HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

NOGOMETNI TURNIR HYUNDAI FAN PARTY!

  • NOGOMETNI TURNIR HYUNDAI FAN PARTY!

    18. junij 2014

    V času nogometnega prvenstva se bo odvijal turnir ročnega nogometa, pospremljen s pravo nogometno evforijo in vrhuncem na »HYUNDAI FAN PARTY« zabavi na prostem, kjer se boste v velikem finalu lahko pomerili v Giant Footballu!

    Hyundai fani boste imeli priložnost preizkusiti svoje nogometne sposobnosti na malo drugačen način; najboljši pa lahko prejmete tudi mikavne nagrade!
    1. NAGRADA - 5x 100,00 € Supernova darilni bon in 5 x 1000,00 € popusta ob nakupu novega vozila Hyundai
    2. NAGRADA- brezplačna igra Paintballa za 5 oseb
    Vsi udeleženci nogometnega turnirja prejmejo simpatična darila!

    Tudi drugo dogajanje bo pestro! Zabavali se boste lahko ob nastopu REBEKE DREMELJ in pestrem glasbenem dogajanjem. Priložnost boste imeli SPOZNATI HYUNDAI VOZILA in jih preizkusiti na POLIGONU VARNE VOŽNJE z zanimivimi nalogami in darilci. Za žejo pa bodo poskrbele LEPE HOSTESE Z OSVEŽILNIMI PIJAČAMI!

    Na turnir se lahko prijavite tako, da se udeležite kvalifikacij v ročnem nogometu, ki bodo potekale pred trgovskim centrom Supernova v Ljubljani 20. in 21. 6. 2014, 27. in 28. 6. 2014 ter 4. in 5. 7. 2014 v delovnem času trgovskega centra.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve