SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI TUCSON, SANTA FE IN I20 (01D116)

 • 18. januar 2021

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na nekaterih vozilih novi Tucson, Santa Fe in i20 potrebno ponovno namestiti e-Call varovalko ter pregledati VIN številko e-Call funkcije.

  V kolikor ste lastnik vozila Tucson (NX4e), Santa Fe (TM) ali i20 (BC3) in je bilo vaše vozilo izdelano v obdobju med 24. AVG. 2020 in 14. DEC. 2020 ter od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju varnostne servisne kampanje vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v varnostno servisno kampanjo.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo navedenega posega, ki bo opravljen strokovno po tovarniških navodilih in brezplačno.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.