HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI TUCSON, SANTA FE IN I20 (01D116)

 • 18. januar 2021

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na nekaterih vozilih novi Tucson, Santa Fe in i20 potrebno ponovno namestiti e-Call varovalko ter pregledati VIN številko e-Call funkcije.

  V kolikor ste lastnik vozila Tucson (NX4e), Santa Fe (TM) ali i20 (BC3) in je bilo vaše vozilo izdelano v obdobju med 24. AVG. 2020 in 14. DEC. 2020 ter od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju varnostne servisne kampanje vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v varnostno servisno kampanjo.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo navedenega posega, ki bo opravljen strokovno po tovarniških navodilih in brezplačno.

   
   
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve