Hyundaijevih TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov tekočega tedna.... Preberi več

 
Zapri
 
 
 

Novi Hyundai. Izberi in odpelji!

Preverite Hyundaijeve nove modele, ki jih lahko izberete in odpeljete! Prav vsi z ugodnimi pogoji za nakup, kratkimi dobavnimi roki in posebnimi pogoji financiranja z nizkimi stroški odobritve, nizko obrestno mero, novi i20 pa celo z brezobrestnim financiranjem.

 

Rezervirajte si svoj termin za testno vožnjo!

Prijava

 


 

 
 

 • Novi i20

  Novi i20

  Lepota, ki izvira iz samozavesti.

  Novi i20 z edinstvenimi dinamičnimi linijami spreminja pravila igre v segmentu mestnih malčkov. Ponaša se z napredno povezljivostjo in vodilnimi varnostnimi sistemi, obenem pa predstavlja prvi Hyundaijev evropski model, ki ga zaznamuje naš novi oblikovni jezik.

   

  Več o vozilu 

   
 • Nova Kona

  Nova Kona

  Lestvico dviga še višje.

  Nova Kona večkrat nagrajeni dizajn svoje predhodnice dviga na povsem novo raven. Edinstvene ekspresivne linije in trendovski slog obenem nadgrajuje z najnovejšimi pametnimi tehnologijami na področju varnosti in povezljivosti.

   

  Več o vozilu 

   
 • Novi Tucson

  Novi Tucson

  Vstopite vanj, da boste lažje izstopali.

  Revolucija je tu! Novi Tucson ni le evolucija predhodnika, temveč piše novo zgodbo. Razvoja v svojem segmentu pa ne narekuje le s progresivnim dizajnom, temveč tudi s pametnimi tehnologiami in najobsežnejšo paleto z elektriko podprtih pogonskih sklopov.

   

  Več o vozilu 

   

   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.