Servisni vpoklic vozil HYUNDAI Tucson

 • 27. julij 2016

  Proizvajalec Hyundai Motor Company nas je obvestil, da sta na nekaterih vozilih Tucson potrebni zamenjava varovala kljuke zapaha pokrova motorja in nadgradnja inštrument plošče.

  V kolikor ste lastnik vozila Tucson z modelno oznako TLe (datum izdelave: prvo izdelano – 18. marec 2016) in od Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana še niste prejeli pisnega obvestila o izvajanju servisnega vpoklica vas pozivamo, da kontaktirate katerikoli pooblaščeni HYUNDAI servis v Republiki Sloveniji in preverite ali je tudi vaše vozilo vključeno v servisni vpoklic.

  V kolikor je temu tako, se boste s pooblaščenim HYUNDAI serviserjem dogovorili o terminu obiska za izvedbo navedenega posega, ki bo opravljen strokovno, po tovarniških navodilih in brezplačno.

  Datum zaključka kampanje je 20.6.2024.

  Informacije o pooblaščeni servisni mreži HYUNDAI najdete na spletni strani v rubriki "Pooblaščena mreža", kjer boste enostavno našli vam najbližji pooblaščeni HYUNDAI servis.

  V želji, da boste z razumevanjem sprejeli naše obvestilo, vas lepo pozdravljamo.

  Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.