Najboljši z najboljšo ponudbo !

Razprodaja omejene serije Hyundai vozil! Popusti do - 6.000 eur, obvezno in kasko zavarovanje, vinjeta ... Preberi več

 
Zapri
 

SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI SONATA IN AZERA

 • 01. avgust 2014

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na nekaterih vozilih Sonata in Azera potreben pregled in po potrebi zamenjava zadnjega prečnega nosilca.

  V kolikor ste lastnik vozila Sonata (datum izdelave 1. marec 2005 - 21. januar 2010 /ML 2006 - ML 2010/ ali Azera (27. september 2005 - 22. november 2010 /ML 2006 - ML 2011/) in od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju servisnega vpoklica vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni Hyundai servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v servisni vpoklic.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim Hyundai serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo.

  navedenega posega, ki bo opravljen strokovno, po tovarniških navodilih in brezplačno.

  Datum zaključka kampanje je 10.10.2023.

  Informacije o pooblaščeni servisni mreži Hyundai najdete na spletni strani v rubriki "Pooblaščena mreža", kjer boste enostavno našli vam najbližji pooblaščeni Hyundai servis.

  V želji, da boste z razumevanjem sprejeli naše obvestilo, vas lepo pozdravljamo.

  Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana

   
   
 

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.