SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI IX35

 • 08. april 2014

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na vozilih ix35 potrebna zamenjava dela varnostnega pasu.

  V kolikor ste lastnik vozila HYUNDAI ix35 (datum izdelave: 17. 10. 2011 ̴̴- ̴8. 6. 2012) in od HYUNDAI AVTO TRADE d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju servisnega vpoklica vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v servisni vpoklic.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska, med katerim bo navedeni poseg opravljen strokovno, po tovarniških navodilih in brezplačno.

  Datum zaključka kampanje je 30.11.2021.

  Informacije o pooblaščeni servisni mreži HYUNDAI lahko najdete na spletni strani v rubriki ''Pooblaščena mreža'', kjer boste enostavno našli vam najbližji pooblaščeni HYUNDAI servis.

  V želji, da boste z razumevanjem sprejeli naše obvestilo, vas lepo pozdravljamo.

  HYUNDAI AVTO TRADE d.o.o. Ljubljana

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.