HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Svetovna premiera Hyundai Veloster na NAIAS

  • Svetovna premiera Hyundai Veloster na NAIAS

    19. januar 2011

    Hyundaijev coupe s tremi vrati, z imenom Veloster, je bil premierno predstavljen svetovni javnosti na NAIAS 2011 v Detroitu.

    Veloster je edinstven in se od tradicionalnih kupejev razlikuje že po zunanji obliki. Njegovim lastnikom ne bo potrebno sklepati kompromisov med udobjem in stilom. Je kupe s tremi vrati – ena na voznikovi in dvoja na sovoznikovi strani. Slednja skrbijo za izdatno praktičnost in uporabno vrednost, saj omogočajo preprost dostop do prostorne notranjosti. Skrite zunanje kljuke pa zagotavljajo in ohranjajo privlačen kupejevski dizajn.

    Veloster je novo Hyundaijevo vozilo oblikovalskega jezika tekoče skulpture (»fluidic sculpture design"). Impozantni črni A-stebrički dajejo vozilu osupljiv izgled. Dinamično obliko zaokrožuje prepoznavna Hyundaijeva šestkotna sprednja maska, izbočeni koloteki in prefinjeno oblikovani žarometi. Za popoln športni videz pa poskrbi agresivno oblikovano zadnje steklo ter sredinsko nameščena izpušna cev.

    Veloster bo na voljo z najnovejšo tehnologijo prenosa moči ter kot prvi opremljen s Hyundaijevim 6-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko. Opremljen z učinkovitim 1,6-litrskim štirivaljnim bencinskim motorjem GDI, bo Veloster brez kompromisov ponujal užitek v vožnji v kombinaciji z nizko porabo goriva in nizkimi emisijami CO2.

    Več informacij o novem Hyundaijevem kupeju bo na voljo ob evropski premieri vozila, ki bo marca letos v Ženevi.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve