HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

300.000 vozilo zapeljalo iz Hyundaijeve evropske tovarne

  • 300.000 vozilo zapeljalo iz Hyundaijeve evropske tovarne

    10. februar 2011

    Hyundai je dosegel izjemen mejnik vezan na proizvodnjo vozil v Evropi. Te dni je namreč s proizvodnega traku Hyundaijeve tovarne na Češkem, ki je bila odprta pred dvema letoma, zapeljalo 300.000 vozilo.

    Sodobna tovarna v Nošovicah proizvaja i30, i30cw in ix20 ter jih izvaža v 50 držav vključujoč države Evropske Unije, severno Afriko in Bližnji vzhod.

    300.000 vozilo je bilo i30cw opremljeno z 1,6-litrskim bencinskim motorjem ter 6-stopenjskim Hyundaijevim ročnim menjalnikom, ki ga prav tako proizvajajo v tovarni v Nošivicah.

    Zadnji v nizu vozil, ki jih proizvaja Hyundaijeva Češka tovarna je enoprostorec B-segmenta ix20, ki očara kupce s svojo dinamično obliko, prostornostjo, udobjem, zmogljivostjo, ekonomičnostjo in odličnimi voznimi lastnostmi.

    Vsi Hyundaijevi modeli proizvedeni v tej evropski tovarni se ponašajo s Hyundaijevim revolucionarnim petletnim jamstvom, ki zajema 5 let garancije brez omejitve prevoženih kilometrov, 5 let Hyundai asistence na cesti in 5 let brezplačnih letnih preventivnih pregledov.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve