SERVISNI VPOKLIC VOZIL HYUNDAI IONIQ HIBRID/PRIKLJUČNI HIBRID (81C068)

 • 11. januar 2019

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da je na nekaterih vozilih IONIQ hibrid/priključni hibrid potrebno izvesti zamenjavo glavnih relejev visokonapetostne baterije.

  V kolikor ste lastnik vozila IONIQ hibrid/priključni hibrid z modelno oznako AE HEV/PHEV (datum izdelave: ZP – 13. JUL. 2017) in od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju varnostne servisne kampanje vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v varnostno servisno kampanjo.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo navedenega posega, ki bo opravljen strokovno po tovarniških navodilih in brezplačno.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.