HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai Elantra je osvojila mednarodno nagrado za oblikovanje

  • Hyundai Elantra je osvojila mednarodno nagrado za oblikovanje

    04. julij 2016

    2. julij 2016 - Hyundai Elantra je prejela nagrado - 2016 International Design  Excellence (IDEA®) za njeno izjemno in edinstveno obliko.

    V projektu IDEA 2016 je tekmovalo več kot 1700 oblikovalskih modelov iz več kot 30 držav v 21 različnih kategorijah.  Podeljenih je bilo 26 zlatih, 47 srebrnih in 63 bronastih nagrad, med temi je bila tudi Hyudnai Elantra v kategoriji avtomobilizem in transport.

    Peter Schreyer, predsednik in glavni oblikovalec pri Hyundai Motor Group, je na nagrado izjemno ponosen. To je veliko priznanje za vodstvo oblikovanja, obenem pa nagrada dokazuje, da je Hyundai Motor zavezan k oblikovanju drznih in izjemnih modelov.  

    Hyundai Elantra je na voljo kot tradicionalna kompaktna limuzina, s športno aerodinamično obliko, moderno notranjostjo ter s celovito zbirko varnostnih funkcij in uporabniku prijaznimi naprednimi tehnologijami.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve