HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

5 Euro NCAP zvezdic za Hyundai i30 nove generacije

  • 5 Euro NCAP zvezdic za Hyundai i30 nove generacije

    24. maj 2012

    Hyundai i30 nove generacije se je na Euro NCAP v preizkusnih trčenjih po novi metodologiji odrezal odlično, saj je prejel maksimalnih 5 zvezdic. Odličen dosežek ga uvršča med najvarnejša vozila v razredu, ki mu pripada, saj je v kategoriji »zaščita otrok« dosegel najboljši rezultat med konkurenti.

    i30 nove generacije je tako ob i30, i20, ix35, ix20, i40 in Velosterju že sedmo Hyundaijevo vozilo, ki je doseglo maksimalnih 5 Euro NCAP zvezdic. Hyundai je zelo ponosen na svoje nedavne dosežke. Vodilo Hyundaija so zadovoljni kupci. Odličen dosežek 5-ih zvezdic na preizkusnih trčenjih Euro NCAP pa ponovno dokazuje Hyundaieva nenehna prizadevanja k doseganju vrhunske varnosti.

    i30 nove generacije se ponaša tudi z najpopolnejšo jamtveno shemo v avtomobilski industriji, Trojnim petletnim jamstvom, ki zajema petletno klasično jamstvo na brezhibno delovanje avtomobila brez omejitve prevoženih kilometrov, petletno jamstvo pomoči na cesti in petletni brezplačni program preventivnih pregledov avtomobila.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve