SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI ELEKTRIČNA KONA (01D076)

 • 06. november 2020

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na nekaterih vozilih električna Kona zaradi možnega pregrevanja visokonapetostne baterije potrebna nadgradnja sistema za nadzor HV baterije.

  V kolikor ste lastnik vozila električna Kona z modelno oznako OS (datum izdelave: 31. JAN. 2018 ~ 20. MAR. 2020 in VIN št.: KMHK581GFJU000076 ~ KMHK381HFLU077579) in od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju varnostne servisne kampanje vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v varnostno servisno kampanjo.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo navedenega posega, ki bo opravljen strokovno po tovarniških navodilih in brezplačno.

   

   
   
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve