HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Stopničke za i20 WRC nove generacije - Hayden Paddon drugi na raliju na Švedskem

  • Stopničke za i20 WRC nove generacije - Hayden Paddon drugi na raliju na Švedskem

    15. februar 2016

    Hyundai Motorsport je z i20 WRC nove generacije dosegel drugo mesto na zahtevnem reliju na Švedskem. Odličen rezultat na svetovnem prvenstvu v reliju je za Hyundai privozil Hayden Paddon.

    To so že druge stopničke za Hyundai Motorsport z i20 WRC nove generacije, ki je januarja debitiral na reliju Monte Carlo.

    Rezultati poudarjajo uspeh novega dirkalnika, saj je Dani Sordo preizkušnjo na Švedskem zaključil na odličnem šestem mestu. Dirko je s tretjim dirkalnikom i20 WRC uspešno zaključil tudi Thierry Neuville.

    Hyundai zbral že 10 posamičnih stopničk v svoji kratki zgodovini v WRC, kar kaže na njegovo konkurenčnost v tem športu. Ekipa Hyundai Motorsport se tako že pripravlja in je osredotočena na nadaljevanje svetovnega prvenstva, ki se bo nadaljevalo v Mehiki.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve