HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai Tucson z maksimalnimi petimi zvezdicami Euro NCAP

  • Hyundai Tucson z maksimalnimi petimi zvezdicami Euro NCAP

    07. oktober 2015

    Tucson z novimi aktivnimi in pasivnimi varnostnimi funkcijami

    Testne ugotovitve Euro NCAP so dokazale, da je Hyundai Tucson eno najvarnejših in najbolj celovito opremljenih vozil v segmentu, ki mu pripada. Vgrajene ima najnovejše aktivne in pasivne varnostne tehnologije, ki krepijo Tucsonove zavidanja vredne varnostne rezultate.

    Medtem, ko sta bila med testiranjem varnostnih tehnologij za Euro NCAP pomembna le dva sistema - sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu in sistem za zaznavo prometnih znakov - je Tucson opremljen še z vrsto drugih varnostnih funkcij, ki pomagajo preprečevati nesreče oziroma zmanjšujejo njihove posledice. Med njimi je sistem za preprečevanje naleta, ki opozarja voznika na možnost naleta in po potrebi samodejno zavira. Sistem za nadzor mrtvih kotov, sistem za opozarjanje na prečni promet in elektronski nadzor stabilnosti zaokrožujejo celoviti varnostni paket.

    Za zaščito pešcev je Tucson standardno opremljen z aktivnim pokrovom motorja, ki v primeru trčenja zagotavlja samodejen dvig pokrova in tako dodatno zmanjša nevarnost poškodb pešcev v območju pokrova motorja. Nova struktura karoserije vključuje kar 30% več jekel visoke trdnosti in skupaj s posebej ojačanimi spoji karoserije ter ojačanim A-stebričkom zagotavlja izjemno torzijsko togost. Jeklo z visoko natezno trdnostjo je uporabljeno tudi v vratih, kar zagotavlja še enakomernejšo absorbcijo sil v primeru trka.

    Tucson je v prodaji širom Evrope. Z drzno, športno zasnovo, visokim nivojem udobja in uporabnosti ter širokim naborom vgrajenih novih tehnologij bo nadaljeval uspešno Hyundaijevo zgodbo v SUV segmentu. Hyundai je v Evropi od leta 2000 pa do danes prodal preko 1,2 milijona športnih terencev.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve