DAN HYUNDAIJEVE MOBILNOSTI

Preizkusite delovanje sodobnih varnostnih sistemov tudi v praksi. V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem... Več

 
Zapri
 

SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI ELANTRA, LETNIK IZDELAVE 2000, 2001 IN 2002

 • 17. december 2008

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na vozilih Elantra, letnik izdelave 2000, 2001 in 2002, potreben preventivni pregled sistema stranskih zračnih blazin.

  V kolikor ste lastnik vozila Hyundai Elantra, ki je bilo izdelano leta 2000, 2001 ali 2002 in od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana, še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju servisnega vpoklica vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni Hyundai servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v servisni vpoklic.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim Hyundai serviserjem dogovorili o terminu obiska, med katerim bo navedeni poseg opravljen strokovno, po tovarniških navodilih in brezplačno.

  Datum zaključka kampanje je 30.11.2016. Informacije o pooblaščeni servisni mreži Hyundai lahko najdete na spletni strani v rubriki ''Pooblaščena mreža'', kjer boste enostavno našli vam najbližji pooblaščeni Hyundai servis.

  V želji, da boste z razumevanjem sprejeli naše obvestilo, vas lepo pozdravljamo.

  Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.