. Aplikacija omogoča pregled pritiska v pnevmatikah, opozoril o napakah, delovanja zračnih blazin in zavor itd.
 • Stanje vozila.

  Stanje vozila.

  Imate dovolj goriva? Preverite kar s pomočjo aplikacije. Na daljavo lahko preverite koliko goriva še imate, če ste zaprli vrata, okna ali prtljažna vrata ter tudi, če so vrata zaklenjena.
 

Polnjenje

Tm lifestyle side 19 lhd 2 eu rgb plug in2

Več praktičnih načinov polnjenja.

Po zaslugi inovativnega pogonskega sklopa bo polnjenje vašega SANTA FE Plug-in Hybrid hitro in praktično. Za polnjenje na domu lahko izberete različne polnilne enote, na poti pa si pomagate z vedno obsežnejšim omrežjem polnilnih postaj. Polnjenje na domu lahko s pomočjo aplikacije Bluelink® načrtujete in tako izkoristite nižje cene elektrike.
 • Domača polnilna enota / AC polnilna postaja.

  Domača polnilna enota / AC polnilna postaja.

  Glede na zmogljivost domačega električnega omrežja ali tip polnilnic, ki so vam na voljo, lahko izbirate med različnimi načini polnjenja. Eden od njih je tudi polnjenje s pomočjo domače polnilne enote oziroma AC polnilne postaje.
 • Kabel ICCB za domače vtičnice.

  Kabel ICCB za domače vtičnice.

  Baterijo lahko polnite kar s pomočjo domače vtičnice in kabla ICCB (kabel z nadzorno enoto). SANTA FE Plug-in Hybrid je opremljen s polnilcem, ki izmenični tok vtičnice pretvarja v enosmernega ter tako polni baterijo vozila.
 • Polnilni kabel za AC polnilno postajo.

  Polnilni kabel za AC polnilno postajo.

  Polnilni kabel vašega SANTA FE Plug-in Hybrid poveže z javno AC polnilno postajo, lahko pa ga uporabljate tudi za polnjenje na domači polnilni enoti.

Prilagodljivo polnjenje.

Napredni sistem za upravljanje z baterijo vam omogoča popoln nadzor nad polnjenjem. Določite čas pričetka polnjenja, ki najbolje ustreza vašemu urniku in vaši denarnici ter spremljajte, koliko časa vas še loči od napolnjene baterije.
Prilagodljivo polnjenje.
Prednastavitev pričetka polnjenja

Prednastavitev pričetka polnjenja

Le nekajkrat tapnite po zaslonu telefona in prihranite! Uporabite funkcijo načrtovanja polnjenja ter določite uro začetka in konca. Tako izkoristite nižje tarife elektrike in bodite vedno nared za na pot.

Omejitev polnjenja.

Nastavite želeno raven napolnjenosti baterije – denimo do 50 % -  ter si na hitri polnilnici priskrbite dovolj elektrike za pot domov, nato pa s polnjenjem končajte v udobju svojega doma in ko bodo cene elektrike najnižje.
Omejitev polnjenja.

Poiščite polnilnico in parkirno mesto!

SANTA FE Plug-in Hybrid je opremljen z vsem, kar potrebujete, da kar najbolje izkoristite prednosti električne mobilnosti. Brezplačna naročnina na storitve LIVE prinaša aktualne informacije o polnilnicah za električna vozila, parkirnih mestih ter Hyundaijevih salonih v vaši okolici. Zagotavlja tudi aktualne prometne informacije, opozorila na točke nadzora prometa (kjer je to dovoljeno) ter podatke o bližnjih zanimivostih in vremenu.
 • Iskalnik polnilnih postaj.

  Iskalnik polnilnih postaj.

  Naj vas nikoli ne skrbi, da boste ostali brez elektrike. Z dostopom do aktualnih podatkov o polnilnih postajah v vaši bližini, njihovih lokacijah ter tipih priključkov, se to ne bo pripetilo.
 • Iskalnik parkirišč.

  Iskalnik parkirišč.

  Iskalnik parkirišč za vas razišče možnosti parkiranja – tako v parkirnih garažah, na parkiriščih ali na ulici, primerja pa tudi cene.
 • Hyundaijevi saloni.

  Hyundaijevi saloni.

  Preprosto si poglejte, kateri od Hyundaijevih prodajno-servisnih centrov vam je najbližje.
 • Opozorila na nadzor hitrosti.

