SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI i20, i40 IN iX35 (01D062)

 • 24. december 2020

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na nekaterih vozilih i20, i40 in ix35 potrebno namestiti kabelski dodatek h kompletu za popravilo pnevmatik (TMK komplet).

  V kolikor ste lastnik vozila i20, i40 ali ix35 (datum izdelave vozila: 9. SEPT. 2008 ~ 3. NOV. 2012) in od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju varnostne servisne kampanje vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v varnostno servisno kampanjo.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo navedenega posega, ki bo opravljen strokovno po tovarniških navodilih in brezplačno.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.