Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai i30 prepričljivo na sam vrh

 • Hyundai i30 prepričljivo na sam vrh

  23. marec 2017

  Iz kakšnega testa je najnovejše korejsko orožje, Hyundai i30 nove generacije, so preverili pri AUTO BILD-u s pomočjo njihovega podrobnega primerjalnega testa, v katerem so ga soočili z razrednimi konkurenti Peugeot 308, Renault Meganom, Mazdo 3 in Opel Astro. Hyundai je preizkus opravil z odliko.

  Hyundai i30 je vsestransko dovršen, dobro izdelan in praktičen avto. Izkaže se z izpopolnjenim vzmetenjem in primerno vodljivostjo, testirani bencinski agregat pa bi štrene uspešno mešal tudi razred višje, saj je primerno tih, kultiviran in močan. O njegovi zmogljivosti sicer najzgovorneje pričajo naše meritve, po katerih nihče od tekmecev tako vsestransko ne izkaže. Merilniki s svojo preglednostjo olajšajo upravljanje vozila, preprost mehanizem za preklop naslonjala zadnje klopi pa se spričo izjemne praktičnosti izkaže pri vsakdanjih opravilih. Novi i30 ni le uglajen in uporaben, temveč je z novo generacijo postal tudi napreden, saj lahko ponuja številne asistenčne sisteme in izjemno povezljivost.

   

  Galerija

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.