Hyundai newsletter sl
 
 
 

Dobrodošla pomlad. Pripravljeni smo.

 Dnevi so vse daljši in z višjimi temperaturami se povečuje tudi užitek v vožnji. Pripravite svojega Hyundaija na novo sezono!

Med spomladanskim preventivnim pregledom naši servisni strokovnjaki preverijo vse pomembne funkcije vašega vozila in njegovo stanje. Poleg tega vam svetujejo, kaj je spomladi za vaš Hyundai zelo priporočljivo, da bodo vaše vožnje brezskrbne.

 

 Odkrijte našo ponudbo dodatne opreme po najboljših cenah. Originalna dodatna oprema Hyundai vam zagotavlja visok nivo varnosti, saj je razvita in preizkušena po enako strogih standardih kot vaše vozilo. Obiščite nas in nam dovolite, da vam svetujemo!
 

Pripravite se na novo sezono s spomladanskim pregledom Hyundai.

 

 • Posebna Hyundaijeva ponudba.
  Posebna Hyundaijeva ponudba.

  Pregled 35 - kontrolnih točk.
  Razkužitev potniške kabine in prezračevalnega sistema vozila z ozonom.
  Pregled učinkovitosti delovanja klimatske naprave.

   

   €29,99 Cena je z DDV

  Ponudba velja do 30.6.2023 pri vseh pooblaščenih zastopnikih vozil Hyundai v Sloveniji. Prosimo, da se na preventivni pregled predhodno prijavite pri vašem zastopniku Hyundai.

  PRIJAVA

   
 • Vdihnite svež zrak.
  Vdihnite svež zrak.

  Pripeljite vašega Hyundaija na pregled klimatske naprave in poskrbite za svež in čist zrak v notranjosti vozila. Hyundaijev servisni strokovnjak bo preveril ter v dogovoru z vami zamenjal notranji zračni filter kakovostnim kabinskim filtrom za optimalno filtriranje. Želite dodatno zaščito v sezoni alergij? Na voljo imamo različne alternative za filtriranje zraka, s katerimi boste lahko uživali v spomladanskih vožnjah. Lahko izbirate med filtrom z aktivnim ogljem ali bioničnim filtrom.

  Odkrij več

   
 
 

Čas je za nadgradnjo sloga

 Za atraktiven izgled in udobno vožnjo imamo za vas na voljo široko ponudbo kakovostnih originalnih kompletov platišč, ki se popolnoma prilegajo vašemu Hyundaiju.

 

 

 • Kakovostna platišča
  Kakovostna platišča
  Za atraktiven izgled in udobno vožnjo imamo za vas na voljo široko ponudbo kakovostnih originalnih kompletov platišč, ki se popolnoma prilegajo vašemu Hyundaiju.
   
 • Aerodinamične metlice
  Aerodinamične metlice

  Aerodinamične metlice brisalcev zagotavljajo dobro vidljivost ne glede na vremenske razmere.
  POPUST 30% (kpl prednjih)

   
 • Vlečna kljuka
  Vlečna kljuka
  Vlečna kljuka za prikolice ali nosilce koles. Izbirate lahko med horizintalno snemljivo ali vertikalno, nevidno, snemljivo izvedbo.
   
 
 

Hyundai lojalnostni program

 

 • Ugodnosti.
  Ugodnosti.

  Veseli nas, da nam lastniki vozil Hyundai že toliko let zaupate. Vsi smo del velike družine in vaša zvestoba je tisto, na kar smo resnično ponosni. Za vas in vaše vozilo skrbimo s strokovnim vzdrževanjem. Z edinstveno 5-letno tovarniško garancijo brez omejitve kilometrov trdno stojimo za kakovostjo naših avtomobilov. Redno vzdrževanje vaše vozilo ohranja v najboljšem stanju. Obseg del posameznih rednih servisov je natančno določen vnaprej, zato vedno veste, na kaj računati. Ker pa nam vaša pripadnost zares veliko pomeni smo stroške rednega servisa za vas znižali in sicer za:

  - 5% za vozila stara od 3 do 5 let
  - 10% za vozila stara od 5 do 7 let
  - 15% za vozila starejša od 7 let   
 
 
 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve