HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai bo na pariškem avtosalonu premierno predstavil 4 nova vozila

  • Hyundai bo na pariškem avtosalonu premierno predstavil 4 nova vozila

    22. september 2010

    Hyundai bo na letošnjem pariškem avtosalonu predstavil kar 4 nova vozila. Svojo premiero bosta doživeli dve vozili, novi ix20 in prenovljeni i10. Izjemen Genesis Coupe in izredno učinkovit ix35 Blue pa se bosta uradno začela prodajati tudi v Evropi.

    Hyundai je danes objavil prvi fotografiji svojega novega modela ix20. ix20 je Hyundaijev drugi model, ki ga zaznamuje tako imenovani »fluidni« dizajn. Novinec se očitno razlikuje od ostalih enoprostorcev, značilnih za B segment, saj ga zaznamujejo bolj športne in dinamične poteze. Hyundai ix20 se lahko pohvali z izjemno varčnostjo, nizkimi emisijami, vrhunsko varnostjo in tovarniškim trojnim petletnim jamstvom.

    Sočasno z ix20 bo predstavljen tudi prenovljeni mestni malček i10. Opremljen bo z novim 1,0-litrskim bencinskim motorjem, ki se ponaša z izjemno nizkimi emisijami 99 g/km.

    Poseben čar bo Hyundaijevem razstavnem prostoru zagotovo vdahnil tudi atraktiven športni kupe Genesis Coupe, ki bo konec leta na voljo tudi evropskim kupcem.

    ix35 Blue bo za Evropo na voljo takoj po pariškem avtosalonu. Ponaša se z izjemno nizkimi emisijami, ki znašajo 135 g/km, kar ga uvršča na sam vrh v segmentu, ki mu pripada. Svetovno premiero pa bo na pariškem avtosalonu doživel ix35 dizel hibrid, ki bo navdušil z emisijami samo 117 g/km.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve