Servisni vpoklic vozil HYUNDAI Sonata in Grandeur (71C126)

 • 28. februar 2018

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da sta na nekaterih vozilih Sonata in Grandeur potrebna namestitev PCB relejske garniture.

  V kolikor ste lastnik vozila Sonata ali Grandeur z modelno oznako NF ali TG (datum izdelave: 18. AVG. 2004 – 12. DEC. 2013) in od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju servisnega vpoklica vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v servisni vpoklic.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo navedenega posega, ki bo opravljen strokovno, po tovarniških navodilih in brezplačno.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.