HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Nova KONA finalist izbora Slovenski avto leta 2024

 • Nova KONA finalist izbora Slovenski avto leta 2024

  04. december 2023

  KONA, drzni SUV s futurističnim videzom, dinamično prezenco in več prostora predstavlja vrhunsko kombinacijo oblikovalske in tehnične inovativnosti. Ponuja najsodobnejšo pametno tehnologijo, ki jo združuje z najširšo izbiro pogonskih sklopov v B-SUV segmentu.

  S svojo napredno zasnovo in prostornostjo notranjosti KONA izstopa v svojem razredu, pri čemer vozniku in potnikom zagotavlja udobno vozno izkušnjo.

  V finalu izbora Slovenski avto leta 2024 bo KONA tekmovala še z štirimi drugimi avtomobili, pri čemer bodo njena futuristična oblika, tehnološke inovacije ter raznolika izbira pogonskih sklopov igrala ključno vlogo pri oceni strokovnjakov in odločitvi javnosti. Razplet bo znan v začetku prihodnjega leta, ko bo izbran najboljši izmed peterice finalistov.

   
   
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve