SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI KONA (21D091)

 • 04. november 2022

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na nekaterih vozilih Kona potrebno zamenjati servisni komplet filtra dizelskega goriva. Če ste lastnik vozila Kona in je bilo vaše vozilo izdelano v obdobju od 29. MAR. 2018, do 8. OKT. 2021 ter od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju varnostne servisne kampanje vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v varnostno servisno kampanjo. V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo navedenega posega, ki bo opravljen strokovno po tovarniških navodilih in brezplačno.

  Po 12. členu zakona ZMV-1 se vozilo ne bo moglo registrirati, oziroma se zanj ne bo moglo podaljšati veljavnosti prometnega dovoljenja, če popravljalni ukrepi v primeru odpoklica vozila ne bodo izvedeni!

  Priporočamo, da na »Hyundai -Preveri kampanje« periodično redno preverjate ali so za vaše vozilo Hyundai razpisane nove servisne akcije.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.