SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI ELEKTRIČNA KONA (01D102)

 • 15. december 2020

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na nekaterih vozilih električna Kona potrebna nadgradnja programske opreme kontrolne enote za elektronski nadzor stabilnosti vozila (ESP), zaradi izboljšave logike, ki se nanaša na delovanje glavne zavorne enote električnega vozila (IEB) in kodo okvare C240201.

  V kolikor ste lastnik vozila električna Kona z modelno oznako OS (datum izdelave: datum prvega izdelanega vozila ~ 10. 11. 2020) in od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju varnostne servisne kampanje vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v varnostno servisno kampanjo.


  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo navedenega posega, ki bo opravljen strokovno po tovarniških navodilih in brezplačno.

   
   
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve