Hyundaijevih najboljših 20 ta teden

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

i10 nove generacije zmagovalec »Autobest 2014«

 • i10 nove generacije zmagovalec »Autobest 2014«

  13. december 2013

  Člani neodvisne avtomobilistične žirije Autobest so i10 nove generacije podelili prestižno nagrado AUTOBEST 2014. To je že drugi Hyundaijev avtomobil, ki se ponaša z zmago, saj je leta 2012 ta laskavi naziv prejela Elantra.

  Predsednik Autobest je ob podelitvi nagrade z navdušenjem dejal: »Hyundai i10 nove generacije je zaslužen zmagovalec, saj ponuja potrošniku popoln paket; prostornost, kakovost in odlične vozne lastnosti."

  i10 nove generacije je s proizvodne linije Hyundaijeve turške tovarne prvič zapeljal septembra 2013. V Sloveniji pa bo kupcem na voljo v drugi polovici januarja.

  Autobest je druga največja neodvisna avtomobilistična žirija v Evropi, ki podeljuje eno najprestižnejših avtomobilističnih nagrad. Člani žirije uporabljajo jasen glasovalni sistem in vozila ocenjujejo na podlagi 13 kriterijev, vključujoč obliko, ceno, servisno mrežo, dobavo rezervnih delov, uporabnost, tehnološko dognanost, vlaganje v razvoj, nova delovna mesta, ekologijo, ... ter določijo zmagovalca.

  Žirijo sestavljajo ugledni novinarji iz 15 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Glavni namen te mednarodne žirije je izbor avtomobila, ki predstavlja za sodobnega kupca najboljši nakup.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.