Izberi najboljše!
Izberi najboljše!
 
 
 

lzbrati najboIjšega ni več Ie za privilegirane.

Hyundai vam sedaj omogoča, da z lahkoto izberete najboIjšega - in to v različnih segmentih vozil.

 

Morda novi IONIQ 5, ki se ponaša z naslovoma svetovni avto leta 2022, svetovni električni avto leta 2022 ter nagrado svetovni dizajn leta 2022 in nazivom električni avto leta po izboru PAL. Ste razmišIjaIi o kakšnem manjšem, bolj mestnem modelu? Potem bo i20, kot zmagovalec testa 'Najbolj prima mali avto' po izboru slovenskih novinarjev, ravno pravšnji za vas. Če pa prisegate na SUV modele — prav tiste, ki so jim v raziskavi Qudal Slovenci pripisali najvišjo raven kakovosti — so tu kot prava izbira še BAYON, KONA, TUCSON in SANTA FE. 

 
 

 • IONIQ 5
  IONIQ 5

  Svetovni avto leta 2022.

  Dih jemajoč dizajn in izjemna naprednost spreminjata predstave o električnih avtomobilih.

  Odkrij več

   
 • i20
  i20

  Najbolj prima mali avto. 

  Z edinstvenimi dinamičnimi linijami spreminja pravila igre v segmentu mestnih malčkov.

  Odkrij več

   
 • TUCSON Plug-in
  TUCSON Plug-in

  Najvišja raven kakovosti. 

  Revolucija je tu! Novi TUCSON Plug-in Hybrid ni le evolucija predhodnika, temveč piše novo zgodbo.

  Odkrij več

   
 
 

SUV vozila najvišje kakovosti

Slovenci že četrto leto zapored terenskim modelom Hyundai pripisujejo najvišjo raven kakovosti.

Tako lahko že zdaj suvereno vstopite v novo obdobje mobilnosti z najsodobnejšimi modeli s priznanjem QUDAL*.

Kupci ste v raziskavi QUDAL (QUality meDAL) terenskim vozilom Hyundai podelili priznanje Najvišja raven kakovosti na slovenskem trgu.
Vir: https://www.qudal.com/SLOVENIA-653yp18.

 

 
 

 • BAYON
  BAYON

  Od zunaj prikupno majhen, v notranjosti pa neverjetno prostoren – to je novi BAYON, mestni športni terenec, ki poskrbi za nepozaben vtis!

  Odkrij več

   
 • KONA
  KONA

  Edinstvene ekspresivne linije in trendovski slog obenem nadgrajuje z najnovejšimi pametnimi tehnologijami na področju varnosti in povezljivosti.

  Odkrij več

   
 • SANTA FE
  SANTA FE

  Ponaša se z drznejšimi linijami pod katerimi se skrivajo številne nove tehnologije, hibridni pogonski sklopi in najnaprednejša varnostna pomagala.

  Odkrij več

   
 
 

Modeli za prihodnost

Za vas smo prenovili celotno paleto vozil in naredili modele za prihodnost. Vašo prihodnost, ki jo bodo poganjali različni pogoni:
blagi hibrid, hibrid in priključni hibrid, električni ter, seveda, dizelski in bencinski pogon.

Hyundai je na poti, da do leta 2045 postane podnebno nevtralno podjetje.
Električna mobilnost je šele začetek.

Rezervirajte si svoj termin za testno vožnjo!

Prijava

 Povprečna poraba goriva: 0,0 - 7,816 l/100 km, emisije CO2: 0,0 - 181 g/km.


Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam nprizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Slike so simbolne.

Akcija velja do razprodaje zalog. Več informacij vezanih na akcijsko ponudbo je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih vozil Hyundai. Pogoji garancije in podatki o specifični porabi goriva in emisijah CO2 so na voljo na www.hyundai.si/storitve/garancija/. Kupci ste v raziskavi QUDAL (QUality meDAL) terenskim vozilom Hyundai podelili priznanje Najvišja raven kakovosti na slovenskem trgu. Vir: https://www.qudal.com/SLOVENIA-653YP18.

Najboljši mali avto v velikem primerjalnem testu Prima.
Rezultati Prima testa: https://www.hyundai.si/novice/255/najboljsi_mali_avto_po_izboru_slovenskih_novinarjev/. IONIQ 5 je osvojil nagrado svetovni avto leta, nagrado za najboljšo obliko leta in nagrado svetovni električni avto leta.Vir: https://www.avto-fokus.si/ ; Novice/Svetovni_avto_leta_2022_Najboljsi_na_svetu_je_/.

 

 
 
 

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.