HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

i20 WRC nove generacije

  • i20 WRC nove generacije

    14. december 2015

    Hyundai Motorsport je za prihajajočo sezono WRC predstavil svoj novi dirkalnik – i20 WRC nove generacije. Svečana predstavitev se je odvijala pred več kot 150 zbranimi novinarji in gosti v moštveni tovarni v nemškem Alzenau-u.

    Formalna predstavitev i20 WRC nove generacije zaznamuje začetek razburljivega novega poglavja v kratki zgodovini Hyundai Motorsport, ki temelji na dveh uspešnih dirkaških sezonah.

    Hyundai Motorsport je izjemno osredotočen na prihajajočo sezono, ki se pričenja januarja z ralijem Monte Carlo. Na vsaki preizkušnji bo tekmoval s tremi i20 WRC nove generacije za volanom katerih bodo Dani Sordo, Hayden Paddon in Thierry Neuville.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve