5 Euro NCAP zvezdic za Hyundai Kono

  • 5 Euro NCAP zvezdic za Hyundai Kono

    28. december 2017

    Pri evropski agenciji Euro NCAP, ki izvaja preizkusna varnostna trčenja, so pod drobnogled vzeli novo Hyundai Kono. Kona je dobila vseh pet varnostnih zvezdic. Odlični rezultati v vseh štirih kategorijah potrjujejo, da je Kona, glede na doslej ocenjena vozila, eno izmed najvarnejših vozil v B-SUV razredu.

    Na področju zagotavljanja varnosti odraslih je, zahvaljujoč odlični zaščiti glav in teles potnikov, prejel oceno 87 odstotkov. V kategoriji varnost otrok je prejel oceno 85 odstotkov in 60 odstotkov za vgrajene varnostne pripomočke. Hyundaijevo zavezanost k doseganju najvišjih standardov dokazuje tudi ocena 62 odstotkov v kategoriji varnost pešcev.

    Odličen dosežek 5-ih zvezdic na preizkusnih trčenjih Euro NCAP dokazuje Hyundaieva nenehna prizadevanja k doseganju vrhunske varnosti. Ponaša se tudi z edinstvenim garancijskim paketom v avtomobilski industriji – 5 let brez omejitve prevoženih kilometrov.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve