Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Dvojne stopničke za Hyundai na zadnji dirki svetovnega prvenstva 2017 v reliju

 • Dvojne stopničke za Hyundai na zadnji dirki svetovnega prvenstva 2017 v reliju

  20. november 2017

  Hyundai Motorsport je na reliju po Avstraliji dosegel svojo četrto zmago v letošnjem svetovnem prvenstvu, kjer je dirko krojilo tudi vreme z močnim deževjem.

  Hyundaijev voznik Thierry Neuville je zmagovalec zadnje dirke svetovnega prvenstva 2017 v reliju. Tretje mesto pa je dosegel njegov moštveni kolega Hayden Paddon. Za Neuvilla je to četrta zmaga na relijih najvišje ravni v karieri, z njo pa si je zagotovil drugo mesto v skupnem seštevku. Z zmagami na relijih v Franciji, Argentini in na Poljskem je postal najuspešnejši dirkač po številu posamičnih uspehov v tej sezoni.

  Ekipa Hyundai Motorsport je s štirimi letošnjimi zmagami v primerjavi z letom 2016 podvojila število zmag in zabeležila 91 etapnih zmag, kar je 44 več od leta 2016. Čeprav je sezona 2017 zaključena, misli že uhajajo na svetovno prvenstvo v reliju 2018, ki se prične konec januarja z relijem Monte-Carlo in cilji ekipe so visoki, a realni in uresničljivi.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.