HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Dan Hyundaijeve mobilnosti na Vranskem

  • Dan Hyundaijeve mobilnosti na Vranskem

    02. junij 2022

    Kljub hladnemu in deževnemu vremenu je bilo minulo soboto na Dnevu Hyundaijeve mobilnosti v AMZS centur varne vožnje na Vranskem obiskovalcev veliko. Na voljo je bila celotna paleta Hyundaijevih vozil, od osebnih, terenskih in športnih do elektrificiranih modelov. Pozabili nismo niti na trojnega zmagovalca za svetovni avto leta, IONIQ 5 niti na zmagovalca velikega primerjalnega testa PRIMA, i20.

    Na poligonu varne vožnje je bilo mogoče preizkusiti varnostne in asistenčne sisteme vozil, se z inštruktorji odpeljati na hitrostno preizkušnjo s športnimi modeli N ter preizkusiti testna vozila na terenski vožnji. Obiskovalci so se v različnih situacijskih preizkušnjah lahko naučili pravilnega izstopanja iz prevrnjenega vozila, izkusili vpliv alkohola na zaznavanje in tekmovali z vozili v virtualnem svetu. Malčki pa so se medtem urili v vožnji na otroškem poligonu.

    Poleg prijetnega vzdušja sta piko na i dodala še številčna obiskanost predavanja o elektromobilnosti in glasbeno presenečenje skupine BQL.

    Hvaležni smo, da ste bili z nami in vabljeni tudi v prihodnje.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve