Servisne akcije

Pri HYUNDAIU je kakovost vozil na prvem mestu. Preko različnih virov nenehno spremljamo delovanje naših vozil. Občasno ugotovimo situacijo, ko določen del ali komponenta vozila ne ustreza več našim strogim zahtevam.

V takšnem primeru proizvajalec razpiše servisno akcijo s katero se preveri stanje določenih vozil, izvede se poseg, s katerim se prepreči morebitna okvara vozila v prihodnosti in so namenjene izboljšanju kvalitete in varnosti vozil HYUNDAI.

Tovrstne servisne akcije se v razpisanem obdobju veljavnosti, ki ga določi proizvajalec vozil, za lastnike vozil HYUNDAI izvedejo brezplačno, izvajajo pa jih pooblaščeni serviserji HYUNDAI.

Ali je na vašem vozilu HYUNDAI s strani proizvajalca trenutno razpisana kakšna servisna akcija, ki še ni bila izvedena lahko preverite na spletnem naslovu http://storitve.hyundai.si/vin ali neposredno preko spodnje povezave:


HYUNDAI servisne akcije

 

Za dodatne informacije nam lahko pišete na elektronski naslov info@hyundai.si.

 

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.