Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 

Zanimivosti

Električna moč, ki vam požene kri po žilah.

Popolnoma nova električna Kona predstavlja ubrano kombinacijo vsestranskosti in užitka v vožnji. V svoj segment prinaša popolnoma svež veter, saj je prvi kompaktni SUV na električni pogon. Odlikuje jo izjemen doseg, ki ga nadgrajujeta prostornost in drzen izgled. To je avto, ki ne sklepa kompromisov.

Drzen dizajn

Dizajn nove električne Kone, ki izklesane poteze združuje s stilsko priostrenimi elementi, jemlje dih z vsakega zornega kota.

 

Drzen dizajn

Edinstvena in samosvoja

Zaprta maska motorja ni le spoj drznega oblikovanja in aerodinamičnih ambicij, temveč tudi ponosno naznanja električno poreklo nove električne Kone. Edinstven dizajn dopolnjujejo svojstveno oblikovan prednji odbijač in Konini ikonični dvodelni žarometi.  

 

Edinstvena in samosvoja

Izklesana eleganca

Dizajn nove električne Kone, ki združuje izklesane linije in stilsko priostrene elemente, jemlje dih z vsakega zornega kota. Mišičaste površine se odlično ujemajo s krepkimi črnimi obrobami blatnikov, ki poskrbijo, da do izraza pride njen terenski značaj.

 

Izklesana eleganca

Izkusite najboljše iz obeh svetov.

Nova električna Kona je avtomobil, ki ne sklepa kompromisov. Z odlično kombinacijo prostornosti in vrhunskega dizajna na eni, ter dosega, ki znaša kar 449 km, na drugi strani namreč predstavlja najboljše z obeh svetov.

 

Prilagodljivo polnjenje

Ko gre za polnjenje litij-ionskih baterij, nova električna Kona ponuja široko paleto možnosti. Napolnite jo namreč lahko doma ali pa kar na poti, in sicer s pomočjo hitre polnilne postaje. Baterije odlikujejo minimalen spominski efekt, hitro polnjenje, izjemna varčnost in osupljiva zmogljivost.

 

Prilagodljivo polnjenje

Sistem za regeneracijo zavorne energije

Ta sistem zbira električno energijo, ki nastane, ko vozilo zavira z elektromotorjem in ne z zavorami. Zavorna energija, ki pri tem nastane, se shranjuje v baterijah in s tem električni Koni omogoča višjo raven napolnjenosti. Intenzivnost delovanja sistema je mogoče preprosto nastaviti kar s pomočjo obvolanskih ročic.

 

Sistem za regeneracijo zavorne energije
 

Zunanjost

Stil, ki ga krojite vi.

Opremite novo električno Kono po lastnem okusu in poskrbite, da bo do potankosti odražala vaš osebni slog. Izbirate lahko med sedmimi barvami karoserije in tremi barvami strehe, kar je dovolj za 21 različnih kombinacij. Nekaj možnosti lahko odkrijete že tukaj.

Stil, ki ga krojite vi.
 • Projekcijski zaslon (HUD)

  Projekcijski zaslon (HUD)

  Po zaslugi izjemne svetilnosti Hyundaijev novi projekcijski zaslon odlikuje odlična berljivost, ki prispeva k dodatni meri varnosti. Poskrbi namreč, da se podatki o hitrosti, navodila navigacijskega sistema in morebitna varnostna opozorila izpisujejo v vidnem polju voznika.
 • 7-palčni zaslon instrumentne plošče

  7-palčni zaslon instrumentne plošče

  Digitalna instrumentna plošča s 7-palčnim zaslonom poskrbi za pregleden prikaz izbranega načina vožnje, pretoka energije in stanja napolnjenosti baterije. Le bežen pogled je dovolj, da izveste, kako vaš slog vožnje vpliva na doseg vozila.

Dvodelna prednja žarometa

Edinstvena dvodelna žarometa z lučmi v LED izvedbi, pod katerimi se nahajajo ločene dnevne luči, poskrbita za nezamenljiv svetlobni podpis.
Ugasni luči
 
Aerodinamična oblika

Aerodinamična oblika

Električna Kona je bila zasnovana z mislijo na vrhunski slog in odlične vozne lastnosti. Ponaša se z aerodinamičnimi elementi, kot so zaprte reže pokrova motorja, aerodinamično oblikovana platišča in podvozje ter prilagodljive lamele na prednjem odbijaču. Ti pripomorejo k nižjemu koeficientu upora, ki viša energetsko učinkovitost vozila.

