SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI TUCSON (11DC03)

 • 01. april 2021

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na nekaterih vozilih Tucson potrebno popraviti žičevje HECU varovalke in nadgraditi ESC sistem.

  Če ste lastnik vozila Tucson (TLe) in je bilo vaše vozilo izdelano v obdobju od prvega izdelanega vozila do 30. NOV. 2020 ter od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju varnostne servisne kampanje vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v varnostno servisno kampanjo.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo navedenega posega, ki bo opravljen strokovno po tovarniških navodilih in brezplačno.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.