HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

i20 R5 nove generacije pritegnil ogromno pozornosti

  • i20 R5 nove generacije pritegnil ogromno pozornosti

    01. julij 2016

    25. junij 2016 je na Ypres Rallyju Hyundaijev i20 R5 nove generacije brez težav zaključil dirkaški konec tedna, kjer je bil javnosti tudi prvič pokazan in predstavljen.

    Pri Hyundaiju so dobro izkoristili pet dnevno testiranje po zahodni Belgiji, kjer se je Hyundai i20 R5 nove generacije, na peti dirki letošnjega Evropskega prvenstva v rallyju, preizkusil kot VIP vozilo. Hitra vožnja po etapah, ki so vodile po značilnih ozkih cestah, je Hyundaijevi ekipi in inženirjem pomagala pri nadaljnjem razvoju novega vozila.

    Konec tedna je bil prav tako odlična priložnost za predstavitev vozila medijem. Novinarji so imeli možnost pridobiti vse informacije o zmogljivosti vozila iz prve roke, natančneje iz sovoznikovega sedeža, ob boku Kevina Abbringa, ki jih je popeljal na krajšo predstavitveno vožnjo. Vozilo je pritegnilo ogromno pozornosti, tako s strani navdušencev, kot tudi medijev in potencialnih naročnikov.

    Dirkalnik i20 R5 nove generacije je v pet dnevnem testiranju opravil preko 400 km, od tega več kot pol na dirkališču. Testiranje na značilnih, hitrih, ozkih in poškodovanih poteh Ypres Rallyja je Hyundaijevi ekipi prineslo dodatna znanja za nadaljnji razvoj vozila; njegovih voznih lastnosti in upravljanju.

    Dogodek so ocenili kot pozitiven in še naprej ostajajo osredotočeni na razvoj prvega Hyundaijevega dirkalnika narejenega za končnega kupca.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve