HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI NOVI TUCSON (11DC43)

  • 29. december 2021

    Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na nekaterih vozilih novi Tucson potrebno pregledati in po potrebi zamenjati zadnje desno zavorno sedlo. Če ste lastnik vozila novi Tucson in je bilo vaše vozilo izdelano v obdobju od 21. OKT. 2021, do 10. NOV. 2021 ter od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju varnostne servisne kampanje vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v varnostno servisno kampanjo. V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo navedenega posega, ki bo opravljen strokovno po tovarniških navodilih in brezplačno.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve