Dan Hyundaijeve mobilnosti na Vranskem

 • Dan Hyundaijeve mobilnosti na Vranskem

  02. junij 2022

  Kljub hladnemu in deževnemu vremenu je bilo minulo soboto na Dnevu Hyundaijeve mobilnosti v AMZS centur varne vožnje na Vranskem obiskovalcev veliko. Na voljo je bila celotna paleta Hyundaijevih vozil, od osebnih, terenskih in športnih do elektrificiranih modelov. Pozabili nismo niti na trojnega zmagovalca za svetovni avto leta, IONIQ 5 niti na zmagovalca velikega primerjalnega testa PRIMA, i20.

  Na poligonu varne vožnje je bilo mogoče preizkusiti varnostne in asistenčne sisteme vozil, se z inštruktorji odpeljati na hitrostno preizkušnjo s športnimi modeli N ter preizkusiti testna vozila na terenski vožnji. Obiskovalci so se v različnih situacijskih preizkušnjah lahko naučili pravilnega izstopanja iz prevrnjenega vozila, izkusili vpliv alkohola na zaznavanje in tekmovali z vozili v virtualnem svetu. Malčki pa so se medtem urili v vožnji na otroškem poligonu.

  Poleg prijetnega vzdušja sta piko na i dodala še številčna obiskanost predavanja o elektromobilnosti in glasbeno presenečenje skupine BQL.

  Hvaležni smo, da ste bili z nami in vabljeni tudi v prihodnje.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.