Aluminijasta platišča

17-palčna aluminijasta platišča zaznamujeta edinstvena zasnova in samozavesten slog, ki združuje vrhunske aerodinamične lastnosti in stilske poteze.
Aluminijasta platišča
Vrhunski izgled in praktičnost

Vrhunski izgled in praktičnost

Krepko in široko postavo nove električne Kone nadgrajujejo strešne letve, ki poskrbijo za še vpadljivejšo strešno linijo, hkrati pa prenesejo obremenitve do 80 kg – opremite jih s strešnim kovčkom in se na dopust odpeljite z vsem, kar potrebujete.

Integrirana zadnja žarometa

Eleganten aerodinamičen dizajn zaznamuje tudi zadnji odbijač in tanka podolgovata žarometa v LED izvedbi. Luči za vzvratno vožnjo ter smerniki so integrirani v plastične obrobe odbijačev, s čimer še podkrepijo napreden slog.
Ugasni luči
 
Prtljažni prostor

Prtljažni prostor

Električna Kona kljub električnemu pogonu ne sklepa kompromisov, ko gre za prostornost, saj njen prtljažnik ponuja kar 322 litrov prostornine. Njegova široka odprtina in nizek nakladalni rob obenem poskrbita, da je zlaganje prtljage v vozilo hitro in preprosto. Poleg tega je prtljažni prostor izjemno prilagodljiv, saj je naslonjalo zadnje klopi moč preklopiti zgolj s pritiskom na gumb. Z zlaganjem zadnje klopi je moč pridobiti kar 1114 litrov velik prostor za prtljago, kar je kot nalašč za pobege ob koncu tedna.
 

Notranjost

Edinstvena in samosvoja.

K edinstvenemu značaju nove električne Kone pripomore tudi pozornost, namenjena najmanjšim podrobnostim. Odkrijte izjemno raven udobja, združenega z izbiro najkvalitetnejših materialov, ki poskrbijo za premijski vtis.

 

Izberite svojo najljubšo kombinacijo

Notranjost v črni barvi je na voljo s sedeži, odetimi v blago, kombinacijo blaga in usnja ali zgolj v usnje.

Edinstvena in samosvoja.

Povezan in pod nadzorom

Športen volanski obroč se ponaša z ergonomsko nameščenimi gumbi, po zaslugi katerih so funkcije povezljivosti in sistemi vozila na dosegu vaših prstov. Za več udobja je na voljo tudi ogrevan volanski obroč.
Povezan in pod nadzorom
7-palčni digitalni zaslon

7-palčni digitalni zaslon

Digitalna instrumentna plošča s 7-palčnim zaslonom poskrbi za pregleden prikaz izbranega načina vožnje, pretoka energije in stanja napolnjenosti baterije. Le bežen pogled je dovolj, da izveste, kako vaš slog vožnje vpliva na doseg vozila.

Ko zadostuje že pritisk na gumb

Vse funkcije, ki jih potrebujete, so na dosegu vaših prstov – izbira načina vožnje in preklapljanje med načini Drive, Neutral in Park namreč potekajo s pomočjo gumbov, nameščenih na sredinski konzoli. Tu se nahaja tudi gumb električne parkirne zavore.
Ko zadostuje že pritisk na gumb
Prostornost

Prostornost

Nova električna Kona se brez težav spopade z vsemi izzivi vašega napornega vsakdana, saj se ponaša z obilico prostora za potnike ter prtljažnim prostorom, ki meri kar 322 litrov (VDA). Ob preklopljenem naslonjalu zadnje klopi je slednjega moč povečati na kar 1114 litrov, kar je kot nalašč za avanture ob koncu tedna.

Sredinska konzola

Tradicionalno prestavno ročico so zamenjali štirje gumbi za upravljanje s pogonom, ki so nameščeni na centralni konzoli. Pod slednjo se po zaslugi električne zasnove sedaj nahaja velik odlagalni prostor. Slednji predstavlja največjo spremembo v primerjavi s klasično različico Kone.
Sredinska konzola
Sončna streha

Sončna streha

Spustite sončne žarke v kabino ter se prepustite okolici s pomočjo sončne strehe.
 

Zmogljivost

Zmogljivost, zabava v vožnji in varčnost.

Uživajte v električni vožnji v najboljši izvedbi – z bliskovitimi pospeški in neprekosljivim dometom.

 

Zmogljivost, zabava v vožnji in varčnost.

Zabavo v vožnji jemlje zelo resno.

Prav nihče ni nikoli dejal, da bi morala biti vožnja na električni pogon dolgočasna. Nova električna Kona po zaslugi takoj razpoložljivega navora, ki pri različici s kapaciteto 64 kWh znaša kar 395 Nm, od 0 do 100 km/h pospeši v zgolj 7,6 sekundah. Glede na željeni doseg vozila lahko izbirate med dvema različicama baterije. Prva ima kapaciteto 39,3 kWh, s čimer vozilo glede na standard WLTP z enim polnjenjem lahko naredi 289 km. Druga različica ima kapaciteto 64 kWh, pri čemer eno polnjenje po standardu WLTP zadostuje za 449 km.
 

Tehnologija

Vožnja s pomočjo električne tehnologije

Skrbno izbrane komponente električnega pogonskega sklopa so bile prilagojene tako, da obenem zagotavljajo odlične vozne lastnosti in vsakdanje uporaben doseg. Za nameček Konina novo razvita platforma omogoča vgradnjo baterij, ki z ničemer ne posega v potniški prostor in ne zmanjšuje prostornosti.
Vožnja s pomočjo električne tehnologije

Litij-ionska baterija

Pri Hyundaiju so sklenili, da bodo prav v vse nove električne Kone namesto klasičnih nikljevih opremljene z litij-ionskimi baterijami. Slednje odlikujeta znatno manjši spominski učinek in učinkovito polnjnenje, obenem pa so varčne in ponujajo osupljivo maksimalno zmogljivost.

Novo razviti sistem za uravnavanje temperature baterije v novi električni Koni omogoča boljši izkoristek energije in daljšo življenjsko dobo baterije. Proti pregrevanju deluje s pomočjo vodnega hlajenja, saj je povezan s klimatsko napravo, za ogrevanje pa poskrbi električna enota.

Litij-ionska baterija
Električni motor

Električni motor

Izberite zmogljivost in doseg, ki najbolj ustrezata vašim potrebam. Baterija nove električne Kone je na voljo v dveh različicah, in sicer s kapaciteto 39,3 kWh ali 64 kWh. Pri prvi končna hitrost znaša 155 km/h, eno polnjenje pa po standardu WLTP zadošča za 289 km. Medtem različica z večjo kapaciteto Kono požene do končne hitrosti 167 km/h, vozilo pa z enim polnjenjem lahko naredi do 449 km.

Pametna tehnologija za inteligentno vožnjo

Povečajte vaš doseg s pomočjo sistema za regeneracijo zavorne energije. Ta vam namreč omogoča, da prek zaviranja z električnim motorjem med vožnjo polnite baterijo.

Prilagodljiv sistem za regeneracijo zavorne energije

Proces zaviranja je pri električni Koni prilagojen tako, da je izkoristek sistema za regeneracijo zavorne energije kar največji, to pa omogoča višjo raven napolnjenosti baterije. Jakost regenerativnega zaviranja je moč uravnavati glede na voznikove želje, in sicer s pomočjo obvolanskih ročic.

Sistem za regeneracijo zavorne energije ima tri stopnje jakosti, prilagajati pa ga je mogoče preko obvolanskih ročic.

 • Stopnja 0

  Stopnja 0

  Sistem za regeneracijo zavorne energije ni aktiven, baterija se ne polni.
 • Stopnja 1

  Stopnja 1

  Vozilo nežno zavira s pomočjo električnega motorja, moč polnjenja je minimalna.
 • Stopnja 2

  Stopnja 2

  Vozilo zavira močneje kot pri stopnji 1, zato je tudi jakost polnjenja višja.
 • Stopnja 3

  Stopnja 3

  Vozilo zavira močneje kot pri stopnji 2, zato je tudi jakost polnjenja višja.
 • Upravljanje z obvolansko ročico

  Upravljanje z obvolansko ročico

  Zaviranje je mogoče tudi s pomočjo obvolanske ročice. Preprosto potegnite levo obvolansko rolico k sebi in jo pridržite. Na ta način lahko vozilo celo zaustavite, in sicer popolnoma brez uporabe zavornega pedala.

 • Pametno regenerativno zaviranje

  Pametno regenerativno zaviranje

  Sistem pametnega regenerativnega zaviranja s pomočjo radarskega senzorja samodejno prilagaja jakost regenerativnega zaviranja glede na promet pred vozilom. Obenem zaznava, ali se Kona pelje po klancu navzol ali navzgor, in temu primerno prilagodi delovanje zavornega sistema.
 • Napredni pametni sistem za prednastavitev hitrosti (ASCC)

  Napredni pametni sistem za prednastavitev hitrosti (ASCC)

  Ta sistem povečuje raven varnosti in preprečuje stresne situacije, saj glede na razmere v prometu vzdržuje prednastavljeno razdaljo med Kono in vozili spredaj ter samodejno zavira ali pospešuje do najvišje izbrane hitrosti. Če se vozilo znajde v zastoju, se vzdrževanje prednastavljene razdalje nadaljuje, ko slednje po zaustavitvi zopet spelje oz. ko voznik s pritiskom na stopalko za plin ponovno sproži premikanje.

Zvok vozila

Električna vozila omogočajo bliskovite pospeške v skorajda popolni tišini. Za voznika je to izjemno, za pešce, ki so navajeni na zvok vozil s klasičnimi agregati pa ne, saj ti električnih motorjev ne morejo več slišati. Električna Kona je prav zato opremljena s sistemom, ki pri vožnji oddaja melodičen zvok in tako povečuje varnost, tako za pešce kot tudi za slepe in slabovidne, kolesarje in živali.

Polnjenje

Električna Kona ponuja več načinov polnjenja ter vtičnic, tako da jo je moč priklopiti na vaše domače električno omrežje ali na hitro polnilno postajo, ki se nahaja v vaši bližini.
Hitro polnjenje

Hitro polnjenje

Ob uporabi hitre polnilne postaje z močjo 100 kW, ki omogoča polnjenje z enosmernim tokom (DC), se litij-ionska baterija nove električne Kone v obeh izvedbah do 80% napolni v zgolj 54 minutah. Ob priklopu na postajo z močjo polnjenja 50 kW se baterija z manjšo kapaciteto (39 kWh) napolni v 57, baterija z večjo (64 kWh) pa v 75 minutah.

Klasično polnjenje

Ko je električna Kona priklopljena na domačo AC polnilno postajo, se baterija z večjo kapaciteto napolni v 9 urah in 35 minutah, različica z manjšo kapaciteto pa v 6 urah in 10 minutah. Polnjenje je mogoče tudi preko klasične vtičnice, in sicer s pomočjo kabla ICCB (polnilni kabel z nadzornim mehanizmom), ki baterijo manjše kapacitete napolne v 19, baterijo večje kapacitete pa v 31 urah. Električna Kona je opremljena tudi z lastno polnilno enoto moči 7,2 kW, ki izmenični električni tok iz vtičnice za potrebe polnjenja pretvarja v enosmernega.
Klasično polnjenje
Prilagodljivo polnjenje

Prilagodljivo polnjenje

Kot vam najbolj ugaja. Električno Kono odlikuje napreden sistem za uravnavanje delovanja baterije, ki vam omogoča popoln nadzor. Tako lahko brez težav določite čas polnjenja, ki bo kar najbolje ustrezal vašemu urniku in denarnici.
 • Polnilni kabel

  Polnilni kabel

  Električna Kona je opremljena s polnilnim kablom, ki ima vgrajen nadzorni mehanizem ter ga lahko priklopite v normalno domačo vtičnico. (Stopnja polnjenja 1) Čas polnjenja: 19 ur pri bateriji kapacitete 39 kWh / 31 ur pri bateriji kapacitete 64 kWh*
 • Priključek Mode 3 za javne polnilne postaje z enosmernim tokom

  Priključek Mode 3 za javne polnilne postaje z enosmernim tokom

  Za kar najhitrejše polnjenje baterij je električno KONO mogoče priključiti na hitro polnilno postajo (stopnja polnjenja 3), ki omogoča enosmerni tok (DC).

  Čas polnjenja @postaja z močjo 100 kW: 54 minut za raven 80%, in sicer pri obeh različicah baterije.
  Čas polnjenja @postaja z močjo 50 kW (80% raven napolnjenosti) 57 min pri različici s kapaciteto 39 kWh / 57 min pri različici s kapaciteto 64 kWh.

 • Domače polnilne postaje

  Domače polnilne postaje

  Veliko voznikov se odloči za hišno polnilnico, ki se jo namesto na steno, v primerjavi s klasično vtičnico pa omogoča hitrejše polnjenje. Te enote delujejo neodvisno od hišnega električnega omrežja. (stopnja polnjenja 2)
  Čas polnjenja @ moč postaje 7,2 kW: 6,10 ur pri različici s kapaciteto 39 kWh / 9,35 ur pri različici s kapaciteto 64 kWh.
 

Varnost

Hyundai SmartSense

Hyundaijevi najnaprednejši varnostni sistemi in tehnologije so tudi pri električni Koni združeni pod oznako SmartSense. Električna Kona ponuja najnovejše varnostne tehnologije, ki skrbijo, da ste na vaših poteh mirni.

Sistem za preprečevanje naleta s funkcijo zaznavanja pešcev (FCA)

Nova električna Kona je opremljena s sistemom za preprečevanje naleta s funkcijo za prepoznavanje pešcev. Gre za napreden varnostni sistem, ki voznika opozarja na nevarne situacije, po potrebi pa tudi samodejno zavira. FCA s pomočjo kamere in radarja namreč nadzoruje cestišče pred vozilom in v primeru nevarnosti ukrepa v treh korakih. Na možnost naleta najprej opozori zvočno in grafično, v nujnem primeru pa prevzame nadvor nad zavorami in glede na stopnjo nevarnosti poskrbi za maksimalno moč zaviranja. S tem pomaga vozniku, da se izogne trčenju. V zadnji fazi – torej ko je trk neizogiben – FCA s pomočjo maksimalne zavorne moči omeji posledice trka. Sistem se aktivira pri hitrosti nad 10 km/h, in ko pred avtomobilom zazna drugo vozilo.
Sistem za preprečevanje naleta s funkcijo zaznavanja pešcev (FCA)
Sistem za opozarjanje na prečni promet (RCCW)

Sistem za opozarjanje na prečni promet (RCCW)

S pomočjo radarja na zadku sistem RCCW zmanjšuje tveganje za trk s približajočimi se vozili v trenutku, ko se voznik iz ozke in nepregledne ulice vzvratno vključuje v promet. Radar namreč pokriva območje pod kotom 180 stopinj, voznika pa ob vzvratnem pomikanju grafično in zvočno opozori na nevarnost.

Sistem za aktivno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Nova električna Kona je opremljena s sistemom LFA. Ko je ta aktiviran skrbi, da vozilo ostaja varno na sredini svojega voznega pasu, deluje pa pri hitrostih od 0 do 150 kilometrov na uro.
Sistem za aktivno ohranjanje voznega pasu (LFA)
Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem, ki je pri električni Koni del serijske opreme, s pomočjo kamere prepoznava oznake na cestišču. Če zazna nenadno zamenjavo voznega pasu, voznika na slednje opozori, po potrebi pa prevzame nadzor nad krmiljenjem in avtomobil vrne v varno območje.

Sistem za opozarjanje na mrtve kote (BCW)

Sistem za opozarjanje na mrtve kote prav tako deluje s pomočjo radarja, saj opreza za vozili, ki se znajdejo v voznikovem mrtvem pasu. Če zazna nevarnost, o slednji obvesti z grafičnim opozorilom v stranskem ogledalu. Če voznik vklopi smernike, sistem pa zazna vozilo v mrtvem kotu, vozilo na to opozori z dobro slišnim zvočnim signalom.
Sistem za opozarjanje na mrtve kote (BCW)
High Beam Assist (HBA)

High Beam Assist (HBA)

Žarometi so na voljo z najsodobnejšo tehnologijo LED, ki navdušuje z izjemno svetilnostjo in dolgo življenjsko dobo. Za nameček so takšni žarometi tudi mnogo energijsko učinkovitejši od halogenskih. Če je izbran samodejni način, funkcija High Beam Assist (HBA) ponoči zaznava vozila na nasprotnem voznem pasu in neposredno pred voznikom ter samodejno preklaplja med nezasenčenim ter zasenčenim snopom žaromerov. S tem namesto vas poskrbi, da med nočno vožnjo ne zaslepite drugih udeležencev v prometu, ob praznem cestišču pa takoj ponovno aktivira nezasenčen snop in tako omogoči boljšo vidljivost.

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Sistem za nadzor voznikove zbranosti pojem aktivne varnosti dviga na novo raven, saj nenehno nadzira in analizira podatke, kot so sila ali kot obračanja volana in položaj vozila znotraj voznega pasu. Če sistem zazna, da je voznik nezbran ali utrujen, DAW s pomočjo zvočnega opozorila in prikaza na zaslonu opozori, da je čas za odmor.
Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)
Pametni sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLW)

Pametni sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLW)

Pametni sistem za prepoznavanje prometnih znakov združuje informacije, pridobljene s pomočjo prednje kamere in informacijskega sistema, da lahko voznika med vožnjo sproti opozarja na omejitve hitrosti in morebitne zapore.

Funkcija Low Beam Assist (LBA-S)

Da boste videli dlje in vozili varneje. Funkcija Low Beam Assist pri zavijanju osvetli stransko območje pred vozilom, s čimer ponoči veča vidljivost.
Funkcija Low Beam Assist (LBA-S)
 

Udobje

Prostorna in praktična

Nova električna Kona je bila zasnovana z mislijo na vaš aktiven življenjski slog, zato se brez težav spoprime z izzivi vašega vsakdana. Ponuja izobilje prostora, in sicer tako za potnike kot tudi v prtljažniku, ki navduši z velikodušnimi 332 litri prostornine. Pri tem ni važno, kakšno avanturo izberete, saj vam bo električna Kona vedno stala ob strani s celovito povezljivostjo in naprednimi tehnologijami, ki lajšajo življenje. Premijski zvočni sistem KRELL za nameček ponuja izjemno akustično izkušnjo, tako da bo vaša vožnja minila v slogu.
Brezžično polnjenje mobilnih naprav

Brezžično polnjenje mobilnih naprav

Sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav se nahaja v sredinski konzoli, potnikom pa omogoča, da naprave, ki podpirajo standard Qi, napolnijo brez kablov.

Premijski zvočni sistem KRELL

Premijski zvočni sistem proizvajalca KRELL ponuja izjemno glasbeno izkušnjo, tako da boste z njim zažigali na vsaki poti. Opremljen je z osmimi zvočniki, in sicer z dvema visokotonskima (s premerom 20 mm), štirimi globokotonskimi (s premerom 160 cm), enim centralnim (s premerom 100 mm) ter nizkotoncem (s premerom 200 mm). 8-kanalni ojačevalec z močjo 45 W na kanal poskrbi, da je glasbeno doživetje še pristnejše.
Premijski zvočni sistem KRELL
 • Prednastavitev klimatske naprave

  Prednastavitev klimatske naprave

  Naj se vaše jutro začne v toplem vozilu. Ko je električna KONA povezana z zunanjim virom energije, denimo pred hišo ali v garaži, lahko prednastavite čas ogrevanja in željeno temperaturo v vozilu. Takšna funkcionalnost ni le nadvse priročna, temveč tudi varčna, saj vam avtomobila tako ni treba ogrevati na poti, s tem pa prihranite električno energijo.
 • Ogrevanje / prezračevanje sedežev

  Ogrevanje / prezračevanje sedežev

  Radi sedite na ohlajenem ali prijetno toplem sedežu? Prednja sedeža sta na voljo s 3-stopenjskim prezračevanjem in ogrevanjem, ki omogočata udobno vožnjo v kakršnih koli razmerah.
 • 5 letna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov

  5 letna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov

  Kot vsak Hyundaijev model je tudi nova električna KONA izdelana v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Slednjo smo pripravljeni podpreti s kar 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko pozabite na skrbi glede vozila in se prepustite stvarem, ki jih imate najraje. Uživajte v brezskrbnosti, ki vam jo nudi ena najboljših garancij v segmentu – in to brez doplačila.


  Za nameček pa je pri električni KONI tu še garancija na baterijo, ki znaša kar 8 let ali 160.000 km – odvisno, kateri mejnik prej dosežete.

Projekcijski zaslon

Projekcijski zaslon

Po zaslugi izjemne svetilnosti novi projekcijski zaslon odlikuje odlična berljivost, ki prispeva k dodatni meri varnosti. Poskrbi namreč, da se podatki o hitrosti, navodila navigacijskega sistema in morebitna varnostna opozorila izpisujejo v vašem vidnem polju. Sistem je mogoče aktivirati s pritiskom na gumb ob volanskem obroču, ko ga ne uporabljate, pa se projekcijski zaslon skrije v armaturno ploščo.

Multimedijski sistem s 7-palčnim zaslonom na dotik

Sistem Display Audio je opremljen s 7-palčnim LCD zaslonom na dotik, vzvratno kamero z dinamičnim prikazom smeri in povezavo Bluetooth. Pomemben del sistema sta tudi storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™, s pomočjo katerih lahko do funkcij vašega mobilnika dostopate prek centralnega zaslona.

Apple CarPlay™ je registrirana znamka Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana znamka Google Inc.
Multimedijski sistem s 7-palčnim zaslonom na dotik
Navigacijski sistem z 8-palčnim zaslonom

Navigacijski sistem z 8-palčnim zaslonom

Nova električna Kona ponuja napredno povezljivost, ki jo od avtomobila njenega kova pričakujete, obenem pa tudi napredne tehnologije, ki lajšajo vsakdan. Opcijski sistem z 8-palčnim zaslonom na dotik združuje 3D navigacijo, multimedijo in funkcije povezljivosti. Tu je tudi 7-letna naročnina na storitev Live Services, ki ponuja trenutne podatke o razmerah v prometu, vremenu, nadzoru hitrosti ter krajih v vaši okolici, ki bi vas utegnili zanimati. Do funkcij vašega mobilnega telefona, posebej do glasbe, stikov in klicev, je seveda moč dostopati s pomočjo storitev Apple CarPlay™ in Android Auto™. Digitalni radio DAB je serijski, prav tako pa tudi priključka Aux in USB ter povezava Bluetooth.

Apple CarPlay™ je registrirana znamka Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana znamka Google Inc.
 • Dvopodročna samodejna klimatska naprava

  Dvopodročna samodejna klimatska naprava

  Kot vam ugaja. Preprosto nastavite željeno temperaturo, ostalo pa bo opravil sistem. Voznik in sovoznik si temperaturo lahko nastavita ločeno, če pa ste v vozilu sami, lahko to funkcijo izklopite in prihranite energijo.
 • Ogrevan volanski obroč

  Ogrevan volanski obroč

  Naj volan v hladnih dneh ogreje vaše roke. Ogrevan volanski obroč naredi zimske vožnje veliko prijetnejše.
 • Strešne sani

  Strešne sani

  Natovorite vozilo in se odpravite na lepše. Nova električna KONA se ponaša s strešnima letvama, ki preneseta obremenitve do 100 kg. Namestite strešni kovček na streho in vzemite s seboj, kar želite.

Tehnologija motorjev prihodnosti

EURO 6d-Temp je pri Hyundaiju standard. Vsi novi registrirani modeli Hyundai v Evropi že izpolnjujejo standarde emisij EURO 6d-Temp.

EURO 6d-Temp združuje laboratorijski preizkusni cikel WLTP z dodatnimi preizkusi emisij na cesti, znanimi kot dejanske emisije iz vožnje ali RDE.

Tehnologija motorjev prihodnosti
 

Cenik

Hyundai Kona Electric

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik model električna Kona

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.