  Opozorila na nadzor hitrosti.

  Naj vas na poti ne skrbi, da boste nepričakovano prejeli kazen. Sistem vas bo opozarjal tako na stacionarne kot mobilne radarje*, tako da se boste vi lahko osredotočili na varno vožnjo.
 • Podatki o stanju v prometu.

  Podatki o stanju v prometu.

  Funkcija prikaza stanja v prometu vam pomaga najti najboljšo pot glede na trenutne razmere, tako da boste na poti lahko izognili gneči in zastojem ter na cilj prispeli prej.
 • Točke v okolici.

  Točke v okolici.

  Iščete čisto poseben naslov? Odkrijte destinacije v svoji okolici in se s pomočjo navigacije odpravite na pravi cilj. Po zaslugi iskanja z vnosom besedila lahko najdete točno tisti kraj, ki ga iščete!
 • Vreme.

  Vreme.

  Ko se odpravljate na pot, je pametno vedeti, kakšno vreme vas bo spremljalo. S pomočjo prikaza podatkov za vremenske razmere v vseh večjih evropskih mestih to ne bo ovira.
 

Varnost

Tm fl adas pca 02 3593 4436

Pazi na vas in vaše najdražje.

Napredni varnostni paket Hyundai Smart Sense, ki je sedaj obogaten z novimi pametnimi pomagali, kot sta pomočnik za avtocestno vožnjo ter sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno, SANTA FE Plug-in Hybrid uvrščajo naravnost med tekmece prestižnega segmenta. Na voljo je celo funkcija za daljinsko upravljanje z vozilom, tako da vam pri parkiranju ni več treba sedeti za volanom.

 • Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA).

  Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA).

  Sistem s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača zaznava vozila v vašem mrtvem kotu in vas opozarja nanje. Če kljub temu aktivirate smernik, bo poleg zvočnega signala aktiviral zavore, da prepreči morebitno trčenje.
 • Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA).

  Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA).

  Sistem RCCA vas v situacijah, ko se iz slabše preglednih mest vzvratno vključujete v promet, najprej opozori na vozila, ki se približujejo s strani, nato pa po potrebi tudi samodejno zaustavi vozilo.
 • Sistem za preprečevanje naleta (FCA).

  Sistem za preprečevanje naleta (FCA).

  Sistem FCA samodejno aktivira zavore, če zazna naglo zaviranje vozila pred vami ali nevarnost čelnega trčenja v pešca ali kolesarja.
 • Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA).

  Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA).

  SANTA FE Plug-in Hybrid je opremljen s sistemom LFA. Ko je ta aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 200 km/h, tako na avtocesti, kot na mestnih ulicah.

Funkcija daljinskega upravljanja (RSPA).

SANTA FE Plug-in Hybrid se lahko kar sam zapelje na parkirno mesto ali s slednjega. S preprostim pritiskom na tipko na daljinskem upravljalniku ga je mogoče parkirati celo vzvratno.
Funkcija daljinskega upravljanja (RSPA).
Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R).

Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R).

Ta novi sistem pri vožnji vzvratno s pomočjo kamere in senzorjev zaznava ovire na poti vozila, nanje pa sprva opozori, nato pa po potrebi tudi aktivira zavore in ustavi vozilo.

Pomočnik za avtocestno vožnjo (HDA).

SANTA FE Plug-in Hybrid je na voljo s pomočnikom za avtocestno vožnjo (HDA), ki predstavlja kombinacijo sistema za ohranjanje voznega pasu (LFA) in pametnega sistema za prednastavitev hitrosti. S pomočjo senzorjev in podatkov navigacije zagotavlja varno upravljanje z vozilom ter glede na razmere samodejno prilagaja hitrost. Voznik lahko sistem HDA aktivira s preprostim pritiskom na volansko tipko.
Pomočnik za avtocestno vožnjo (HDA).
Asistent za spremljanje mrtvih kotov (BMV).

Asistent za spremljanje mrtvih kotov (BMV).

Dogajanje v levem in desnem mrtvem kotu svojega SANTA FE Plug-in Hybrid lahko sedaj spremljate kar na zaslonu merilnikov. Ob vklopu smernika se vključi tudi kamera na izbrani strani.

Asistent za varno izstopanje.

Ta pametna funkcija preprečuje nesreče, saj zaznava vozila, ki se vam približujejo od zadaj, ter v primeru, da je izstop prenevaren, začasno zaklene zadnja vrata. Tako lahko potniki izstopijo šele, ko so razmere varne.

