HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Servisne akcije

Pri HYUNDAIU je kakovost vozil na prvem mestu. Preko različnih virov nenehno spremljamo delovanje naših vozil. Občasno ugotovimo situacijo, ko določen del ali komponenta vozila ne ustreza več našim strogim zahtevam.

V takšnem primeru proizvajalec razpiše servisno akcijo s katero se preveri stanje določenih vozil, izvede se poseg, s katerim se prepreči morebitna okvara vozila v prihodnosti in so namenjene izboljšanju kvalitete in varnosti vozil HYUNDAI.

Tovrstne servisne akcije se v razpisanem obdobju veljavnosti, ki ga določi proizvajalec vozil, za lastnike vozil HYUNDAI izvedejo brezplačno, izvajajo pa jih pooblaščeni serviserji HYUNDAI.

Ali je na vašem vozilu HYUNDAI s strani proizvajalca trenutno razpisana kakšna servisna akcija, ki še ni bila izvedena lahko preverite na spletnem naslovu http://storitve.hyundai.si/vin ali neposredno preko spodnje povezave:


HYUNDAI servisne akcije

 

Za dodatne informacije nam lahko pišete na elektronski naslov info@hyundai.si.

 

 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve