300.000 vozilo zapeljalo iz Hyundaijeve evropske tovarne

 • 300.000 vozilo zapeljalo iz Hyundaijeve evropske tovarne

  10. februar 2011

  Hyundai je dosegel izjemen mejnik vezan na proizvodnjo vozil v Evropi. Te dni je namreč s proizvodnega traku Hyundaijeve tovarne na Češkem, ki je bila odprta pred dvema letoma, zapeljalo 300.000 vozilo.

  Sodobna tovarna v Nošovicah proizvaja i30, i30cw in ix20 ter jih izvaža v 50 držav vključujoč države Evropske Unije, severno Afriko in Bližnji vzhod.

  300.000 vozilo je bilo i30cw opremljeno z 1,6-litrskim bencinskim motorjem ter 6-stopenjskim Hyundaijevim ročnim menjalnikom, ki ga prav tako proizvajajo v tovarni v Nošivicah.

  Zadnji v nizu vozil, ki jih proizvaja Hyundaijeva Češka tovarna je enoprostorec B-segmenta ix20, ki očara kupce s svojo dinamično obliko, prostornostjo, udobjem, zmogljivostjo, ekonomičnostjo in odličnimi voznimi lastnostmi.

  Vsi Hyundaijevi modeli proizvedeni v tej evropski tovarni se ponašajo s Hyundaijevim revolucionarnim petletnim jamstvom, ki zajema 5 let garancije brez omejitve prevoženih kilometrov, 5 let Hyundai asistence na cesti in 5 let brezplačnih letnih preventivnih pregledov.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.