Asistent za varno izstopanje.
Opozorilo na potnike zadaj.

Opozorilo na potnike zadaj.

Ultrasonični senzorji zaznavajo gibanje na zadnji klopi vozila. Če slednjega zaznajo, ko ste vi že izstopili, se aktivirajo hupa in smerniki.

Pazi na vas in vaše najdražje.

SANTA FE Plug-in Hybrid je zasnovan tako, da v primeru nezgode čim bolje zavaruje vas in vaše najbližje. V ta namen je opremljen s šestimi zračnimi blazinami: dvema spredaj, dvema stranskima in dvema zračnima zavesama. K izboljšani varnosti znatno prispeva tudi Hyundaijeva nova platforma, ki bolje absorbira sile trka in omeji deformacijo potniške kabine.

Pazi na vas in vaše najdražje.
 

Udobje

Tm fl interior smart shift 20 02 3594 4437

Pametna pomagala, ki lajšajo vsakdan.

Po zaslugi fleksibilne razporeditve sedežev in pametnih vsakodnevnih pomagal, kot je prilagodljivo električno odpiranje prtljažnih vrat, SANTA FE Plug-in Hybrid na novo definira udobje in praktičnost. Vas in vaše potnike bodo razveselili dodatni centimetri v drugi sedežni vrsti, še večji prtljažni prostor in mnogo priročno nameščenih odlagališč.

Pametna pomagala, ki lajšajo vsakdan.

Fleksibilna razporeditev sedežev.

Prepustite se udobju, ki je na voljo kar do 7 potnikom ter izobilju prostora za prtljago. Se odpravljate na dolgo pot? Sedežno klop v drugi vrsti lahko premikate naprej ali nazaj ter preklopite v razmerju 40/20/40. Prav tako jo s preprostim pritiskom na gumb pomaknete naprej, da potnikom omogočite lažji dostop do tretje sedežne vrste.
Projekcijski zaslon head-up.

Projekcijski zaslon head-up.

Projekcijski zaslon vse ključne podatke o vožnji, kot so hitrost, navodila navigacijskega sistema in varnostna opozorila, prikazuje neposredno na vetrobranskem steklu.

Prestižni zvočni sistem KRELL.

Prestižni zvočni sistem proizvajalca KRELL poskrbi za prvovrstno zvočno kuliso. Deset izjemnih zvočnikov zagotavlja, da lahko vsi potniki uživajo v izjemni akustični izkušnji, katere srce je 12-kanalni ojačevalec z največjo močjo 589 vatov. KRELL Automotive je luksuzna znamka avtomobilskih zvočnih sistemov podjetja KRELL, enega vodilnih prizvajalcev visokokakovostne akustične opreme.
Prestižni zvočni sistem KRELL.

Pametna prtljažna vrata.

Naj bo zlaganje prtljage v avto mala malica. Pametna prtljažna vrata se samodejno odprejo, ko se vozilu dovolj približate, da slednje zazna pametni ključ .
Pametna prtljažna vrata.
Pomočnik za odpiranje prtljažnika.

Pomočnik za odpiranje prtljažnika.

Ta pametna funkcija poskrbi, da imate vedno na voljo dovolj prostora za neovirano odpiranje prtljažnika – denimo ko vzvratno parkirate nasproti zidu.

Prikaz okolice vozila.

Ste se znašli v utesnjeni parkirni hiši ali manjši avtopralnici? Brez skrbi! S prikazom okolice vozila je SANTA FE Plug-in Hybrid prava igračka za varno in preprosto manevriranje.
Prikaz okolice vozila.
Električno nastavljiva sedeža v 8 smeri.

Električno nastavljiva sedeža v 8 smeri.

Spoznajte nov nivo udobja. Električno pomična prednja sedeža v SANTA FE Plug-in Hybridu sta nastavljiva v kar 8 smereh – za popoln položaj sedenja!

Spominska funkcija.

Ko vas od maksimalnega udobja loči le pritisk na gumb. Shranite naklon naslona, položaj sedeža in dolžino sedišča za dva voznika in s pritiskom na gumb v sekundi prikličite shranjene nastavitve.

Spominska funkcija.
 

Cenik

Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model SANTA FE Plug-in Hybrid

Cenik Hyundai eMobilnost

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve